Matematika érettségi felkészítés a Matek Oázis oktató programmal otthonról

"Élsportoló múltam miatt sajnos voltak hiányosságaim matematikából, a versenyek és a rengeteg edzés mellett nehéz volt tartanom a lépést az iskolában. A videók által, a segítségetekkel ezek a hiányosságok nemhogy eltűntek, de sikerült idén 97%-os matematika érettségit írnom. Hálásan köszönök mindent és mindenkinek szívből ajánlom az oldalt. 🙂 "

Szakály Borbála, érettségiző

"Általános iskola vége óta aggódtam azon, hogy vajon mi lesz velem és a matekkal középiskolában. (..) A legtöbb félévben küzdöttem a kettesért, ennél magasabbat még magántanár segítségével se tudtam elérni. Azonban idén év elején elhatároztam magam, hogy máshogy közelítem meg a matekot és elkezdtem használni az önök oldalát, aminek segítségével 4es érettségit és jegyeket tudtam összehozni. Köszönöm a kiváló felkészítést!"

Sóti Richárd

"Nagyon sokat segítettek a videók az érettségire való felkészülésben. Egyáltalán nem érződött tehernek a matek oázison tanulni. Az érettségin pedig sikerült 86%-ot elérni!:) Köszönöm a felkészítést!"

Nagy Patrícia

 "Köszönöm szépen az eddigi segítséget az érettségihez! A csoportból az enyém lett a legjobb matek, köszönet érte! 45 éves vagyok ... biztos vagyok benne, hogy nagy segítség lesz mindenkinek a matek oázis!"

Nagy Ágnes, felnőtt diák

Köszönjük ezúton is a visszajelzéseket!

Olyan sok pozitív visszajelzést kapunk, hogy már meggyanúsítottak minket, hogy mi írjuk őket. Pedig NEM! Ezek valódi diákjaink valódi véleményei, amik hihetetlen energiát adnak nekünk is.

Ha májusban érettségizel, akkor "energizálódj" velük Te is :)

Kattints ide, és olvass bele az érettségizőinktől kapott véleményekbe!

 

B.B.Bea
B.B.Bea
A szerethető matektanulás szakértője, matektanár