Eddigi felhasználói hozzászólásaink: 2809 db. Köszönjük a visszajelzéseket!
Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után Te is megírod a véleményedet az oktató anyagokról. Vagy küldd el az alábbi email címünkre: bea@matekoazis.hu

10 aug.

Nagy Csaba

Nagy Csaba

Kb. 3 éve használjuk az Oázist, rengeteget fejlődött Csabi matematikából, elkezdtük az angolt is, és tervezzük a fizika és kémia tárgyakat is. Abszolút humán beállítottságú, nekünk óriási ez a segítség, Itt meg is köszönném, és további sikereket kívánok az Oázissal.

2022
14 júl.

Horváth Ivánné

Horváth Ivánné, Gabi nagyi

Négy tanév óta vagyok hűséges és nagyon elégedett és főleg hálás előfizetőjük. Először - 2018 októberében - akkor csak az akkor harmadik osztályt elkezdett középső unokámnak fizettem elő, mert éreztem, hogy feltétlenül át kell ismételnünk és meg kell erősítenünk a második osztályos tananyagot. Ez nagyon jó döntésemnek bizonyult, mert a „pótold a hiányosságaidat“ tananyaggal nagyon gyorsan mindent átismételtünk, és jöttek matekból az ötösök. Ezért a következő tanévre is megvettem neki a Matek Oázist. 2020 áprilisában - a COVID idején - tanácsuknak és segítségüknek köszönhetően előfizettem a Platina Max csomagra, és így az előfizetés megosztásával lehetővé tették, hogy mindhárom (ugyanazon háztartásban élő) unokám külön tudja használni a saját laptopján a saját tananyagát, és ha nálam tartózkodnak, akkor az én számítógépemen is tudják használni. Ez fantasztikus segítség volt számunkra, nem tudok eléggé hálás lenni Önöknek. A Matek Oázis videóinak köszönhetően, legnagyobb örömünkre a nyolcadikos unokám 91 pontos középiskolai felvételi írásbelit írt matekból, így egy nagyon jó gimnáziumban folytathatja a tanulmányait. A középső unokám - aki már 4 tanév óta használja a Matek Oázist - folyamatosan ötös matekból, és amennyiben valami nem egészen világos számára, azonnal a Matek Oázis videóihoz fordul és mindent megért. A legkisebbik unokám, aki most volt második osztályos, sajnos nagyon megérezte az elsősök és a másodikosok oktatásában a COVID által okozott problémákat, így matekból „csak“ négyest kapott év végén (a többi tantárgyból sikerült neki az ötös), de most nagyon elszánt, hogy többet fog gyakorolni a Matek Oázis videóival, mert csatlakozni szeretne a kitűnő tanuló nővéreihez. Nagyon örülök, hogy létezik a Matek Oázis, csodálatos munkát végeznek.

Gabi nagyi 2022
11 júl.

Bolláné Ildikó

Bolláné Ildikó

A játékok nagyon jók, azt bármelyik gyerek örömmel elvégzi és megtanulja vele a megoldás menetét. Nekünk a negatív számokkal végzett műveletekben segített idén a legtöbbet.

2022

Gábor

Gábor

Tisztelt Tanárnő! Unokáimmal, akik egy Waldorf általános iskolában 1., 3. és 5. osztályba járnak, rendszeresen használtuk a számukra készült videókat. Az 5. osztályos unokámnak az a célja, hogy jövőre gimnáziumba felvételizzen, mivel állatorvos szeretne lenni. Vele végig vettük gyakorlatilag az összes videó anyagot, amikor minden második héten erre lehetőségünk adódott. Az anyagokat nagyon jónak tartjuk. A nyáron két hetet (nem egybefüggően) ismétlésre fordítunk, ősszel pedig felvételi előkészítő tanfolyamon fog részt venni. Közben természetesen használjuk azokat a videókat, amelyek a korábbi 6. osztályos felvételik anyagára épülnek. Nem lesz könnyű, de Ő nagyon kitartó és terhelhető! Az volt a célja, hogy év végére Ő legyen az osztály legjobb matekosa. Köszönettel, Túri Gábor Sándor

2022
09 júl.

K. Richárd

K. Richárd

Voltak témák ami kimondottan ezek a videók segítettek. Nagyon jól elmondja a lényeget, számomra fontos volt.

2022

L.Mária

L.Mária

Nagyon sokat segített. Amikor rendszeresen nézte, akkor jók voltak a dolgozatai, amikor csak kampányszerűen, kevésbé. Minden esetre szülőként hálás vagyok, hogy nem nekem kell magyarázni, mert az konfliktus mindkettőnk számára. Mivel van kisebb gyermekem is, ezért nem véletlenül vettem meg a teljes hozzáférést a következő 3 évre. A 7-8-os kémiának is nagyon örülnék...

2022
08 júl.

Egyd Eszter

Egyd Eszter

Szeretném ezúttal is megköszönni Önöknek ezt a nagyon jól átgondolt, önállóan is végezhető tananyagot. Kisfiamnak nehézségei vannak a matekkal, de a számítógépet nagyon szereti. Így ebben a formában motiválhatóbb. Nagyon jó a felépítése, mert vezeti a figyelmét. Egyrészt saját tempójában haladhat, nincs időkorlát. A visszajelzést azonnal megkapja. (Még akkor, amikor benne van a feladatban.) Másrészt ha elakadna magyarázatot is talál. Külön köszönet, hogy a teljes tanév összes tananyagát megtaláljuk azonos színvonalon elkészített videókban.

2022

Bacskainé Zoltán Ildikó

Bacskainé Zoltán Ildikó, tanár, Gávavencsellő

Könnyebbé teszi a tanítást és a tanulást. Szeretik a gyerekek.

tanár 2022
07 júl.

Nagy Anikó

Nagy Anikó, 3 gyerekes anyuka

Ez egy jól összefoglalt segítség a gyerekek számára. Érthető magyarázat, sok gyakorlás. Sokat segített az évközben. Az sem hátrány, hogy a mai világban egy korrepetálás 3000-4000 ft/óra. Itt annyi időt tölt, amennyit szeretne a havi előfizetésen belül. Aki vacilál, annak van fent ingyenes anyag, érdemes kipróbálni. Tiszta szívből ajánlom!

3 gyerekes anyuka 2022

Nagy Anna

Nagy Anna

Nagyon szeretjük a videókat, érthetően vannak a nehéz témakörök is elmagyarázva.

2022
06 júl.

Pityukné Czifra Andrea

Pityukné Czifra Andrea

Most kezdtünk belenézni, mivel felsőbe megy, viszont az iskolában nem tudják a tanárok tanítani a matematikát és félünk mi lesz, ezért nézünk bele, hallgatjuk és csináljuk együtt a videókban hallottakat. Ami feltűnt, hogy a lányom nem tud ráhangolódni vagyis megérteni elsőre a hallottakat, külön nekem kell elmagyaráznom, hogy mi is hangzott el. Ez nekem ad aggodalomra okot.

2022

Erdei Lívia

Erdei Lívia, tanító, matek VMT, Vértessomló

Jól érthető, logikusan felépített.

tanító 2022
05 júl.

Ambrus Péter

Ambrus Péter

Szerintem így jók, ahogy vannak.

2022

Pockerné Marton Ilona

Pockerné Marton Ilona

Néhány témakört nem találtam meg elég részletesen.

2022

PHI Matematika-kémia tanár

PHI Matematika-kémia tanár

Logikusan felépített, esztétikus, könnyen kezelhető.

2022

Komár Ágnes

Komár Ágnes, tanító

Érthetően magyaráz, példákon keresztül mutatja be a lehetséges megoldást, feladatmegoldásokkal vonja be a diákot az együtt gondolkodásba, rögtön vissszajelez, hogy helyesen gondolkodott-e. Helytelen megoldás esetén biztat, újra magyaráz.

tanító 2022

Nagy Zsuzsanna

Nagy Zsuzsanna, matek-info tanár

Nagyon jó anyag. Szép, igényes, színes, motiváló. Sikerélményt biztosít. Végig pozitív megerősítéseket ad. Kedves a hang, jó a feladatok interaktív megoldhatósága. Igényes munka. Egyszóval tetszik. Köszönet mindazoknak, akik létrehozták. Jó segédanyag.

matek-info tanár 2022
04 júl.

Gréta Tankó

Gréta Tankó

Nagyon jó volt! Sokat segítettek a gyakorlati feladatok. Jobban megértette a szabályok a alkalmazását.

2022

Merényi Tünde

Merényi Tünde

Tetszett.

2022

Ildikó

Ildikó

A nehezebb témakörök megértéséhez és begyakorlásához nagy segítség volt. Örülök, hogy a mostani diákoknak már ilyen oktató videók és a mögötte álló támogatás rendelkezésre áll.

2022

R.V.

R.V.

Első félévben napi szinten használtuk a Matek Oázist, egy témakört többször is átvettünk. Fiam nagyon szereti a játékos feladatokat és addig gyakorol, amíg nem éri el a maximális pontszámot. Ha valami nem világos matematika órán, itthon magától mondja, hogy "anya, ezt gyakorolnunk kellene a Matek Oázison, ott a néni nagyon jól elmagyarázza". Második félévben már ritkábban léptünk fel az oldalra, mert az alapokat előző félévben megkapta és nagyon ügyesen oldotta a továbbiakban a feladatokat.

2022

Knapné Németh Erika

Knapné Németh Erika

Nekünk elsősorban a játékok jöttek be, amit gyakorlásra használtak az unokáim (1. és 4. osztály).

2022

Győrfi Petra

Győrfi Petra, felvételi

A 8 osztályos gimnáziumi felvételi felkészülésben hatalmas segítséget jelentettek a tematikus videók. A felkészülést a videókkal kezdtük, 3-szor ismételtük át, ezt követően a felvételi feladatlapok már könnyedén mentek, végül nagyon szép eredményt sikerült elérni.

felvételi 2022

Lili

Lili

Nagyon hasznos volt, sok témában segített a megértésben.

2022

Kriszti

Kriszti

Az oktatóvideók rendkívül hatékonyak, és nagyban segítik a kamaszokat, akiknek már "ciki" a szüleiktől segítséget kérni. Lányom örömmel ült le a videók elé, és ez az év végi teljesítményén is megmutatkozott.

2022

Varga László

Varga László

Nagyon jónak tartom, tetszik ahogy fel van építve. Használhatósága kiváló.

2022

Edit

Edit

Nagyon jól használható videók, de amíg csak én érzem fontosnak a javítást, gyakorlást, addig nem lesz jobb az eredmény! Ha nagy baj volt, akkor ő is csinálta és akkor mindig jó eredménnyel!

2022

Szabó Erika

Szabó Erika

Nagyon jók voltak a különböző feladatok arra, amikor már kifogytam a saját ötletekből és akkor jöhetett egy kis "jutalomjáték" a számítógépen. Köszönöm az unokám nevében a segítséget, a sok jó ötletet, feladatokat. A nyáron is folyamatosan gyakorlunk, és jól jön a Matek Oázis "játéka".

2022

Füri Julcsi

Füri Julcsi

Kedves a hangja, nagyon szépek az oktatáshoz használt képek, vizuális eszközök. Könnyen megérthető, bevésődik. Julcsi nagyon szereti. 3.-tól többet használjuk.

2022

Szilvia

Szilvia

A videók nagyon hasznosak, érthető, tiszta magyarázatokkal.

2022

Ildikó

Ildikó

Önálló tanulásra, gyakorlásra a legjobb magyar nyelven elérhető honlap.

2022

Csizmadia Ágnes

Csizmadia Ágnes, Matematika Tanár, Csíkszereda

Nagyon jól használható, a legtöbb lassan haladó diák igényli, hogy újra és újra ugyanazokkal a szavakkal hallja a tananyagot, ez segíti őket a legjobban a megértésben.

Matematika Tanár 2022

Szegedi Katalin

Szegedi Katalin, Matek-fizika tanár, Dunakeszi

Tetszik. Nagyon jól használható önálló feladatmegoldásra :)

Matek-fizika tanár 2022

Orbánné Jola

Orbánné Jola, tanító

Sokat segít pedagógusnak, diáknak. A kompetencia alapú oktatásban számomra nélkülözhetetlen.

tanító 2022

Tóthné Lengyel Mária

Tóthné Lengyel Mária, volt matek tanár, Szeged

Változatos feladatokkal segíti a matematika tanulást.

volt matek tanár 2022
03 júl.

Edina

Edina

tetszik

2022

Török Míra

Török Míra

Nekem sokat segített és szerintem nagyon szuper és igen én is fogadtam anyukámmal egy doboz fagyiban és igen megnyertem azt a doboz fagyit. Nagyon jól használható. könnyen. de sajnos fizetős ezt lehet hogy ezen egy kicsit változtatnák hogy a videók legalább ne legyenek fizetősek meg ilyenek. Amúgy különben nagyon király mindenkinek ajánlom.

2022

Párducz Rebeka

Párducz Rebeka

Sokkal többet kell gyakorolnom

2022

Edit

Edit

Fantasztikusan jó anyag! Fiam matektanárnője januárban még úgy értékelte a gyereket, hogy meg fog bukni az érettségin.Év végén kettesre értékelte. Fiam a matekoázis készüléssel 4-esre érettségizett. Hálásan köszönjük!

2022

Lali Papa

Lali Papa

Tetszik. Érthető, logikus levezetések, magyarázatok, következetes gyakoroltatással, feladatokkal, megoldások értékelésével. Köszönjük az ingyeneseket is!

2022

Szonja

Szonja

Jól érthető és a gyakorlatban jól hasznosítható tananyag.

2022

B. Szabó Klára

B. Szabó Klára

Nagyon boldog voltam, 5.-kes unokám (a felső tagozatba lépve) - minimális szülői segítséggel, idő hiányában nem tudták napi szinten követni a tananyagot, - 5-ös lett év végén! Nem is tartozott a matek a nagy kedvencek közé. Boldogság van, részemről, unokám részéről, szülők részéről! Az online oktatás visszafogó erejét nem említem. Mint nagymama, "csak" az Oázissal tudok segíteni, de Luca unokám nagyon szereti! Az eredmény pedig magáért beszél! Köszönöm hálásan! Üdvözlettel egy elégedett Nagymama

2022

Kovács Tamás

Kovács Tamás

Nagyon jók, és érthetőek, mint gyermek, és felnőtt számára...köszönöm

2022

Tódik Panna

Tódik Panna

Nagyon tetszik. A videós magyarázatok érthetőek. Szeretem a hangját, nagyon kellemes. - Tisztelettel: Tódik Panna

2022

Szécsi-Szarka Erika

Szécsi-Szarka Erika

Szerette siker élménye volt 1-1 területen.

2022

Molnár-Korpics Gabriella

Molnár-Korpics Gabriella

Használtuk a videókat, de sajnos nem eleget. Biztosak vagyunk benne, hogy rendszeres használat esetén legalább egy jegyet valóban lehet vele javítani a bizonyítványban az előző félévhez képest.

2022

Urbán Andrea

Urbán Andrea

Jól használható

2022

Gáspár Viktòria

Gáspár Viktòria

Sokat segìtett a tananyag elsajàtìtàsàban a program. A problèma nàlunk az volt hogy az iskolàban ennèl sokkal bonyolultabb feladatokkal kèrtèk vissza a tananyagot ami nagy nehèzsègeket okozott nekūnk, ezèrt mi iskolàt is vàltottunk.

2022

Horváth Jázmin

Horváth Jázmin

Érthető magyarázatokat kaptam a témák során. A feladatok hasznosak voltak, a csillagok megszerzése kihívást jelentett. Összességében még élveztem is a matek tanulást. Csak azt sajnálom, hogy nem lett meg az egy jegy javítás.

2022

Tudós Attila József

Tudós Attila József

Nagyon élvezik az unokáim! Szépek, esztétikus, érthetőek a feladatok! A dícséretnek nagyon örülnek. A magyarázatok is szuper jók!

2022

Aktiváld az INGYENES próbaidőszakot! Több száz tananyag! teszt! játék!

Teljes hozzáférés minden tananyagokhoz, teszthez és játékhoz!