Év végi Jegyjavító Kihívás

Matekozz és nyerj duplán!

Szeretnél jobb jegyeket matekból?

Hidd el, Neked is megy a matek! Itt az ideje, hogy felfedezd azt az élvezhető és érthető oktatási módszert, amivel már rengeteg diáknak sikerült akár 2-3 jegyet is javítani. Hagyd magad mögött végleg a matekos gondokat!

Nevezz be az ÉV VÉGI JEGYJAVÍTÓ KIHÍVÁSBA, és hozd be a  lemaradásaidat! Ha most nekiállsz a gyakorlásnak a Matek Oázisban, megjönnek a jó jegyek is a bizonyítványba!

Ráadásul a kitartó matekozás fődíja most egy Asus laptop, de kisorsolunk más értékes nyereményeket is!

A Tavaszi Kihívás fődíja egy laptop

A matekos kaland folytatódik a Matek Oázisban

A jobb matekjegyekért ÚJ kihívást hirdetünk április 8-tól június16 -ig ÉV VÉGI JEGYJAVÍTÓ KIHÍVÁS néven. A cél, hogy ösztönözzük a tanulást és a fejlődést matekból, és segítsük a matek 5-ösök megszerzését ebben a tanévben is!

A legalább 30 csillagot szerző diákok között értékes nyereményeket sorsolunk ki.

A FŐDÍJ egy ASUS Vivobook 14 Flip laptop.

A csillaggyűjtés időtartama: április 8. - június 16. | Sorsolás: június 20.

Benevezek a Kihívásba

Szerezz ötösöket! Segítünk...

Behozni a lemaradást

... behozni a lemaradást

Behozni a lemaradást

... behozni a lemaradást

Felülkerekedni a szorongáson

... leküzdeni a matematika okozta szorongást

Felülkerekedni a szorongáson

... leküzdeni a matematika okozta szorongást

Javítani a jövő évi matek jegyen

... javítani a matek jegyeken!

Javítani a jövő évi matek jegyen

... javítani a matek jegyeken!

Megszeretni a matekot

... megszeretni a matematikát

Megszeretni a matekot

... megszeretni a matematikát

Részvétel

A részvétel minden általános iskolás és középiskolás gyermek számára INGYENES. Az Év Végi Jegyjavító Kihívás lényege, hogy a tanulók legalább 30 csillagot szerezzenek a játék időtartama alatt a jó válaszaikkal (április 8. és június 16. között). Több nyeremény megszerzéséhez 60 csillag szükséges, a fődíjat pedig a 90 csillagot szerzők között sorsoljuk.

Az április 8.-tól szerzett csillagaid akkor is beszámítanak, ha csak később nevezel a kihívásba!

A kihívás részletes feltételeiről a Hivatalos Szabályzatban tájékozódhatsz »

Matek könnyen

Ezek a csillagok számítanak a kihívásba

A saját évfolyamról és a +/- 1 évfolyamról szerzett csillagok; az LOGIKA (6.-tól); a FELVÉTELI vagy az ÉRETTSÉGI, sőt az ANGOL, FIZIKA, KÉMIA, TÖRI kurzusokban szerzett csillagok is a megfelelő évfolyamokon. A részleteket ld. lent a Gyakori Kérdésekben!

Egy tananyagon belül legalább: 40% helyes válasz = ; 65% helyes válasz = ; 90% helyes válasz =

VÁLTOZÁS!! Csak a valódi tanulással gyűjtött csillagok számítanak, ezért a következő szigorítást vezettük be: a videókat legalább 40%-ban meg kell hallgatnod, különben nem számítanak az Év végi Jegyjavító Kihívásba a megszerzett csillagaid.

FIGYELEM! A Játékok oldalon NEM lehet csillagokat gyűjteni a Kihívásba!! Az évfolyamodnak megfelelően engedélyezett tananyagok közül indíts el mindig a videókat, teszteket, játékokat! A Szintfelmérő tesztekre és az Útmutatókra pedig alapból nem jár csillag.

Újdonság! 3 szint, egyre több nyereménnyel!

Matek könnyen

Szerezz minél több csillagot, és lépj szintet! Minél magasabb szintet érsz el, annál több és menőbb cuccot nyerhetsz a kihívás utáni sorsoláson.

A csillaggyűjtésre is több lehetőség van előfizetőként, tehát érdemes lehet előfizetni.

A nevezéssel együtt a Matek Oázis REGISZTRÁCIÓD IS LÉTREJÖN, amivel az ingyenes tananyagokat tudod használni.

BENEVEZEK!

Ha már regisztrált tag vagy a Matek Oázisban

Mindenképpen nevezz be a kihívásba, hogy részt vehess a sorsoláson. Akkor is, ha már regisztráltál korábban, vagy már előfizető is vagy!

A kihíváshoz BÁRMIKOR CSATLAKOZHATSZ a kihívás ideje alatt és beszámítjuk az április 08.-tól megszerzett csillagaidat is.

BENEVEZEK A KIHÍVÁSBA!

Nyeremények

Bronz szint (30 csillagtól): Akik elérik a 30 csillagot, azok közt 5 db vezeték nélküli JBL fülhallgatót sorsolunk

Ezüst szint (60 csillagtól): 60 csillag felett a JBL fülhallgatókon túl az 5 db 15.000 Ft értékű Dechatlon sport utalvány sorsolásában is részt veszel.

Arany szint (90 csillag felett): 90 csillag felett már szuper menő vagy, amit egy postai úton kiküldött oklevéllel is elismerünk. A füllhallgatókon és a sport utalványokon túl 5 db JBL hangszórót is kisorsolunk, ÉS megnyerheted akár a FŐDÍJAT is: 1 db ASUS Flip 14 laptopot

Nyeremenyek: 1 X Asus laptop, 5 X Xiaomi Redmi Watch 3 okosóra, 5 X 15.000 Ft értékű Decathlon vásárlási utalvány, 5 X JBL Tune fejhallgató

Gyakran kérdezitek

Elismerő oklevél

Minden 90 csillagot elért tanulónak, aki benevezett a versenybe, és megfelelően kitöltötte a nevezési adatait, postázunk egy elismerő oklevelet a kihívás teljesítéséért. Ezen kívül most mindenki részt vesz a fődíj és az értékes tárgynyeremények sorsolásán, az elért eredményétől függően. Tehát a nyereményeket most bárki zsebre vághatja, függetlenül, hogy előfizető-e vagy sem, minden rajtad múlik, hogy mennyi csillagot értél el!

1 db ASUS VivoBook Flip 14 laptop 

Főnyeremény, amit az arany szintet (90 csillagot) elért résztvevők közt sorsolunk ki.

Az ASUS VivoBook Flip 14 egy átalakítható laptop kifejezetten keskeny ASUS NanoEdge kávával, melynek 14 hüvelykes Full HD kijelzője elfér egy 13 hüvelykes laptopra jellemző keretben. A vékony és könnyű VivoBook Flip 14-et úgy terveztük, hogy bármely helyzetben megállja a helyét. Használhatod stílusos laptopként, praktikus táblagépként vagy bármire a kettő között. Intel® Core™ i7 processzora könnyen átsegít a mindennapi feladatokon.

Az alapvető tartósság biztosítása érdekében a VivoBook Flip 14 precíziós tervezésű, fokozatmentes, 360°-os, fém zsanérját 20 000 nyitási/zárási ciklustesztnek tettük ki1. Így biztos lehetsz benne, hogy VivoBook Flip 14-edet még sok évig bármely módban, bármikor képes leszel használni! A stílusos VivoBook Flip 14 figyelemfelkeltő alumínium készülékháza csillagszürke (Star Grey) és űrkék (Galaxy Blue) színekben érhető el.

Az ASUS VivoBook Flip 14 keskenyebb és könnyebb, mint elődei — hihetetlenül vékony, 17,6 mm-es profiljával mindössze 1,5 kg2. A legkönnyebben hordozható 14 hüvelykes átalakítható laptopok egyike a piacon, mely segíti hatékonyságod és szórakoztat, bárhol is járj.

Ultrakeskeny, 6,15 mm-es NanoEdge kávájával a VivoBook Flip 14 14 hüvelykes Full HD kijelzője elfér egy tipikusan 13 hüvelykes laptophoz tartozó keretben, így lenyűgöző, 82 %-os képernyő-készülékház arányt biztosít a magával ragadó látványért. A kijelző emellett 178˚-os széles betekintési szögű technológiával is rendelkezik, ezáltal élénk színeket és éles kontrasztot biztosít még akkor is, ha éles szögből nézed a kijelzőt.

A VivoBook Flip 14-et akár a legújabb Intel® Core™ i7 processzor és akár 8 GB DDR4 RAM is hajthatja az egyenletes teljesítmény érdekében, akár több feladat egyidejű elvégzése esetén is. Akár 1 TB SSD tárolóval a VivoBook Flip 14 több, mint elegendő helyet kínál a fotóalbumok és a multimédia könyvtárak számára. Az ultragyors kétsávos 802.11 ac Wi-Fi-vel a 802.11n-hez képest akár hatszor gyorsabb sebességet is élvezhetsz3!

A VivoBook Flip 14 a tökéletes érintőképernyős élményhez készült, és ujjhegyed legapróbb mozdulatait is érzékeli. Nagy pontosságú érintésérzékelői – az ipari szabvány 9 mm-es távolsága helyett – 6 mm távolságra vannak elhelyezve egymástól, ami a kijelző nagyobb érzékenységét eredményezi. A VivoBook Flip támogatja az ASUS Pen-t is, így szabadjára engedheted a kreatívitiásod, hiszen természetes érzetet biztosít.

A VivoBook Flip 14 ujjlenyomat olvasóval is rendelkezik a gyors és egyszerű bejelentkezéshez a Windows Hello-val. A 360°-os felismerési funkció javítja a szkennelési pontosságot még akkor is, ha vizes a kezed. Nem kell többé emlékezned és begépelned bonyolult jelszavakat, és biztosan nem kell aggódnod amiatt, hogy ellopják azokat. A bejelentkezés csak egy gyors leolvasást jelent.

5 db JBL GO3 Bluetooth hangszóró (fekete)

Az arany szintet (90 csillagot) elért résztvevők közt sorsoljuk ki.

 

JBL GO3 Bluetooth hangszóró (fekete) (JBLGO3WHT)

Nyerd meg az 5 db JBL Go 3 hangszóró egyikét, a tökéletes utazópartnert a mindennapos kalandokhoz! Ez a kis, hordozható hangszóró nem csak stílusos és trendi, hanem a hangja is épp olyan nagy, mint a személyisége.

Gondoltál már arra, hogy milyen lenne, ha a zenéd mindenhol veled lehetne, még akkor is, ha szabadtéri Matek Oázis tanulásról, baráti összejövetelről vagy spontán táncházról van szó? A JBL Go 3 ECO-val ez mind lehetséges. Merész dizájnjával és színes szövetborításával a hangszóró trendi kiegészítő bármilyen kiránduláshoz vagy találkozóhoz.

A JBL Pro Sound technológiával a JBL Go 3 ECO kiemelkedő hangzást nyújt, így a zenéd mindig életteli és tiszta lesz. A hangszóró IP67-es besorolással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy teljesen víz- és porálló, így nem kell aggódnod, ha az időjárás esőre vált, vagy ha a hangszóró poros környezetben lesz használva.

Az 5 órás akkumulátor-élettartam biztosítja, hogy a zenéd mindig veled legyen, akármerre is visz a nap, míg a vezeték nélküli Bluetooth kapcsolat lehetővé teszi, hogy zenelejátszást vezérelj, anélkül, hogy fizikailag csatlakoztatnod kellene a telefonodat.

Végül, de nem utolsósorban, a hangszóró integrált hurokkal rendelkezik, így könnyedén magaddal viheted, ahová csak szeretnéd. Fedezd fel a JBL Go 3 ECO hangszóróval a zene világát, és hozd meg a hangulatot bárhová is mész!

5 db 15.000 Ft -os DECATHLON vásárlási utalvány

Az arany szintet (90 csillagot) és az ezüst szintet (60 csillagot) elért résztvevők közt sorsoljuk ki.

 

Nyerjétek meg az 5 db vásárlási utalvány egyikét, ami a szabadidőt is kellemesebbé teszi!

5 db JBL Vibe 100TWS fülhallgató

A arany szintet (90 csillagot), ezüst szintet (60 csillagot) és bronz szintet (30 csillag) elért résztvevők közt sorsoljuk ki.

 

Nyerjétek meg az 5 db JBL Vibe 100TWS Bluetooth Fülhallgató egyikét, ami a tanulást és a szabadidőt is kellemesebbé teszi!

Gondoltál már arra, hogy milyen lenne egy olyan fülhallgató, amely nem zavarja a mozgásodat, és lehetővé teszi, hogy a Matek Oázis tanulásra, vagy a zenére összpontosíts, nem pedig a vezetékekre? A JBL Vibe 100TWS pontosan ez: egy igazi, vezeték nélküli fülhallgató, amely magas minőségű, mély basszusú hangzást nyújt, hogy te teljes mértékben élvezhesd a zenéd.

Az egyik legjobb dolog a Vibe 100TWS-ben, hogy akár 20 órás lejátszási idővel rendelkezik (5 óra fülhallgató akku + 15 óra tok akku). Ez azt jelenti, hogy bárhová mész, a zenéd mindig veled lesz. Töltsd fel a fülhallgatót és a tokot 2 óra alatt, hogy újra teljesen készen állj a zenehallgatásra.

A Dual Connect funkció lehetővé teszi, hogy mindkét fülhallgatót egyidejűleg vagy külön-külön is használhasd. Így te döntöd el, hogyan szeretnéd élvezni a zenéd, és hogy mikor van szükséged egy kis csendre. A beépített mikrofon lehetővé teszi a kéz nélküli hívásokat és a hangasszisztens-vezérlést, hogy minden zenehallgatási élmény közben a kezed szabad maradjon.

A JBL Vibe 100TWS egyik legjobb tulajdonsága a kényelmes illeszkedés. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a fülhallgató órákon keresztül is kényelmesen használható, és tökéletes tömítést biztosít a zenehallgatás élményének maximalizálása érdekében.

Végül, de nem utolsósorban, a JBL Vibe 100TWS fülhallgató zsebméretű és könnyű, így könnyen magaddal viheted, ahová csak szeretnéd.

A JBL Vibe 100TWS Bluetooth Fülhallgató lehetővé teszi, hogy kényelmesen tanulj a Matek Oázissal és a legjobbat hozd ki magadból. Légy motivált és inspirált a tanulásra, és élvezd a zenét kiváló minőségben!

A csillagokat a tananyagokban adott jó válasszal tudod gyűjteni - a megjelölt évfolyamodon +/- 1 évfolyamon. (A részletes Tananyag listát megtalálod lejjebb.) Egy tananyagban 3 csillag gyűjthető.

VÁLTOZÁS!! Csak a valódi tanulással gyűjtött csillagok számítanak, ezért a következő szigorítást vezettük be: a videókat legalább 40%-ban meg kell hallgatnod, különben nem számítanak az Év végi Jegyjavító Kihívásba a megszerzett csillagaid.

Egy tananyagon belül legalább:
40% helyes válasz =
65% helyes válasz =
90% helyes válasz =

Minden általános- és középiskolás részt vehet a kihívásban, aki benevez a regisztrációs oldalon, és a nyeremény értesítéshez szükséges adatok megadásával a következő adatbekérő oldalon. A részvétel feltétele, hogy nevezési adatokat pontosan, és hiánytalanul kitöltve megkapjuk!

Egy email címmel egy jelentkezést tudsz leadni.

Minden gyermekednek külön email címmel (azaz külön regisztrációval) kell neveznie. Ekkor van esélye mindegyik gyermeknek a nyerésre (és így szabályos is.) Tehát az nem jó megoldás, ha a Te (szülői) regisztrációdon tanul több gyermeked is.

Ha van előfizetésetek (és az a Te regisztrációdhoz tartozik), akkor a kihívás miatt is érdemes összekapcsolni a Te fiókodat a gyermekeid fiókjaival, mert így meg tudod osztani a megvásárolt előfizetés(eke)t a gyermekeiddel.

A te fiókoddal összekapcsolt gyerek fiókokban elért eredményeket a saját fiókodból tudod követni. Gyermekeid tanulási naplóiban azt is látod, hogy a Kihívásban hány csillagnál tartanak.

A fiókok összekapcsolását lépésről lépésre megmutatjuk ebben a cikkben »

Fontos, hogy a jelentkezéskor helyesen add meg az évfolyamot, mert minden diáknak csak azokat a csillagait számítjuk be a kihívásba, amiket a saját évfolyamáról, az azt megelőző, vagy az azt követő MATEK tananyagokból gyűjt. Tehát pl. egy 5.-esnek a 4-5-6.-os oldalakon gyűjtött csillagai számítanak - lehet az akár matek 4-5-6, pótold 4-5-6, vagy felvételi 4, felvételi 6.

Pluszban 6. osztálytól kezdve bárki gyűjtheti a csillagokat a Logika - képességfejlesztő videók oldaláról.

A 11.-esek ( a 10.-es és 11.-es anyagokon és a Logikán túl) az érettségis oldalakról is gyűjthetik a csillagokat - legyen az közép vagy emelt szint.

12.-esek pedig a 11.-es anyagokon és az érettségis oldalakon valamint a Logikán túl az egyetemi előkészítő és az Analízis tananyagokból is szerezhetnek csillagokat.

ÚJDONSÁG! Már nemcsak a matek kurzusokkal, hanem szinte az összes többivel lehet csillagokat gyűjteni a kihíváshoz az alábbiak szerint:

  • Ovis matek iskolaelőkészítő kurzus nagycsoportos ovisoknak, amivel az 1. osztályos kisdiákok is gyűjthetik már a csillagokat a kihívásban
  • Fizika 7 (6-7-8. osztályosok gyűjthetnek vele csillagot.)
  • Fizika 8 (7-8-9. osztályosok)
  • Kémia 9 (8-9-10. osztályosok)
  • Történelem Expressz (11-12. osztályosok)
  • Százalékszámítás (6-12. osztályosok)
  • Angol kezdő és középhaladó (Bárki gyűjthet vele csillagot!)
  • Horvát nyelv (Bárki gyűjthet vele csillagot!)

A fenti összes kurzuson gyűjtött csillagok visszamenőlegesen is számítanak 2024. április 08-tól, a nevezés időpontjától függetlenül.

A csillagokat legkönnyebben az előfizetéses tananyagokból lehet gyűjteni, de az ingyenes és nyilvános tananyagok is beszámítanak.

Csillag gyűjthető az interaktív videókkal ("tananyag" felirattal találod a kurzus oldalakon), tesztekkel és a Matek Oázis játékokkal is (de csak a "Tananyagok" menüből indítva.

Egy tananyagra legfeljebb 3 csillag szerezhető a kérdésekre adott helyes válaszok függvényében: 40%-tól 1 csillag; 65%-tól 2 csillag; 90%-tól 3 csillag a jutalmad.

Lehet, hogy nem a saját évfolyamodon ill. +/- 1 évfolyamon néztél tananyagot?

Január 30-tól csak a valódi tanulással gyűjtött csillagok számítanak, ezért a következő szigorítást vezettük be: a videókat legalább 40%-ban meg kell hallgatnod, különben nem számítanak a Év végi Jegyjavító Kihívásba a megszerzett csillagaid.

A "Játékok" oldalon (https://www.matekmindenkinek.hu/kurzus/jatek) NEM gyűjthető csillag a kihívásban!

Az "útmutató" típusú tananyagokra és a Szintfelmérő tesztekre nem ad csillagot a rendszer.

Ha beneveztél a kihívásba, és szereztél már csillagot, akkor belépés után a Tanulási központ / Kihívások menüben, vagy közvetlenül ide kattintva láthatod a jelentkezési adataiddal és a ranglistával együtt.

A csillaggyűjtés időtartama: 2024. április 08. - június 16. éjfélig

Bármikor nevezhetsz a csillaggyűjtés időtartamán belül, mert az április 08-tól megszerzett csillagaid utólag is beszámítanak!

Nyereménysorsolás: 2024. június 20.

Először is ne aggódj, gyűjtsd nyugodtan a csillagokat, mert azok utólag is be fognak számítani a Kihívásba.

Nézd meg, be vagy-e lépve. Aki már regisztrált felhasználó, ő belépés után tud nevezni.

Azután próbáld meg újra a nevezést, és ha akkor sem sikerül, hívd fel az ügyfélszolgálatunkat munkaidőben, örömmel segítünk.

NEVEZZ BE ITT A KIHÍVÁSBA!

Év végi Jegyjavító Kihívás Nevezés

VAGY

Kiskorú google family link profillal itt nem tudsz regisztálni
Már van fiókom. Belépek