Eddigi felhasználói hozzászólásaink: 2940 db. Köszönjük a visszajelzéseket!
Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után Te is megírod a véleményedet az oktató anyagokról. Vagy küldd el az alábbi email címünkre: bea@matekoazis.hu

07 márc.

Petrovics Anasztázia

Petrovics Anasztázia

Ezúton szeretnénk kifejezni megelégedésünket a Matek Oázis matematika tananyagaival kapcsolatban. Alig egy hónapja használjuk és máris jobb jegyeket szereztek a lányok. A negyedikes és ötödikes matematika tananyagot vásároltuk meg. Először a téli szünetben próbáltuk ki az ingyenes programokat, már akkor megtetszett és a lányok is szívesen próbálgatták. Most szinte napi rendszerességgel használjuk, ami már néhány hét után azt eredményezte, hogy negyedikesünk nagy- és röpdolgozatai is ötösre sikerültek (félévkor 4-es lett matekból). Ötödikes lányunk egy dolgozatot írt azóta és az négyes lett, de csak 1 pont hiányzott az ötöshöz (ő félévkor 3-as lett matekból).

2023
27 feb.

Judit

Judit

Ó, ezt már a fenti helyekre leírtam... Röviden: a legjobb befektetésünk. Rövid időn belül hatalmas kamat🙂

2023
26 feb.

Sósné Cseplye Magdolna

Sósné Cseplye Magdolna

Nagyon meg vagyunk vele elégedve. A lányom matek emelt érettségire készül és az ismétléshez használja. Nagyon eredményesen tud vele felkészülni a számonkérésekre , de a hiányzás pótlásánál is jó szolgálatot tett. Jó, hogy interaktív a tananyag, így folyamatosan és tudatosan kell dolgoznia. Nagyon érthetőek a magyarázatok amiben az is szerepel, milyen tételek és előismeretek felhasználásával történik a megoldás. Nagyon tetszenek a tesztek, ebből lehetne többet is készíteni egy -egy témához. A történelem expressz tananyagot is használtuk, az is nagyon hasznos volt. Külön jó, hogy az érettségi követelményeknek megfelelően van feldolgozva a tananyag.

2023
25 feb.

Fekete Ilona

Fekete Ilona

A Matek Oázis felmérhetetlen segítséget jelent a gyerekeknek. Jobb és hasznosabb, mint sok iskolai matematika óra, mert annyiszor hallgatható vissza, ahányszor szükség van rá.!! Érthető, részletes magyarázatok, szimpatikus, okos tanárok !!! Hálásan köszönjük !!

2023

Anna mama

Anna mama

Igyekszik motiválni a tanulókat.

2023

Péter

Péter

Én szülő szemmel nézve szenzációs. A lányomat nem tudom rávenni, hogy foglalkozzon vele, igaz elégé le van terhelve a napja.

2023
24 feb.

Krisztina

Krisztina

Hasznos, jól használható tananyag, világos magyarázatok.

2023

Ildikó

Ildikó

Rendben van.

2023

Mónika

Mónika

Keveset tudtuk eddig használni, mert ritkán ül le a lányunk a gép elé, inkább én szülőként gyakoroltam rajta néha, hogy tudjam egyáltalán miről beszél, mikor megkérdezem, mi volt a lecke.

2023

Éva

Éva

Remek, nagyon jól működő program.

2023

nagymama

nagymama

Nagyon hasznosnak tartom, sokaknak ajánlom. Sok-sok unokám (elsőstől érettségizőig) tananyagába néztem bele az elmúlt években. Ők természetesen inkább hozzám fordulnak segítségért, ha szükséges, mert a személyes kapcsolat ilyen esetben nagy előny. Az osztálytársaiknak és egyéb érdeklődőnek minden esetben felhívom a figyelmét a Matek Oázisra és jó szívvel ajánlom. Említésre méltó, hogy sokan tartanak a megnövelt számítógép használattól. Magam részéről az ilyen koncentrált "tudás-átadás" kapcsán nem félek ettől a veszélytől. További sok sikert kívánok áldásos munkájukhoz!

2023

Áron

Áron

Hasznos lehet azok számára, akik nem olyan jók matekból (mint például én)

2023

Szalai-Gaál Mónika

Szalai-Gaál Mónika

Teljeskörű tudásbázis, érthető magyarázatokkal. A Jegyjavító Kihívás végére értünk, Blanka lànyom négyes dolgozatot irt matekból - még az első félévhez számítandóan - ez nagyszerű. Úgy érzem, hogy ilyen rövid idő alatt, éppen csak belekóstolt gyermekem ebbe a matekos jegyjavítás lehetőségébe, azt is érzem, hogy többet is gyakorolhatott volna... Tanárnője is dicsérte, tehát valami elindult. Ezen lelkesülve előfizetők lettünk a 2. félévben. Bízom benne, hogy a tanév végére elérjük azt a szintet, hogy nem okoz nehézséget a matek.

2023

Aggódó Anyuka

Aggódó Anyuka

Nagyon jónak tartom. A fiam a pótvizsga után felhívott, és azt mondta, hogy Anya képzeld, nem csak ültem a feladatok előtt, hanem hozzá is tudtam kezdeni. Sajnos volt szóbeli része is, ami nem sikerült. Ezzel teljesen letört, hogy nem érte meg az egész nyár alatti matekozás.

2023

Zs

Zs,Bp

Nagyon jó! Nem mindig van időm használni de ha nem értek valamit néha használom.

Bp 2023
23 feb.

MKata

MKata

nagyon hasznos oldal, sokat lehet tanulni

2023

Zoboki Mihályné

Zoboki Mihályné

Csak az alsós tananyagokat szoktam megtekinteni, használni unokámmal az ingyenes lehetőségeket. Bevallom, egyedül is szoktam néha játszani a versenyzős, gyakorló feladatokkal. Nagyon tetszenek!

2023

Mmama

Mmama

Nagyon érthetően, eredményesen magyaráztok. A gyerek már az elején is kis sikereket ér el, és ez doppingolja. Ajánlottam már, remélem, elő is fizették!

2023

György

György

Nagyon jónak tartom. Érthetően magyarázza a feladatokat. Az unokám hétvégén egy nap van nálunk, ilyenkor az ingyenes tananyagot megnézzük.

2023

Nagy Viktória

Nagy Viktória

Fantasztikus imádom segítőkész

2023

Gábor

Gábor

Elképesztően hasznos volt a 4. osztályos felvételihez. Mindkét gyermekem használta,( elő is fizettünk rá) minden témakörben részletes magyarázatot kaptunk a megoldásokra. Gyakorlásra, ismétlésre is kiváló. Mindenkinek ajánlom!

2023

Anasztázia

Anasztázia

Összességében elégedettek vagyunk. Főleg az elején, amikor belefogtunk komolyabban a gyakorlásba és nem csak az ingyenesen elérhető feladatok feldolgozásába, szépen sikerültek a dolgozatok. Azt gondoltam, hogy ez most már mindig így lesz, mivel tényleg napi szinten gyakorolnak a lányaim. De nyilván egy-egy dolgozat sikere soktényezős. Azért továbbra is szorgalmasan gyakorolnak a lányok, bízom benne, hogy a kitartás meghozza a magabiztosságát mindkét gyermekemnek matematikából.

2023

Tündik Illés

Tündik Illés

Nekem nagyon tetszett és hasznos volt. Én így írtam 31 pontos matekot. Nagyon köszönöm. Illés

2023

Perecz

Perecz

Hasznos sokat segít a feladatok megértésében

2023

Adri

Adri

SZUPER !!!

2023

Anikó

Anikó

Amit eddig láttunk, nagyon tetszik, nyárra tervezünk intenzívebb foglalkozást. Nagyon köszönjük az ingyenes anyagokat.

2023

Peti

Peti

Nagyon jó és érthető. De ha a gyerek nem hajlandó figyelni még itt sem, akkor hiába. Azért vettem meg, mert így magamnak spóroltam meg időt vele, hogy nem kell két gyerek mellett ülnöm órákat, ha valami nem megy, akkor végigcsinálják itt. Ha még így sem akkor segítek nekik. De ha egyedül hagytam őket, akkor csak 1,5 óra lett a 20 perc alatt megoldható feladatokból. A lustaság ellen sajnos ez nem hatásos. Egyébként érthetően magyarázzák az anyagokat.

2023

Mariann

Mariann

4.-ben kezdtünk az előfizetői lenni a Matek Oázis tananyagnak, legfőképp a 8 osztályos felvételi feladatok gyakorlása miatt. Nagyon elégedett voltam én is mint szülő a tananyag részek és feladatsorok érthető, rávilágító magyarázataival és gyermekem szintúgy , és ezáltal szívesebben is ült le a feladatok elé. Az ötödikes tananyag előfizetői is lettünk és ha bármelyik részben elakadása volt gyermekemnek az iskolában , itt a Matek Oázis ,,leckéivel " gyorsan és könnyedén pótolni tudta a hiányosságokat.

2023

Karesz

Karesz

A programcsomagban lévő effektek új színbe öltik, érdekesebbé, érthetőbbé teszik a Matematikát. Én úgy gondolom, hogy aki alapból nem igazán volt otthon a Matek világában, mint pl. én, ezek segítségével közelebb kerül a jobb eredményhez. Az agynak úgymond jobban van mihez hozzátársítania a számokat, gondolatokat, így jobban el tud mélyülni a megszerzett témakör. Bármikor hozzá tud a felhasználó férni a tananyagokhoz, bármennyit tud ismételni.

2023

András

András

Nem rossz. Jó. Mondja az unoka. Szerintem meg az első dolog ami felkeltette az érdeklődését némileg a tanulás, kicsit játszva tanulás iránt.

2023

Sára

Sára

Jól érthető magyarázatok.

2023

Ágnes

Ágnes

Szuper! A kisfiam jól érti a matekot, egyelőre még elég jól boldogul a tanulmányaival, magyarból gyengébben teljesít, a matekot könnyebben tanulja.

2023

Áron 1222

Áron 1222

Rengeteg tartalom, logikus magyarázatok nagyon sokat segít a tanulásban és a felkészülésben. Amit az órán nem értettem meg itt sikerült, a csillagok megszerzése kihívás.

2023

aamonalisa

aamonalisa

Szeretjük. Hasznosnak találjuk. Sajnos a rengeteg házi feladat miatt ritkán tudjuk használni.

2023

S. Emma

S. Emma

Nagyon szuperek a magyarázatok, ha valamit nem értek csak megnézem a témakörben a videókat. Jó hogy nem csak elmondják, hanem menet közben vannak feladatok és így könnyebb megérteni.

2023

Pál Katalin

Pál Katalin

Mint 8 osztályos tanuló szülője, azt tudom mondani, hogy gyermekem rendszeresen használja a Matek Oázist! És sokszor beszámol róla, hogy itt értette meg végre az órán elhangzottakat. Én örömmel használom a horvát leckét, a gyermekem meg most kezdi majd az angolt (eddig németet tanul) . Azt tudom mondani, hogy így tovább! Üdvözlettel; Szép napot kívánok! Pál Katalin

2023

ilda

ilda

Nagyon jó, nagyon szeretjük, érthető. 5*

2023

Mara

Mara

Nehéz röviden összefoglalni a véleményünket. Nagyon sokat segít, hogy a magyarázatok közben az interaktív módszerrel azonnali visszacsatolást lehet kapni. Esetleges helytelen válasz esetén sem negatív hangnemű a helyreigazítás, így nem veszi el a gyerek kedvét a folytatástól. A csillagok megszerzésének lehetősége pedig ösztönzően hat. Enélkül nehéz lenne rávenni a kisfiamat az ismétlésre.

2023

Tímea

Tímea

A Matek Oázis nagyszerű módja a matematika megszerettetése a gyerekekkel. A játékokkal szinte észre sem veszi, hogy tanul.

2023

M. Dóra

M. Dóra

Nagyon szuper!!!

2023

Dithe

Dithe

Szereti és szívesen használja a gyerekem.

2023

Márti

Márti

Hasznos, sokat tud segíteni. Nem sikerült minden héten gyakorolni, de 1-2 hét kihagyásával viszonylag rendszeresen használtuk. A lányom fél év alatt az egész évfolyammal megíratott felmérésen 20 helyet javított.

2023

Mariann

Mariann

Gyermekem számára mindenképp pozitív hatású volt. Amit az iskolában nem értett meg, később meghallgatta a tananyagot és megértette. Játékokat nagyon szeretjük, kezdük a kezdő szinttel, aztán a haladóval, de a profi szintet is kipróbáltuk már. :-)

2023
21 feb.

György

György

Nagyon jó, sokat segít, amit óràn nem ért meg, a tananyag gyakorlàsa során saját maga rájön és nagyon boldog! Üdv György

2023

Illés Adél

Illés Adél

Nagyon hasznosak, érthetőek a videók. Köszönjük a munkádat.

2023
20 feb.

Erdős András

Erdős  András

Boldogult unokám a tananyaggal. Sikeresebb az iskolai feladatok megoldásában

2023

Szűcs József

Szűcs József

Mi nem csak számítógépen gyakorlunk, mert Marcit zavarja, hogy a teszteknél és a játékoknál időt veszít a billentyűk miatt vagy félreütéskor. Mivel másodikos, nem volt csak százalékos értékelés, ami 96% lett első félévre. A matekoázist kiegészítőként használjuk, mert papíron is tudni kell dolgozni. Emellé sokszor tanulunk együtt a matekkönyvvel, de a matekoázist többször is meg lehet hallgatni, ez a jó benne. A játékok a fiamnak még gyorsak. De sokat gyakorolunk, így simán megy a matek az osztályban. Szeretnék napi 1 órát, de nincs idő rá, így csak 2-3 naponta gyakorolunk, de az iskolában minden nap van szinte matek. Sokat játszunk szabadidőnkben, páros-páratlan szám sorokat, összeadás-kivonás játékot, fekete-fehér-igen-nem játékot…mert azt lehet menet közben is gyakorolni. Így, összességében ezekkel a kiegészítésekkel remélem sikerélményt tudunk nyújtani a gyermekemnek, és nem utálja meg a játékot. Most jó úton járunk, és hasznosan tudjuk felhasználni a Matekoázis előfizetésünket. Köszönjük a lehetőséget.

2023

Csilla

Csilla

Nagyon jó matekos, motivációkért és megerősítésért regisztráltam az oldalra. Kitűnő visszaigazolás és elismerés a gyermeknek egy-egy csillag megszerzése.

2023

Sitkey Attila

Sitkey Attila

Nagyon jó, érthetőek a magyarázatok .

2023
19 feb.

Tóthné Ica

Tóthné Ica

Nagyon jó!

2023

Heti TOP videók INGYENES tananyagok KÓDOLATLAN hétvégék Tanulási TIPPEK KÜLÖNLEGES ajánlatok

380 ingyenes tananyag!