A TELJES 7. OSZTÁLYOS MATEK
benne TÖRTEK, HATVÁNYOZÁS, EGYENLETEK, FÜGGVÉNYEK, ALGEBRA...

Javítson gyermeked matekból

...és szerezzen szilárd alapokat a középiskolához!

Tanuló lány (7.osztályos)

Ha szeretnéd, hogy gyermeked sikeresebb legyen matekból, motivált legyen a tanulásra, képes legyen odafigyelni és ne legyen teher számára a matek, akkor a Matek Oázis pont Nektek való. 

7. osztályban az algebra, az egyenletek és egyenlőtlenségek olyan fontos részei a tananyagnak, amik megalapozzák a középiskolai matek sikereket vagy éppen kudarcokat.

A Matek Oázissal magabiztos tudást szerez az egyenletekből, a betűs kifejezések átalakításaiból, és az ezekre épülő függvények témakörből is. A geometria, szövegesek, a számelmélet és a mértékegységek sem fognak gondot okozni számára. Ha hiányzik, vagy nem mindent ért az órán, akkor a videókról bármelyik tananyagból magabiztos tudást szerezhet. Mindent könnyen, gyorsan megért majd, és alaposan be is gyakorolja, ezért jó jegyeket tud szerezni matekból.

Hiába gyakorol, alig jut előbbre?

Nem mindegy ugyanis, hogyan gyakorolja ezeket a nehéz témaköröket! Lehet úgy is tanulni ezeket a bonyolultabb matematikai tananyagokat, hogy a levezetések utána tényleg menjenek.

 • Az alaposan átgondolt, didaktikus oktatóprogrammal meglepően gyorsan elsajátítja a 7. osztályos tananyagot.
 • Nemcsak gyakorolgat gyermeked, hanem valódi tudást, biztos matematikai alapokat szerez.
 • A színes, változatos kérdések, az azonnali visszajelzés átmozgatja az agyát, anélkül hogy lefárasztaná.
 • A jól felépített tananyag, a folyamatos bíztatások, és a megszerezhető csillagok javítják a tanulási motivációját.
 • Biztos matematikai alapokat szerez algebrából, egyenletekből és egyenlőtlenségekből, valamin a függvényekből.

Mit mondanak, akik már használták a 7. osztályos Matek Oázis tananyagokat?

 • Amióta a Matek Oázist használja a lányom (7. félévtől) 2 jegyet javított. Mindig 4-5-ös tanuló volt, de sajnos 7. évfolyamon a nagyon sok új tantárgy és új matektanár miatt rontott 3-ra. (..)  A Matek Oázist csak ajánlani tudom, hisz bármikor elakad, könnyen rátalál a keresésben a megfelelő témára és már könnyen meg is érti. NAGYON HÁLÁS VAGYOK, KÖSZÖNÖM SZÉPEN. (már nagyon sok szülőnek ajánlottam a használatát:))

  H.Anikó
 • 7. osztályos lányomnak ezzel volt kerek a tananyag. A tanár órán elmagyarázta, ő itthon átnézte, megtanulta és hozzá a videókat is megnézte. Gyakorláshoz is tökéletes volt neki.

  Ági
 • Egy nagyon erős suliba járok, ahol 4-es voltam matekból, de most (7. végén) vizsgáznunk kellett matekból, és nagyon izgultam miatta. Rengeteget tanultam rá és csak az utolsó hónapban találtam rá a matek oázisra. Rögtön elkezdtem vele tanulni és rengeteget fejlődtem! Most jött a hír, hogy 5-ös lett mind a két vizsgám! Nagyon hálás vagyok ezért a honlapért! Köszönöm❤️

  Maja

Már a következő dolgozata jobban sikerül

Az összes 7. osztályos tananyagot tartalmazza! 

Mivel bármelyik 7. osztályos matematika témakörből gyorsan és profin fel tud készülni gyermeked, ezért már a következő dolgozat jobban sikerül.

Sőt, a "Pótold a hiányosságaidat" modullal a korábbi évekről hozott elmaradásait is villámgyorsan pótolhatja, ha ezek okoznak gondot a jelenlegi tananyag megértésében.

Az 7. osztályos matek kurzus a legújabb Nemzeti Alaptantervnek (NAT) megfelelő összes matematika témakört tartalmazza:

 1. "Pótold a hiányosságaidat!" modul
 2. Számoljunk! (Törtek, negatív számok, hatványozás)
 3. Mértékegységek és átváltásuk
 4. Egyenletek, egyenlőtlenségek, szöveges feladatok
 5. Arányosság, százalék
 6. Számelmélet
 7. Halmazok, kombinatorika, valószínűség, statisztika
 8. Függvények, sorozatok
 9. Geometria 1 - Síkgeometria
 10. Geometria 2 - Testek, transzformációk

Vásárold meg most a 7. osztályos Matek Oázis tananyag csomagot

és gondoskodj róla, hogy stabil alapjai legyenek gyermekednek a következő évekre matekból!

SZINTFELMÉRŐ TESZTEK

TESZTELD, mit tudsz az előző évek anyagából!
+
FELZÁRKÓZÁSI tervet kapsz a  hiányosságok pótlására


(2024. 08. 31-ig)


Mit tartalmaz?


MATEK 7 -› 8 -› ...
(felmenő rendszerű előfizetés)

MATEK 7 + nyári matek 
+ szeptembertől MATEK 8
+ következő évfolyammal bővül 
   minden szeptemberben...
+ Szintfelmérők ajándékba


HAVI előfizetéssel


Mit tartalmaz?


MATEK 7 -› 8 -› ...
(felmenő rendszerű előfizetés)

PLATINA MAX
(All Inclusive)

Teljes matek 1-12 
(közép + emelt szint)
+ felvételi, érettségi
+ ovis matek, logika
+ fizika, kémia, angol,…


ÉVES előfizetéssel


Mit tartalmaz?


2 tananyag áráért
az összes tananyag

Prémium szintű, különleges oktató program

interaktívInteraktív

A Matek Oázis nemcsak egy videó gyűjtemény, hanem egy jól felépített interaktív oktató program, ami apró lépésenként visszakérdez, és azonnal megmutatja, hogy helyes volt-e a válasz. Fókuszban tartja gyermeked figyelmét, nem kalandozik el, sikerélményt szerez, motiválttá válik a "matekoázisozásra".

bármikor elérhetőBármikor elérhető

Videó-szerűen bármikor megállítható, visszatekerhető a program. Bármikor elérhető: nem kell alkalmazkodni a magánóra időpontjaihoz és pl. dolgozatok előtt, akár hétvégén vagy este is lehet vele matekozni.

létező legjobb módszerA létező legjobb tanulási módszer

Az interaktivitásnak köszönhetően az u.n. "teszteléses" (v. visszakérdezéses) tanulási módszerrel tanulhat gyermeked, ami bizonyítottan a legeredményesebb. Hosszútávon emlékszik a tanultakra. Valóban megérti a matekot, azaz alkalmazni is tudja a tanultakat a feladatokban, és hosszútávon is megmarad a megszerzett tudása.

kérdezz-felelekKérdezz-felelek

Előfizetőként lehetőségetek van megkérdezni konkrét feladatok megoldásait, ha mégis elakadna gyermeked valahol. A kérdésetekre a Matek Oázis matematika tanárai válaszolnak. A korábban feltett kérdéseket és válaszokat összegyűjtve megtaláljátok, amiből szintén sokat tanulhat gyermeked.

tanulási naplóTanulási napló és csillagok

Megmutatja mikor, mennyit, milyen eredménnyel sikerült megtanulnia gyermekednek. Könnyen nyomon követhetitek az aktivitását és a fejlődését. A jó válaszokkal szerezhető csillagok motiválják gyermekedet, pláne, ha szériában kezdi gyűjteni őket.

ügyfélszolgálatÉlő ügyfélszolgálat

Ha kérdésed van, munkaidőben ügyfeles kolléganőink segítenek. Délutánonként és hétvégén technikai ügyeletet tartunk, hogy ne legyen akadálya a matekozásnak :) Szakértői segítséget is kaphatsz, ha elakadna valami miatt gyermeked fejlődése.

Mit érdemes tudnod a vásárlás előtt?


Bankkártyás fizetéssel azonnal aktiválódik a hozzáférésed, és kezdődhet a felkészülés. (A részletfizetés kizárólag bankkártyás fizetéssel működik.)

Banki átutalásnál a közleményt az id kezdetű azonosítóval kezdd, és pontos összeget utalj. Csak így tudjuk automatikusan feldolgozni és pár másodpercen belül aktiválni a hozzáférésedet.

2 számítógépről (vagy más eszközről) is használhatod.

Bármi kérdésed, gondod lenne, keress minket bizalommal a lenti elérhetőségeinken.