A TELJES 2. OSZTÁLYOS MATEK

Interaktív, színes, játékos videókon, teszteken. Sok didaktikus játékkal

A szorzás-osztás (is) gyerekjáték lesz...

...és persze a 100-as számkörben is megtanítjuk gyermekedet biztonságosan "közlekedni", összeadni és kivonni.

A másodikos matek nagyon sok kicsinek nehézséget okoz. Akkor is, ha elsőben jól ment. Ha pedig még nem mennek a tizesátlépések, csak számolgatással, netán az ujjacskái kellenek hozzá, akkor ezzel a videó csomaggal gyorsan át tud állni  a fejben számolásra. Utána pedig jöhet a szorzás és az osztás. Ha így tanulja a szorzótáblákat, nem fog elveszni a matek útvesztőiben.

már a következő felmérője jobban sikerül

 • Az alaposan átgondolt, didaktikus oktatóprogrammal meglepően gyorsan berögzülnek a szorzótáblák.
 • Nemcsak gyakorolgat gyermeked, hanem valódi tudást, biztos számolási alapokat szerez.
 • A színes, változatos kérdések, az azonnali visszajelzés átmozgatja az agyát, anélkül hogy lefárasztaná.
 • A fejlesztő játékok begyorsítják gyermeked számolási képességeit.
 • Megtanul biztonsággal "mozogni" a 100-as számkörben.

Mit mondanak, akik már használták a 2. osztályos Matek Oázis tananyagokat?

 • Kisfiam 2. osztályos tanuló, nagy segítség volt számomra ez a fajta oktatás. Szorzás, osztás kiválóan megy neki, pedig ettől féltem a legjobban. Imádja a matekot, imádja ezt a programot. Nem kell nyaggatni, hogy üljön le gyakorolni.
   

  Nagy Anikó
 • A gyerek imádja a matekot a 2. félévi sikerei után. A tanév első hónapjaiban hármasokat is hozott haza, és miután azt olvastam nálatok, 2. osztályban dől el a matekélet sorsa, előfizettem a tananyagokra. A kitartó gyakorlások eredményeként lányom márciustól csupa ötös számonkéréseket teljesített, így a bizibe is ez a jegy került. Nem szakadt bele különben a gyakorlásba, heti 1-2-3x vettük elő az oázis feladatait, amiket nagyon szeretett. 
   

  Ágnes
 • Kedveseim, Luca unokam 2. osztályos, nagyon szerette és örömmel gyakorolta a sok, számára új matematikai műveletet. Remekül vette az akadályokat, 5-ös felmérőket irt. Mindezt megeröltetés nélkül. Nem szeretnem elkiabálni, de élvezi a játekos tanulást! Bátran ajánlom az oázist!

  Szabó Klára

Vásárold meg most a 2. osztályos Matek Oázis tananyag csomagot

és gondoskodj róla, hogy stabil számolási alapjai legyenek gyermekednek!

 

SZINTFELMÉRŐ
TESZTEK

Térképezd fel a korábbi hiányosságaidat, hogy aztán jobb jegyeket szerezhess matekból!


1 tanévre

(2024. 06. 15-ig)


Mit tartalmaz?


HAVI ELŐFIZETÉS
MATEK 2

2.-os matek előfizetés, amihez 2024. szeptembertől hozzáadódik a 3.-os matek, és így tovább!

MATEK 2

+

PÓTLÁS 1

Az elsős hiányosságok pótlására.

+

Ajándék:

SZINTFELMÉRŐ TESZTEK


Havonta megújuló előfizetéssel

(hűségidő nélkül)


Mit tartalmaz?


ÉVES ELŐFIZETÉS
MATEK 2

ÉVES ELŐFIZETÉS
PLATINA MAX

Hozzáférés az összes jelenlegi kurzushoz


Évente megújuló előfizetéssel

(hűségidő nélkül)


Mit tartalmaz?


140.700 Ft/12 hónap

-33% csomagkedvezmény

Maximális csomag

Prémium szintű, különleges oktató program

interaktívInteraktív

A Matek Oázis nemcsak egy videó gyűjtemény, hanem egy jól felépített interaktív oktató program, ami apró lépésenként visszakérdez, és azonnal megmutatja, hogy helyes volt-e a válasz. Fókuszban tartja gyermeked figyelmét, nem kalandozik el, sikerélményt szerez, motiválttá válik a "matekoázisozásra".

bármikor elérhetőBármikor elérhető

Videó-szerűen bármikor megállítható, visszatekerhető a program. Bármikor elérhető: nem kell alkalmazkodni a magánóra időpontjaihoz és pl. dolgozatok előtt, akár hétvégén vagy este is lehet vele matekozni.

létező legjobb módszerA létező legjobb tanulási módszer

Az interaktivitásnak köszönhetően az u.n. "teszteléses" (v. visszakérdezéses) tanulási módszerrel tanulhat gyermeked, ami bizonyítottan a legeredményesebb. Hosszútávon emlékszik a tanultakra. Valóban megérti a matekot, azaz alkalmazni is tudja a tanultakat a feladatokban, és hosszútávon is megmarad a megszerzett tudása.

kérdezz-felelekKérdezz-felelek

Előfizetőként lehetőségetek van megkérdezni konkrét feladatok megoldásait, ha mégis elakadna gyermeked valahol. A kérdésetekre a Matek Oázis matematika tanárai válaszolnak. A korábban feltett kérdéseket és válaszokat összegyűjtve megtaláljátok, amiből szintén sokat tanulhat gyermeked.

tanulási naplóTanulási napló és csillagok

Megmutatja mikor, mennyit, milyen eredménnyel sikerült megtanulnia gyermekednek. Könnyen nyomon követhetitek az aktivitását és a fejlődését. A jó válaszokkal szerezhető csillagok motiválják gyermekedet, pláne, ha szériában kezdi gyűjteni őket.

ügyfélszolgálatÉlő ügyfélszolgálat

Ha kérdésed van, munkaidőben ügyfeles kolléganőink segítenek. Délutánonként és hétvégén technikai ügyeletet tartunk, hogy ne legyen akadálya a matekozásnak :) Szakértői segítséget is kaphatsz, ha elakadna valami miatt gyermeked fejlődése.

Mit érdemes tudnod a vásárlás előtt?


Bankkártyás fizetéssel azonnal aktiválódik a hozzáférésed, és kezdődhet a felkészülés. (A részletfizetés kizárólag bankkártyás fizetéssel működik.)

Banki átutalásnál a közleményt az id kezdetű azonosítóval kezdd, és pontos összeget utalj. Csak így tudjuk automatikusan feldolgozni és pár másodpercen belül aktiválni a hozzáférésedet.

2 számítógépről (vagy más eszközről) is használhatod.

Bármi kérdésed, gondod lenne, keress minket bizalommal a lenti elérhetőségeinken.