Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink
Belépés
Tananyagok
Vásárlás
Vélemények
Írásaink
Gyakran Ismétlődő Kérdések
Kérdezz-Felelek
Belépés
Regisztráció
.
ID Profil

Rendeléseim
Jogosultságaim
Dicsőségfal
Kilépés
Kilépés

A matek és a fizika szolgálatában EGYÜTT

A CYEB és a Matek Oázis együttműködése

KÖZÖSEN az innovatív, új generációs oktatásért, tanulásra inspiráló videókkal a jövő nemzedék sikeréért.

Az innovatív oktatás elkötelezett támogatójaként a CYEB kiemelten fontosnak tartja, hogy a természettudományok oktatásában olyan új módszerek és megoldások terjedjenek el, amelyek a fiatal generációk széles rétegeivel szerettetik meg a fizikát, matematikát és a többi természettudományos tantárgyat.

A CYEB nem titkolt célja, hogy a korszerű alap és középfokú oktatási módszerek támogatásával biztosítsa a jövőben is a magas színvonalú mérnökképzés bőséges utánpótlását.

Nagy öröm számunkra, hogy munkánkat és jövőbeni terveinket megismerve a CYEB felismerte, hogy a Matek Oázis az innovatív természettudományos oktatás úttörője Magyarországon, és ezért elkötelezett támogatónkként segíti, hogy további több ezer diákkal tudjuk megszerettetni a matekot és a fizikát.

A nemzetközi piacokat is meghódító mérnöki vállalkozás a komplex energetikai megoldások szállítójaként példát mutat a diákságnak arra, hogy a matematika és a fizika alkalmazásának gyakorlati jelentősége van.
Vallja, hogy mérnöki tevékenység nem létezik megalapozott tudás nélkül.

CYEB - Komplex energetikai költségcsökkentés, mérnöki pontossággal

Dinamikusan fejlődő nemzetközi vállalatként, a CYEB olyan komplex költségcsökkentő megoldásokat nyújt partnereinek, amelyekkel az általuk felhasznált energia mennyiségét és árát egyaránt mérsékelni tudják. Az energiafelhasználást csökkentő beruházásokat megtervezzük, kivitelezzük, és igény szerint üzemeltetjük.

Az általunk megtervezett projektek eredményét a kivitelezést követően minden esetben mérésekkel igazoljuk.

Matematika nélkül nincs mérés és értékelés

A matematika alaptudomány, egyben az alapműveltség része. Matematika nélkül nincs mérnöki gondolkodásmód, nincs mérés és értékelés. A CYEB fontosnak tartja, hogy a természettudományos tárgyak oktatásában olyan új módszerek terjedjenek el, amelyek a fiatal generációk széles rétegeivel szerettetik meg a természettudományos tárgyakat. Hisszük, hogy innovatív, a fiatalok nyelvét beszélő, az ő világukba illeszkedő, hatékony ismeretterjesztési módszereket lehet és kell is fejleszteni, ezáltal válhatnak a természettudományos ismeretek ténylegesen az alapműveltség részévé.

A Matek Oázissal a kedvenc, volt matek tanárnőjük fb oldalán keresztül ismerkedtek meg a CYEB vezetői, és úgy gondolták, hogy érdemes lehet személyes ismeretségbe és beszélgetésekbe bonyolódni velünk... :-)

Már az első találkozás mély nyomot hagyott bennünk, mert nagy élmény volt szemtől-szembe találkozni és hosszasan elbeszélgetni egy olyan piacvezető magyar cég csúcsvezetőségével, akik sokmilliárdos bevétellel büszkélkedhetnek a nemzetközi piacon, és akik ezt mind elsősorban A MATEMATIKAI ÉS FIZIKAI ISMERETEIKRE alapozzák, ezeket az ismerteket A MINDENNAPI MUNKÁJUKBAN HASZNÁLJÁK.

A kölcsönös szimpátiának, az azonos gondolkodásmódnak, a közös jövőbeni elképzeléseknek köszönhetően immár nem egyedül, hanem együtt visszük tovább a matek és a természettudományos tárgyak megszerettetését célzó munkánkat.

C Long Banner L
C Long Banner R