Matematika felvételi felkészítő 4. osztály

A sikeres nyolcosztályos gimnáziumi felvételihez

A hét legnépszerűbb videója

Ismétlés a 4.-es tananyagból (ha szükséges)

13. Számolások, műveletek

14. Mértékegységek

Nem találod amit keresel?

Baloghné Békési Beáta - matematika tanár, Matek Oázis alapító

A nyolcosztályos központi felvételi nagyon komoly megmérettetés elé állítja a gyerekeket. Céltudatos rákészülés és gyakorlás nélkül rendkívül nehéz jó eredményt elérni.
Ezekkel az interaktív videókkal tematikusan felkészítünk, fejlesztjük a logikádat, és interaktívan gyakoroljuk a vizsgafeladatok megoldását, hogy biztonsággal sikerüljön a matek.
B. Békési Bea
A szerethető matektanulás szakértője
Matektanár

Hogyan érdemes készülni?

A videókat olyan sorrendben érdemes végignézned, ahogyan az oldalon találod.

Ez a felkészítő tréning úgy épül fel, hogy minden típusfeladat csínját-bínját megtanítjuk egy-egy videón, de közben rendszeresen kitérünk egy-egy teljes feladatsor megoldására is.

Így a felvételire tisztában leszel a típusfeladatokkal, és kellő rutint szerzel a felvételi feladatok gyors megoldásában

Javasoljuk, hogy rendszeresen gyakorolj, hétről-hétre, így nem kell kapkodni majd a vizsga előtt.

Fontos, hogy a videókon feltett kérdésekre mindig válaszolj, mert csak így tudják ezek a tananyagok elérni azt a különleges hatást, hogy igazi, magabiztos tudást építenek nagyon gyorsan.

Újdonság: A 4.-es anyagból is betettük ide azokat a videókat, amikkel pótolhatod az esetleges hiányosságaidat (ha szükséges). Ezeket akkor érdemes megnézned, ha az alsós anyagból nem megy minden gond nélkül.

Tarts ki!

Lehetséges, hogy eleinte még lesznek homályos pontok a gyakorló feladatokban, de mire a végére érsz, minden világos lesz, és kellő magabiztosságra és feladatmegoldó rutinra teszel szert.