Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink
Belépés
Tananyagok
Vásárlás
Vélemények
Írásaink
Gyakran Ismétlődő Kérdések
Kérdezz-Felelek
Belépés
Regisztráció
.
ID Profil

Rendeléseim
Jogosultságaim
Dicsőségfal
Kilépés
Kilépés
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után
Te is megírod a Véleményedet
az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után Te is megírod a Véleményedet az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Eddigi felhasználói hozzászólásaink:
2046 db

Eddigi felhasználói hozzászólásaink: 2046 db

Kiemelt Vélemények

Gábor sikertörténete

Gyenge matekosként kezdte, és végül szuper eredménnyel emelt szintű érettségit tett... Ha ez az akarat kitartással párosul, akkor akár lehetetlennek látszó eredményt is el lehet érni. Kiváló példa erre Petrovics Gábor vecsési tanítványunk története. ... Tovább a cikkhez


Csongor a 8. központi felvételire készült. Mindenképp szeretett volna gimnáziumba kerülni. Mivel 7. osztályban nem volt sikeres matematikából (év végén 2-es volt), különösen boldoggá tette őt is és családját is, hogy a videók segítségével önállóan fel tudott készülni két hét alatt a központi felvételire.

Olyannyira sikerült a felkészülés, hogy osztályában tanárai megdöbbenésére is a legjobb matek felvételit írta. Iskolájában pedig a 2. legjobb lett.

Azóta már előfizettünk gimnazista lányunk részére a 9., 10.-es matematika oktatásra és előre tanul Csongor öccse a 6. osztályos videók segítségével.
Nagyon köszönjük a segítséget!

Üdvözlettel:

Lelkes Andrea (Csongor édesanyja) 2013. május


A Matekmindenkinek.hu-val először, mint az Év Honlapja pályázat zsűritagja kerültem kapcsolatba. Már az akkori változatban is megfogott, hogy a matekot megérteni kívánó gyerekek szemszögéből indul ki a site és hogy milyen szakmai alapossággal és megvalósítási igényességgel teszi mindezt. Ekkor még nem sejtettem, hogy saját gyerekeim kapcsán felhasználóvá válik a családom, ti. nálunk is megjelent a "Matek Mumus" a gimnáziumi felvételire való felkészülés során. Azóta már a második gyerekkel koptatjuk a képzeletbeli matek iskolapadot, így ma már mind a webbel foglalkozó informatikai vezetőként, mind pedig szülőként merem ajánlani bárki számára az oldalt, akinek iskolás gyereke van.

Ószinte nagyrabecsüléssel

Kollár László
MICROSOFT Magyarország - fejlesztési igazgató 2012. július


Őszinte elismeréssel adózom honlapotoknak. Úgy vélem, mind matematikai tartalmát, mind módszertani megalapozottságát tekintve kitűnő munkáról van szó, amely nagy segítséget jelent a matematika tanulása során nehézségekkel küszködő diákoknak. A számítógépes forma igencsak összhangban van a jelenlegi középiskolások tanulási szokásaival, érdeklődésével, s ezért motiváló ereje sem elhanyagolható.

Gyimesi Róbert - a budapesti Árpád Gimnázium matematikatanára, jelenlegi igazgatója 2009. szeptember

Lévai-Simon Zsuzsanna

2019. november

Tisztelt Matekoazis csapat,

szeretném elmondani mennyire fantasztikus az oldal. Kipróbáltuk az akciós időszak alatt, és megszerettük. Mi is szülők és a gyerek is. Szuperül épül fel minden lecke, vezeti végig a gyerkőcöt a tananyagon. A játékok izgalmasak, a végén az eredmény, helyezés viszi előre a gyereket. És ahogy a hírlevélben is szerepelt valóban pozitívan hat a gyerek-szülő kapcsolatra. :)

Ádám Krisztina

2019. november

Mi most kezdtük az 5. osztályt. A "nem értem a matekot" probléma megjelent nálunk is, de nálunk nagyon sokat segített a Matekoázis anyaga.
A gyerek szívesen ül le mellé, gyakorol, és megértette az anyagot.
A matek tanár nálunk nagyon gyerekbarát, és ért is a korosztályhoz, de nyilván nem alsós tanító néni. Ezen kívül én is megpróbáltam neki elmagyarázni, de nem sikerült. :-(
Ez a program viszont áttörést hozott. Újra magabiztos, érti és élvezi a matekot.
Kriszti Szegedről

Molnár-Korpics Gabi

2019. november

Kedves Bea!
Még csak pár hete kezdtük használni 4. osztályos kisfiammal a Matek Oázis évfolyamos anyagát, de már most számos pozitív élménnyel gazdagodtunk. Számomra, mint szülő, az a legnagyobb haszna, hogy nem kell unszolnom a fiamat, hogy végre üljön oda az asztalhoz, hanem önmagától igényli a tanulás folyamatos fenntartását. Sokkal izgalmasabb számára, mintha feladatlapot töltögetnénk, amolyan számítógépes játékként fogja fel, még ha sokat is kell gondolkodni közben.
Neki rengeteg sikerélményt ad az azonnali visszakérdezés-felelet rész a videókban, magabiztosan halad tovább. Egyelőre együtt csináljuk az anyagot, de már 15-20 percekre önmaga is halad bátran tovább és lassan megszokja majd az önálló tanulást, ami nálunk hatalmas előrelépés.
Gratulálok a tananyag összeállításához és a módszertanhoz egyaránt! Ezer hála és köszönet.

Giricz Dorina - 5

2019. november

Nagyon jó, jobban megértettem, amit nem tudtam.

Balatoni Bence

2019. november

Nagyon tetszik a matek oázis. Tegnap óta csinálom, Szuper

Kocsisné Balázs Katalin

2019. november

Luca lányom (harmadikos) végre ötöst kapott (kettőt is az egyik nagy dolgozat volt a másik röpdolgozat) a matek dolgozatára azóta nagyobb az önbizalma is. Köszönöm szépen!

Gy. Dóra

2019. november

3. osztályos kisfiamnak kicsit nehezen ment a matek - rengeteget gyakoroltunk, értette is, de egy-két hiba a dolgozatokba valahogy mindig becsúszott, és az 5-ös nem akart sikerülni. Nyáron is sokat matekoztunk, de mikor így is 3-as lett az éveleji felmérő, éreztem, hogy komolyabb segítség kell, mint csupán feladatok nyomtatása az internetről. Megtaláltam a Matek oázist, kipróbálta, nagyon tetszett neki és megrendeltük. Azóta heti 4-5 alkalommal használjuk, és 1 hónapon belül három 5-öst hozott haza, ezek között több hibátlan dolgozat is volt. Nagy megnyugvás mindkettőnk számára, hisz a program jóval türelmesebben magyaráz, mint én. Emellett folyamatos sikerélménye van az iskolában, nem győzi elmesélni, mikor megyek érte. Nagyon köszönjük!

Durst Péterné Edit

2019. október

Szeretjük a programot, nagyon régóta használjuk megelégedéssel, jelenleg is kettő egyetemista, két gimnazista és egy általános iskolás gyermekünk nyitja meg, ha szüksége van rá.

Szabó Csongor

2019. október

Kedves Beáta,
30 éve tanítok, korrepetálok matematikát, s köszönök minden segítséget!
üdv. Cs
u.i.: remek az oldal!

Tuza Mira

2019. október

Nekem nagyon tetszenek a módszerek. Sokkal jobban megértettem az anyagot, mint az iskolában. Nekem az tetszik benne a legjobban, hogy nem csak mondják, hogy hogyan kell csinálni, hanem képekkel és izgalmas feladatokkal dobják fel az egészet. Ma próbáltam ki először. :)

Szántó Henriett

2019. október

A videók szuperek, nagyon hasznosak.

Matyasiné Mészáros Amália (facebook)

2019. október

Én regisztráltam, sőt elő is fizettem. Csak jó dolgokat tudok mondani. A 14 éves nagyfiam annak ellenére, hogy eleinte rossz megoldásokat ír be, tovább nézi és csinálja a feladatokat. Bosszankodik néha, de amikor megmutatják lépésenként a megoldást, jó látni ahogy rájön arra, hol rontotta el. És már izgalommal várja a köv.feladatot. Amikor sikerül egy egy feladat, jó látni az örömet az arcán. Azért jó ez az oldal, mert nem kell eljárni sehova, otthon kényelmesen tud gyakorolni készülni a dolgozatokra, és ami még ennél is jobb, megtanul gondolkozni a gyerek.

Én mindenkinek szívből ajánlom, nekem a gyerek öröme és az, hogy nem hagyja ott a rossz megoldás után sem a videót, hanem kíváncsi a megoldásra, az hogy lépesről lépésre, szájba rágósan lassan bontakozik ki a gyerekbe a tudás, az hogy bármikor visszajátszható, ha elakadt vagy nem úgy értette meg valahol a feladatot.

Sok a játék benne. Egy 10 évest is éppúgy leköt, mint egy 14 vagy akár 18 évest. Ki kell próbálni. Egy félórát biztos elvan a gyerek, sőt még többet is.

Kiss Krisztina

2019. október

... a matekoázissal tudtunk a legjobb eredménnyel ismételni és gyakorolni. Tavaly ezzel sikerült megkapnia évvégén az ötöst, és idén is tisztán látszott hogy sokkal könnyebben ragadt meg neki az ismétlés, mint mikor csak simán olvastuk/írtuk/mondtuk.

Szántó Dani - 3.a

2019. október

nem mondható szavakkal el milyen jó

Mészáros Szilvia (facebook) - 2.

2019. október

Fantasztikus segítség! 9 éves fiam imádja, és nagyon büszke, hogy a gyakorló játékoknál már a haladó szinten van. Szombaton használtuk először. Hétvégén a tanagyagrészt dolgozzuk fel, hétköznap pedig gyakorló játékokkal mélyítjük el a tanultakat. Imádja, játéknak fogja fel. Én pedig látom a fejlődést. Köszönjük, hogy létrehoztátok!

Rózsa and Me

2019. október

Nagyon jó.
Hasznos és könnyű megoldani és megérteni minden feladatot.
Köszi

Mándi Krisztina

2019. szeptember

...nagyon kíváncsian várjuk, hogy milyen segítséget fog jelenteni év közben, de az év eleji ismétlésben már hasznát vettük.

Ferenci Anikó, anya - Ferenci Noel 2. osztály

2019. szeptember

Kedves Bea!! Nagyon köszönöm, hogy a Matek Oázist használhatjuk. Mióta a Noel ezeken a feladat sorokon gyakorol, sokat javult a matekban. Megérti és szereti is. :)

V.Judit

2019. szeptember

A Matek Oázist 10 éve folyamatosan használjuk. Nagyon nagy segítséget jelent és jelentett mindhárom gyermekemnél a matematika megértésében. Most tervezzük a fizika csomag (7.-8.) megvásárlását is. Kipróbáltuk az ingyenes anyagokat. Fantasztikus, hogy jól érthető tud lenni a Fizika is! A videókkal könnyen megjegyezhetővé, érthetővé válhat a fizika a 7-es nagy fiamnak. Nagyon köszönjük!

Keresztes Zsolt

2019. szeptember

Kislányunk diszkalkulia gyanúval diagnosztizálták a nevelési tanácsadóban, több fejlesztő pedagógusnál is jártunk, de továbbra is küzdött a matekkal majd az interneten megtaláltuk a Matek oázist. Amivel játékosan könnyedén saját magától kezdte el megoldani a feladatokat ami egészen addig lehetetlennek tűnt. Azóta rohamosan fejlődik sok siker élménye van az iskolában. Ha valaki ugyan ilyen vagy ehhez hasonló problémával küzd az bátran rendelje meg a matek oázis csomagot, mert gyermeke játékosan megtanulja amit kell, nekünk sikerült. Azóta nem szorongva ülünk le tanulni hanem vidáman várja a feladatokat. Sok sikert mindenkinek.:)

Dóczi Ákos, apa

2019. szeptember

...fiamnak az érettségi évében vásároltuk meg a 12-es anyagot, és az érettségi felkészítést a 2018-2019-es tanévben.
Félévkor megbukott, és az anyag rendszeres használatát követően, 3-asra érettségizett, amiért ezúton is hálásak vagyunk, és köszönjük. Igazán remekül összeállított anyagot kaptunk...

Hajdú Ágnes, nagymama

2019. szeptember

Véleményem szerint az Önök oktató videói a legérthetőbb és legszínvonalasabbak az elérhető oktató anyagok közül.

Kovács Katalin - 2

2019. szeptember

Az én kislányom is nagyon szereti! 3. Osztály félévkor erős 3-as volt, év végére 4,5 lett a matek átlaga, tehát erős 4-es. Nagyon szereti és azt mondta sokkal könnyebb, mióta veletek tanul! Köszönjük!

Barta Olgi

2019. szeptember

...már észrevehető a javulás, élvezettel végzi a matekot az oldalon. Ma írta az első dolgozatot könnyen ment neki.

R. Móni, anya

2019. szeptember

Dorka nem igazán könnyen motiválható hosszú egyhangú gyakorlásokra semmilyen tantárgyból. Ezen felül elég kapkodó és minél előbb szeretne "túl lenni" a feladatain.
Nyáron különösen nehéz motiválni kis gyakorlásra is, hiszen a tanítók is arra biztatták őket, hogy inkább töltődjenek, játszanak...
Mivel szereti a laptopon tab-on található játékokat így belevágtunk mégis. Mondtam neki, hogy így kiváltható a papíron a hosszú gyakorlósorok megcsinálása.
Nagyon tetszett neki:)
Különösen jónak tartom, hogy van gyakorlási lehetőség és több szinten, így a verseny nem veszi el a kedvét, ha túl gyorsan jönnek a számsorok...
Miután megélte azt, hogy egy-egy feladatban gyakorlata lett szívesen versenyzett. Utána ez lett a cél és észrevétlenül lett biztos a szorzásban, osztásban.

Bakos Zoltán

2019. augusztus

...szeretnék gratulálni ehhez a remek vállalkozáshoz, igazán nagyszerű és üde színfoltja ez a hazai lehangolóan gyenge oktatásnak.

Fiamnak (Leövey Klára Gimnázium) a 9.-es 3-as és 10.-es 2-es év végi jegyéből 4-es lett 11-ben szűk egy tanév alatt. Az év végi záróvizsgát szintén négyesre írta két másik osztálytársával (ötös nem is lett).

Szóval nagyon elégedettek vagyunk, ezért is vettem meg a lányomnak a 9-es csomagot.