Legmagasabb tanúsítvány zsinórban már harmadik éve!

Matek Oázis a Bisnode AA (dupla A) tanúsítvány

A Matek Oázis a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, zsinórban már harmadik éve! Ilyen magas szintű tanúsítvánnyal Magyarországon csupán a cégek 0,63%-a rendelkezik. Ez azt jelzi, hogy velünk a kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony.

A Matek Oázisban nagy figyelmet fordítunk arra, hogy minden szempontból tisztességesen és megbízhatóan tevékenykedjünk. Ennek a tanúsítványnak azért örülünk különösen, mert így nektek is meg tudjuk mutatni, hogy független szakértők szerint is megbízható módon működünk. Nemcsak jelenlegi pénzügyi stabilitásunkat mutatja, hanem azt is, hogy hosszútávon számíthattok ránk.

Nagy megtiszteltetés, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobb 0,63% között szerepelhetünk. Mivel a minősítés szigorúan szakmai szempontok alapján történt, és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így ez a tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg a Matek Oázist. Megerősít minket abban, hogy jó úton járunk.

 

 

A Bisnode minősítése nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. Európa számos országában használják, a skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén.

Több száz(!) hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV, munkaügy és más hatóságok adatai. A pénzügyi információkon túl a minősítés figyelembe veszi a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

 

Elégedett Matek Oázis felhasználók

 

Végül köszönjük az előfizetőinknek az egyre növekvő bizalmat, amivel megtiszteltek minket. A dinamikus növekedés szintén fontos része volt az értékelésnek, azaz ez a minősítés KÖZÖS EREDMÉNYÜNK!

Hála a Gondviselésnek és HÁLA NEKTEK IS a bizalmatokért! Igyekszünk a továbbiakban is méltók lenni rá.

Szeretettel látunk mindig a Matek Oázisban:)

 

B.B.Bea
B.B.Bea
A szerethető matektanulás szakértője, matektanár
​​​​​​​
 
Tavaszi kihívás​​​​​​​
TAVASZI KIHÍVÁS
Matekozással most duplán nyerhetsz! 
A jobb jegyen kívűl most Laptop-ot vagy
más  értékes nyereményt zsebelhetsz be!
Elolvasom "De az iskolában nem így tanították!"

"De az iskolában nem így tanították!"

2024. március 04.

Több szülő úgy véli, hogy nem szabad a gyereknek másképpen tanítani a matekot (de persze mást sem), mint ahogyan az a suliban elhangzott. Mert különben csak "megkeveredik" szegény gyerek.

Szabad-e matekozni hétvégén?
2023. március 10.

Tavaszi kihívás​​​​​​​
​​​​​​​

TAVASZI KIHÍVÁS

Matekozással most duplán nyerhetsz! 
A jobb jegyen kívűl most Laptop-ot vagy más  értékes nyereményt zsebelhetsz be!