Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink
Belépés
Tananyagok
Vásárlás
Vélemények
Írásaink
Gyakran Ismétlődő Kérdések
Kérdezz-Felelek
Belépés
Regisztráció
.
ID Profil

Rendeléseim
Jogosultságaim
Dicsőségfal
Kilépés
Kilépés
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után
Te is megírod a Véleményedet
az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után Te is megírod a Véleményedet az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Eddigi felhasználói hozzászólásaink:
2026 db

Eddigi felhasználói hozzászólásaink: 2026 db

Kiemelt Vélemények

Gábor sikertörténete

Gyenge matekosként kezdte, és végül szuper eredménnyel emelt szintű érettségit tett... Ha ez az akarat kitartással párosul, akkor akár lehetetlennek látszó eredményt is el lehet érni. Kiváló példa erre Petrovics Gábor vecsési tanítványunk története. ... Tovább a cikkhez


Csongor a 8. központi felvételire készült. Mindenképp szeretett volna gimnáziumba kerülni. Mivel 7. osztályban nem volt sikeres matematikából (év végén 2-es volt), különösen boldoggá tette őt is és családját is, hogy a videók segítségével önállóan fel tudott készülni két hét alatt a központi felvételire.

Olyannyira sikerült a felkészülés, hogy osztályában tanárai megdöbbenésére is a legjobb matek felvételit írta. Iskolájában pedig a 2. legjobb lett.

Azóta már előfizettünk gimnazista lányunk részére a 9., 10.-es matematika oktatásra és előre tanul Csongor öccse a 6. osztályos videók segítségével.
Nagyon köszönjük a segítséget!

Üdvözlettel:

Lelkes Andrea (Csongor édesanyja) 2013. május


A Matekmindenkinek.hu-val először, mint az Év Honlapja pályázat zsűritagja kerültem kapcsolatba. Már az akkori változatban is megfogott, hogy a matekot megérteni kívánó gyerekek szemszögéből indul ki a site és hogy milyen szakmai alapossággal és megvalósítási igényességgel teszi mindezt. Ekkor még nem sejtettem, hogy saját gyerekeim kapcsán felhasználóvá válik a családom, ti. nálunk is megjelent a "Matek Mumus" a gimnáziumi felvételire való felkészülés során. Azóta már a második gyerekkel koptatjuk a képzeletbeli matek iskolapadot, így ma már mind a webbel foglalkozó informatikai vezetőként, mind pedig szülőként merem ajánlani bárki számára az oldalt, akinek iskolás gyereke van.

Ószinte nagyrabecsüléssel

Kollár László
MICROSOFT Magyarország - fejlesztési igazgató 2012. július


Őszinte elismeréssel adózom honlapotoknak. Úgy vélem, mind matematikai tartalmát, mind módszertani megalapozottságát tekintve kitűnő munkáról van szó, amely nagy segítséget jelent a matematika tanulása során nehézségekkel küszködő diákoknak. A számítógépes forma igencsak összhangban van a jelenlegi középiskolások tanulási szokásaival, érdeklődésével, s ezért motiváló ereje sem elhanyagolható.

Gyimesi Róbert - a budapesti Árpád Gimnázium matematikatanára, jelenlegi igazgatója 2009. szeptember

Dóczi Ákos, apa

2019. szeptember

...fiamnak az érettségi évében vásároltuk meg a 12-es anyagot, és az érettségi felkészítést a 2018-2019-es tanévben.
Félévkor megbukott, és az anyag rendszeres használatát követően, 3-asra érettségizett, amiért ezúton is hálásak vagyunk, és köszönjük. Igazán remekül összeállított anyagot kaptunk...

Hajdú Ágnes, nagymama

2019. szeptember

Véleményem szerint az Önök oktató videói a legérthetőbb és legszínvonalasabbak az elérhető oktató anyagok közül.

Kovács Katalin - 2

2019. szeptember

Az én kislányom is nagyon szereti! 3. Osztály félévkor erős 3-as volt, év végére 4,5 lett a matek átlaga, tehát erős 4-es. Nagyon szereti és azt mondta sokkal könnyebb, mióta veletek tanul! Köszönjük!

Barta Olgi

2019. szeptember

...már észrevehető a javulás, élvezettel végzi a matekot az oldalon. Ma írta az első dolgozatot könnyen ment neki.

R. Móni, anya

2019. szeptember

Dorka nem igazán könnyen motiválható hosszú egyhangú gyakorlásokra semmilyen tantárgyból. Ezen felül elég kapkodó és minél előbb szeretne "túl lenni" a feladatain.
Nyáron különösen nehéz motiválni kis gyakorlásra is, hiszen a tanítók is arra biztatták őket, hogy inkább töltődjenek, játszanak...
Mivel szereti a laptopon tab-on található játékokat így belevágtunk mégis. Mondtam neki, hogy így kiváltható a papíron a hosszú gyakorlósorok megcsinálása.
Nagyon tetszett neki:)
Különösen jónak tartom, hogy van gyakorlási lehetőség és több szinten, így a verseny nem veszi el a kedvét, ha túl gyorsan jönnek a számsorok...
Miután megélte azt, hogy egy-egy feladatban gyakorlata lett szívesen versenyzett. Utána ez lett a cél és észrevétlenül lett biztos a szorzásban, osztásban.

Bakos Zoltán

2019. augusztus

...szeretnék gratulálni ehhez a remek vállalkozáshoz, igazán nagyszerű és üde színfoltja ez a hazai lehangolóan gyenge oktatásnak.

Fiamnak (Leövey Klára Gimnázium) a 9.-es 3-as és 10.-es 2-es év végi jegyéből 4-es lett 11-ben szűk egy tanév alatt. Az év végi záróvizsgát szintén négyesre írta két másik osztálytársával (ötös nem is lett).

Szóval nagyon elégedettek vagyunk, ezért is vettem meg a lányomnak a 9-es csomagot.

Viki

2019 augusztus

Igényes, szakmailag kifogástalan, érdekes, érthető

Mészáros Amália (facebook)

2019. augusztus

Nagyon sokat segített nekünk a matekoázis eddig. A gyermekeim sokszor azon vitáztak hogy ki meddig gyakorolhat esetleg játszhat. Amikor dolgozatra készültek is tudtam biztos jegy lesz az eredmény. Mindig így is volt. Jó volt látni a kitartásukat hogy akar több mint 1 órát tanultak így aminek nagyon örültem. A nagyfiam 8-ba megy. Sajnos mar a 3. matek tanárt kapja. Azt mondta, ezt most muszáj leírnom, és elnézést nem személyeskedésnek szánjuk: "Kár hogy nem Bea néni fog tanítani aki a matekoázisban van!!!!!" Ha az Ő hangját hallja az a legjobb akkor nehezen teszi le az oktatóvideót. Kérdezte tőlem hogy hol tanít mit tanít ?? Olyan jó lenne még fizikán is Ő lenne!!! Nem bántam meg hogy előfizettem rá. Köszönjük a sok sok munkát a kitartást nem csak Bea néninek az egész csapatnak. S kívánunk ehhez nagyon jó egészséget és sok jó ötletet a videók megvalósításához.

Szabó Aranka

2019. augusztus

Sziasztok. Az én fiam megbukott matematika-, és fizika tantárgyból 8. osztályban. Hozzájárult az, hogy nagyon trehány is volt, de szó szerint elhitette magával, hogy ő buta és hülye a számolás tekintetét illetően. Én mint szülő mindent megtettem, de egyszerűen nem értette. A pótvizsgára készülni kell nincs mese.

Úgy döntöttem a matek tanár árat erre a programra költöm. Nem bántam meg. Azok a témakörök, melyek nem mentek fizikából, olyan szinten érthetővé tette számára... a matematika pótvizsga anyag pedig mind a videóban mind a teszt anyagokkal hatalmas fejlődést adott a gyermekemnek, pedig talán egy hetet használta. A pótvizsga sikeresen teljesült, így az én nagy fiam nagyobb magabiztossággal lép tovább.

Mindenkinek javasolni fogom, mert ez valóban egy szuper lehetőség, és egy nyári korrepetálás sem olcsóbb. Köszönöm szépen.

Kocsisné Kiss Marianna (facebook)

2019. augusztus

Nagyon jó! Kipróbáltuk az ingyenes feladatot, mivel gyermekem most lesz 3. osztályos, és nem a kedvenc tantárgya, elég lassan számol, már mindent bevetettem, mikor ki próbáltuk az első osztályos matektól kezdve ismétlés gyanánt a Matek Oázist. Eleinte sok időbe telt míg megcsinálta, de kedvet kapott hozzá motiválta az, hogy időre kell gyorsabban gyakorolni, és egyre jobb időt ért el be látván, hogy igazam van, ha többet gyakorol jobban tud teljesíteni. Nagyon megszerette, jobban figyel a feladatra. Ezért is gondolkozunk a párommal, hogy megrendelnénk. 3 gyermekem van, ebből 2 iskolás, a legkisebb most lesz óvodás, sajnos van hogy minden időmet a kicsi elfoglalja, és nehezen tudok segíteni a nagyoknak. A lányom most lesz 3. osztályos, míg a fiam 5. osztályba lép, így a nagy segít a középsőnek. És a Matek Oázis. Köszönjük szépen!

M. Andrea

2019. augusztus

Köszönjük szépen a nyári felkészítést, sikeres pótvizsgát tett a gyermekem 9.-es matematikából!!!!

Sz. Andrea

2019.augusztus

Jelezni szeretném, hogy sikeres pótvizsgát tett ma a gyerekem 11.-es matekból!! Köszönjük, hogy vagytok!!

Darnai Gréti (6. osztály) - 6. osztály

2019. augusztus

Nekem nagyon tetszik a Matek Oázis!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Nagyon jók a feladatok,a játékok.... meg az egész Matek Oázis egyszerűen nagyszerű!
Nekem nagyon sokat segített!
Köszönöm az eddigi segítséget: Gréti

Ádám

2019 augusztus

Jól el van magyarázva, csak az embernek sokszor kimegy a fejéből hogy ránézzen vagy gyakoroljon, de maga az oldal sokat segített :)

Gábor - 3

2019 augusztus

Sokat segít. A fiam fejlesztőre jár plusz időt kéne kapnia, de vmikor az sem elég. Mindig más a tanár és az elvárás. Sokszor segítettek a videók, többször csak így értette meg. Remélem az angol is megy majd általánostól, mert azzal is vannak problémái.

Zsuzsanna

2019. július

Köszönjük az eddigi segítséget!
Fiamnak az érettségi és a felvételi is sikerült, mely nem jöhetett volna létre a Matek Oázis nélkül! Mindenkinek ajánlom a programot!
Még egyszer köszönöm és remélem minél többen választják a Matek Oázist mert nekünk is működött!

Zsuzsa

2019 július

Maximálisan elégedett vagyok az oktató videókkal, illetve a felmerülő kérdések során tapasztalt segítségnyújtással, odafigyeléssel. Teljes mértékben érződik, hogy elsődleges cél a matematikai ismeretek megértetése, a matematika megszerettetése.

Veronika

2019 július

Használható videók, főleg a felvételi felkészítő videók. A felvételi egyik feladatát egy, a videóban lévő példa alapján oldottam meg.

Anita

2019 július

A kissebb gyermekeim nem minden esetben tudják önállóan feldolgozni a tananyagokat a videókból. Mindig vannak kérdéseik, ezért együtt csináljuk ezeket.

Szabolcs

2019 július

Folyamatosan használtuk a tanév során. Ha valamilyen okból nem volt iskolában Olivér, vagy nehezebb volt egy tananyag, akkor itt könnyen pótoltuk a hiányosságot. Az oktatóanyagok szövegezése érthető, a korosztálynak megfelelő. Nagyon jó a folyamatos dícséret és biztatás, amit az oktatás alatt kap a gyerek.

Emese

2019 július

Nékünk nagyon sokat segített, pedig csak az igyenes videókon gyakoroltunk. Másoknak is ajánlottuk.

Ágnes - 3

2019 július

Nagyon sokat segített.

László (Laci)

2019 július

Nagyon jól, didaktikusan felépített interaktív tananyagok vannak a "matekmindenkinek" honlapon. A gyerekek örömmel használják.

Nagy Krisztina

2019. július

Véleményem szerint ez egy nagyon hasznos segítség a matematika ismereteinek elsajátítására. Nagyon örülök neki hogy rá találtam erre az oldalra nekem nagyon sokat segített a tanulásban. Ez az oldal segítség lehet akár egy sikeres dolgozat jegy eléréséhez vagy akár egy sikeres érettségi vizsga meg szerzéséhez. És persze ez egy igen nagy előnye az oldalnak, hogy vannak ingyenesen igénybe vehető tananyagok így bárki könnyedén gyakorolhat kedvére. ☺️

Mónika

2019 július

Szülői szemmel nézve nagyon hasznosak a videók (sokszor ezek segítségével tudtam jómagam segíteni a fiainak), csak a gyermekeim még ezt nem ismerték fel :( Jövőre felvételizik a kisebbik fiam, remélem rájön, hogy nagyon nagy segítséget kaphat a videóitoktól. További sikeres munkát kívánok Nektek!

Piffkó Andrea

2019 július

Kislányom a nyolcadikos felvételi felkészítő matematika videók segítségével magas pontszámot ért el a felvételi vizsgán.
A tananyag felépítése kiváló, könnyen kiválaszthatóak voltak azok a témakörök, amit gyakorolni szerettünk volna. A feladatokhoz fűzött magyarázatok logikusak, jól érthetőek.
Sokat segített, hogy online elérhető a program.