Sorsolás és Nyertesek

Téli Kihívás

 

A nyertesek listája | Sorsolás (videó) | Nyertesek és üzeneteik

Gratulálunk mindenkinek, akik teljesítették a Téli Kihívást!  Hisszük, hogy mindenki nyertes, aki az őszi szünet végétől a félév végéig matekozott velünk, mert jobb eredményeket tud elérni a matekból.

Gratulálunk a nyerteseknek!

Ranglista »

Téli Kihívás - Nyereménysorsolás

A sorsolás eredménye:


Téli Kihívás -  Nyertesek

Nézd meg hogyan zajlott a sorsolás!

A nyertesek NEVÉT facebook élő ADÁSBAN húztuk ki, itt megnézheted a teljes FELVÉTELT:

 


Nyertesek sorsolása - videó

Indítsd el a videót!

 

Nyertesek, és üzeneteik:

Kedves Matek Oázis Csapat!

Köszönöm, megkaptam a nyereményt! Nagyon, nagyon örülök, mert eddig még soha, sehol nem nyertem semmit! Mindig a Matek Oázissal készülök az órákra és a dolgozatokra és ennek a magabiztos tudásnak köszönhetően félévkor 5-ös lettem matekból!!! Ezért külön öröm számomra, hogy még a szerencse is rám mosolygott. Azóta sok mindent felfedeztem az iPad-en és kiválóan fut rajta a Matek Oázis is. Szerintem remek ötlet volt a csapattól, hogy ilyen nyereményekkel buzdítanak bennünket, akik kitartóan dolgozunk. Már másoknak is ajánlottam az oldalt, akiknek nem megy a matek és büszkén meséltem nekik, hogy a fődíj sem lehetetlen. Sok sikert kívánok az egész csapatnak, valamint sok-sok hozzám hasonló lelkes matekozó diákot!

Szabó Barna
Szabó Barna, tanuló
 

 

Kedves Matek Oázis!

Köszönöm, hogy részt vehettem a Téli kihívásban. Természetesen nagyon meglepődtem amikor megtudtam, hogy nyertem egy hangszórót. Habár nem a nyeremény hajtott, mégis úgy érzem, hogy ez egy kiváló megkoronázása a Matek Oázisba belefektetett időnek. Köszönettel:

Bencze Zoltán
Bencze Zoltán, tanuló

Kedves Bea!

Köszönjük megérkezett a nyeremény és nagyon meglepődtünk és örültünk neki mert pont ilyet szeretett volna, és nem is néztük hogy ő volt az egyik nyertes.😂 Ezért dupla meglepi volt. A matek kihíváson pedig azért vettünk részt mert a felvételire készültünk és nagyon jónak találtam az oldalatokat és úgy gondoltam ezzel jól fel tudunk készülni ami így is lett.
Köszönjük szépen. Hajrá tovább és sok sikert nektek.

Keresztes Viktória  (Kopacz Olivér)
Kopacz Olivér, tanuló
 
Purgel Karolina, tanuló Purgel Karolina
Párkányi Nóra, tanuló Párkányi Nóra
Handler Petra, tanuló Handler Petra
Nyári Matek Kihívás fődíj Nyári Matek Kihívás fődíj

MATEKOZZ ÉS NYERJ!

Értékes APPLE, SAMSUNG és menő JBL cuccok várnak Rád!

ÉRDEKEL »