MATEK ÉRETTSÉGI (Emelt szint)

Last Minute kedvezménnyel!

FELKÉSZÍTÉS GYORSAN, EREDMÉNYESEN

Rendszerezett, magabiztos tudást szerezhetsz még az utolsó hetekben is.

Függvények Akció 9. osztály

Rendkívül célratörően, gyorsan tudsz haladni. Nem kell aggódnod, hogy valami kimarad. A gondolkodtató interaktív tananyaggal gyorsabban tudsz fejlődni, mintha csak videókat néznél.  

Több témakörben is vannak még hiányosságaid emelt szinten? Az érettségi feladatok néha nehezen mennek? Aggódsz, hogy meglesz-e az emelt matek érettségid, illetve, hogy lesz-e elég pontod a felvételihez?

Nem kell tovább vadásznod a neten a követelményrendszer és a különböző felkészítő videók között bolyongva. Itt teljes körű összefoglalást találsz, sok gyakorlási lehetőséggel.

Néhány hét alatt is komoly tudást gyűjthetsz, és gyakorlott leszel az emelt szintű feladatok megoldásában. Átnézünk minden témakört példákkal, és utána érettségi feladatokkal gyakorolhatsz.

A gondolkodásodat is fejlesztik a gondolkodtató levezetések, ráadásul jobban fogsz emlékezni a tanultakra és még sikerélményt is szerzel, hogy bátrabban futhass neki a feladatoknak.

  • „Nagyon meg vagyunk vele elégedve. A lányom matek emelt érettségire készül és az ismétléshez használja. Nagyon eredményesen tud vele felkészülni a számonkérésekre, de a hiányzás pótlásánál is jó szolgálatot tett. Jó, hogy interaktív a tananyag, így folyamatosan és tudatosan kell dolgoznia. Nagyon érthetőek a magyarázatok amiben az is szerepel, milyen tételek és előismeretek felhasználásával történik a megoldás. Nagyon tetszenek a tesztek, ebből lehetne többet is készíteni egy-egy témához. A történelem expressz tananyagot is használtuk, az is nagyon hasznos volt. Külön jó, hogy az érettségi követelményeknek megfelelően van feldolgozva a tananyag.”

    Sósné Cseplye Magdolna
  • "Én emelt matek érettségin voltam, és sok hasznát vettem a Matek Oázisos videóknak. Hála ennek a korszerű módszernek, idejében fel tudtam készülni itthonról is, és nyugodt szívvel és lélekkel kezdtem el a feladatokat. Köszönöm a segítséget, Matek Oázis!"

    Kiss Petra

NE HALOGASD TOVÁBB A DÖNTÉST

Húzz bele a felkészülésbe a Matek Oázis tananyagokkal!

A sikeres érettségidhez most Last Minute kedvezménnyel járulunk hozzá:

Szóbeli Emelt Szintű Érettségi

Emelt szintű szóbeli

matek érettségi felkészítés


A tanév végéig

(2023. 06. 30-ig)


Mit tartalmaz?


2 x 14.930 Ft helyett

-25%

Last Minute kedvezménnyel

Írásbeli Emelt Szintű Érettségi

Emelt szintű írásbeli

matek érettségi felkészítés
(emelt szintű 12.-es tananyag is)


A tanév végéig

(2023. 06. 30-ig)


Mit tartalmaz?


84.850 Ft

-50%

Last Minute kedvezménnyel

Teljes Emelt Szintű Érettségi

Jól sikerül az emelt matek érettségid


Baloghné Békési Beáta - matematika tanár, Matek Oázis alapító

Vásárold meg most a felkészítő csomagot, hogy stresszmentesen és hatékonyan készülhess fel, és a végén jól sikerüljön az érettségid.

  • Egyedülállóan interaktív, jól felépített tananyagokkal gyorsan, könnyen haladhatsz a matekkal
  • Sikerélményeket, önbizalmat és magabiztos tudást szerzel az érettségire
  • Extra gyakorlás, fókuszált tanulás, vizsgaorientált tananyag

B. Békési Bea
Matek Oázis alapító, matektanár