-50% TÖRTEK AKCIÓ

6. OSZTÁLYOS MATEK - FÉLÁRON!

benne TÖRTEK TANANYAGOK

Számoljon gyermeked könnyedén a törtekkel!

Csak 2023. március 29. (szerda) 15:00-ig!

 

Javítson gyermeked matekból

...és ne rontson a következő években sem!

Törtek Akció

Ha szeretnéd, hogy gyermeked az időhiány ellenére is sikeresebb legyen matekból, motivált legyen a tanulásra, képes legyen odafigyelni és ne legyen teher számára a matek, akkor a Matek Oázis pont Nektek való.

6. osztályban ehhez az egyik legfontosabb feladat az, hogy megtanuljon készségszinten törtes műveleteket végezni.

A Matek Oázissal magabiztos tudást szerez a törtes műveletekből. Megerősíti a korábban tanultakat, amire ráépíti a 6. osztályos tudnivalókat. Minden mást is könnyen, gyorsan megért, begyakorol, amit 6. osztályban vesznek a suliban, ezért garantáltan javít matekból.

Miért olyan fontosak 6. osztályban a törtek?

A törtekkel való műveletek elsajátítása (a tizedestörteket is ideértve) alap lesz a további matematikai ismeretekhez. MINDEN további tananyag már használni fogja a törteket. Így ha gyermekednek ez nehezen megy, rendszeresen el fog akadni a feladatok megoldásában, de lehet, hogy már a megértésében is. Ha az idén nem sikerül ezt jól megtanulni, akkor gyorsan és biztosan egy lefelé húzó spirálban találhatja magát.

Törtes műveletek 

A törtes műveletek készségszintű ismerete különösen szükséges a későbbiekben a következő tananyagokhoz:

 • Egyenletek és egyenlőtlenségek levezetésénél
 • Százalékszámításnál
 • Függvényeknél
 • Geometriai feladatokban
 • Szöveges feladatokban
 • Még az érettségin is fontos szerepe van, hogy magabiztosan tudjon bánni a törtekkel

Hiába gyakorol, alig jut előbbre?

Te is tapasztaltad, hogy mikor már azt hiszed, minden a helyén van, a következő műveletet mégis elrontja a gyerek? Nem mindegy ugyanis, hogyan gyakoroljátok őket! Lehet úgy is tanulni a törteket, hogy a műveletek utána tényleg menjenek.

 • Az alaposan átgondolt, didaktikus oktatóprogrammal meglepően gyorsan elsajátítja a 6. osztályos tananyagot.
 • Nemcsak gyakorolgat gyermeked, hanem valódi tudást, biztos matematikai alapokat szerez
 • A színes, változatos kérdések, az azonnali visszajelzés átmozgatja az agyát, anélkül hogy lefárasztaná.
 • A jól felépített tananyag, a folyamatos bíztatások, és a megszerezhető csillagok javítják a tanulási motivációját.
 • Megtanul biztonsággal számolni a törtekkel.


 

Mit mondanak, akik már használták a 6. osztályos Matek Oázis tananyagokat?

 • Második és hatodik osztályos fiaim vannak. Nagyon jó a matek oázis, érthető részletes magyarázat, most mindkettőjüknek előfizettem, és így a 6.-as is jobban vissza tud keresni az előző éves tananyagokban, amivel el van maradva. A félévi bizonyítvány 2es és már most van egy 3, egy 5, és egy kis 4es osztályzata.

  Tündi

   

  A 6.-os fiam jó tanuló, tud mindent, de rettentő szétszórt, mindig máshol jár az esze. Azért jó a Matek Oázis, mert nem kell leülnöm mellé, hallom, hogy hallgatja, megnézem a naplóban az eredményeket, ebből tudom, hogy nagyjából figyelt. Ha egyszer órán és egyszer itt hallja nagyjából, az neki elég. Ha együtt tanulunk, akkor 10 perc alatt csúnyán összeveszünk, így ezt megúszom.

  Angéla
 • Mi rendszeresen használjuk a Matek Oázist, és gyakorlatilag csak a Matek Oázis programot használjuk, mivel magántanuló a fiam. A tankönyvekkel nem igazán boldogultunk. Viszont a Matek Oázis programmal egészen más a helyzet. Óriási segítség a számunkra! Mondhatnám, megmentette az életünket! Mindenkinek, aki kérdezi, hogy hogyan tudom a matekot megtanítani a fiamnak tanár nélkül (úgy, hogy én magam nem voltam igazán jó matekos), azt válaszolom, hogy nagyon egyszerűen: a Matek Oázis csodálatos segítségével!

  El sem tudom mondani, mennyire hálásak vagyunk ezért a lehetőségért! Már több ismerősnek ajánlottam, legjobb barátnőm is megvásárolta lányának a programot és nekik is nagyon sokat segít.

  Enélkül a program nélkül kínlódás lenne a matektanulás. Szóval, nagyon megnyugodtam, mióta rátaláltunk. Rengeteg stresszt, felesleges aggódást levett a vállamról. És nem utolsó sorban, még én is tanultam belőle, pl. pár napja a 6. osztályos anyagból a törtek szorzásánál sikerült magamnak is letisztázni pár olyan részletet, amit iskolában nem értettem  meg. Úgy gondolom, ez a program még ilyen szempontból is nagyon hasznos, mert felnőttként is meg tudja szerettetni a matekot azokkal, akiknek iskolában mumussá vált ez a tantárgy. :)

  Horváth Krisztina

Gyakran kérdezitek

Prémium szintű, különleges oktató program

interaktívInteraktív

A Matek Oázis nemcsak egy videó gyűjtemény, hanem egy jól felépített interaktív oktató program, ami apró lépésenként visszakérdez, és azonnal megmutatja, hogy helyes volt-e a válasz. Fókuszban tartja gyermeked figyelmét, nem kalandozik el, sikerélményt szerez, motiválttá válik a "matekoázisozásra".

bármikor elérhetőBármikor elérhető

Videó-szerűen bármikor megállítható, visszatekerhető a program. Bármikor elérhető: nem kell alkalmazkodni a magánóra időpontjaihoz és pl. dolgozatok előtt, akár hétvégén vagy este is lehet vele matekozni.

létező legjobb módszerA létező legjobb tanulási módszer

Az interaktivitásnak köszönhetően az u.n. "teszteléses" (v. visszakérdezéses) tanulási módszerrel tanulhat gyermeked, ami bizonyítottan a legeredményesebb. Hosszútávon emlékszik a tanultakra. Valóban megérti a matekot, azaz alkalmazni is tudja a tanultakat a feladatokban, és hosszútávon is megmarad a megszerzett tudása.

kérdezz-felelekKérdezz-felelek

Előfizetőként lehetőségetek van kérdezni, ha mégis elakadna gyermeked valahol. A kérdésetekre a Matek Oázis matematika tanárai válaszolnak. A korábban feltett kérdéseket és válaszokat összegyűjtve megtaláljátok, amiből szintén sokat tanulhat gyermeked.

tanulási naplóTanulási napló

Megmutatja mikor, mennyit, milyen eredménnyel sikerült megtanulnia gyermekednek. Könnyen nyomon követhetitek az aktivitását és a fejlődését.

ügyfélszolgálatÉlő ügyfélszolgálat

Ha kérdésed van, munkaidőben ügyfeles kolléganőink segítenek. Délutánonként és hétvégén technikai ügyeletet tartunk, hogy ne legyen akadálya a matekozásnak :)

Az összes 6. osztályos tananyagot tartalmazza

Már a következő dolgozat jobban sikerül, mivel bármelyik 6. osztályos matematika témakörből gyorsan és profin fel tud készülni gyermeked.

Sőt, a "Pótold a hiányosságaidat" modullal a korábbi évekről hozott elmaradásait is villámgyorsan pótolhatja, ha ezek okoznak gondot a jelenlegi tananyag megértésében.

A 6. osztályos matek kurzus a legújabb Nemzeti Alaptantervnek (NAT) megfelelő összes matematika témakört tartalmazza:

 1. "Pótold a hiányosságaidat!" modul
 2. Hány eset van?
 3. Műveletek egész számokkal
 4. Törtek
 5. Arányosság, százalék
 6. Számelmélet
 7. Egyenletek és algebra
 8. Geometria
 9. Mérés, mértékegységek
 10. Statisztika

Ne halogasd tovább a döntést! Vedd kezedbe gyermeked sorsának irányítását!
Gondoskodj róla, hogy stabil tudást szerezzen a törtekből és a 6.-os matekból, amire a továbbiakban biztonságosan tud alapozni!

A gondoskodásodat -50% AKCIÓS kedvezménnyel támogatjuk!

Csak szerda (márc. 29.) 15:00-ig!

 

Vásárold meg most
TÖRTEK AKCIÓBAN
a 6. osztályos Matek Oázis tananyag csomagot:

PRÉMIUM 6

PRÉMIUM DUPLA 6-7

Teljes 6-7. osztályos matek

+

Pótold a hiányosságaidat! modul


2 tanévre

(2024. 06. 15-ig)


Mit tartalmaz?


11 x 15.140 Ft helyett

Az idei tananyag FÉLÁRON!

ÁTTÖRÉS MATEKBÓL 6-7-8-9

TELJES 6-7-8-9. OSZTÁLYOS MATEK

+

Pótold a hiányosságaidat! modul


4 tanévre

(2026. 06. 15-ig)


Mit tartalmaz?


28 x 12.000 Ft helyett

4 tananyag 3 árában!

PLATINA MAX

KORLÁTLAN HOZZÁFÉRÉS

az összes tananyaghoz


4 tanévre

(2026. 06. 30-ig)


Mit tartalmaz?


Nem lesz gond a matek

erősödik az önbizalma
 

Erősödik az önbizalma

Sok-sok sikerélményben lesz része. Motivált lesz, és hinni fog abban, hogy ez megy neki.
felveszik a gimnáziumba
 

Matek 5-ös könyebben, mint gondolnád

Már a következő felmérője jobban sikerül. Nem lesz gond a feladatmegoldás.
nem gond a matek a gimnáziumban
 

Biztos alapok

Készségszinten megtanul műveleteket végezni a törtekkel, amire biztosan építhet a következő tanévekben is.

Nem baj, ha meggondolod magad - Nem kockáztatsz a vásárlással


100% Elégedettségi Garancia

100% Elégedettségi Garancia

Sokkal könnyebb akkor dönteni, amikor a megrendelt tananyag csomagot kipróbáltad. Ha pedig nem vagy vele tökéletesen elégedett, 2 héten belül visszaváltjuk a csomagot.

100% Jegyjavító Garancia!

100% Jegyjavító Garancia!

Ilyet máshol nem találsz! :)

A megjelölt MATEK csomagokra 100% pénzvisszafizetéssel garantáljuk, hogy a 2022/23-as tanévben gyermeked év végi MATEK osztályzata legalább egy jeggyel jobb lesz, mint a félévi volt! Kivéve, ha 5-ös volt, vagy eddig is velünk tanult. (Bizonyítványosztás után 2 héten belül élhetsz a garanciával.)

100% Részlet Lemondási Garancia

100% Részlet Lemondási Garancia

Igyekszünk mindent megtenni azért, hogy gyermeked örömmel használja az anyagokat. Ha mégis úgy látnád, hogy nem használja és nem is tudod rávenni, akkor részletfizetés esetén bármikor lemondhatod a hátralevő részleteket, de ezzel természetesen a hozzáférésetek is megszűnik.

Mit érdemes tudnod a vásárlás előtt?


Bankkártyás fizetéssel azonnal aktiválódik a hozzáférésed, és kezdődhet a felkészülés. (A részletfizetés kizárólag bankkártyás fizetéssel működik.)

Banki átutalásnál a közleményt az id kezdetű azonosítóval kezdd, és pontos összeget utalj. Csak így tudjuk automatikusan feldolgozni és pár másodpercen belül aktiválni a hozzáférésedet.

Részletfizetés esetén már az 1. részlet befizetése után aktiválódik az összes megrendelt tananyag. A további részletek minden hónapban automatikusan terhelődnek a bankkártyádról, amit bármikor letilthatsz vagy módosíthatsz az Adataim menüpontban.

2 számítógépről (vagy más eszközről) is használhatod.

Automatikusan megkapod ezeknek a tananyagoknak a későbbi bővítéseit is.

Bármi kérdésed, gondod lenne, keress minket bizalommal a lenti elérhetőségeinken.