ÉRETTSÉGI

matek középszint

​​​​​​​KÖNNYEN, ÉRTHETŐEN!

MATEK ELŐFIZETÉS
LEENDŐ 12. OSZTÁLYOSOKNAK

Rendszerezett, magabiztos tudás

TOVÁBB AZ ÁRAKHOZ
Matek Oázis - Érettségi felkészítés

Felkészítés gyorsan, eredményesen

OKOS tananyagok: precízen felépített, aktív tanulás

 Minden témakört gyorsan megértesz

 Feladatmegoldásban is profi leszel

 A gondolkodásodat felpörgeti az oktatóprogram (ha válaszolsz a kérdésekre) 

 

A speciális oktatóprogram a kérdéseivel jobban átmozgatja az agyadat, mint a szokásos módszerek, és így meglepő eredményekre leszel képes.

 

Matek Oázis - Szorzótábla 2

Timi

„Esetünkben nem az iskolai oktatás segített ötös matek érettségit írni, hanem egyértelműen a Matek Oázis! Állandó hármas matek átlag mellett ötös érettségit írni csakis a szorgalomnak és a videóknak köszönhető. Nem csak tanulni vagy gyakorolni segít, az iskolai alulértékelés miatti önbecsülés-vesztést is ezáltal nyertük vissza. Köszönjük!”

Többre vagy képes, mint gondolnád!

Célirányosan végigvezetünk a 4 éves középiskolai matekon.

Gyorsan megérted, ami nem világos.

Alaposan begyakorlod a feladatmegoldásokat.

Kellő sebességre teszel szert.

Felkészítünk a vizsgahelyzetre.

érettségi vizsga

Bakos Zoltán

Köszönöm önnek, hogy két évvel ezelőtt Bence fiam, most pedig Eszter lányom is jelesre érettségizett (és jelesre is végzett 12-ben) matematikából, úgy hogy a tizedikes osztályzatához képest kettő jegyet javított! A tananyagok jelentősen hozzásegítették mindkét gyereket a szép eredmény eléréshez. Kívánom, hogy ilyen magas színvonalon folytassák munkájukat és ilyen szép eredményeknek örüljenek ne csak a gyerekek és a szülők, hanem ön és segítő csapata is!

Szuper hatékony tanulási módszer

Hogy jól sikerüljön az érettségid!

A BME-n végzett kísérleti tanuláspszichológiai kutatások alapján a teszt-alapú tanulás a leghatékonyabb a hosszútávú tudás megszerzéséhez  (ld. bővebben itt). A Matek Oázis tananyagai folyamatosan biztosítják ezt a teszt-hatást.

Az interaktivitás fókuszban tart.

A helyes válaszaid sikere motivál a tanulásra.

Emlékezni fogsz az érettségin is.

Próbáld ki!

Az alábbi rövid tananyag részletről készült videóra kattintva megmutatjuk, hogyan működik a Matek Oázis használat közben:

 
Indítsd el a videót (adj rá hangot) és tapasztald meg az aktív tanulás élményét a Matek Oázisban!
 

Eszter

„Több évig betegség miatt magántanuló voltam, így nagyon lemaradtam az osztálytársaimtól, és teljes sötétség volt a fejemben a matekkal kapcsolatban. A 10. és a 11. osztályos nyári osztályzóvizsgám egyaránt hármasra sikerült az ingyenes tananyaggal, később előfizettem, és az idén négyes érettségit írtam, amire soha nem gondoltam volna, hogy képes leszek. Köszönöm!!”

Ne halogasd tovább a döntést, ha fontos a matekjegy az érettségin!

 

PÓTVIZSGA 11

PÓTVIZSGA felkészítés a 11.-es matekból próba tesztekkel,
100% Pénzvisszafizetési Sikergaranciával!

Figyelem! A pótvizsga felkészítést a havi és éves előfizetés is tartalmazza!


2024. augusztus 31-ig


PRÉMIUM MATEK 11+12
+ ÉRETTSÉGI

TELJESKÖRŰ FELKÉSZÜLÉS a középszintű MATEK érettségire
+ 11. osztályos matek
+ NYÁRI GYAKORLÓ
+ Pótvizsga 11 
+ SZINTFELMÉRŐK
+ PÓTOLD csomagok

 


Megújuló HAVI előfizetéssel


PRÉMIUM MATEK 11+12
+ ÉRETTSÉGI

OÁZIS ÉRETTSÉGI CSOMAG

TELJESKÖRŰ FELKÉSZÜLÉS a középszintű MATEK érettségire +
az ANGOL és TÖRTÉNELEM érettségire


Idén + 1 tanévre

(2025. június 20-ig)


Miért érdemes most előfizetni?

Hiányosságok pótlása

​​​​​​​Nyári gyakorlás

Szeptembertől szuper dolgozatok

A Matek Oázis okos választás

A gondolkodási képesség fejlesztése a legjobb befektetés a jövőbe

A Matek Oázis előfizetés segít gyermekednek megszilárdítani és bővíteni a matek tudását, és javítja az eredményeit. Az évfolyamváltást minden tanév elején elvégezzük, így mindig a megfelelő szintű anyagot biztosítjuk. Az előfizetésünkkel a gyermeked folyamatosan fejlődhet, és biztosan felkészül a következő évfolyamra. Mindezt játékosan, élvezetes formában.

Nyári esős napokon matekozhat egy-egy fél órát a Matek Oázisban. Mi gondoskodunk arról, hogy ez szórakoztató legyen számára, te pedig a tanulási naplóban bármikor láthatod, hogy mennyire volt eredményes a tanulása.

interaktívInteraktív

A Matek Oázis nemcsak egy videó gyűjtemény, hanem egy jól felépített interaktív oktató program, ami apró lépésenként visszakérdez, és azonnal megmutatja, hogy helyes volt-e a válasz. Fókuszban tartja gyermeked figyelmét, nem kalandozik el, sikerélményt szerez, motiválttá válik a "matekoázisozásra".

bármikor elérhetőBármikor elérhető

Videó-szerűen bármikor megállítható, visszatekerhető a program. Bármikor elérhető: nem kell alkalmazkodni a magánóra időpontjaihoz és pl. dolgozatok előtt, akár hétvégén vagy este is lehet vele matekozni.

létező legjobb módszerA létező legjobb tanulási módszer

Az interaktivitásnak köszönhetően az u.n. "teszteléses" (v. visszakérdezéses) tanulási módszerrel tanulhat gyermeked, ami bizonyítottan a legeredményesebb. Hosszútávon emlékszik a tanultakra. Valóban megérti a matekot, azaz alkalmazni is tudja a tanultakat a feladatokban, és hosszútávon is megmarad a megszerzett tudása.

kérdezz-felelekKérdezz-felelek

Előfizetőként lehetőségetek van kérdezni, ha mégis elakadna gyermeked valahol. A kérdésetekre a Matek Oázis matematika tanárai válaszolnak. A korábban feltett kérdéseket és válaszokat összegyűjtve megtaláljátok, amiből szintén sokat tanulhat gyermeked.

tanulási naplóTanulási napló

Megmutatja mikor, mennyit, milyen eredménnyel sikerült megtanulnia gyermekednek. Könnyen nyomon követhetitek az aktivitását és a fejlődését.

ügyfélszolgálatÉlő ügyfélszolgálat

Ha kérdésed van, munkaidőben ügyfeles kolléganőink segítenek. Délutánonként és hétvégén technikai ügyeletet tartunk, hogy ne legyen akadálya a matekozásnak :)

Amióta a Matek Oázist használja a lányom (..) 2 jegyet javított. (..) a nagyon sok új tantárgy és új matektanár miatt rontott 3-ra. Ezt sikerült (..) visszajavítani 5-re. (..) A Matek Oázist csak ajánlani tudom, hisz bármikor elakad, könnyen rátalál a keresésben a megfelelő témára és már könnyen meg is érti. NAGYON HÁLÁS VAGYOK, KÖSZÖNÖM SZÉPEN. (már nagyon sok szülőnek ajánlottam a használatát:))

H. Anikó

Mit érdemes tudnod a vásárlás előtt?


Bankkártyás fizetéssel azonnal aktiválódik a hozzáférésed, és kezdődhet a felkészülés. (A részletfizetés kizárólag bankkártyás fizetéssel működik.)

Banki átutalásnál a közleményt az id kezdetű azonosítóval kezdd, és pontos összeget utalj. Csak így tudjuk automatikusan feldolgozni és pár másodpercen belül aktiválni a hozzáférésedet.

2 számítógépről (vagy más eszközről) is használhatod.

Bármi kérdésed, gondod lenne, keress minket bizalommal a lenti elérhetőségeinken.