Sorsolás és Nyertesek
Nyári Matek Kihívás

 

A nyertesek listája | Sorsolás (videó) | Nyertesek és üzeneteik

Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan részt vettetek a kihívásban. És hisszük, hogy mindenki nyertes, aki nyáron matekozott velünk, mert idén jobb eredményeket tud elérni a matekból.

Gratulálunk a nyerteseknek!

Ranglista » 

Felvételi Nyári Start Akció

A sorsolás eredménye:

Nyári nyertesek listája

Nézd meg hogyan zajlott a sorsolás!

A nyerteseket a facebookon élőben húztuk ki, itt megnézheted a teljes videót:

 
Nyertesek sorsolása
 

Nyertesek, és üzeneteik:

Sziasztok!
Udvardi Kinga vagyok, idén már 10. osztályos tanuló, a nyári kihívás egyik, s egy jbl fülhallgató nyertese. Hogy őszinte legyek, azért vettem részt a kihívásban mert volt nyeremény és az kellő motivációt adott a matekozáshoz nekem, ugyan tudtam, hogy csekély az esélye annak, hogy egy nyereménnyel gazdagodjak. A matek oázis jól és érthetően magyarázza el az adott tananyagokat és tökéletesen bemutatja hogy a matek nem is igazán nehéz. Remélem hogy most így ősszel a jegyeimen is fog látszani a javulás és idén ismét 5-ös lehetek matematikából.

Udvardi Kinga
Udvardi Kinga, tanuló

Kedves Bea és munkatársai,
Kristóf a mai nap folyamán megkapta a nyereményét, aminek nagyon nagyon örült!!!!  Pár napja vettem észre egy e-mailt, hogy ismételten gratuláltok a nyereményhez és a héten megérkezik hozzánk! Nagyon meglepődtem, mert az első e-mailt valahogy nem kaptam meg. Így nem is tudtuk, hogy mit nyert Kristóf! Mi csak egy kisebb ajándékcsomagra számítottunk, így hatalmas meglepetés volt, mikor átvettük a futártól! Kristóf nagyon boldog! Holnap le is töltjük a matekoázist, hogy végre ne a kis telefonon kelljen megoldania a feladatokat! Végtelenül hálásak vagyunk nektek!!! A weboldal pedig nagyon szuper, már több anyukának ajánlottam! Örülök, hogy rátok találtam!!!

Bús Zoltánné és Bús Kristóf
Bús Kristóf, tanuló
 
Pál Noémi, tanuló Pál Noémi
Rabi Emma, tanuló Rabi Emma