A 13-as szám "szerencsét" hozott nekünk, mert a 13. alkalommal kiírt Év honlapja versenyen nagy örömünkre megnyertük elektronikus oktatás (E-learning) kategória 2014-es Minőségi díját.

A díj megalapításánál a szervezők célja az volt, hogy erősítsék a hazai online és digitális kultúrát, illetve díjazzák a hiánypótló, értékteremtő, kiemelkedő minőségű honlapokat.

A szervezők több kategóriában értékelték a honlapokat, szerda este pedig ünnepélyes díjátadó keretében osztották ki az elismeréseket a Hotel Heliában, Budapesten.
A Minőségi díjat B. Békési Beáta, a Matek Oázis oktatási vezetője vette át.

Év honlapja 2014 Oklevél

"A zsűri évekkel ezelőtt díjazta a Matek Oázis oldalt, amely azóta sokat fejlődött.
Az oldal merész vállalkozásba kezdett évekkel ezelőtt, hiszen a nem éppen népszerűségéről híres tantárgy, a matematika megismertetését tűzte ki célul.
A folyamatosan fejlődő oldalon rengeteg ingyenes és fizetős videó segíti a matematika iránt érdeklődőket. A videók jól kidolgozottak, könnyen érthetőek és az oldalon olvasható visszajelzések alapján sokak számára nagy segítséget tudnak nyújtani.
A magyar nyelvű web értékes tartalma a Matek Oázis, amelyet ezúttal minőségi díjban részesítünk."

- értékelte a zsűri a pályázatunkat.

Öt évvel ezelőtt a már elnyertük az Év Honlapja 2009 díjat. Az idén októberben lezajlott facebook-os közönségszavazáson pedig abszolút 5. helyezést értünk el felhasználóink sok-sok szavazatának köszönhetően.

Örülünk az elismerésnek, és nagyon köszönjük, hogy sokan szurkoltatok nekünk. Bízunk benne, hogy ez a díj is segít még többekhez eljuttatni az érthető és szerethető matek jó hírét.

Év honlapja 2014 Gravír
B.B.Bea
B.B.Bea
A szerethető matektanulás szakértője, matektanár
​​​​​​​
 
Tavaszi kihívás​​​​​​​
TAVASZI KIHÍVÁS
Matekozással most duplán nyerhetsz! 
A jobb jegyen kívűl most Laptop-ot vagy
más  értékes nyereményt zsebelhetsz be!
Elolvasom "De az iskolában nem így tanították!"

"De az iskolában nem így tanították!"

2024. március 04.

Több szülő úgy véli, hogy nem szabad a gyereknek másképpen tanítani a matekot (de persze mást sem), mint ahogyan az a suliban elhangzott. Mert különben csak "megkeveredik" szegény gyerek.

Szabad-e matekozni hétvégén?
2023. március 10.

Tavaszi kihívás​​​​​​​
​​​​​​​

TAVASZI KIHÍVÁS

Matekozással most duplán nyerhetsz! 
A jobb jegyen kívűl most Laptop-ot vagy más  értékes nyereményt zsebelhetsz be!