Sorsolás és Nyertesek
Nyári Matek Kihívás

 

A nyertesek listája | Sorsolás (videó) | Nyertesek és üzeneteik

Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan részt vettetek a kihívásban. És hisszük, hogy mindenki nyertes, aki nyáron matekozott velünk, mert idén jobb eredményeket tud elérni a matekból.

Gratulálunk a nyerteseknek!

Ranglista » 

Felvételi Nyári Start Akció

A sorsolás eredménye:

Nyári nyertesek listája

Nézd meg hogyan zajlott a sorsolás!

A nyerteseket a facebookon élőben húztuk ki, itt megnézheted a teljes videót:

 
Nyertesek sorsolása
 

Nyertesek, és üzeneteik:

Sziasztok!
Udvardi Kinga vagyok, idén már 10. osztályos tanuló, a nyári kihívás egyik, s egy jbl fülhallgató nyertese. Hogy őszinte legyek, azért vettem részt a kihívásban mert volt nyeremény és az kellő motivációt adott a matekozáshoz nekem, ugyan tudtam, hogy csekély az esélye annak, hogy egy nyereménnyel gazdagodjak. A matek oázis jól és érthetően magyarázza el az adott tananyagokat és tökéletesen bemutatja hogy a matek nem is igazán nehéz. Remélem hogy most így ősszel a jegyeimen is fog látszani a javulás és idén ismét 5-ös lehetek matematikából.

Udvardi Kinga
Udvardi Kinga, tanuló

Kedves Bea és munkatársai,
Kristóf a mai nap folyamán megkapta a nyereményét, aminek nagyon nagyon örült!!!!  Pár napja vettem észre egy e-mailt, hogy ismételten gratuláltok a nyereményhez és a héten megérkezik hozzánk! Nagyon meglepődtem, mert az első e-mailt valahogy nem kaptam meg. Így nem is tudtuk, hogy mit nyert Kristóf! Mi csak egy kisebb ajándékcsomagra számítottunk, így hatalmas meglepetés volt, mikor átvettük a futártól! Kristóf nagyon boldog! Holnap le is töltjük a matekoázist, hogy végre ne a kis telefonon kelljen megoldania a feladatokat! Végtelenül hálásak vagyunk nektek!!! A weboldal pedig nagyon szuper, már több anyukának ajánlottam! Örülök, hogy rátok találtam!!!

Bús Zoltánné és Bús Kristóf
Bús Kristóf, tanuló
 
Pál Noémi, tanuló Pál Noémi
Rabi Emma, tanuló Rabi Emma
 
Nyári Matek Kihívás fődíj Nyári Matek Kihívás fődíj

MATEKOZZ ÉS NYERJ!

Értékes APPLE, SAMSUNG és menő JBL cuccok várnak Rád!

ÉRDEKEL »