2-3 JEGGYEL JOBBAT MATEKBÓL?!

Szeretnéd, ha gyermekednek
könnyen menne a matek?

 

Gond nélkül javíthat akár 2-3 jegyet is! Ez a specialitásunk :) Az innovatív oktatóprogram garantálja gyermeked sikereit matekból. Mondjatok búcsút a matek mumusnak! :)

 

Stresszmentes, biztonságos felkészülés

A szakmailag gondosan felépített tananyagok segítségével gyermeked könnyen és gyorsan megérti a matekot. Sőt, nemcsak megérti, hanem a feladatmegoldásban is otthon lesz. Az interaktív, speciális tananyagok aktív részvételre ösztönzik a gyermeket, miközben motiváló sikerélményeket nyújtanak.

A tananyagok rendszeres használata segít abban, hogy a gyermek megtapasztalja a fokozatos fejlődést és javulást, ez ösztönzi őt a tanulás folytatására. Ezért a Matek Oázis tananyagokkal nemcsak a matek jegye javul majd gyermekednek, hanem fejlődik a matematikai gondolkodása és erősödik az önbizalma. Felkészülten, sikeresen tudja megírni a dolgozatait.

Matek könnyen

Érdekel a JEGYJAVÍTÁS:

Ezt a gyerekemnek is megveszem!
felsős fiú tanul

Meglepően gyorsan tud fejlődni matekból

Ne hagyd, hogy az iskolai rohanás a kedvét szegje! A Matek Oázis tananyagokkal gyermeked önállóan és a saját tempójában haladhat. A magyarázatok közben feltett kérdések megerősítik a tudását, és összességében gyorsabb haladást biztosítanak, mint más módszerek. Szülőként a Tanulási naplóban részletesen nyomon követheted a fejlődését.

felsős fiú tanul

Erősödik az önbizalma, fejlődnek a gondolkodási képességei

A lépésről lépésre felépített, alaposan átgondolt program irányítja a gyermek gondolkodását, ezáltal fejlődnek a problémamegoldó képességei. A felépítésnek köszönhetően gyermeked válaszolni tud a közben feltett kérdésekre, amire azonnal visszajelzést is kap. Így sok sikerélményt tud begyűjteni már tanulás közben. Ez erősíti az önbizalmát, növeli a magabiztosságát. Így bátrabban áll majd neki az ismeretlen feladatok megoldásának is. A program segít megőrizni a motivációját és érdeklődését a tanulás iránt.

felsős lány matematikát tanul
 • Borzasztó volt, amikor még magunk kínlódtunk.(..) Akkoriban sokkal- sokkal több időt és energiát belerakva alig jött a siker. Most mindkét gyerek teljesen önállóan dolgozik, nagyon szeretik. Hatékony és nagyon jól felépített anyag. Tökéletesen gyerek tempóra igazítva. Ügyesen motivál. A legjobb, hogy a matekos siker és magabiztosság az egész iskolai tanulásra nagy hatással van.

  T. Judit
 • 7. év végén(..) a bizonyítványban a sok 4-es és 5-ös között ott árválkodott egy 3-as matekból. Ekkor talált rá a feleségem a Matek Oázisra (..) A fordulat engem (..) meglepett, mert rövid időn belül a fiunk szó szerint „rákapott” az online feladatokra, élvezettel oldotta meg ezeket. Hozzáteszem, folyamatos lett az aktivitása a kifejezetten élvezetes, interaktív tananyag napi gyakorlásával. Nálunk a végeredmény 1 év alatt bámulatos javulást hozott és egy remek írásbeli felvételi dolgozatot a gimnáziumba.

  Zoltán

Segítünk gyermeked motiválásában!

A Matek Oázisban sikerélményekkel, kedvességgel, türelemmel, pozitív hozzáállással motiváljuk gyermekedet. Sőt, most a matekozással értékes LAPTOPOT, valamint drótnélküli JBL fejhallgatót, okosórát vagy Decathlon utalványt is nyerhet!

Jelentkezz itt a Téli Kihívásra!

A Matek Oázis sikerreceptje

A matematikától való félelem gyakori, de nem kellene így lennie. A te gyermeked is képes arra, hogy akár két-három jegyet is javítson matematikából. Azok a technikák és eszközök, amelyek segítségével a tanulást érdekesebbé és könnyebbé tesszük, segítenek leküzdeni a matekfóbiát és elősegítik a pozitív eredmények elérését. A megfelelő módszerrel és támogatással a matek nemcsak megtanulható, hanem még élvezhető is lehet a gyermek számára.

Matek siker
Indítsd el a videót, adj rá hangot és tapasztald meg, hogyan válik a tanulás élménnyé a Matek Oázisban!

Lépésenként kérdések

Egyszerre megérti és begyakorolja gyermeked a matekot a színes, változatos együtt-gondolkodós videókkal. Lépésenként kérdésekkel vezetjük végig a tananyagon. 

Nézz bele a Törtek című tananyag egy részletébe! Indítsd el a videót, és ismerd meg az interaktív tanulás élményét. Példaként megmutatjuk hogyan segít a Matek Oázis az interaktív kérdésekkel a törtek megértésében és gyakorlásában.

Képességfejlesztő játék

Vidám képességfejlesztő játékok gyorsítják gyermeked gondolkodását

Speciális tematikus játékok egy-egy konkrét tananyag gyakorlására.

Ezt a gyerekemnek is megveszem!
 

Teljes körű támogatás a sikeres jegyjavításhoz

 • Bármelyik témakört meg tudja tanulni, amire szüksége van.
 • Gyakorolja a feladatmegoldást.
 • Önállóan, a saját tempójában halad a tananyaggal.
 • Részletesen követheted a haladását a tanulási naplóban.
 • A régebbi anyagokat is be tudja pótolni a "Pótold a hiányosságaidat" anyagokkal
 • Extra sikerélményt adunk, ami segít fenntartani a motivációját.
 

Indítsd el gyermekedet a siker útján

 

Mondjatok búcsút a lemaradásnak, és romló jegyeknek, jelentkezzetek hozzánk még ma!

Válaszd ki gyermeked évfolyamának megfelelő gombot, és egyetlen kattintással eljutsz a vásárlási oldalra, ahol könnyedén előfizetheted a felkészítő csomagot: