ÉV VÉGI
JEGYJAVÍTÓ KIHÍVÁS

Leírás és hivatalos szabályzat

BENEVEZEK 

Április 8-tól június 16-ig

Gyűjtsd a csillagokat még ebben a tanévben!

Az év végi 5-ösökért 

Az Asus Laptopért és a további értékes nyereményekért 

A tavaszi matekozással hajts rá a jó bizonyítványra! Magabiztossá válsz matekból, és még Asus laptopot, JBL hangszórót, Decathlon vásárlási utalványt, valamint JBL fülhallgatót is nyerhetsz!

evvegi-jegyjavito-kihivas

A Matek Oázis év végi tanulási kihívása

A Matek Oázisban ISMÉT kihívást hirdetünk ÉV VÉGI JEGYJAVÍTÓ KIHÍVÁS néven, hogy ösztönözzük a tanulást és a fejlődést matekból a tanév végén is! A kihívás 2024. április 8-tól 2024. június 16-ig tart, a nyereményeket pedig 2024. június 20-án sorsoljuk ki. 

Legfontosabb szabályok

 • A kihívásban az az általános iskolás vagy középiskolás tanuló vehet részt, akinek a jelentkezését legkésőbb 2024. június 16 -ig leadja az Év Végi Jegyjavító Kihívás nevezési oldalon, és pontosan megadja a nyereménysorsoláshoz szükséges adatait. (A jelentkezés a szülő/gondviselő jóváhagyásával történjen. Ha nem így történne, akkor utólag kérheti a jelentkezés törlését.)
 • A cél minél több csillag összegyűjtése április 8 és június 16. között a jelentkező évfolyamának megfelelő kurzus oldalakon vagy a +/-1. évfolyam oldalain. Egy tananyag, mely több kurzusban is szerepel, csak egyszer számít a kihívásban!
 • Csak a valódi tanulással gyűjtött csillagok számítanak, ezért a következő szigorítást vezettük be: a videókat legalább 40%-ban meg kell hallgatnod, különben nem számítanak az Év Végi Jegyjavító Kihívásba a megszerzett csillagaid.  
 • A jelentkezés időpontjától függetlenül az április 8-tól szerzett csillagokat visszamenőlegesen is beszámítjuk. 
 • Aki összegyűjti az 30 csillagot, az részt vesz a nyereménysorsoláson.
 • A nyereménysorsolást 2024. június 20-án tartjuk.
 • VÁLTOZÁS: eddig a fődíjért csak előfizetőink indulhattak, most viszont bárki megnyerheti a fődíjat is, aki teljesíti az arany szintet.

Tovább a nevezéshez

Újdonság! 3 szint, egyre több nyereménnyel

Szerezz minél több csillagot, és lépj szintet! Minél magasabb szintet érsz el, annál több és menőbb cuccot nyerhetsz a kihívás utáni sorsoláson.

Bronz szint (30 csillagtól)
Akik elérik a 30 csillagot, azok közt 5 db vezeték nélküli JBL fülhallgatót sorsolunk.
Ezüst szint (60 csillagtól)
60 csillag felett a JBL fülhallgatókon túl az 5 db 15.000 Ft értékű Decathlon sport utalvány sorsolásában is részt veszel.
Arany szint (90 csillagtól)
90 csillag felett már szuper menő vagy, amit egy postai úton kiküldött oklevéllel is elismerünk. A fülhallgatókon és a sport utalványokon túl 5 db JBL hangszórót is kisorsolunk, ÉS megnyerheted akár a FŐDÍJAT is: 1 db ASUS Flip 14 laptopot sorsolunk ki.

Gyakori Kérdések

Ki vehet részt a kihívásban és hogyan?

Minden általános- és középiskolás részt vehet a kihívásban, aki benevez a regisztrációs oldalon, és a nyeremény értesítéshez szükséges adatok megadásával a következő adatbekérő oldalon. A részvétel feltétele, hogy nevezési adatokat pontosan, és hiánytalanul kitöltve megkapjuk!

Egy email címmel egy jelentkezést tudsz leadni.

Melyik tananyagokkal lehet csillagokat gyűjteni?

Fontos, hogy a jelentkezéskor helyesen add meg az évfolyamot, mert minden diáknak csak azokat  a csillagait számítjuk be a kihívásba, amiket a saját évfolyamáról, az azt megelőző, vagy az azt követő tananyagokból gyűjt. Tehát pl. egy 5.-esnek a 4.-5.-6.-os oldalakon gyűjtött csillagai számítanak – lehet az akár matek 4-5-6, pótold 4-5-6, vagy felvételi 4, felvételi 6.

Pluszban 6. osztálytól kezdve bárki gyűjtheti  a csillagokat a Logika - képességfejlesztő videók oldaláról.

11.-esek ( a 10.-es és 11.-es anyagokon túl) az Analízis vagy az érettségis oldalakról is gyűjthetik a csillagokat - legyen az közép vagy emelt szint.

12.-esek pedig a  11.-es anyagokon és az érettségis oldalakon túl az egyetemi előkészítő és az Analízis tananyagokból is szerezhetnek csillagokat. 

11 és 12.-esek ezeken túl az emelt matek 12. osztály, emelt matek érettségi írásbeli és szóbeli kurzusokkal is szerezhetnek csillagokat a kihívásban.. 

Egy tananyag, mely több kurzusban is szerepel csak egyszer számít a kihívásban!

Szinte az összes kurzussal lehet csillagokat gyűjteni a kihíváshoz, az alábbiak szerint:

 • Ovis matek (matek iskolai előkészítő kurzus nagycsoportos ovisoknak, amivel az 1. osztályos kisdiákok is gyűjthetik már a csillagokat a kihívásban)

 • Fizika 7 (6-7-8. osztályosok gyűjtehtnek vele csillagot.)

 • Fizika 8 (7-8-9. osztály)

 • Kémia 9 (8-9-10. osztály)

 • Történelem Expressz (11-12. osztály)

 • Százalékszámítás (6-12. osztály)

 • Angol kezdő és középhaladó (BÁRKI gyűjthet vele csillagot!)

 • Horvát nyelv (BÁRKI gyűjthet vele csillagot!)

A fenti összes kurzuson gyüjtött csillagok visszamenőlegesen is számítanak 2024. április 8-tól, a nevezés időpontjától függetlenül.

A csillagokat legkönnyebben az előfizetéses tananyagokból lehet gyűjteni, de az ingyenes és nyilvános tananyagok is beszámítanak.

Csillag gyűjthető az interaktív videókkal, tesztekkel és a Matek Oázis játékokkal is, de csak a "Tananyagok" oldalról/menüből indulva (a "Játékok" oldalon NEM, valamint az "útmutató" típusú tananyagokra nem ad csillagot a rendszer.)

Egy tananyagra legfeljebb 3 csillag szerezhető a kérdésekre adott helyes válaszok függvényében: 40%-tól 1 csillag; 65%-tól 2 csillag; 90%-tól 3 csillag a jutalmad.

 

Hol látom, hogy hogyan állok a kihívásban?

Ha beneveztél a kihívásba és szereztél már csillagot, akkor belépés után erre linkre kattintva. Vagy a Tanulási központ/ vezérlőpult menüpontban.

Mit tegyek, ha elakadok a nevezéssel?

Először is ne aggódj, gyűjtsd nyugodtan a csillagokat, mert azok utólag is be fognak számítani a Kihívásba.

Azután próbáld meg újra a nevezést, és ha akkor sem sikerül, hívd fel az ügyfélszolgálatunkat munkaidőben, örömmel segítünk.

Hogyan nevezhet több gyermekem is a kihívásba?

Minden gyermekednek külön email címmel (azaz külön regisztrációval) kell neveznie. Ekkor van esélye mindegyik gyermeknek a nyerésre (és így szabályos is.) Tehát az nem jó megoldás, ha a Te (szülői) regisztrációdon tanul több gyermeked is.

Ha van előfizetésetek (és az a Te regisztrációdhoz tartozik), akkor a kihívás miatt is érdemes összekapcsolni a Te fiókodat a gyermekeid fiókjaival, mert így meg tudod osztani a megvásárolt előfizetés(eke)t a gyermekeiddel.

A te fiókoddal összekapcsolt gyerek fiókokban elért eredményeket a saját fiókodból tudod követni. Gyermekeid tanulási naplóiban azt is látod, hogy a Kihívásban hány csillagnál tartanak.

A fiókok összekapcsolását lépésről lépésre megmutatjuk ebben a cikkben »

Mettől meddig lehet gyűjteni a csillagokat, és mikor lesz a sorsolás?

A csillaggyűjtés időtartama: 2024. április 8-tól június 16-ig tart.

Bármikor nevezhetsz a csillaggyűjtés időtartamán belül, mert az április 8-tól megszerzett csillagaid utólag is beszámítanak!

Nyereménysorsolás: 2024. június 20.

Pontosan mik a nyeremények?

Elismerő oklevél

Minden arany szintet (90 csillagot) elért tanulónak, aki benevezett a versenybe, és megfelelően kitöltötte a nevezési adatait, postázunk egy elismerő oklevelet a kihívás teljesítéséért. Ezen kívül most mindenki részt vesz a fődíj és az értékes tárgynyeremények sorsolásán, az elért eredményétől függően. Tehát a nyereményeket most bárki zsebre vághatja, függetlenül, hogy előfizető-e vagy sem, minden rajtad múlik, hogy mennyi csillagot értél el!

1 db ASUS VivoBook Flip 14 laptop 

Főnyeremény, amit az arany szintet (90 csillagot) elért résztvevők közt sorsolunk ki.

Az ASUS VivoBook Flip 14 egy átalakítható laptop kifejezetten keskeny ASUS NanoEdge kávával, melynek 14 hüvelykes Full HD kijelzője elfér egy 13 hüvelykes laptopra jellemző keretben. A vékony és könnyű VivoBook Flip 14-et úgy terveztük, hogy bármely helyzetben megállja a helyét. Használhatod stílusos laptopként, praktikus táblagépként vagy bármire a kettő között. Intel® Core™ i7 processzora könnyen átsegít a mindennapi feladatokon.

Az alapvető tartósság biztosítása érdekében a VivoBook Flip 14 precíziós tervezésű, fokozatmentes, 360°-os, fém zsanérját 20 000 nyitási/zárási ciklustesztnek tettük ki1. Így biztos lehetsz benne, hogy VivoBook Flip 14-edet még sok évig bármely módban, bármikor képes leszel használni! A stílusos VivoBook Flip 14 figyelemfelkeltő alumínium készülékháza csillagszürke (Star Grey) és űrkék (Galaxy Blue) színekben érhető el.

Az ASUS VivoBook Flip 14 keskenyebb és könnyebb, mint elődei — hihetetlenül vékony, 17,6 mm-es profiljával mindössze 1,5 kg2. A legkönnyebben hordozható 14 hüvelykes átalakítható laptopok egyike a piacon, mely segíti hatékonyságod és szórakoztat, bárhol is járj.

Ultrakeskeny, 6,15 mm-es NanoEdge kávájával a VivoBook Flip 14 14 hüvelykes Full HD kijelzője elfér egy tipikusan 13 hüvelykes laptophoz tartozó keretben, így lenyűgöző, 82 %-os képernyő-készülékház arányt biztosít a magával ragadó látványért. A kijelző emellett 178˚-os széles betekintési szögű technológiával is rendelkezik, ezáltal élénk színeket és éles kontrasztot biztosít még akkor is, ha éles szögből nézed a kijelzőt.

A VivoBook Flip 14-et akár a legújabb Intel® Core™ i7 processzor és akár 8 GB DDR4 RAM is hajthatja az egyenletes teljesítmény érdekében, akár több feladat egyidejű elvégzése esetén is. Akár 1 TB SSD tárolóval a VivoBook Flip 14 több, mint elegendő helyet kínál a fotóalbumok és a multimédia könyvtárak számára. Az ultragyors kétsávos 802.11 ac Wi-Fi-vel a 802.11n-hez képest akár hatszor gyorsabb sebességet is élvezhetsz3!

A VivoBook Flip 14 a tökéletes érintőképernyős élményhez készült, és ujjhegyed legapróbb mozdulatait is érzékeli. Nagy pontosságú érintésérzékelői – az ipari szabvány 9 mm-es távolsága helyett – 6 mm távolságra vannak elhelyezve egymástól, ami a kijelző nagyobb érzékenységét eredményezi. A VivoBook Flip támogatja az ASUS Pen-t is, így szabadjára engedheted a kreatívitiásod, hiszen természetes érzetet biztosít.

A VivoBook Flip 14 ujjlenyomat olvasóval is rendelkezik a gyors és egyszerű bejelentkezéshez a Windows Hello-val. A 360°-os felismerési funkció javítja a szkennelési pontosságot még akkor is, ha vizes a kezed. Nem kell többé emlékezned és begépelned bonyolult jelszavakat, és biztosan nem kell aggódnod amiatt, hogy ellopják azokat. A bejelentkezés csak egy gyors leolvasást jelent.

5 db JBL GO3 Bluetooth hangszóró (fekete)

Az arany szintet (90 csillagot) elért résztvevők közt sorsoljuk ki.

 

JBL GO3 Bluetooth hangszóró (fekete) (JBLGO3WHT)

Nyerd meg az 5 db JBL Go 3 hangszóró egyikét, a tökéletes utazópartnert a mindennapos kalandokhoz! Ez a kis, hordozható hangszóró nem csak stílusos és trendi, hanem a hangja is épp olyan nagy, mint a személyisége.

Gondoltál már arra, hogy milyen lenne, ha a zenéd mindenhol veled lehetne, még akkor is, ha szabadtéri Matek Oázis tanulásról, baráti összejövetelről vagy spontán táncházról van szó? A JBL Go 3 ECO-val ez mind lehetséges. Merész dizájnjával és színes szövetborításával a hangszóró trendi kiegészítő bármilyen kiránduláshoz vagy találkozóhoz.

A JBL Pro Sound technológiával a JBL Go 3 ECO kiemelkedő hangzást nyújt, így a zenéd mindig életteli és tiszta lesz. A hangszóró IP67-es besorolással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy teljesen víz- és porálló, így nem kell aggódnod, ha az időjárás esőre vált, vagy ha a hangszóró poros környezetben lesz használva.

Az 5 órás akkumulátor-élettartam biztosítja, hogy a zenéd mindig veled legyen, akármerre is visz a nap, míg a vezeték nélküli Bluetooth kapcsolat lehetővé teszi, hogy zenelejátszást vezérelj, anélkül, hogy fizikailag csatlakoztatnod kellene a telefonodat.

Végül, de nem utolsósorban, a hangszóró integrált hurokkal rendelkezik, így könnyedén magaddal viheted, ahová csak szeretnéd. Fedezd fel a JBL Go 3 ECO hangszóróval a zene világát, és hozd meg a hangulatot bárhová is mész!

5 db 15.000 Ft -os DECATHLON vásárlási utalvány

Az arany szintet (90 csillagot) és az ezüst szintet (60 csillagot) elért résztvevők közt sorsoljuk ki.

Nyerjétek meg az 5 db vásárlási utalvány egyikét, ami a szabadidőt is kellemesebbé teszi!

5 db JBL Vibe 100TWS fülhallgató​​​​​​​

A arany szintet (90 csillagot), ezüst szintet (60 csillagot) és bronz szintet (30 csillag) elért résztvevők közt sorsoljuk ki.

Nyerjétek meg az 5 db JBL Vibe 100TWS Bluetooth Fülhallgató egyikét, ami a tanulást és a szabadidőt is kellemesebbé teszi!

Gondoltál már arra, hogy milyen lenne egy olyan fülhallgató, amely nem zavarja a mozgásodat, és lehetővé teszi, hogy a Matek Oázis tanulásra, vagy a zenére összpontosíts, nem pedig a vezetékekre? A JBL Vibe 100TWS pontosan ez: egy igazi, vezeték nélküli fülhallgató, amely magas minőségű, mély basszusú hangzást nyújt, hogy te teljes mértékben élvezhesd a zenéd.

Az egyik legjobb dolog a Vibe 100TWS-ben, hogy akár 20 órás lejátszási idővel rendelkezik (5 óra fülhallgató akku + 15 óra tok akku). Ez azt jelenti, hogy bárhová mész, a zenéd mindig veled lesz. Töltsd fel a fülhallgatót és a tokot 2 óra alatt, hogy újra teljesen készen állj a zenehallgatásra.

A Dual Connect funkció lehetővé teszi, hogy mindkét fülhallgatót egyidejűleg vagy külön-külön is használhasd. Így te döntöd el, hogyan szeretnéd élvezni a zenéd, és hogy mikor van szükséged egy kis csendre. A beépített mikrofon lehetővé teszi a kéz nélküli hívásokat és a hangasszisztens-vezérlést, hogy minden zenehallgatási élmény közben a kezed szabad maradjon.

A JBL Vibe 100TWS egyik legjobb tulajdonsága a kényelmes illeszkedés. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a fülhallgató órákon keresztül is kényelmesen használható, és tökéletes tömítést biztosít a zenehallgatás élményének maximalizálása érdekében.

Végül, de nem utolsósorban, a JBL Vibe 100TWS fülhallgató zsebméretű és könnyű, így könnyen magaddal viheted, ahová csak szeretnéd.

A JBL Vibe 100TWS Bluetooth Fülhallgató lehetővé teszi, hogy kényelmesen tanulj a Matek Oázissal és a legjobbat hozd ki magadból. Légy motivált és inspirált a tanulásra, és élvezd a zenét kiváló minőségben!

HIVATALOS SZABÁLYZAT

 1. Részvételi jogosultság: Magyarországi általános- vagy középiskolai diákok vehetnek részt, akik regisztrálnak a Matek Oázisban. A 2024. májusban érettségizett 12.-es diákok a legmagasabb évfolyam, akik még résztvehetnek. Azok a diákok, akiknek a szülője, nevelőszülője vagy törvényes gyámja alkalmazotti, tanácsadói vagy más üzleti kapcsolatban áll a Matek Oázis Kft-vel (továbbiakban Matek Oázis), nem jogosultak a nyeremény megnyerésére.
 2. Hogyan lehet jelentkezni: A jelentkezési időszak a meghirdetéskor kezdődik és 2024. június 16-án, éjfélkor ér véget. A „Kihívás időszaka” 2024. április 8-tól 2024. június 16-ig tart. A következőképpen jelentkezhetsz:

A jelentkezési űrlapon a helyes és hiánytalan adatoknak kell szerepelnie. A Matek Oázis nem felelős a helytelen vagy hiányos jelentkezésekért. Egy diákra egy jelentkezés és egy felhasználónév jut (pl. a diákok nem oszthatnak meg felhasználóneveket). Egy diák nem jelentkezhet több felhasználónévvel, és az eredmények több felhasználónévről nem kerülnek összevonásra. A diákoknak a 2023-2024-as tanévre valóban jellemző osztályuk szerint kell jelentkezniük. A jelentkezéssel a jelentkezők elfogadják ezt a Hivatalos Szabályzatot. A jelentkezéseket nem feltétlenül fogadjuk el. A késői és/vagy hiányos és/vagy tévesen kitöltött jelentkezések érvénytelenek. A Matek Oázis, és alkalmazottai, ügynökei és képviselői nem felelnek a késői, hiányos, elveszett, sérült, helytelenül irányított vagy nem feladott jelentkezésekért.

Hogyan lehet a kihívásban részt venni: A kihívási időszak alatt a diákok a Matek Oázis tananyagokban feltett kérdések helyes megválaszolásával csillagokat gyűjtenek a Matek Oázis csillaggyűjtési szabályai szerint. Az következő további iránymutatások érvényesek:

 1. Melyik kurzus oldalakon lehet csillagot gyűjteni:
 • Ovis matek (matek iskola előkészítő kurzus nagycsoportos ovisoknak, amivel az 1. osztályos kisdiákok is gyűjthetik már a csillagokat a kihívásban)

 • Fizika 7 (6-7-8. osztályosok gyűjtehtnek vele csillagot.)

 • Fizika 8 (7-8-9. osztály)

 • Kémia 9 (8-9-10. osztály)

 • Történelem Expressz (11-12. osztály)

 • Százalékszámítás (6-12. osztály)

 • Angol kezdő és középhaladó (BÁRKI gyűjthet vele csillagot!)

 • Horvát nyelv (BÁRKI gyűjthet vele csillagot!)

 1. Hogyan lehet nyerni a nyereménysorsoláson: Azok a nevezők, akik a kihívási időszak alatt legalább 30 csillagot gyűjtenek, nyereménysorsoláson vesznek részt. Ha a nyertesről utólag kiderül, hogy érvénytelen a jelentkezése, akkor azt a nyereményt újrasorsoljuk. Egy nyertes csak egy nyereményt nyerhet.
 2. Nyertesek értesítése: A nyerteseket 2024. június 20-én sorsoljuk ki, és a nyertesek szülőjét, törvényes gyámját e-mailben vagy telefonon értesítik a Matek Oázis döntése alapján. Kérjük, győződjön meg róla, hogy az összes, a fiókjához tartozó kapcsolatfelvételi információ naprakész. A nyertes szülőjének vagy törvényes gyámjának a küldéstől számított 240 órán belül válaszolnia kell az értesítésre. Ha a Matek Oázis vagy annak képviselője nem tud sikeresen kapcsolatba lépni a nyertessel, vagy a nyertes nem válaszol az értesítésre a megadott időkereten belül, a Matek Oázis a nyereményt újrasorsolhatja.
 3. Nyeremények:

  A Matek Oázis fenntartja a jogot, hogy a fenti tárgynyereményeket megváltoztassa hasonló értékű és tulajdonságú tárgynyereményre. A nyeremény átvételéhez a versenyzőnek meg kell felelnie a hivatalos szabályoknak, amit kizárólag a Matek Oázis határoz meg. Ha úgy találják, hogy egy nyertes nem felel meg a szabályoknak, a neki járó nyereményt újrasorsolhatja, a fentebb leírtak szerint.

 4. A nyereményeket 3 teljesítési szinthez kötve sorsoljuk ki.
  Bronz szint 30 csillagtól, ezüst szint 60 csillagtól, arany szint 90 csillagtól.
  1. ASUS Vivobook Flip 14 TP412 (arany szint)
  2. 5 db 15.000 Ft-os Decathlon vásárlási utalvány (arany és ezüst szint)
  3. 5 db JBL GO3 Bluetooth hangszóró (arany szint)
  4. 5 db JBL VIBE 100TWS (arany, ezüst, bronz szint)
 5. Nyeremények postázása: Nyereményeket Magyarország területén a Matek Oázis saját költségén küldi el. Külföldi címzett esetén a csomagküldés költségét a nyertes viseli.

ADÓZÁS: A tárgynyereményért befizetendő adó a Matek Oázist terheli.

 1. Általános nevezési szabályok: Az a személy vagy résztvevő, aki közvetlenül vagy közvetve próbálkozik, vagy arra ösztönöz, hogy több személyazonosság alatt vagy valaki más nevében nevezzen be, és/vagy több számítógépet, több fiókot vagy felhasználónevet, több internetprotokoll-címet, úgynevezett „proxy szervereket” használ (pl. VPN, TOR vagy más hasonló rendszerek használatával), vagy bármilyen szoftverprogramot használ a nem hivatalos többszöri nevezések manipulálására vagy létrehozására ebben a kihívásban, vagy bármilyen más eszközt, módszert vagy fortélyt használ a belépésre vagy hamis nevezések ösztönzésére, közvetlenül vagy közvetve, ahogyan azt a Matek Oázis kizárólag saját belátása szerint megállapítja, kizárásra kerül. A Matek Oázis fenntartja a jogot, hogy áttekintse és megvizsgálja az összes nevezést, és minden szükséges intézkedést megtegyen a fair részvétel biztosítása érdekében.

A Matek Oázis és annak tulajdonosai, reklám- és promóciós ügynökségei, beszállítói, valamint azok tisztségviselői, igazgatói, alkalmazottai, képviselői és ügynökei, valamint bármely más személy vagy entitás, aki bármilyen módon kapcsolódik ehhez a kihíváshoz (összességében a "Kihívás Entitások"), nem vállalnak felelősséget olyan körülményekért, amelyek korlátozhatják a részvételi lehetőséget, beleértve, de nem kizárólag: (i) késői, hiányos, összezavarodott vagy sérült nevezések; technikai, hardver- vagy egyéb szoftverhiba; vírusok; bármilyen típusú hálózati vagy elektronikus hibák; (ii) minden emberi hiba, amely a nyertes értesítésében vagy más, a versennyel kapcsolatos kommunikációban előfordulhat; (iii) a résztvevők nem kapják meg a Matek Oázis vagy annak megbízottjának bármely közlését; vagy (iv) bármilyen gépelési hibák ezen Hivatalos Szabályzatban. Ha a nyomtatási, elektronikai vagy más hiba több nyereményt eredményez, mint amennyit ezen Hivatalos Szabályzat megállapít, az érvényesnek tűnő igényeket benyújtó összes személyt véletlenszerű sorsolásba foglaljuk bele a meghirdetett számú nyeremények odaítélésére. Nem lesz több nyeremény odaítélve, mint amennyit hirdettek.

Ha bármilyen okból a Kihívást nem lehet a Hivatalos Szabályzatban leírtak szerint lefolytatni (beleértve a számítógépes vírus, hibák, férgek, manipuláció, feltörés, jogosulatlan beavatkozás, csalás, technikai hibák vagy a Kihívás Entitások ellenőrzésén túl eső bármilyen más ok, amely megrontja vagy befolyásolja a kihívás adminisztrációját, biztonságát, tisztességét, integritását vagy megfelelő lebonyolítását), Matek Oázisnak jogában áll, kizárólagos belátása szerint, a kihívást lemondani, megszüntetni, módosítani vagy felfüggeszteni, és a döntést a Matek Oázis által fairnek és megfelelőnek ítélt korábbi nevezések közül választani. A Matek Oázis kizárólagos belátása szerint azok a résztvevők, akik nem tartják be ezeket a Hivatalos Szabályokat, vagy akik egyébként megpróbálják megzavarni ezt a kihívást, kizárhatók.

A MATEK OÁZIS ÁLTAL HOZOTT ÖSSZES DÖNTÉS VÉGLEGES. HA NEM ÉRT EGYET A HIVATALOS SZABÁLYOK FELTÉTELEIVEL ÉS KÖVETELMÉNYEIVEL, NE NEVEZZEN BE A KIHÍVÁSBA.

8. Adatvédelmi irányelv: A versenyző és a versenyző szülője, törvényes gyámja és/vagy tanára által a versenyre való belépéshez nyújtott információk a Matek Oázis Adatvédelmi irányelve alá tartoznak, amely megtalálható a www.matekmindenkinek.hu/jogi-dokumentumok/adatvedelem címen. A kihívás időszakában jóváhagyás esetén a résztvevők jelentkezéskor megadott teljes nevét, valamint a megszerzett csillagok számát ki lehet tenni a www.matekmindenkinek.hu weboldalon a Ranglista és Nyertes Lista részeként.

9. Felelősségvállalás és kártérítés: A belépéssel a résztvevők elfogadják, hogy kötik őket ezek a Hivatalos Szabályok és a Matek Oázis döntései, amelyek véglegesek minden itt szóba jövő kérdésben, és a versenyzők elismerik, megértik és elfogadják, hogy mindegyikük vállalja a felelősséget és minden kockázatát annak, hogy a kihívásban való részvétel következtében bármilyen sérülést (beleértve a személyi sérülést, betegséget, kedvezőtlen reakciót vagy halált) vagy kárt okoznak, vagy állítólag okoznak, és hogy a résztvevők, örököseik, közeli hozzátartozóik, házastársaik, gyámjaik, jogi képviselőik, végrehajtóik, adminisztrátorai, jogutódai és megbízottai feltétel nélkül és visszavonhatatlanul elengedik, kártalanítják, véglegesen mentesítik és mentesítik a Kihívás Entitásait minden olyan igénytől, követeléstől, zálogjogtól, megállapodástól, peres ügytől, költségtől, ügyvédi díjtól, kártól, ítélettől, rendelkezéstől és kötelezettségtől, amely bármilyen természetű vagy formájú jogban, jogérvényesítésben vagy másképp, legyen az ismert vagy ismeretlen, sejtett vagy nem sejtett, és függetlenül attól, hogy rejtett-e vagy nem, beleértve minden olyan igényt, amely károkra, személyi sérülésekre, betegségre, mentális betegségre vagy halálra, vagy rágalmazásra, magánélethez való jogra, szellemi tulajdonjogokra és a nyilvánosság jogaira alapul, amely közvetlenül vagy közvetett módon a résztvevők kihívásban való részvételéből származik.

10. Egyéb feltételek: A KIHÍVÁST KIZÁRÓLAG A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG TÖRVÉNYEI SZABÁLYOZZÁK.

Továbbá, bármilyen vitás kérdés esetén a résztvevők ezúton lemondanak minden jogukról, büntető, véletlenszerű vagy következményes károkra vonatkozó díjakat igényelni, továbbá lemondanak minden jogukról, hogy a károkat megszorozzák vagy megnöveljék. Minden követelést kilencven (90) napon belül kell előterjeszteni a követelés megszületésének napjától számítva, különben azok örökre elvesznek, még akkor is, ha hosszabb határidő lehet érvényben.

 1. A Matek Oázis Elérhetősége: Matek Oázis Kft., 8800 Nagykanizsa, Buda Ernő u. 19., 2. em. 212/1 Az ASUS, Decathlon, a Xiaomi és a JBL nem a kihívás szponzora vagy társszponzora, és nem támogatja, illetve más módon nincs kapcsolatban a kihívással.
 2. Jelentkezés: A kihívásba való jelentkezés az Ön beleegyezését jelenti ezekhez a Hivatalos Szabályokhoz, és a Matek Oázis által hozott döntések véglegesek és kötelezőek a kihívás minden részével kapcsolatban.
 3. Érvénytelenség és felmentés: Ha bármely rendelkezés ezen Hivatalos Szabályokban törvénytelennek, érvénytelennek vagy bármilyen okból érvénytelennek található, akkor ez a rendelkezés leválasztható és nem befolyásolja a többi rendelkezés érvényességét és érvénytelenségét. A Matek Oázis nem felelős a kihívásra való jelentkezés során felmerülő hibákért, köztük a technikai hibákért, a postai kézbesítési hibákért, az emberi hibákért, a téves vagy hiányos információért, vagy bármilyen más, a versenybe való bejelentkezéshez kapcsolódó hibáért.