Vásárold meg itt az EMELT SZINTŰ érettségi felkészítő csomagot!

Magabiztos tudást szerzel - gyorsabban, mint gondolnád

HAVI ELŐFIZETÉS
EMELT MATEK 11

Folyamatos EMELT SZINTŰ előfizetés 11.-es matekkal kezdve. Következő tanév elején +1 osztály!

TELJES 11. OSZTÁLYOS EMELT MATEK

Faktosoknak és továbbtanuláshoz

+

PÓTLÁS 10

A 10.-es és korábbi hiányosságok pótlására.


Havonta megújuló előfizetéssel

(hűségidő nélkül)


Mit tartalmaz?


ÉVES ELŐFIZETÉS
EMELT MATEK 11

ÉVES ELŐFIZETÉS
PLATINA MAX

Hozzáférés az összes jelenlegi kurzushoz


Évente megújuló előfizetéssel

(hűségidő nélkül)


Mit tartalmaz?


140.700 Ft/12 hónap

-33% csomagkedvezmény

Maximális csomag

Jól sikerül az emelt szintű matekod


Baloghné Békési Beáta - matematika tanár, Matek Oázis alapító

Ne halogasd tovább! Kezdd el a felkészülést a tréning videóival, és meglátod, gyorsabban fogsz haladni, mint gondolnád!

  • Egyedülállóan interaktív, jól felépített tananyagokkal gyorsan, könnyen tanulhat gyermeked
  • Sikerélményeket szerez, magabiztos tudást
  • Extra gyakorlás önállóan, fókuszált tanulás, szülői kontroll lehetőségével

B. Békési Bea
Matek Oázis alapító, matektanár


közepes kép

A 11.-es emelt szintű tananyagban már a matematika igazán komoly mélységei felé indulhatsz el

Jön az analízis (a határéréték-számítással, deriválással, függvényvizsgálattal). Ugyanakkor további új fogalmak vannak középszinten is, mint a logaritmus, szinusz-koszinusz, koordiátageometria... a legmagasabb szintű absztrakciót igénylő témák középiskolában. Mindezeket emelt szinten is könnyen meg tudod tanulni a Matek Oázisban. Világos magyarázatok, okos felépítés és folyamatos tesztelés segíti, hogy valódi tudást szerezz a lehető leggyorsabban. A tananyag alkalmas a teljes emelt szintű 11.-es anyag önálló elsajátítására úgy, hogy közben ellenőrizni is tudod a tudásodat. De kiváló segítség dolgozatok előtt, vagy ha hiányoztál, és be akarod hozni a lemaradásodat, vagy akkor, ha segítség kell az órákra való felkészüléshez.

Prémium szintű, különleges oktató program

interaktívInteraktív

A Matek Oázis nemcsak egy videó gyűjtemény, hanem egy jól felépített interaktív oktató program, ami apró lépésenként visszakérdez, és azonnal megmutatja, hogy helyes volt-e a válasz. Fókuszban tartja gyermeked figyelmét, nem kalandozik el, sikerélményt szerez, motiválttá válik a "matekoázisozásra".

bármikor elérhetőBármikor elérhető

Videó-szerűen bármikor megállítható, visszatekerhető a program. Bármikor elérhető: nem kell alkalmazkodni a magánóra időpontjaihoz és pl. dolgozatok előtt, akár hétvégén vagy este is lehet vele matekozni.

létező legjobb módszerA létező legjobb tanulási módszer

Az interaktivitásnak köszönhetően az u.n. "teszteléses" (v. visszakérdezéses) tanulási módszerrel tanulhat gyermeked, ami bizonyítottan a legeredményesebb. Hosszútávon emlékszik a tanultakra. Valóban megérti a matekot, azaz alkalmazni is tudja a tanultakat a feladatokban, és hosszútávon is megmarad a megszerzett tudása.

kérdezz-felelekKérdezz-felelek

Előfizetőként lehetőségetek van megkérdezni konkrét feladatok megoldásait, ha mégis elakadna gyermeked valahol. A kérdésetekre a Matek Oázis matematika tanárai válaszolnak. A korábban feltett kérdéseket és válaszokat összegyűjtve megtaláljátok, amiből szintén sokat tanulhat gyermeked.

tanulási naplóTanulási napló és csillagok

Megmutatja mikor, mennyit, milyen eredménnyel sikerült megtanulnia gyermekednek. Könnyen nyomon követhetitek az aktivitását és a fejlődését. A jó válaszokkal szerezhető csillagok motiválják gyermekedet, pláne, ha szériában kezdi gyűjteni őket.

ügyfélszolgálatÉlő ügyfélszolgálat

Ha kérdésed van, munkaidőben ügyfeles kolléganőink segítenek. Délutánonként és hétvégén technikai ügyeletet tartunk, hogy ne legyen akadálya a matekozásnak :) Szakértői segítséget is kaphatsz, ha elakadna valami miatt gyermeked fejlődése.

Mit érdemes tudnod a vásárlás előtt?


Bankkártyás fizetéssel azonnal aktiválódik a hozzáférésed, és kezdődhet a felkészülés. (A részletfizetés kizárólag bankkártyás fizetéssel működik.)

Banki átutalásnál a közleményt az id kezdetű azonosítóval kezdd, és pontos összeget utalj. Csak így tudjuk automatikusan feldolgozni és pár másodpercen belül aktiválni a hozzáférésedet.

2 számítógépről (vagy más eszközről) is használhatod.

Bármi kérdésed, gondod lenne, keress minket bizalommal a lenti elérhetőségeinken.