Minden nyáron elmondom tanítványaimnak, hogy olyan a nyári tanulás, mint a befőzés vagy a lekvár eltevés: ha most nyáron dolgozol vele, akkor ősztől élvezitek a nyári munka gyümölcsét.
 
 
Ha  sikerül meggyőznöd gyermekedet, hogy a heti 7x24 óra pihenést szakítsa meg néha egy kis nyári gyakorlással, akkor szeptembertől mindketten élvezitek az édes gyümölcseit. Könnyen indul a matek, és már az első felmérői jól sikerülnek.Mi most azzal tudunk Nektek segíteni, hogy a matekkönyvet nem kell elővennie. A Matek Oázissal sokkal élvezetesebb és szórakoztatóbb tanulást tudsz javasolni Neki, és csak a számítógépét kell bekapcsolnia.
 
 
A GYAKORLÓ JÁTÉKOKKAL szinte észrevétlenül gyakorolja a matekot. Ez egy nagyon hatékony, játékos módja, hogy frissen tartsa a gondolkodását, és talán erre tudod a legkönnyebben rábeszélni. Rengeteg játékunk van az alapműveletek gyakorlására, mértékegységek váltására. Azonban igazi különlegesség, hogy a nagyobbak is találnak néhány fejlesztő játékot, egészen az érettségiig.  

Kattints ide, és próbáljátok ki az ingyenesen játszható (narancssárgával kiemelt) játékokat »
 


A jól felépített GYAKORLÓ VIDEÓKBAN az interaktivitásnak köszönhetően könnyen szerez sikerélményt magának. A HETI INGYENES SOROZATUNKKAL mindig másik előfizetői videót tudjátok ingyenesen használni, amivel hétről-hétre könnyen érthetően gyakorolhat nyáron is.  Ez már kicsit nagyobb elhatározást (tőled pedig nagyobb kreativitást :) igényel, de ne aggódj. Heti egy interaktív videó nem fog fájni, ugyanakkor remek agyfényesítő hatása van :)

Kattints ide az e heti ingyenes videókhoz »
 
 
Tanév közben a napi tanulás mellett sokkal nehezebb a korábbi hiányosságok pótlása, mint ilyenkor. Ha akarod, a NYÁRI FELZÁRKÓZTATÓ videóinkkal tudunk segíteni, hogy a matek szeptembertől már ne keltsen félelmet benne, és Neked se kelljen aggódnod miatta. Rövid idő alatt, élvezetesen tudja bepótolni a korábbi lemaradásait, hogy ezek az iskolakezdéskor már ne okozzanak nehézséget az új tananyag megértésében.

 

TIPP: 
 
A Nyári Felzárkóztató csomagot (és a PÓTVIZSGA felkészítőt is)  AJÁNDÉKBA kapjátok, ha a szeptembertől aktuális matek felkészítéséről már most gondoskodsz! Ráadásul ezzel korlátlanul hozzáfér gyermeked az összes matekos játékhoz is.
 
Kattints ide a nyári katalógushoz » 
 
 
Szép nyarat, jó pihenést, tartalmas kikapcsolódást kívánunk!
B.B.Bea
B.B.Bea
A szerethető matektanulás szakértője, matektanár
Elolvasom Így segíthetsz gyermekednek matekból (rádió riport)

Így segíthetsz gyermekednek matekból (rádió riport)

2022. szeptember 05.

Hogyan segíthetjük gyermekeinket, hogy minél gördülékenyebben vegyék az új tanévben az új matekos akadályokat?

Nyári matek gyakorlás ?!
2022. július 12.

S.O.S. SEGÍTSÉG MATEKBÓL!

Dolgozatra készülsz? Elakadtál?

PRÉMIUM matek holnap estig INGYEN!