Minden nyáron elmondom tanítványaimnak, hogy olyan a nyári tanulás, mint a befőzés vagy a lekvár eltevés: ha most nyáron dolgozol vele, akkor ősztől élvezitek a nyári munka gyümölcsét.
 
 
Ha  sikerül meggyőznöd gyermekedet, hogy a heti 7x24 óra pihenést szakítsa meg néha egy kis nyári gyakorlással, akkor szeptembertől mindketten élvezitek az édes gyümölcseit. Könnyen indul a matek, és már az első felmérői jól sikerülnek.



Mi most azzal tudunk Nektek segíteni, hogy a matekkönyvet nem kell elővennie. A Matek Oázissal sokkal élvezetesebb és szórakoztatóbb tanulást tudsz javasolni Neki, és csak a számítógépét kell bekapcsolnia.
 
 
A GYAKORLÓ JÁTÉKOKKAL szinte észrevétlenül gyakorolja a matekot. Ez egy nagyon hatékony, játékos módja, hogy frissen tartsa a gondolkodását, és talán erre tudod a legkönnyebben rábeszélni. Rengeteg játékunk van az alapműveletek gyakorlására, mértékegységek váltására. Azonban igazi különlegesség, hogy a nagyobbak is találnak néhány fejlesztő játékot, egészen az érettségiig.  

Kattints ide, és próbáljátok ki az ingyenesen játszható (narancssárgával kiemelt) játékokat »
 


A jól felépített GYAKORLÓ VIDEÓKBAN az interaktivitásnak köszönhetően könnyen szerez sikerélményt magának. A HETI INGYENES SOROZATUNKKAL mindig másik előfizetői videót tudjátok ingyenesen használni, amivel hétről-hétre könnyen érthetően gyakorolhat nyáron is.  Ez már kicsit nagyobb elhatározást (tőled pedig nagyobb kreativitást :) igényel, de ne aggódj. Heti egy interaktív videó nem fog fájni, ugyanakkor remek agyfényesítő hatása van :)

Kattints ide az e heti ingyenes videókhoz »
 
 
Tanév közben a napi tanulás mellett sokkal nehezebb a korábbi hiányosságok pótlása, mint ilyenkor. Ha akarod, a NYÁRI FELZÁRKÓZTATÓ videóinkkal tudunk segíteni, hogy a matek szeptembertől már ne keltsen félelmet benne, és Neked se kelljen aggódnod miatta. Rövid idő alatt, élvezetesen tudja bepótolni a korábbi lemaradásait, hogy ezek az iskolakezdéskor már ne okozzanak nehézséget az új tananyag megértésében.

 

TIPP: 
 
A Nyári Felzárkóztató csomagot (és a PÓTVIZSGA felkészítőt is)  AJÁNDÉKBA kapjátok, ha a szeptembertől aktuális matek felkészítéséről már most gondoskodsz! Ráadásul ezzel korlátlanul hozzáfér gyermeked az összes matekos játékhoz is.
 
Kattints ide a nyári katalógushoz » 
 
 
Szép nyarat, jó pihenést, tartalmas kikapcsolódást kívánunk!
B.B.Bea
B.B.Bea
A szerethető matektanulás szakértője, matektanár