A TELJES 6. OSZTÁLYOS MATEK
benne TÖRTEK, SZÁZALÉKSZÁMÍTÁS, SZÖVEGESEK (és még sok más)

Javítson gyermeked matekból

...és szerezzen szilárd alapokat a folytatáshoz!

Tanulo lany

Ha szeretnéd, hogy gyermeked sikeresebb legyen matekból, motivált legyen a tanulásra, képes legyen odafigyelni és ne legyen teher számára a matek, akkor a Matek Oázis pont Nektek való.

6. osztályban az egyik legfontosabb feladat az, hogy megtanuljon készségszinten bánni a törtekkel, negatív számokkal, és a százalékszámításon se akadjon fenn.

 Ezekre, mint alapokra kell majd építkezni a következő években.

A Matek Oázissal magabiztos tudást szerez a negatív számokkal és a törtekkel és tizedestörtekkel végezhető műveletekből. A geometria, szövegesek, arányosságok és a mértékegységek sem fognak gondot okozni számára. Ha hiányzik, vagy nem mindent ért az órán, akkor a videókról bármelyik tananyagból magabiztos tudást szerezhet. Mindent könnyen, gyorsan megért majd, és alaposan be is gyakorolja, ezért jó jegyeket tud szerezni matekból.

Hiába gyakorol, alig jut előbbre?

Te is tapasztaltad, hogy mikor már azt hiszed, minden a helyén van, a következő műveletet mégis elrontja a gyerek? Nem mindegy ugyanis, hogyan gyakoroljátok őket! Lehet úgy is tanulni a matekot, hogy a feladatok utána tényleg menjenek.

 • Az alaposan átgondolt, didaktikus oktatóprogrammal meglepően gyorsan elsajátítja a 6. osztályos tananyagot.
 • Nemcsak gyakorolgat gyermeked, hanem valódi tudást, biztos matematikai alapokat szerez
 • A színes, változatos kérdések, az azonnali visszajelzés átmozgatja az agyát, anélkül hogy lefárasztaná.
 • A jól felépített tananyag, a folyamatos bíztatások, és a megszerezhető csillagok javítják a tanulási motivációját.
 • Megtanul biztonsággal számolni a negatív számokkal, törtekkel, százalékkal.

Mit mondanak, akik már használták a 6. osztályos Matek Oázis tananyagokat?

 • ...Nagyon jó a matek oázis, érthető részletes magyarázat, most (..)a 6.-as is jobban vissza tud keresni az előző éves tananyagokban, amivel el van maradva. A félév 2es, és már most van egy 3, egy 5, és egy kis 4es osztályzata.

  Tündi

   

  A 6.-os fiam jó tanuló,(..)de rettentő szétszórt, mindig máshol jár az esze. Azért jó a Matek Oázis, mert nem kell leülnöm mellé, hallom, hogy hallgatja, megnézem a naplóban az eredményeket, ebből tudom, hogy nagyjából figyelt.(..) Ha együtt tanulunk, akkor 10 perc alatt csúnyán összeveszünk, így ezt megúszom.

  Angéla
 • Mindenkinek, aki kérdezi, hogy hogyan tudom a matekot megtanítani a fiamnak tanár nélkül (úgy, hogy én magam nem voltam igazán jó matekos), azt válaszolom, hogy nagyon egyszerűen: a Matek Oázis csodálatos segítségével!

  Már több ismerősnek ajánlottam, legjobb barátnőm is megvásárolta lányának a programot és nekik is nagyon sokat segít.

  ...Rengeteg stresszt, felesleges aggódást levett a vállamról. És nem utolsó sorban, még én is tanultam belőle, pl. pár napja a 6. osztályos anyagból a törtek szorzásánál sikerült magamnak is letisztázni pár olyan részletet, amit iskolában nem értettem  meg.

  ... felnőttként is meg tudja szerettetni a matekot azokkal, akiknek iskolában mumussá vált ez a tantárgy. :)

  Horváth Krisztina

Az összes 6. osztályos tananyagot tartalmazza

Már a következő dolgozat jobban sikerül, mivel bármelyik 6. osztályos matematika témakörből gyorsan és profin fel tud készülni gyermeked.

Sőt, a "Pótold a hiányosságaidat" modullal a korábbi évekről hozott elmaradásait is villámgyorsan pótolhatja, ha ezek okoznak gondot a jelenlegi tananyag megértésében.

A 6. osztályos matek kurzus a legújabb Nemzeti Alaptantervnek (NAT) megfelelő összes matematika témakört tartalmazza:

 1. "Pótold a hiányosságaidat!" modul
 2. Hány eset van?
 3. Műveletek egész számokkal
 4. Törtek
 5. Arányosság, százalék
 6. Számelmélet
 7. Egyenletek és algebra
 8. Geometria
 9. Mérés, mértékegységek
 10. Statisztika

Vásárold meg most a 6. osztályos Matek Oázis tananyag csomagot

és gondoskodj róla, hogy stabil alapjai legyenek gyermekednek matekból!

SZINTFELMÉRŐ
TESZTEK

Térképezd fel a korábbi hiányosságaidat, hogy aztán jobb jegyeket szerezhess matekból!


1 tanévre

(2024. 06. 15-ig)


Mit tartalmaz?


HAVI ELŐFIZETÉS
MATEK 6

6.-os matek előfizetés, amihez 2024. szeptembertől hozzáadódik a 7.-es matek, és így tovább!

MATEK 6

+

PÓTLÁS 5

A 5.-es és korábbi hiányosságok pótlására.

+

Ajándék:

SZINTFELMÉRŐ TESZTEK


Havonta megújuló előfizetéssel

(hűségidő nélkül)


Mit tartalmaz?


ÉVES ELŐFIZETÉS
MATEK 6

ÉVES ELŐFIZETÉS
PLATINA MAX

Hozzáférés az összes jelenlegi kurzushoz


Évente megújuló előfizetéssel

(hűségidő nélkül)


Mit tartalmaz?


140.700 Ft/12 hónap

-33% csomagkedvezmény

Maximális csomag

Prémium szintű, különleges oktató program

interaktívInteraktív

A Matek Oázis nemcsak egy videó gyűjtemény, hanem egy jól felépített interaktív oktató program, ami apró lépésenként visszakérdez, és azonnal megmutatja, hogy helyes volt-e a válasz. Fókuszban tartja gyermeked figyelmét, nem kalandozik el, sikerélményt szerez, motiválttá válik a "matekoázisozásra".

bármikor elérhetőBármikor elérhető

Videó-szerűen bármikor megállítható, visszatekerhető a program. Bármikor elérhető: nem kell alkalmazkodni a magánóra időpontjaihoz és pl. dolgozatok előtt, akár hétvégén vagy este is lehet vele matekozni.

létező legjobb módszerA létező legjobb tanulási módszer

Az interaktivitásnak köszönhetően az u.n. "teszteléses" (v. visszakérdezéses) tanulási módszerrel tanulhat gyermeked, ami bizonyítottan a legeredményesebb. Hosszútávon emlékszik a tanultakra. Valóban megérti a matekot, azaz alkalmazni is tudja a tanultakat a feladatokban, és hosszútávon is megmarad a megszerzett tudása.

kérdezz-felelekKérdezz-felelek

Előfizetőként lehetőségetek van megkérdezni konkrét feladatok megoldásait, ha mégis elakadna gyermeked valahol. A kérdésetekre a Matek Oázis matematika tanárai válaszolnak. A korábban feltett kérdéseket és válaszokat összegyűjtve megtaláljátok, amiből szintén sokat tanulhat gyermeked.

tanulási naplóTanulási napló és csillagok

Megmutatja mikor, mennyit, milyen eredménnyel sikerült megtanulnia gyermekednek. Könnyen nyomon követhetitek az aktivitását és a fejlődését. A jó válaszokkal szerezhető csillagok motiválják gyermekedet, pláne, ha szériában kezdi gyűjteni őket.

ügyfélszolgálatÉlő ügyfélszolgálat

Ha kérdésed van, munkaidőben ügyfeles kolléganőink segítenek. Délutánonként és hétvégén technikai ügyeletet tartunk, hogy ne legyen akadálya a matekozásnak :) Szakértői segítséget is kaphatsz, ha elakadna valami miatt gyermeked fejlődése.

Mit érdemes tudnod a vásárlás előtt?


Bankkártyás fizetéssel azonnal aktiválódik a hozzáférésed, és kezdődhet a felkészülés. (A részletfizetés kizárólag bankkártyás fizetéssel működik.)

Banki átutalásnál a közleményt az id kezdetű azonosítóval kezdd, és pontos összeget utalj. Csak így tudjuk automatikusan feldolgozni és pár másodpercen belül aktiválni a hozzáférésedet.

2 számítógépről (vagy más eszközről) is használhatod.

Bármi kérdésed, gondod lenne, keress minket bizalommal a lenti elérhetőségeinken.