Sorsolás és Nyertesek

Évvégi Jegyjavító Kihívás

A nyertesek listája | Sorsolás (videó) | Nyertesek és üzeneteik

Gratulálunk mindenkinek, aki teljesítette újabb kihívásunkat: az Évvégi Jegyjavító Kihívást! Mindenki nyertes, aki a tavaszi szünet végétől a tanév végéig matekozott velünk, hiszen most már biztosan sokkal magabiztosabban ismeri ki magát a matematika útvesztőiben.

Minden nyertesünknek szívből gratulálunk!

Ranglista »

Évvégi Jegyjavító Kihívás - Nyereménysorsolás

A sorsolás eredménye:


Évvégi jegyjavító Kihívás -  Nyertesek

Nézd meg hogyan zajlott a sorsolás!

 

A nyertesek NEVÉT facebook élő ADÁSBAN húztuk ki, itt megnézheted a teljes FELVÉTELT:

 
​​​​​​​​​​​​​​
Nyertesek sorsolása - videó

Indítsd el a videót!

 

Nyertesek és üzeneteik

Mindig nagy öröm számunkra, ha visszajelzést kapunk tőletek, hogy a nyeremény megérkezett.
Különösen boldogok vagyunk, ha írsz pár sort is (hogy tetszik a nyeremény, ezt szeretted-e volna megnyerni, miben segített neked a Matek Oázis...stb) vagy készítenél egy fotót magadról (esetleg videót?!) a nyereményeddel.

Hálásan köszönjük!

Kedves Bea!

"Szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy részt vehettem a jegyjavító kihívásban. Anyukám talált rá a Matek Oázisra és azért jelentkeztem, hogy matekból jobb jegyeim legyenek és mert nyerni szerettem volna. Nagyon örültem amikor megtudtam, hogy ilyen sok gyerek közül kisorsoltak, először el sem hittem, hogy sikerült. Nem csak a sorsoláson voltam szerencsés,a matek jegyemen is sikerült javítanom. Már alig várom a következő kihívást!😊 Köszönettel:"

Kiss Benjámin
Kiss Benjámin

Kedves Matek Oázis csapata!

"Szeretnénk ezúton is megköszönni Nektek az ajándékutalványt, amit a sorsoláson kaptunk. Nagy öröm volt! Mindig nagy örömmel vesz részt Andris a kihívásokban, nagyon szeret matekozni, szeret játékosan matekozni és matekosan játszani ;) Köszönjük, hogy lehetővé teszitek ezt. Minden jót kívánunk!"

Balogh András (és Bakó Anett)

Kedves Matekoázis!

"Lázár Nelli vagyok, Szabó Luca anyukája, aki az év végi jegyjavító kihíváson megnyerte az egyik JBL hangszórót. (...) Hatalmas volt az öröm, mikor megtudta, hogy ő lett az egyik szerencsés nyertes. Nagyon boldogok vagyunk, hogy rátaláltunk a matekoázisra. Kislányunk olyan magabiztosságra tett szert matematikából, hogy azóta a kedvenc tantárgya lett. Most megy 3.osztályba. Nagyon köszönjük még egyszer az ajándékot! Köszönettel és üdvözlettel:"

Lázár Nelli