Matematika felkészítés felnőtt diákoknak

Tanulás munka vagy család mellett

Felnőtt fejjel szeretnél leérettségizni, de te is azt gondolod, hogy néhány év kihagyás után ez szinte reménytelen vállalkozás?

Tényleg nem egyszerű család vagy munka mellett tanulni,

DE!

Olyan - modern tanulátechnikai módszereket alkalmazó - felkészítést ajánlunk neked, amivel nemcsak megérted a matekot, hanem gyorsan és eredményesen alkalmazni is tudod. Mindezt kötöttségek és felesleges stressz nélkül.

 

Képzelj el egy olyan tanárt, aki

 

  • érthetően és mindig türelmesen magyaráz

  • bármikor megismétli, ha valami mégsem világos

  • nem kell előtte feszengeni, ha valamit nem értesz

  • nemcsak a megbeszélt időpontban, hanem bármikor rendelkezésére áll

support
 

 

A Matek Oázis videói ezeket a csodálatos előnyöket biztosítják! Próbáld ki ingyen  és készülj velünk az érettségire!
 

Ha nemcsak gyakorolni szeretnél, hanem végre tudni is a matekot, segítünk. A Matek Oázisban meglepően gyorsan tudsz fejlődni. Ha csak nézegeted a korábbi matematika érettségi feladatsorok megoldásait, az olyan, mint amikor az úszókat nézed egy világversenyen. Ettől még tutti nem fogsz tudni haladni, ha vízbe kerülsz, de még bele is fulladhatsz :( Úgy lehet megtanulni valamit, ha CSINÁLOD. A Matek Oázisban az érthető magyarázatok mellett folymatosan kérdezünk is, megvárjuk a választ, így együtt kell gondolkodnod velünk, ezáltal sokkal hatékonyabb a tanulás, jobban beépül a tudás. A teljes középsikolai anyagot átvesszük ezzel a hatékony módszerrel.

Az internet tele van olyan "kidolgozott" történelem érettségi tételekkel, amelyek köszönő viszonyban sincsenek az érettségi követelményekkel, és csak annak érdemes elkezdeni tanulni belőlük, akinek rengeteg felesleges ideje van. Ideje, és energiája arra, hogy a tételenként 10-20 oldalnyi anyagból kimazsolázza a lényeget. És persze még ekkor sem lehet biztos abban, hogy a követelményekben szereplő tudásnak mind a birtokába jutott.A Töri Expressz nagy előnye épp az, hogy csak a szükséges információt tartalmazza. Nem csak beszélünk bele a világba egy-egy témakörről, hanem pontosan azokat az ismereteket tesszük eléd, amire szükséged van egy klassz írásbelihez.

Angol érettségire készülsz, de az eredeti angol szövegeket még mindig nem igazán érted, és megszólalni is csak nehezen mersz? Ezeket a gondokat tudod rendkívül gyorsan orvosolni az angol tananyagunkkal: Rengeteg eredeti angol szöveget hallhatsz, amik egyre nehezedő szinten hozzászoktatják a füled az anyanyelvi angolhoz, úgy, hogy közben mindent érteni fog. És ha követed az utasításokat, és HANGOSAN el is ismétled a szövegeket, akkor azt veszed észre, hogy gyerekjáték lesz az érettségi. Mindemellett a nyelvtani hiányosságaidat is befoltozhatod, és jelentősen megnő a magabiztosságod is a vizsgára.

 

 

33 éves minőségbiztosítási technikus vagyok. Soha nem voltam matekos, melynek sok oka van/volt.iplomát szeretnék szerezni. Ezért arra gondoltam, újra kellene érettségiznem matematikából. Most felnőtt fejjel Ön szerint van ennek reális esélye?

egy felhasználó

Gratulálok az elhatározásához! Abszolút nem reménytelen, sőt, nagyon is esélyes, hogy jól sikerüljön a matek érettségije. 34 évesen érettségizni egyáltalán nem szokatlan. Idősnek semmiképpen nem számít, inkább fiatalnak. Sokan érettségiznek az anyagainkkal, akik több, mint 10 évvel idősebbek.Sok felnőtt tanuló van az érettségire készülő diákjaink közt, mert egyrészt sokkal céltudatosabbak, másrészt az online tanulás nyújtotta rugalmasság és az érthető magyarázat a felnőtt tanulóknak talán még fontosabb, mint a nappalis diákoknak. (Nem véletlen, hogy a vélemények közt is sok felnőtt véleményt lehet olvasni.) Ha az egyes témaköröket elejétől a végéig átveszi az anyagainkkal (csak azt ugorja át, ami nagyon egyértelmű), akkor meg fog lepődni, hogy mennyire érthető is tud lenni a matek, és a sikerélmény csodákra képes, még a matekos görcsöket is feloldja :)

B. Békési Bea

Miért jó választás a Matek Oázis? ​​​​​​​

Az anyagokat sokéves matematika tanítási és korrepetálási tapasztalattal, valamint a modern tanulás-elméleti és tanulás-technikai ismereteket felhasználva állítottuk össze. A kutatások szerint leghatékonyabbnak tartott tanulástechnikai módszereket alkalmazzuk (ld. itt)

Ez mind-mind azt segíti, hogy szilárd tudás épüljön fel a fejedben a vizsgára anélkül, hogy ez túlságosan megerőltető lenne. Lehet, hogy még élvezni is fogod a tanulást...?! És ez még nem minden!

Ezek az oktatóvideók teszik lehetővé azt is, hogy úgy osztod be az idődet, ahogy az neked a legjobban megfelel. Legyen az korán reggel vagy késő este, nem kell más hozzá, csak egy jó internet-hozzáférés.

Meg szeretném köszönni a segítséget, ...A TANANYAG NÉLKÜL ESÉLYEM NEM LETT VOLNA! Az utolsó hónapban feküdtem igazán rá a tanulásnak, de ennek le is kell ülepednie. Így ezek hátterében mondom, hogy nagyon eredményes!!!!!!
Tehát köszönet Beátának, mert roppant optimista, és nagy húzó ereje nem engedett csüggedni!

M. E.

Szeretném megköszönni, hogy segítettétek a sikeres matek érettségimet! Nagyon sokat tanultam tőletek. Örökké hálás leszek nektek! Még nem találkoztam ilyen rendkívül jól magyarázó pedagógussal.<

Üdvözlettel: Kriszti

Készülj velünk a matek, történelem vagy angol érettségire!

 

B.B.Bea
B.B.Bea
A szerethető matektanulás szakértője, matektanár