Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink
Belépés
Tananyagok
Vásárlás
Vélemények
Írásaink
Gyakran Ismétlődő Kérdések
Kérdezz-Felelek
Belépés
Regisztráció
.
Add meg a neved
IsmeretlenCCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
ID Profil

Rendeléseim
Jogosultságaim
Dicsőségfal

Kilépés
Kilépés
Szülőknek

Iskolai matek - Matek videók tanórai oktatásra Kizárólag iskolák részére, iskolai felhasználásra

Kedves Kolléga

Oktatási anyagaink nem csak egyéni otthoni felkészülésre, de iskolai keretek közt is jól hasznáhatók akár interaktív táblán, akár számítógéptermi körülmények között. Ez nem egy mozi, hanem egy interaktív oktató program, ami kiválóan alkalmas arra, hogy folyamatosan ébren tartsa a "képernyő-függő" és magas ingerküszöbű, akciókhoz szokott tanulók figyelmét.

Őszinte elismeréssel adózom honlapotoknak.
Úgy vélem, mind matematikai tartalmát, mind módszertani megalapozottságát tekintve kitűnő munkáról van szó...

Gyimesi Róbert
a budapesti Árpád Gimnázium matematikatanára, jelenlegi igazgatója

Ez a modern oktatástecnhikai módszer összhangban van a legújabb pedagógiai kutatások eredményeivel.

A diák nem csak látja és hallja a magyarázatot, de újra és újra kérdéseket kap, amire válaszolnia kell.

2009-ben a MatekErettsegi.hu oktatási oldalunkkal elnyertük az Év Honlapja díjat oktatási kategóriában. 2010-ben Kiváló Magyar Tartalom díjat nyertünk. Felhasználóbarát Honlap minősítést is kaptunk, és 2014-ben Év Honlapja minőségi díjat kapott a MatekMindenkinek.hu oldalunk.

De ami a legfontosabb, hogy a gyakorlatban is már több-ezerszeresen bizonyított az anyagaink használhatósága és hatékonysága.

A középiskolai oktatóvideók a középszintű érettségi követelményeknek megfelelő teljes középiskolai matematika tananyagot lefedik. Az általános iskolai tananyagok pedig szintén a teljes tantervi követelményrendszert fedik le.

Bízunk benne, hogy oktatási anyagaink elnyerik a tetszésedet. Kiváncsian várjuk a visszajelzéseidet. :)

Matek Oázis Tanári Klub

Matematikát tanító és fejlesztő pedagógus kollégák munkáját szeretnénk segíteni azzal, hogy a Matek Oázis Tanári Klub tagjaként ingyenes hozzáférést kaphatnak nagyon sok matematika tananyagunkhoz.

A klubtagságról, és az ingyenes tanári hozzáférésről további részleteket olvashatsz a Tanároknak oldalon

Intézményi jogosultság (Fix IP cím esetén)

Ez a jogosultság akkor tud jól működni, ha az iskolának fix IP címe van. (Kérdezzed a rendszergazdát!) Ekkor az iskola által megvásárolt csomaghoz bárki, bármikor hozzáfér felhasználónév és jelszó megadása nélkül, ha az iskolában lép be (azonos router alatt).

Számítógéptermi ("tyúkanyós") jogosultság

Ezzel a jogosultsággal a tanár belép a számítógépén a számítógép teremben a felhasználónevével és jelszavával a matekmindenkinek.hu vagy a matekerettsegi.hu oktatási portálunkra. A rendszer automatikusan ad egy négyjegyű kódot a tanárnak. Ezután, a diákok megnyitják a teremben "saját" számítógépükön a matekmindenkinek.hu-t, vagy a matekerettsegi.hu-t.

A rendszer felismeri, hogy diákok a tanárral azonos IP címről léptek be, és ezért nem kér tőlük felhasználónevet és jelszót a bejelentkezéshez, csak a tanár gépén megjelenő pin kódot. Ezután szabadon (akár a tanártól függetlenül) használhatják az oktatási anyagokat. A diákok ("kiscsibék") minden anyaghoz hozzáférnek, amihez a tanárnak ("tyúkanyónak") van jogosultsága egészen addig, amíg a tanár gépén meg van nyitva a weboldal.

További infók a tantermi jogosultságról itt olvashatók.

Amennyiben tantermi, vagy intézményi jogosultságot szeretnétek vásárolni, kérjed ajánlatunkat emailben (), vagy telefonon (+36-30/38-22-555)!