Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink
ázisTV
Belépés
Tananyagok
Vásárlás
Vélemények
Írásaink
Gyakran Ismétlődő Kérdések
Kérdezz-Felelek
Belépés
Regisztráció
.
Add meg a neved
IsmeretlenCCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
ID Profil

Rendeléseim
Jogosultságaim
Dicsőségfal

Kilépés
Kilépés
6.-os matek
A teljes 6.-os matek (az emeltszintű tananyagok nélkül)
Könnyen, érthetően

Bemutató videók

Műveletek egész számokkalKupa

TörtekKupa

Arányosság, százalékKupa

SzámelméletKupa

Egyenletek és algebraKupa

GeometriaKupa

Mérés, mértékegységek, statisztikaKupa

Pótold a hiányosságaidat!

Ha vannak esetleges korábbi hiányosságaid, akkor először azokat pótold,
hogy ne okozzon úja és újra gondot az új tananyag megértésében.

A korábban itt található "Pótold a hiányosságaidat!" modult önálló oktatási oldalra költöztettük.
Ide kattintva tudod megnyitni.

Bea
6. osztályban egy csomó olyan ismeretet tanul gyermeked matekból, amikre a későbbiekben egészen az érettségiig "alapkészségként" lesz szüksége: a negatív számokat, törteket, tizedes törteket már korábban elkezdték tanulgatni, de idén kerül fel az i-re a pont. Aztán ott a százalékszámítás, egyenletek megoldása, geometria alapjai... Mind-mind olyan ismeret, amikben ha nem válik elég gyakorlottá, később állandóan problémát fog okozni. (Nemcsak a matekban, hanem a fizika és kémia példákban is.)
A videókkal kis, átlátható lépésekre bontva megérti, begyakorolja a 6. osztályos matekot, sőt, akár még meg is szereti. Biztatással, sok sikerélményt biztosítva önbizalmat építünk benne, javítjuk a hozzáállását. Próbáljátok ki! :)
"Sziasztok. Kipróbáltuk vasárnap és hatodik osztályos lányom másnap 100%-os nagy dolgozatot írt úgy, hogy csak veletek vette át az anyagot. Hihetetlen. Köszönjük! Mindenkinek csak ajánlani fogom."
Csordásné Szála Beatrix
"2 hónappal ezelőtt még azon imádkoztam, hogy 6-os lányom legalább 3-as dolgozatot írjon. Félévkor 2-es volt. Mióta a matek oázissal tanul, 5-ös témazárókat írt maximum pontszámmal. Most erős 4-re állunk. Köszönöm! Örömmel tanul, nincs kínlódás."
Kovácsné Kiss Anita
"Szerintem is nagyon jók! Gyerkőc minden ellenvetés nélkül csinálta eddig az ingyeneseket, de most megrendeltük, kiszámoltam hogy olcsóbb mint a matektanár és nem kell állandóan időpontot egyeztetni, tehát kényelmes! :) Akkor ül oda amikor neki megfelel az időpont és én is látom hogy halad, mert naplózza ;) Ha valamit nagyon nem ért, majd megkérdi suliban a tanárt, azért van :)" (facebook)
Fehér Nóra (6.-os anyuka)