FELVÉTELI
Még sok értékes pontot szerezhetsz!

 Last minute kedvezménnyel 

Gondolkodjunk együtt, hogy gyorsabban fejlődj!


Együtt-gondolkodva végigvezetünk a típusfeladatok megoldásának lépésein. Azaz nemcsak elmagyarázzuk, mit kell csinálni, hanem VELED EGYÜTT oldjuk meg a példákat.  

Ha így, együtt-gondolkodva tanulsz, utána önállóan meg fogod tudni oldani a feladatokat. Olyanokat is, amikről most még nem is álmodnál, hogy ilyent is tudsz. :) Önálló gondolkodásra tanítanak ezek a videók, mert sokkal aktívabban használod közben az agyadat, mintha csak kész megoldásokat tanulmányoznál.

Az iskola legjobbjait is megelőzheted az intenzív tréniggel

A legtöbben a felvételi feladatsorok megoldásával készülnek a felvételire. Ennél gyorsabb és hatékonyabb, hogy

  • típusfeladatonként építjük fel a tudásodat
  • a sok kérdés -válasz miatt  készséggé tud válni a feladatmegoldás
  • együtt-gondolkodva nézzük  meg a felvételi feladatsorokat is
  • Lépcsőzetes haladás, amivel garantáltan eljutsz a célig
  • Nem csak a tudásod nő, hanem a magabiztosságod is
  • Vizsga-rutint szerzel, mire vizsgázni mész.

A matematika központi felvételi feladatsorokról

10 feladatot kell megoldanod a felvételin mindössze 45 perc alatt. A 10 feladatban sok részkérdésre is válaszolni kell. Emiatt különösen gyorsnak és pontosnak kell lenni a vizsgán. Fontos az összpontosítás, a kitartás és a figyelem tartóssága. Ezek mind olyan készségek, amik fejleszthetők egy jó tréninggel.

Az iskolában tanultak csak az alapját képezik a vizsgának. A feladatok más jellegűek, sokszor bonyolultabbak és több logikai lépést igényelnek, mint az iskolai feladatok. Vannak olyan feladattípusok, amikkel valószínűleg  nem találkoztál még az iskolában. Ráadásul fejben vagy írásban kell számolni, és csak a jó eredményért jár a pont.

Felkészítünk erre a kihívásra, begyorsul a gondolkodásod a tréning alatt.  A csomó kérdésen keresztül fejlődik a problémamegoló-képességed.

Mit lehet tenni, ha komolyabb hiányosságaid vannak matekból?

Ez most sajnos általános, rengeteg diáknak vannak hiányosságai a pandémia miatt (is). Az a jó hír, hogy a gondolkodásod az idővel fejlődik (absztrakciós képességeid erősödnek), és emiatt a régebbi ismeretek matekból sokkal gyorsabban pótolhatók, mint amennyi idő akkor kellett hozzájuk, mikor tanultátok őket.

Persze megfelelő segítség kell ehhez, mert könyvből szinte lehetetlen gyorsan haladni matekból. Viszont egy jól felépített, kontrollált interaktív oktatóprogrammal akár pár óra alatt be lehet pótolni egy egész anyagrészt.

A felvételi felkészítő nagy hangsúlyt fektet a hiányosságok felmérésére és pótlására, ha pedig komoly elmaradásaid vannak, rendelkezésre állnak az előző évek anyagai a pótláshoz.

Most érdemes rákapcsolni

még bármelyik típusfeladat csínját-bínját kitanulhatod, és értékes pontokat szerezhetsz a felvételin

Most Last minute kedvezménnyel!

Baloghné Békési Beáta - matematika tanár, Matek Oázis alapító

Lehet sokféleképpen készülni a matematika felvételire. Tudjuk, hogy minden szülő a legjobbat szeretné adni a gyermekének. Olyan eszközt, segítséget, amivel a lehető legkönnyebben, mégis eredményesen készülhet fel a felvételire. Miért töltené az idejét matek felvételi feladatsorok előtt gubbasztva, ha itt egy olyan tréning, aminek minden percével közelebb kerül a vágyott középiskolához? 

B. Békési Bea
A szerethető matektanulás szakértője, matektanár

4000+ sikeres felvételiző!

A Matek Oázis felvételi tréning már bizonyított. Az elmúlt években már több mint 4000-en készültek fel velünk a felvételire sikeresen.

Vásárold meg a tréning teljes tananyagát

most 50% Last minute kedvezménnyel!

Miben tud mást a Matek Oázis felvételi felkészítő tréningje?

Teljes témakörök és feladat-típusok tudásanyagát építjük fel (akár a nulláról, ha komolyabb hiányosságai vannak valakinek), mindezt interaktívan – úgy, hogy közben sokat kérdezünk a gyermektől. A felvételi feladatoknál is kérdésekkel vezetjük rá a megoldásra, így ő maga tapossa ki a megoldás útját, közben folyamatosan gondolkodik. Ezáltal magáévá teszi a megoldás gondolatmenetét, és legközelebb már önállóan is végig tudja vezetni. Hihetetlenül gyorsan lehet így fejlődni, ráadásul a sok kis kérdésnek köszönhetően sűrűn szerez sikerélményeket a programban haladva.

Az gyerekek önbizalma szárnyakat kap

Fantasztikus látni, ahogy elkezd csillogni a gyerekek szeme a jó válaszaik után. Szinte várják már a következő kérdést, amin gondolkodhatnak. Több ezer szülői visszajelzésből tudjuk, hogyan változott meg a gyermekük matekhoz való viszonya a program hatására. Az önbizalom pedig rettenetesen fontos tényező a felvételin a sikerhez.

A haladás nyomon követhető

Minden diák haladását a Tanulási napló regisztrálja, így a szülő is könnyen követheti, hol tart gyermeke. Láthatja, hogy mennyi időt töltött a tanulással, milyen eredményesen válaszolt a kérdésekre, melyik tananyagokkal végzett már.

A felvételi sikere kevésbé a képességeken, inkább a felkészültségen múlik

 

Vásárold meg a tréning teljes tananyagát kedvezménnyel:

Milyen feladatokra lehet számítani a felvételin?

Nézd meg a témaköröket, amik a felvételin előfordulhatnak


Szövegesek

A szövegesek mindegyik felvételiben a vezető pontszerzők. De ezeknek is vannak különböző típusai, amikre mind fel lehet készülni.

Hányféleképpen?

A hányféleképpen? típusú kérdések sem maradhatnak ki egyetlen feladatsorból sem.

Sorozatok

Sorozatok – ezek is olyan módon kerülnek elő a feladatsorokba, ahogyan iskolában sose találkoznak velük (kivétel ritkán előfordulhat persze).

Grafikon

Aztán a grafikonokkal is tudni kell bánni már a 4.-eseknek is.

Térgeometria

A térgeometriai feladatokhoz a térlátását érdemes fejleszteni a gyermeknek, amellett, hogy a felület és térfogatszámítás alapjaival tisztában kell lenni.

Logikai

Mindig vannak komoly átgondolást igénylő sok állítással operáló logikai feladatok, amiktől megijednek azok, akik nem tréningeznek ilyenek megoldására.

Törtek

Hatodikban és nyolcadikban a fentieken kívül a törtekre, és a velük való műveletekre biztosan rákérdez egy-egy feladat.

Százalékszámítás

Nyolcadikosoknál pedig a százalékszámítás és valami szép síkgeometriai példa is mindig bekerül a feladatsorba.


Itt kipróbálhatod az ingyenes tananyagokat, és részletesen megnézheted, milyen témakörökre, típusfeladatokra készítjük fel gyermekedet a Matek Oázis felvételi felkészítő tréningen:

Kiknek ajánljuk a Matek Oázis felvételi felkészítő tréninget?

  • Akik komolyan haladni szeretnének, és nem riadnak vissza a kitartó munkától.
  • Akik szeretnék megelőzni azokat, akiknek a suliban jobb eredményeik vannak matekból.
  • Azoknak is, akiknek hiányosságaik vannak az iskolai matekban, mert ezeket segítünk gyorsan pótolni.

Ha szeretnél komoly segítséget adni gyermekednek,
vásárold meg itt a felkészítő tréninget!

Azonnal magasabb fokozatba kapcsolhat a felvételi felkészülésben.

Vásárold meg a tréning teljes tananyagát 
most 50% Last minute kedvezménnyel

Sok sikerélményt, eredményes felkészülést kívánunk!