A TELJES 4. OSZTÁLYOS MATEK

Legyen felkészült gyermeked az alsós matekból

hogy legyen mire építeni a felső tagozatban!

3. osztályos gyermek, szülővel tanul

Ha szeretnéd, hogy gyermekednek biztos alapjai legyen matekból, motivált maradjon a tanulásra, képes legyen odafigyelni és ne legyen teher számára a matek, akkor a Matek Oázis pont Nektek való.

4. osztályban a legfontosabb feladat az, hogy megtanuljon készségszinten  számolni nagy számokkal fejben és írásban is, és ne okozzanak gondot a mértékegységek, a szövegesek vagy a nyitott mondatok.

A Matek Oázis interaktív tananyagai fejlesztik a gyermek számilási készségeit, és végigvezetik a bonyolultabb gondolatmeneteken is, hogy a szövegesek és más nehéz feladatok se akasszák meg.

Így a problémamegoldó képessége is fejlődni fog. Több, mint egyszerű gyakorlás: a fejlesztő feladatokkal biztonságosan elsajátítja az alsós matekot, és jövőre stabil alapokkal kezdheti az 5. osztályt.

közepes kép

Mit mondanak, akik már használták a 4.-es Matek Oázis tananyagokat?

  • Az elmúlt évek legnagyobb felfedezése számomra. Hihetetlenül jól kitalált és jól működő program, még szülőként is élvezhető, annak is, aki korábban nem szerette a matekot.

    Eszter
  • Kedves Matek Oázisos Kollégák! Én elsősorban a gyerekeimnek fizettem elő a teljes repertoárra (általános iskola + gimnázium), de teljesen beleszerettem az oldalba.(..) Nagyon sok gyerkőc szüleinek ajánlottam már a használatát, mert igen jól, lépésről lépésre felépített feladatokon keresztül tanítja ezt a néha mumusnak vélt tantárgyat.

    Bogóné Kormány Mária

Ne halogasd tovább a döntést!

Vedd kezedbe gyermeked sorsának irányítását! 

Gondoskodj róla, hogy stabil tudást szerezzen a 4. osztályos matekból, amire felsőben biztonságosan tud építkezni!

Válassz a következő fizetési lehetőségek közül:

SZINTFELMÉRŐ TESZTEK

TESZTELD, mit tudsz az előző évek anyagából!
+
FELZÁRKÓZÁSI tervet kapsz a  hiányosságok pótlására


(2024. 08. 31-ig)


Mit tartalmaz?


MATEK 4 -› 5 -› ...
(felmenő rendszerű előfizetés)

MATEK 4 + nyári matek 
+ szeptembertől MATEK 5
+ következő évfolyammal bővül 
   minden szeptemberben...
+ Szintfelmérők ajándékba

 


HAVI előfizetéssel


Mit tartalmaz?


MATEK 4 -› 5 -› ...
(felmenő rendszerű előfizetés)

PLATINA MAX
(All Inclusive)

Teljes matek 1-12 
(közép + emelt szint)
+ felvételi, érettségi
+ ovis matek, logika
+ fizika, kémia, angol,…


ÉVES előfizetéssel


Mit tartalmaz?


2 tananyag áráért
az összes tananyag

Mit érdemes tudnod a vásárlás előtt?


Bankkártyás fizetéssel azonnal aktiválódik a hozzáférésed, és kezdődhet a felkészülés. (A részletfizetés kizárólag bankkártyás fizetéssel működik.)

Banki átutalásnál a közleményt az id kezdetű azonosítóval kezdd, és pontos összeget utalj. Csak így tudjuk automatikusan feldolgozni és pár másodpercen belül aktiválni a hozzáférésedet.

2 számítógépről (vagy más eszközről) is használhatod.

Bármi kérdésed, gondod lenne, keress minket bizalommal a lenti elérhetőségeinken.

Prémium szintű, különleges oktató program

interaktívInteraktív

A Matek Oázis nemcsak egy videó gyűjtemény, hanem egy jól felépített interaktív oktató program, ami apró lépésenként visszakérdez, és azonnal megmutatja, hogy helyes volt-e a válasz. Fókuszban tartja gyermeked figyelmét, nem kalandozik el, sikerélményt szerez, motiválttá válik a "matekoázisozásra".

bármikor elérhetőBármikor elérhető

Videó-szerűen bármikor megállítható, visszatekerhető a program. Bármikor elérhető: nem kell alkalmazkodni a magánóra időpontjaihoz és pl. dolgozatok előtt, akár hétvégén vagy este is lehet vele matekozni.

létező legjobb módszerA létező legjobb tanulási módszer

Az interaktivitásnak köszönhetően az u.n. "teszteléses" (v. visszakérdezéses) tanulási módszerrel tanulhat gyermeked, ami bizonyítottan a legeredményesebb. Hosszútávon emlékszik a tanultakra. Valóban megérti a matekot, azaz alkalmazni is tudja a tanultakat a feladatokban, és hosszútávon is megmarad a megszerzett tudása.

kérdezz-felelekKérdezz-felelek

Előfizetőként lehetőségetek van megkérdezni konkrét feladatok megoldásait, ha mégis elakadna gyermeked valahol. A kérdésetekre a Matek Oázis matematika tanárai válaszolnak. A korábban feltett kérdéseket és válaszokat összegyűjtve megtaláljátok, amiből szintén sokat tanulhat gyermeked.

tanulási naplóTanulási napló és csillagok

Megmutatja mikor, mennyit, milyen eredménnyel sikerült megtanulnia gyermekednek. Könnyen nyomon követhetitek az aktivitását és a fejlődését. A jó válaszokkal szerezhető csillagok motiválják gyermekedet, pláne, ha szériában kezdi gyűjteni őket.

ügyfélszolgálatÉlő ügyfélszolgálat

Ha kérdésed van, munkaidőben ügyfeles kolléganőink segítenek. Délutánonként és hétvégén technikai ügyeletet tartunk, hogy ne legyen akadálya a matekozásnak :) Szakértői segítséget is kaphatsz, ha elakadna valami miatt gyermeked fejlődése.