9.-ES MATEK

9.-ES MATEK

A TELJES 9. OSZTÁLYOS MATEK
benne HALMAZOK, ALGEBRA, EGYENLETEK, FÜGGVÉNYEK (és sok más...)

Kezdd magabiztosan a középiskolát

...szerezz jó jegyeket matekból!

Függvények 9. osztály

Ha szeretnéd, hogy sikeresebb legyél matekból, könnyen megértsd, motivált legyél a tanulásra, képes legyél odafigyelni és ne legyen teher számodra a matek, akkor a Matek Oázis pont Neked való. 

Az algebra, az egyenletek, egyenlőtlenségek, és függvények témakörök olyan fontos részei a 9. osztályos mateknak, amik megalapozzák a további középiskolai matek sikereidet vagy éppen kudarcaidat, beleértve még az érettségit is.

A Matek Oázis 9. osztályos interaktív tananyagaival könnyen és gyorsan megérted és be tudod gyakorolni, bármit is tanultok matekból. Profi szintre fejlődhetsz a halmazműveletekből, a betűs kifejezések átalakításaiból, egyenletekből, szövegesekből és minden másból is, amit 9. osztályban vesztek a suliban. Ha hiányzol, vagy nem mindent értesz az órán, akkor a videókról bármelyik tananyagból magabiztos tudást szerezhetsz, és jó jegyeket.

Hiába gyakorolsz, alig jutsz előbbre?

Nem mindegy ugyanis, hogyan gyakorolod ezeket a nehéz témaköröket! Lehet úgy is tanulni ezeket a bonyolultabb matematikai tananyagokat, hogy a levezetések utána tényleg menjenek.

 • Az alaposan átgondolt, didaktikus oktatóprogrammal meglepően gyorsan elsajátítod a 9. osztályos tananyagot.
 • Nemcsak gyakorolgatsz, hanem valódi tudást, biztos matematikai alapokat szerzel.
 • A színes, változatos kérdések, az azonnali visszajelzés átmozgatják az agyadat, anélkül hogy lefárasztana.
 • A jól felépített tananyag, a folyamatos bíztatások, és a megszerezhető csillagok javítják a tanulási motivációját.
 • Biztos matematikai alapokat szerzel algebrából, egyenletekből és egyenlőtlenségekből, valamin a függvényekből.

Mit mondanak, akik már használták a 9. osztályos Matek Oázis tananyagokat?

 • Gyermekem 9.osztályos gimnazista, meg is rendeltük az idei év tananyagát Önöktől. :-) Már a második dolgozata sokkal jobban sikerült!!!

  Bánóczy Mariann
 • Decemberben rendeltük meg a nagy fiamnak a 9.-es anyagot. Első félévben csak 1-ese volt. Nem rég írtak a függvényekből, amit már itt gyakorolt és 3-as lett a témazárója. Bízom benne, hogy lesz még jobb is. Nagyon boldog volt.

  Kozákné Simon Szilvia
 • Először a hatodikos anyagot rendeltem meg gyermekemnek, és azóta is folyamatos előfizetők vagyunk. Fiam idén kezdte a gimnáziumot,  így most már a kilencedikes anyagot használjuk. Rengeteget segített a tanulmányaiban ez a kitűnően felépített, nagyon jól érthető oktatóanyag. Egészen biztosan előfizetők maradunk az érettségiig. 

  Betlehem Ildikó

Már a következő dolgozatod jobban sikerül

Az összes 9. osztályos tananyagot tartalmazza! 

Mivel bármelyik 9. osztályos matematika témakörből gyorsan és profin fel tudsz készülni, ezért már a következő dolgozat jobban sikerül.

Sőt, a "Pótold a hiányosságaidat" modullal a korábbi évekről hozott elmaradásaidat is villámgyorsan pótolhatod, ha ezek okoznak gondot a jelenlegi tananyag megértésében.

A 9. osztályos matek kurzus a legújabb Nemzeti Alaptantervnek (NAT) megfelelő összes matematika témakört tartalmazza:

 1. "Pótold a hiányosságaidat!" modul
 2. Kombinatorika, gráfok, halmazok
 3. Műveletek, arányosság, százalék
 4. Szöveges feladatok
 5. Algebra
 6. Egyenletek, egyenlőtlenségek, egyenletrendszerek
 7. Függvények
 8. Statisztika
 9. Geometria
 10. Számelmélet, számrendszerek (az aktuális Nemzeti Alaptanterven túlmutató tananyagok)

Vásárold meg gyermekednek a 9. osztályos Matek Oázis tananyag csomagot,

hogy gondoskodj a középiskolai jó jegyekről matekból:

SZINTFELMÉRŐ
TESZTEK

Térképezd fel a korábbi hiányosságaidat, hogy aztán jobb jegyeket szerezhess matekból!


1 tanévre

(2024. 06. 15-ig)


Mit tartalmaz?


HAVI ELŐFIZETÉS
MATEK 9

Folyamatos előfizetés 9.-es matekkal kezdve. Minden tanév elején +1 osztály!

MATEK 9

+

PÓTLÁS 8

A 8.-os és korábbi hiányosságok pótlására.

+

Ajándék:

SZINTFELMÉRŐ TESZTEK


Havonta megújuló előfizetéssel

(hűségidő nélkül)


Mit tartalmaz?


ÉVES ELŐFIZETÉS
MATEK 9

Prémium szintű, különleges oktató program

interaktívInteraktív

A Matek Oázis nemcsak egy videó gyűjtemény, hanem egy jól felépített interaktív oktató program, ami apró lépésenként visszakérdez, és azonnal megmutatja, hogy helyes volt-e a válasz. Fókuszban tartja gyermeked figyelmét, nem kalandozik el, sikerélményt szerez, motiválttá válik a "matekoázisozásra".

bármikor elérhetőBármikor elérhető

Videó-szerűen bármikor megállítható, visszatekerhető a program. Bármikor elérhető: nem kell alkalmazkodni a magánóra időpontjaihoz és pl. dolgozatok előtt, akár hétvégén vagy este is lehet vele matekozni.

létező legjobb módszerA létező legjobb tanulási módszer

Az interaktivitásnak köszönhetően az u.n. "teszteléses" (v. visszakérdezéses) tanulási módszerrel tanulhat gyermeked, ami bizonyítottan a legeredményesebb. Hosszútávon emlékszik a tanultakra. Valóban megérti a matekot, azaz alkalmazni is tudja a tanultakat a feladatokban, és hosszútávon is megmarad a megszerzett tudása.

kérdezz-felelekKérdezz-felelek

Előfizetőként lehetőségetek van megkérdezni konkrét feladatok megoldásait, ha mégis elakadna gyermeked valahol. A kérdésetekre a Matek Oázis matematika tanárai válaszolnak. A korábban feltett kérdéseket és válaszokat összegyűjtve megtaláljátok, amiből szintén sokat tanulhat gyermeked.

tanulási naplóTanulási napló és csillagok

Megmutatja mikor, mennyit, milyen eredménnyel sikerült megtanulnia gyermekednek. Könnyen nyomon követhetitek az aktivitását és a fejlődését. A jó válaszokkal szerezhető csillagok motiválják gyermekedet, pláne, ha szériában kezdi gyűjteni őket.

ügyfélszolgálatÉlő ügyfélszolgálat

Ha kérdésed van, munkaidőben ügyfeles kolléganőink segítenek. Délutánonként és hétvégén technikai ügyeletet tartunk, hogy ne legyen akadálya a matekozásnak :) Szakértői segítséget is kaphatsz, ha elakadna valami miatt gyermeked fejlődése.

Mit érdemes tudnod a vásárlás előtt?


Bankkártyás fizetéssel azonnal aktiválódik a hozzáférésed, és kezdődhet a felkészülés. (A részletfizetés kizárólag bankkártyás fizetéssel működik.)

Banki átutalásnál a közleményt az id kezdetű azonosítóval kezdd, és pontos összeget utalj. Csak így tudjuk automatikusan feldolgozni és pár másodpercen belül aktiválni a hozzáférésedet.

2 számítógépről (vagy más eszközről) is használhatod.

Bármi kérdésed, gondod lenne, keress minket bizalommal a lenti elérhetőségeinken.