Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink
Regisztráció Belépés
Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink Gyakran Ismétlődő Kérdések Kérdezz-Felelek
Belépés Regisztráció
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után
Te is megírod a Véleményedet
az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után Te is megírod a Véleményedet az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Eddigi felhasználói hozzászólásaink:
1721 db

Eddigi felhasználói hozzászólásaink: 1721 db

Kiemelt Vélemények

Gábor sikertörténete

Gyenge matekosként kezdte, és végül szuper eredménnyel emelt szintű érettségit tett... Ha ez az akarat kitartással párosul, akkor akár lehetetlennek látszó eredményt is el lehet érni. Kiváló példa erre Petrovics Gábor vecsési tanítványunk története. ... Tovább a cikkhez


Csongor a 8. központi felvételire készült. Mindenképp szeretett volna gimnáziumba kerülni. Mivel 7. osztályban nem volt sikeres matematikából (év végén 2-es volt), különösen boldoggá tette őt is és családját is, hogy a videók segítségével önállóan fel tudott készülni két hét alatt a központi felvételire.

Olyannyira sikerült a felkészülés, hogy osztályában tanárai megdöbbenésére is a legjobb matek felvételit írta. Iskolájában pedig a 2. legjobb lett.

Azóta már előfizettünk gimnazista lányunk részére a 9., 10.-es matematika oktatásra és előre tanul Csongor öccse a 6. osztályos videók segítségével.
Nagyon köszönjük a segítséget!

Üdvözlettel:

Lelkes Andrea (Csongor édesanyja) 2013. május


A Matekmindenkinek.hu-val először, mint az Év Honlapja pályázat zsűritagja kerültem kapcsolatba. Már az akkori változatban is megfogott, hogy a matekot megérteni kívánó gyerekek szemszögéből indul ki a site és hogy milyen szakmai alapossággal és megvalósítási igényességgel teszi mindezt. Ekkor még nem sejtettem, hogy saját gyerekeim kapcsán felhasználóvá válik a családom, ti. nálunk is megjelent a "Matek Mumus" a gimnáziumi felvételire való felkészülés során. Azóta már a második gyerekkel koptatjuk a képzeletbeli matek iskolapadot, így ma már mind a webbel foglalkozó informatikai vezetőként, mind pedig szülőként merem ajánlani bárki számára az oldalt, akinek iskolás gyereke van.

Ószinte nagyrabecsüléssel

Kollár László
MICROSOFT Magyarország - fejlesztési igazgató 2012. július


Őszinte elismeréssel adózom honlapotoknak. Úgy vélem, mind matematikai tartalmát, mind módszertani megalapozottságát tekintve kitűnő munkáról van szó, amely nagy segítséget jelent a matematika tanulása során nehézségekkel küszködő diákoknak. A számítógépes forma igencsak összhangban van a jelenlegi középiskolások tanulási szokásaival, érdeklődésével, s ezért motiváló ereje sem elhanyagolható.

Gyimesi Róbert - a budapesti Árpád Gimnázium matematikatanára, jelenlegi igazgatója 2009. szeptember

Lizi

2018. április

Rendkívül tetszenek a mindenféle feladatok és játékok! Nagyon szuperek! Köszönünk mindent.

Schlégel Laura

2018. március

... A matekmindenkinek programhoz pedig gratulálok, mert nagyon jónak találom. Sok hasznos dolgot írnak a tanulás hátteréről is, ami nekem különösen tetszett. További jó munkát, sok erőt, lendületet!

Vajda Viktor

2018. március

Kedves Bea! Amióta megtaláltam ezt az oldalt, azóta megszerettem a töri tantárgyat.
Nagyon jó, a tudásismeretek aprózva vannak nagyon jó.
Köszönöm az eddigi munkájukat!

Üdv: Viktor

Tripe Martin - 11

2018. március

Nagyon köszönöm a matek oázist

Beke Kamilla

2018. március

A lányaim 4 éve használják a matekoázist.
Luca lányom a felvételin 36 pontot ért el matekból. Úgy, hogy továbbra sem a kedvence a matek, de már nem stresszel, ha matekról van szó. Érti, amit csinál. Befizettem őt a gimnázium felkészítőjére is, amivel saját állítása szerint nem sokra ment. Nem a tanár hibájából, jó órákat tartott, csak épp nem olyan feladatokra készültek fel, ami a felvételiben megjelent. A matekoázis viszont igen.

Köszönjük, hogy hozzásegítettek a sikeres felvételihez.

Amiért most írok. A FB-on egy szülői csoportban valaki írt egy posztot, hogy az elsős gyerkőce vért izzad a matekkal, jaj mi lesz később... Sokadiknak reagáltam, hogy nekünk mi az, ami bevált. Nem reklámozom, ezért nem írom meg a weboldal címét, de privátban bárki elkérheti. Ezt tegnap este került ki a FB-ra. Azóta 25 ember kérte el a matekoázis címét.

Kedve Beáta, csodálatos, ami munkát beletesz a weboldalba, mi nagyon sok hasznát vesszük, ha a 25 családból csak egyetlen gyereknek segítséget találtunk, már az is nagy öröm.

További sok sikert és fejlesztést. Óriási szükség van a munkájára. Az lenne a legjobb, ha ezt a szemléletet a közoktatásba is be tudná szivárogtatni.

Egri Zoltán (facebook)

2018. március

Másodikos kislányommal a szorzótáblát gyakoroljuk, már bezsebeltük az első tanító néni dicséretet! Köszönjük!!

Magony Tünde

2018. március

Iskolaváltások és dyslexia miatt a fiamnak gimnáziumra annyi hiányosság jött össze matekból, hogy kis híján megbukott belőle 10. félévkor. A Platina csomaggal fél év alatt biztos 5-ösre tornázta fel magát. A kisebbik fiam is tanulási problémás, ezért sok frusztráció éri az iskolában. A Matek Oázis tanítási programja úgy van felépítve, hogy a gyereknek maximális tudásátadás közben végig sikerélményben legyen része, ezáltal a többi tantárgyhoz is sokkal jobb lett a hozzáállása. Nagyon köszönöm a lehetőséget! Mindenkinek csak ajánlani tudom a Matek Oázist.

Meritly Lonka (facebook)

2018. március

Tökéletesen érthető, itt mindent elmondanak, hogy mi miért van, míg órán csak a szimpla megoldást. Köszönjük, hogy létrejött az oldal! :)

Ery Nymus (facebook)

2018. március

remek dolog játszva tanulni, ráadásul matekot

Béres Antalné

2018. március

Nagyon jó! Köszönettel tartozom Önöknek, mivel az unokám pillanatok alatt megtanulta a szorzótáblát, meg az osztást!

Simon Ildikó (facebook)

2018. március

Ötletes, egyszerű és tanulható. Még én is felnőtt fejjel sokat tanulok belőle amit esetleg nem jól tanultam meg v. nem értettem azt most értem. Szuper. További sok sikert hozzá. :)

Radnai Zsuzsa

2018. március

...nagyon hasznosak a videók. A hét végén így át tudtuk nézni a hiányosságait az unokámnak.

Hományi Veronika, tanárnő

2018. március

Szuperek az anyagaik, sokat merítek belőlük. Köszönöm!

Egy nagymama

2018. március

...Nem az unokáimnak van szüksége a matekra, hanem nekem. Ők már felnőttek. Én meg lefelé megyek. Időnként ellenőriznem kell, hogyan működik még a fejem.
Írni nem tudnék olvashatóan, de ez a "rejtvényfejtés" nagyon jót tesz. Tudom, hogy még meddig gondolkodom helyesen.

Attila

2018. március

Lányom keservesen ért el hármasokat matekból (gondolom a tábla püfölése krétával és a tanulók lehülyézése nem a megfelelő tanítási módszer a tanár részéről.) Az itt használt anyaggal és a plusz magyarázatommal azóta büszkén mondja, ha 4-es és ha 5-ös dolgozatot ír. Már nem retteg a matektól, bár szeretni azért még nem szereti. (Majd ha rájön, hogy ebbe nem magyaráznak bele aktuálpolitikai hülyeségeket, rájön, hogy jobb tantárgy, mint a történelem és társai). Köszönet az oldalért, mindenkinek ilyen módon kellene oktatni a matekot.

Csanády László (facebook)

2018. február

Óriási! Összefutnék a készítőivel!

Kozákné Simon Szilvia

2018. február

Üdvözlöm! Decemberben rendeltük meg a nagy fiamnak a 9.-es anyagot. Első félévben csak 1-ese volt. Nem rég írtak a függvényekből, amit már itt gyakorolt és 3-as lett a témazárója. Bízom benne, hogy lesz még jobb is. Nagyon boldog volt.

Grátz Hajni

2018. február

Nagyon jó a programotok, most is rajta lógunk!!

Simon Ildikó

2018. február

Fantasztikusak a videók. Élvezte a lányom, újra és újra akarta csinálni. Sőt kérdezte, hogy nincs több ? Felnőttként is csinálgattam s nem tudtam abbahagyni. Úgy gondolom nekünk felnőtteknek is hasznosak ezek a videók. Lehet valaki ezeket kívülről tudja, de lehet valakinek jó ismétlés, felfrissítés. ☺

Krizsány Gergő

2018. február

Nagyon örülök hogy létrehoztad ezt az oldalt! Magántanuló vagyok és nagyon jól elmagyarázod a matekot! Én amikor iskolába jártam 2,3- as voltam matekból, de amióta ezzel tanulok sokkal jobban megy a matek:).

Lóth Kornél

2018. február

Még nem fizettem elő, de az ingyenes videók is nagyon sokat segítettek. :)

Horváth Nimród Gábor - 2. a. osztály

2018. február

Bea, nagyon köszönjük!

Ádám Antalné

2018. február

Viki félévkor 4-es lett matekból (a tavalyi tartós 3-asok után), és idén már írt egy 5-ös dolgozatot!!
Sok-sok köszönet érte!

Üdv, sok szeretettel,
Ádám Antalné

Berbekuczné Kancsár Andrea (facebook)

2018. február

Végre!!! Kislányom élvezi, és észrevétlenül fejébe kúszik a tudás. Már nagyon el volt, el voltunk keseredve a szorzás miatt. Már lájtuk a fényt az alagút végén.

Rácz Evelin - 6.osztály

2018. február

Annyira jó ez az oldal! Szeretek itt gyakorolni, pótolni, ismételni.

Sárközi Dominik - 9

2018. február

Kedves Bea és csapata!
Ebben a tanévben lettem gimnazista és nagyon jó eredménnyel zártam a félévet.
A Matek Oázisnak köszönhetően csak 5-ös dolgozataim lettek és matek versenyen is indultam. Hálás köszönetem önnek és csapatának, hogy ilyen színvonalas videókkal könnyítik meg a matek tanulását.
További jó munkát!
Üdvözlettel: Dominik