( 4,9 csillag 3095 vélemény alapján)
Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után Te is megírod a véleményedet az oktató anyagokról. Vagy küldd el az alábbi email címünkre: bea@matekoazis.hu

Kiemelt vélemények

Eszter

Az elmúlt évek legnagyobb felfedezése számomra. Hihetetlenül jól kitalált és jól működő program, még szülőként is élvezhető, annak is, aki korábban nem szerette a matekot. Ha nekem ilyen segítségem lett volna, lehet hogy másképp alakul az életem... Köszönöm szépen a készítőknek.

Eszter
2023 július 03.

Anikó

Nyolcadikos lányom nagyon szereti a matekoázist. Bármikor, bárhol tud gyakorolni. Nem kell alkalmazkodni a külön tanárhoz. A felvételire is a matekoázis-sal készült fel. Nagyon szereti, hogy kap egyből visszajelzést, dicséretet. Sokkal motiváltabb.

Anikó
2023 július 03.

Petrikné Marcsimama

Kedves Bea! Kedves Mindenki! Aki a Matek Oázis-ban dolgozik! Rendkívüli hozzáértéssel teszitek a dolgotokat! Ti valódi Jó Pedagógusok vagytok! A Marci unokám természetesen 5re javított matekból év végére, pedig nem értette az iskolai magyarázatokat, félt az óráktól... Januártól kezdtünk csillagokat gyűjteni..., DE már az első lecke közben látszott a kis arcán, amikor pici, jelentéktelen gondolatért is dicséretet kap..."ügyes vagy".. .,hogy ez jó!!! Így a kis ötödikes feje elkezd gondolkodni..., és ez nagy dolog! Csak 5-ket kapott a félévben, és szereti, érti! Nem fél a dolgozatól, miért félnék, tudom! Boldog nagymama vagyok, és köszönöm Nektek!

Petrikné Marcsimama 2023 június 30.

Legfrissebb vélemények

04 okt.

Csíkos Léna

Amikor megismertem a matekoázist azon bosszankodtam hogy miért nem ismertem meg előbb. Nagyon király program. Aztt szeretem benne a legjobban hogy mindent pontosan elmagyaráz. Köszönöm Bea! Köszonöm készítők!

Csíkos Léna
2023
02 okt.

Anna

Hajrá Matekoázis! Fontos feladatot láttok el: segítséget, motivációt és megoldást nyújtotok számos gyermeknek és nem utolsó sorban szülőnek!

Anna 2023
25 szept.

Bús Kristóf

Idén nyáron kezdtük el használni a matek oázist, mert Kristóf jobb jegyet szeretett volna matekból. A legjobb döntés volt! A program felér egy magántanárral, de árban jóval kevesebb! Azóta az angolra is előfizettünk! A fődíj megnyerése meg már csak hab a tortán! Nem számítottunk rá, mert rengetegen jelentkeztek a játékra, így hatalmas meglepetés volt mikor megérkezett! Nagyon szépen köszönjük mégegyszer!!! Mindenkinek ajánlom a matek oázist, nagyon nagy segítség minden szülőnek és gyereknek!

Bús Kristóf
2023
21 szept.

Turi Éva

Szeretném még visszajelezni, hogy nagyon tetszik a lányomnak a program, esküszöm nem gondoltam volna. A csillagokért, mosolygós arcokért teljesen oda van, nagyon motiválja, és hát persze a kihívás is. Nekem ez nagy megkönnyebbülés, hogy most így nem kell állandóan vitatkozni a gyakorlás miatt.

Turi Éva
2023
15 szept.

Vigh Patrícia

Először azt gondoltam egy drága történetről van szó-nagyon nem, ár érték arányban az egyik legjobb. Érthető magyarázat, oktató videóval, gyakorló feladatokkal, és a tesztek is érthetőek a gyermekem számára. Vissza nézhető többször, első osztálytól kezdtük el végezni a feladatokat:-) . Csak ajánlani tudom másoknak is .

Vigh Patrícia 2023
14 szept.

Király Gergő Péter

Nagyon szuper! Csak ajánlani tudom.

Király Gergő Péter 2023

Kádár Ildikó

Természetesen az iPad a legnagyobb motiváció Bencének, de ha az nem sikerül, akkor a többi tárgynyereményt is örömmel venné át. De el kell mondanom azt is pozitív visszajelzésként, hogy nagyon nagyon várta már az oklevelet is, minden nap lelkesen leste a postaládát. Ééééés, amikor megkapta, annyira boldog és büszke volt! Ki is tettük a szobája falára. :) Szóval nagyon köszönjük a szuper oldalt is, ezt a kihívást is és az oklevelet is. :)

Kádár Ildikó 2023
12 szept.

F. Mária

Az 5.-es unokám rendszeresen hallgatja óráitokat. Pótolhatatlanok vagytok! ( angol, matek) Nincs jobb tanár nálad! Üdvözlettel: nyugdíjas nagymama

F. Mária 2023
05 szept.

Zsófi Péter

Szuper a Matek Oázis, tök jó, dizájnos a weblap, érthető a magyarázat, tetszik a tanayag felépítése és tök jók az ábrák, ha rossz vagy jót válaszoltam, és a végén külön tetszik, hogy hány százalékra teljesítettem az adott tananyagot. Gratulálok nektek, csak így tovább! HAJRÁ MATEKMINDENKINEK.HU!

Zsófi Péter 2023
31 aug.

Zoltán

A fiamnak december elején, egy nagydolgozata ötös lett. Amikor a matektanárnő kiosztotta a dolgozatokat, azzal nyújtotta át: „Péter visszatért közénk!” Ez a kissé tréfás, és némi kritikát is takaró mondat óriási jelentőségű lett, aminek a vége egy sikeres gimnáziumi felvétel lett, egy jónevű református gimnáziumba. Az előzménye pedig, hogy már 7. év végén „viharfelhők tornyosultak”, amikor a bizonyítványban a sok 4-es és 5-ös között ott árválkodott egy 3-as matekból. Ekkor talált rá a feleségem a Matek Oázis honlapjára és el is kezdte a fiam a 8-os tananyagot, a felvételi anyaggal együtt. A fordulat engem – humán beállítottságom miatt - inkább meglepett, mint a feleségemet, mert rövid időn belül a fiunk szó szerint „rákapott” az online feladatokra, élvezettel oldotta meg ezeket. Hozzáteszem, folyamatos lett az aktivitása a kifejezetten élvezetes, interaktív tananyag napi gyakorlásával. Nálunk a végeredmény 1 év alatt bámulatos javulást hozott és egy remek írásbeli felvételi dolgozatot a gimnáziumba.

Zoltán
2023
29 aug.

András

Tisztelt Matek Oázis! Az elmúlt években több magántanártól is vettünk órákat. Azonban a legutolsó már csak online tanította a gyermekemet (több-kevesebb sikerrel). Ez adta az ötletet hogy vásároljak egy OÁZIS csomagot és megnézzem annak felépítését, hasznosságát. A csomag kevesebb mint 3 magánóra ára volt. A csomag felépítése átgondolt a témakörök jól strukturáltak. A felkészítő videók érthetőek jól magyarázzák a tananyagot. Nagyon fontos, hogy a gyermek tevékenységét jól tudtam ellenőrizni, kontrollálni. Nagyon elégedett voltam a csomaggal, sőt talán egy kicsit sok is volt, az iskolában nem tanítottak és nem is kértek számon ennyit. A javító vizsgánk sikerült 3 eredménnyel, úgy hogy bőven tanulhattunk (kb 60 %-t nézte át) volna még rá. Sajnos motivációt önök sem tudnak adni. Köszönöm.

András
2023

G. Mónika

Kedves Beáta! Csak szeretném megköszönni a fiam nevében a 9. évfolyamos pótvizsga előkészítő modult - ma sikeresen 3-asra pótvizsgázott diszkalkuliásként! Örülök, hogy a 9.-es anyaggal együtt a 10.-es anyagot is megvettem, mert így biztonságban érezzük magunkat (főleg a fiam....)! Nagyon köszönünk mindent, Móni és Ádám

G. Mónika 2023
28 aug.

Vida Tiborné

A 7. osztályban a matek a lányomnak nem sikerült jól, pótvizsgára kellett mennie. Az iskola befejeztével online kerestem egy olyan megoldást, ami valóban fel is készíti a vizsgára, de egy normál családi kasszában nem megterhelő kiadás. Így találtalak meg titeket. Rögtön előfizettünk. Napi 4-5 órát matekozott a lányom, kb 1 hetet hagyott ki összesen. Szuper volt, hogy a tananyag bármikor megállítható, újra nézhető, visszatekerhető... ha valami nem ment elsőre, újra néztük. A teszteket többször megcsináltuk, hogy minden rögzüljön. A pótvizsga hatalmas nyomással és stressz-élménnyel járt, de a lányom SZUPERÜL teljesített. 4 lett a pótvizsgája, veletek 3 jegyet javított!!!! Ez úgy gondolom óriási teljesítmény!!! Erre csak én nem tudtam volna felkészíteni! Az önbizalma még hiányzik a lányomnak, nem tudja elhinni, hogy most már TÉNYLEG érti a matekot, meg tudja oldani a feladatokat, itt egy kis segítséggel, noszogatással megindul... de ez gondolom idővel változni fog és bátrabb lesz. Szóval, itt is még egyszer hálásan köszönjük, hogy vagytok! "Bea néni" már maradsz velünk még a középiskola végéig!

Vida Tiborné 2023
24 aug.

Bódiné Szűcs Éva

Örömmel tudatom Alexnak sikerült a javító vizsgája, hála a Matekoázis segítségének és a meeting beszélgetésnek!

Bódiné Szűcs Éva
2023
23 aug.

Tóthné Molnár Éva

Tegnap volt a lányom pótvizsgája (9.oszt.). Olyan jól sikerült az írásbeli, hogy szóbeli vizsga után, végül 3-asra zárta az évet. Nagy volt a boldogság. Csak azt sajnálom, nem hamarabb fizettem elő. Nagyon köszönöm!!!

Tóthné Molnár Éva
2023
21 aug.

Varjassy Gedeonné

Dani egyébként élvezi a gyakorlást, nagyon tetszenek neki a feladatok és a feladatok közti összekötő szövegek is

Varjassy Gedeonné 2023
04 aug.

M. Tímea

Az oldalatokhoz tiszta szívből gratulálok, csodálatos az egész, nagyon szép, építő jellegű, tartalmas, ahogy magunk között a családban mondanánk: olyan legmégszebbjobb. Szakmailag kiváló, tényleg csak pozitív jelzőkkel tudom illetni.

M. Tímea
2023
27 júl.

Szandráék

Előfizetőként használjuk 4.-es, 5.-es és 12.-es lányamimnak. Nagyon jó program, mindhárom lányom használta tavasztól. Elégedettek vagyunk, egy-egy dolgozat erejéig már jelentkezett javulás, remélem a nyári gyakorlás meghozza eredményét és a következő félévi jegyekben már szintet tudunk lépni.

Szandráék
2023
26 júl.

Cs.márk

Ajánlom mindenkinek!

Cs.márk
2023
25 júl.

Baráth István Máté

Jó .

Baráth István Máté 2023
23 júl.

Szakály György

Az oldal szuper, több éve használom már.

Szakály György
2023
21 júl.

Rózsa nagymama

Nagyon tetszik lényegre törő szuper magyarázatok sajnálom hogy nem tudjuk megvásárolni az éves anyagot de az ingyenes feladatok is nagy segítség de ha a gyereket eleve leirja a matek tanár a nem tudom megszerettetni a matematikát nincs önbizalma sajnos

Rózsa nagymama
2023
18 júl.

Gyöngyi

Nagyon tetszenek a játékok. Nem kell keresgélni, egy helyen megtalálhatóak a különböző matekfeladatok.

Gyöngyi 2023

G.Mónika

Már többször segítettek a gyermekeimnek, köszönöm.

G.Mónika 2023

Marci

Érthetőek a magyarázatok és addig tudom gyakorolni, amíg nem megy.

Marci 2023
13 júl.

Andreina

Mostanában fogjuk elkezdeni ezt a fajta segítséget, mi is kiváncsiak vagyunk rá. 🙂

Andreina 2023

Czucz Frigyes

Nem nagyon értjük a használatát.

Czucz Frigyes
2023
12 júl.

Nóra

Nagyon hasznos, sokat segít a tanároknak és a diákoknak egyaránt

Nóra
2023

Csilla Rozália

Nagyon szuper. Nagyon segítőkész társaság, üzenetet hamar le reagálnak. Minden jól ki van találva.

Csilla Rozália
2023

Nagyi

Számunkra biztonságot ad az, hogy szükség esetén gyors segítséget nyújt.

Nagyi
2023
11 júl.

Marci

Hasznos oldal sokat segít megérteni az anyagokat.

Marci
2023

Judit, T. Judit

Életmentő! Borzasztó volt, amikor még magunk kínlódtunk. Reménytelen és időrabló volt, nagyon bizonytalan eredménnyel, sok feszültséggel. Akkoriban sokkal- sokkal több időt és energiát belerakva alig jött a siker. Most mindkét gyerek teljesen önállóan dolgozik, nagyon szeretik. Hatékony és nagyon jól felépített anyag. Tökéletesen gyerek tempóra igazítva. Ügyesen motivál. A legjobb, hogy a matekos siker és magabiztosság az egész iskolai tanulásra nagy hatással van. (Ez persze "csak" a bónusz.) Persze le kell ülni, csinálni kell, de ennek nálunk van egy ritmusa, egy "szokás", egy megegyezés, ami sokat segít, és ami persze sokszor borul, de így is működik.

Judit, T. Judit
2023

volt hatodik osztályos tanuló

Nagyon örülök, hogy rátaláltam a Matek Oázisra, mondhatni ennek az oldalnak köszönhetem a sikeres felvételimet. A felvételi időszakban nagyon segített fezárkózni, illetve olyan másfajta megoldásokkal, gondolkodásmódokkal ismerkedtem meg, amikre nem csak a felvételi szezonban lehet szükségem. Nagyon egyszerű, könnyű a használata, itt tényleg csak a matematikára kell koncentrálni. A tanév során segít felzárkózni, gyakorolni a tananyagot, vakáció alatt pedig újra elő szedni a már megszerzett tudást. Hálás vagyok, és maximálisan elégedett. Biztosra veszem, hogy az elkövetkezendő időben is nagy hasznát veszem majd a Matek Oázisnak!

volt hatodik osztályos tanuló
2023

Zsófi

Lehetne több gyakorlás ingyenes

Zsófi
2023

Norbert

Nagyon jó feladatokat találni, jól eltalált magyarázatokkal.

Norbert
2023

Kis Krisztián Bálint

Sok jó szakmai anyag van, ami nem száraz, hanem jól használható.

Kis Krisztián Bálint 2023

Ildi (szülő)

Gyermekemnek egyelőre le kell még küzdenie azt az ellenérzését, hogy olyan videót nézzen, ami a matekról szól (és nem vicces videó, vagy egyéb szórakoztató, amit a neten általában nézni szokott) Nekem szülőként nagyon tetszik az oldal, és az a meglátásom, hogy amikor rendesen használja, akkor van sikerélménye az iskolában is, és akár osztályzatban is mérhető ez. Azonban nagyon nehezen tudom rávenni, hogy odaüljön és csinálja. Azt hiszem, ez lesz a következő tanév kihívása számomra. :)

Ildi (szülő)
2023

Marcel

A teljes megvásárlása túl drága számunkra. Jó lenne egy olyan lehetőség, ami mondjuk heti használható időtartamot ad és ezt jóval olcsóbban, hisz csak érdeklődésből, gyakorlatból használjuk.

Marcel
2023

Vida Brigi

Ár-érték arányban magasan a legjobb. Én a kislányommal tanulok és a tananyag videókat úgy magyarázza el, hogy bárki megértheti. Szuper, hogy már tananyag közben is vannak feladatok, a gyakorló tesztek is nagyon jól össze vannak rakva, mindenre rákérdez, ami a tananyagban volt. A másik legjobb, hogy bármennyiszer megnézhetőek a videók, így a tudás biztosan meglesz. Egy adott témakörhöz is sok tananyag van (sima osztályos tananyagban, pótvizsga részben, hiányosságok pótlásában, nyári gyakorlóban), így a matek megértése tényleg csak a szorgalmon múlik. Mi a pótvizsára gyakorlunk. Ha nem lenne előfizetésünk, én szülőként kevés lennék, mert komplex a tananyag, hiába lenne meg a szándék, hogy segítsek, ehhez még a Matek Oázis is kell.

Vida Brigi
2023

V.E.

Nagyszerű, érthető, részletes, gyermek- központú.

V.E.
2023

Farkas Zsófia

Szeretem a Matek Oázist.

Farkas Zsófia
2023

Krisztina

Szuper segítség

Krisztina
2023

Szalainé Serfőző Krisztina

Szuper, most a 2. osztályba készülünk

Szalainé Serfőző Krisztina
2023
10 júl.

Anita

Nagyon tetszik, hogy jól érthetően vannak elmagyarázva a feladatok. Játékosan, fokozatosan nehezedik, bővül a tananyag.

Anita
2023

Ági néni

Jónak tartom, ajánlani szoktam diákjaim szüleinek.

Ági néni
2023

Viktória

Nagyon jók a videók, a mai gyerekek nyelvén magyarázza el a tananyagot. Ha kell többször is visszanézhető addig amíg meg nem érti.

Viktória
2023

Rita

Hasznos volt, a segítségével éltük túl az évet.

Rita
2023

Bond

Nagyon jó kezdeményezés. Matematika tanulás és ismeretek hasznos alkalmazása a gyermekeket is érdeklő internettel. A modern oktatás bevezetője.

Bond
2023

Klára

Jó, csak kicsit drága.

Klára
2023

Koszoru Dolores

Nagyon szeretjük az oldalt, nagyon jók a magyarázatok!

Koszoru Dolores
2023