A TELJES 5. OSZTÁLYOS MATEK
benne NEGATÍV számok, TÖRTEK, TIZEDESTÖRTEK (és még sok más)

A felső tagozatos jó jegyekért

Törtek Akció

Ha szeretnéd, hogy gyermeked az időhiány ellenére is sikeresebb legyen matekból, motivált legyen a tanulásra, képes legyen odafigyelni és ne legyen teher számára a matek, akkor a Matek Oázis pont Nektek való.

5. osztályban ehhez az egyik legfontosabb feladat az, hogy megtanuljon készségszinten bánni a negatív számokkal és a törtekkel.

A Matek Oázissal nem lesz gond a felsős matek. Sem a negatív számokkal, se a törtekkel, tizedestörtekkel, de a geometriával, arányossággal, halmazokkal, stb... sem. Ha túl gyors, vagy nem mindig érthető az új matektanár, akkor a videókról bármelyik tananyagból magabiztos tudást szerezhet. Ha kiderülnek alsós hiányosságok, azokat is pótolhatja. Mindent könnyen, gyorsan megért majd, és alaposan be is gyakorolja, ezért jó jegyeket tud szerezni matekból.

Mit mondanak, akik már használták az 5. osztályos Matek Oázis tananyagokat?

 • 5. osztályra megvettük, szuper! Tavaly negyedikben 2-3-as volt, idén erős 3-as! Volt 4-es témazárója és 5-ös röpke is! Törteknél és negatív számoknál is nagy segítség volt!

  Kovácsné Pap Anita
 • Nagyon boldog voltam, 5.-kes unokám (..) 5-ös lett év végén! Nem is tartozott a matek a nagy kedvencek közé. Boldogság van, részemről, unokám részéről, szülők részéről! Mint nagymama, "csak" az Oázissal tudok segíteni, de Luca unokám nagyon szereti! Az eredmény pedig magáért beszél! Köszönöm hálásan! Üdvözlettel, egy elégedett nagymama.

  B. Szabó Klára
 • Nagyon jók a magyarázatok és az ellenőrző feladatok is. Nagy segítség kislányomnak az 5. osztályos tananyag. 

  Judit

Az összes 5. osztályos tananyagot tartalmazza

Már a következő dolgozata jól sikerül, mivel bármelyik 5. osztályos matematika témakörből gyorsan és profin fel tud készülni gyermeked.

Sőt, a "Pótold a hiányosságaidat" modullal a korábbi évekről hozott elmaradásait is villámgyorsan pótolhatja, ha ezek okoznak gondot a jelenlegi tananyag megértésében.

Az 5. osztályos matek kurzus a legújabb Nemzeti Alaptantervnek (NAT) megfelelő összes matematika témakört tartalmazza:

 1. "Pótold a hiányosságaidat!" modul
 2. Műveletek számokkal
 3. Halmazok, összeszámlálási feladatok
 4. Negatív számok
 5. Arányosság,
 6. Szövegesek, nyitott mondatok
 7. Mennyiségek, mértékegységek
 8. Törtek
 9. Tizedestörtek
 10. Grafikonok, koordináták
 11. Geometriai alapismeretek
 12. Testek

Ne halogasd tovább a döntést! Vedd kezedbe gyermeked sorsának irányítását!
Gondoskodj róla, hogy stabil tudást szerezzen a törtekből és az 5.-es matekból, amire a továbbiakban biztonságosan tud alapozni!

Vásárold meg most
az 5. osztályos Matek Oázis tananyag csomagot.

SZINTFELMÉRŐ TESZTEK

TESZTELD, mit tudsz az előző évek anyagából!
+
FELZÁRKÓZÁSI tervet kapsz a  hiányosságok pótlására


(2024. 08. 31-ig)


Mit tartalmaz?


MATEK 5 -› 6 -› ...
(felmenő rendszerű előfizetés)

MATEK 5 + nyári matek 
+ szeptembertől MATEK 6
+ következő évfolyammal bővül 
   minden szeptemberben...
+ Szintfelmérők ajándékba

 


Megújuló előfizetéssel


Mit tartalmaz?


MATEK 5 -› 6 -› ...
(felmenő rendszerű előfizetés)

PLATINA MAX
(All Inclusive)

Teljes matek 1-12 
(közép + emelt szint)
+ felvételi, érettségi
+ ovis matek, logika
+ fizika, kémia, angol,…


Megújuló előfizetéssel


Mit tartalmaz?


2 tananyag áráért
az összes tananyag

Prémium szintű, különleges oktató program

interaktívInteraktív

A Matek Oázis nemcsak egy videó gyűjtemény, hanem egy jól felépített interaktív oktató program, ami apró lépésenként visszakérdez, és azonnal megmutatja, hogy helyes volt-e a válasz. Fókuszban tartja gyermeked figyelmét, nem kalandozik el, sikerélményt szerez, motiválttá válik a "matekoázisozásra".

bármikor elérhetőBármikor elérhető

Videó-szerűen bármikor megállítható, visszatekerhető a program. Bármikor elérhető: nem kell alkalmazkodni a magánóra időpontjaihoz és pl. dolgozatok előtt, akár hétvégén vagy este is lehet vele matekozni.

létező legjobb módszerA létező legjobb tanulási módszer

Az interaktivitásnak köszönhetően az u.n. "teszteléses" (v. visszakérdezéses) tanulási módszerrel tanulhat gyermeked, ami bizonyítottan a legeredményesebb. Hosszútávon emlékszik a tanultakra. Valóban megérti a matekot, azaz alkalmazni is tudja a tanultakat a feladatokban, és hosszútávon is megmarad a megszerzett tudása.

kérdezz-felelekKérdezz-felelek

Előfizetőként lehetőségetek van megkérdezni konkrét feladatok megoldásait, ha mégis elakadna gyermeked valahol. A kérdésetekre a Matek Oázis matematika tanárai válaszolnak. A korábban feltett kérdéseket és válaszokat összegyűjtve megtaláljátok, amiből szintén sokat tanulhat gyermeked.

tanulási naplóTanulási napló és csillagok

Megmutatja mikor, mennyit, milyen eredménnyel sikerült megtanulnia gyermekednek. Könnyen nyomon követhetitek az aktivitását és a fejlődését. A jó válaszokkal szerezhető csillagok motiválják gyermekedet, pláne, ha szériában kezdi gyűjteni őket.

ügyfélszolgálatÉlő ügyfélszolgálat

Ha kérdésed van, munkaidőben ügyfeles kolléganőink segítenek. Délutánonként és hétvégén technikai ügyeletet tartunk, hogy ne legyen akadálya a matekozásnak :) Szakértői segítséget is kaphatsz, ha elakadna valami miatt gyermeked fejlődése.

Mit érdemes tudnod a vásárlás előtt?


Bankkártyás fizetéssel azonnal aktiválódik a hozzáférésed, és kezdődhet a felkészülés. (A részletfizetés kizárólag bankkártyás fizetéssel működik.)

Banki átutalásnál a közleményt az id kezdetű azonosítóval kezdd, és pontos összeget utalj. Csak így tudjuk automatikusan feldolgozni és pár másodpercen belül aktiválni a hozzáférésedet.

2 számítógépről (vagy más eszközről) is használhatod.

Bármi kérdésed, gondod lenne, keress minket bizalommal a lenti elérhetőségeinken.