Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink
Regisztráció Belépés
Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink Gyakran Ismétlődő Kérdések Kérdezz-Felelek Kapcsolat
Belépés Regisztráció
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után
Te is megírod a Véleményedet
az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után Te is megírod a Véleményedet az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Eddigi felhasználói hozzászólásaink:
1916 db

Eddigi felhasználói hozzászólásaink: 1916 db

Kiemelt Vélemények

Gábor sikertörténete

Gyenge matekosként kezdte, és végül szuper eredménnyel emelt szintű érettségit tett... Ha ez az akarat kitartással párosul, akkor akár lehetetlennek látszó eredményt is el lehet érni. Kiváló példa erre Petrovics Gábor vecsési tanítványunk története. ... Tovább a cikkhez


Csongor a 8. központi felvételire készült. Mindenképp szeretett volna gimnáziumba kerülni. Mivel 7. osztályban nem volt sikeres matematikából (év végén 2-es volt), különösen boldoggá tette őt is és családját is, hogy a videók segítségével önállóan fel tudott készülni két hét alatt a központi felvételire.

Olyannyira sikerült a felkészülés, hogy osztályában tanárai megdöbbenésére is a legjobb matek felvételit írta. Iskolájában pedig a 2. legjobb lett.

Azóta már előfizettünk gimnazista lányunk részére a 9., 10.-es matematika oktatásra és előre tanul Csongor öccse a 6. osztályos videók segítségével.
Nagyon köszönjük a segítséget!

Üdvözlettel:

Lelkes Andrea (Csongor édesanyja) 2013. május


A Matekmindenkinek.hu-val először, mint az Év Honlapja pályázat zsűritagja kerültem kapcsolatba. Már az akkori változatban is megfogott, hogy a matekot megérteni kívánó gyerekek szemszögéből indul ki a site és hogy milyen szakmai alapossággal és megvalósítási igényességgel teszi mindezt. Ekkor még nem sejtettem, hogy saját gyerekeim kapcsán felhasználóvá válik a családom, ti. nálunk is megjelent a "Matek Mumus" a gimnáziumi felvételire való felkészülés során. Azóta már a második gyerekkel koptatjuk a képzeletbeli matek iskolapadot, így ma már mind a webbel foglalkozó informatikai vezetőként, mind pedig szülőként merem ajánlani bárki számára az oldalt, akinek iskolás gyereke van.

Ószinte nagyrabecsüléssel

Kollár László
MICROSOFT Magyarország - fejlesztési igazgató 2012. július


Őszinte elismeréssel adózom honlapotoknak. Úgy vélem, mind matematikai tartalmát, mind módszertani megalapozottságát tekintve kitűnő munkáról van szó, amely nagy segítséget jelent a matematika tanulása során nehézségekkel küszködő diákoknak. A számítógépes forma igencsak összhangban van a jelenlegi középiskolások tanulási szokásaival, érdeklődésével, s ezért motiváló ereje sem elhanyagolható.

Gyimesi Róbert - a budapesti Árpád Gimnázium matematikatanára, jelenlegi igazgatója 2009. szeptember

Sleisz Levente

2019. július

Köszönöm a színvonalas videókat, magyarázatokat. Sokat segítettek.

Szalisznyó Judit, tanárnó

2019. június

Egész tanévben használtam a Matek Oázist az ingyenes tanári hozzáférésnek köszönhetően. (...) A magyarázó videókat folyamatosan használom, sokkal jobban megértik így a gyerekek, sokkal szemléletesebb. (...) A gyerekek nagyon szerették és azt mondták, a matek a kedvenc tantárgyuk:) Nagy köszönet a munkádért/munkátokért.

Csutorka Júlia (facebook)

2019. június

Én csak dicsérni tudom a #MatekMindenkinek.hu-t, mert a fiam ezt használta gyakorlásnak, és dicséretes 5ös lett év végére!!!

Páskuj Jánosné, ny. tanárnő - 5-8.

2019. június

Mindig szívesen látogattam el a Matek oázisba. Óráimra való felkészülés során ötleteket merítettem a videókból, hogyan lehet érthetően elmagyarázni tanítványaimnak egy-egy tananyagrészt. Mindig ajánlottam, és ajánlani fogom tanítványaimnak is az ingyenesen megtekinthető videókat. Facebook-on is szoktam megosztani hirdetéseiket.
A hírleveleket továbbra is szívesen fogadom. Jelenleg óvodás unokáimmal is meg fogom ismertetni a Matek Oázist.
Nagymamaként is tagja maradok a Matek Oázisnak.
Köszönöm a lehetőséget, hogy óráimat, magyarázataimat segítették.
Tisztelettel: Páskuj Jánosné nyugdíjas általános iskolai tanár.

Nagy Patrícia - 12

2019. június

Nagyon sokat segítettek a videók az érettségire való felkészülésben. Egyáltalán nem érződött tehernek a matek oázison tanulni. Az érettségin pedig sikerült 86%-ot elérni!:) Köszönöm a felkészítést!

Kósa Lilla

2019. június

A kicsi lányomnak nincs gondja a matekkal (még elsős). Nyári gyakorlásnak neveztem be a matek Oazishoz 3 napja. Azóta nem bírja abbahagyni, imádja csinálni a feladatokat. Folyamatosan kéri, hadd gyakoroljon. Szuperul össze vannak rakva a videók és a gyakorló játékok is! Az iskola mellett, ha elő kellett venni a tananyagot, mindig ment a hiszti, most meg élvezettel csinálja, szomjas a tudásra, és ezt nagyon jó nézni. Köszönöm.

Patkó Katalin (facebook)

2019. június

Én 53 évesen az önök csapata segítségével tettem sikeres matek érettségit.

Tőke Ildikó

2019. június

...nagyon nagy köszönetet szeretnék mondani a MatekOázis oldalért, ugyanis a fiamnak rengeteget segített. Geometriából felmentése van az értékelés alól, de a kapcsolódó 7.-es videókat megnézve nagyon sok "aha" élménye volt, és a "ja, tényleg" és "ez könnyű" is sokat hangzott el tőle. Mivel csak 3 hónapja kezdtük el az oldalt, így jegyekben "csak" 0,5 javulást értünk el, de azt hiszem inkább az számít, hogy már nem mumus sem a matek, sem a geometria!

Lehmann-Molnár Erika - 5.

2019. június

Kedves Bea! Réka ötösre lett lezárva:) Köszönünk mindent! Jövőre három csoportba lesznek szétosztva a gyerekek (tudásuk szerint), a tanár Rékának a kettes csoportot javasolta, viszont ő az egyesbe jelentkezett. Bízik magában! Főleg úgy, hogy a matek oázis csapatát maga mellett tudhatja.

Kovácsné Pap Anita (facebook)

2019. június

5. osztályra megvettük, szuper! Tavaly negyedikben 2-3-as volt, idén erős 3-as! Volt 4-es témazárója és 5-ös röpke is! Törteknél és negatív számoknál is nagy segítség volt!

Mezei Dávid - 4.osztály

2019. június

Nagyon jó a matek oázis, csak így tovább.

Nagy Krisztina (facebook)

2019. május

Én a két fiamnak találtam a neten... ránéztem és azt mondtam ez kell nekünk! Mondanom sem kell, hogy én magam is olvastam, tanultam, végre élveztem a matekot... ezt soha nem lehet abba hagyni ! Azóta is másoknak is ajánlom !

Kovács Katalin - 2

2019. május

Nagyon szeretjük a feladatokat. A korábbiakhoz képest sokkal könnyebben megy a matek!!! (...) Mindenkinek csak ajánlani tudom a Matek Oázis feladatait! Nagyszerű segítség!

Gyenizse Gábor

2019. május

Gratulálok Önnek és Kollégáinak ehhez a fantasztikus sikerhez. Az Önök tevékenysége példaértékű.

Kontra Teréz

2019. május

Kedves Bea!
Szeretném megköszöni a munkátokat, amivel hozzásegítettétek fiamat Vajkot, a 8 osztályos gimnázium sikeres felvètelèhez!

Kèt ève vettem meg a másodikos tananyagot, a szorzótábla tanuláshoz kerestem játèkos megoldást, fiam osztálytársának anyukája ajánlotta.
Nem voltak nagy elvárásaim, csak azt szerettem volna ha a gyerekem a szorzótáblát könnyedèn, játèkosan tanulja.
Többet kaptunk mint amit vártunk, a tananyagok nagyon sokat segítettek amikor a gyermek hiányzott az iskolából, vagy ha nem èrtette meg egy-egy iskolai óra anyagát, ennek köszönhetően sosem volt lemaradva tananyaggal.

A gimnáziumi jelentkezésről novemberben döntöttünk, az idő rövid volt, de nem pánikoltunk, azt gondoltam, hogy az elmult években a tananyagaitokat teljes mértékben elsajátította a gyerek, nem lehet gond. Miután rájöttem, hogy a felvételi feladatok másmilyen logikai összefüggéseket igényelnek, felhívtalak Titeket. A felvételi felkészítő anyaggal a gyermek megértette a típusfeladatok megoldásait, így sikeres felvételi vizsgát tehetett (annak ellenére, hogy egy oldalt átugrott figyelmetlenségből) és bejutott oda ahová szeretett volna (matek szakra).
A lányom most másodikos, tanulják a szorzótáblát, a tanító néni megkérdezte hogyhogy ilyen gyorsan tudja a megoldást, a lányom mondta , hogy a matek mindenkinek-en gyakorol, a tanító néni erre azt felelte " akkor érthető."

A lányom is a 8 osztályos gimnáziumba szeretne menni, matek szakra, én pedig nyugodt vagyok, mert tudom, hogy a Ti segítségetekkel rendelkezni fog azzal a tudással, amire ehhez szüksége lesz.
Köszönöm a csapatnak!
Isten áldjon meg Titeket és a munkátokat!

Darnai Gréti - 5. osztály

2019. május

Csak ajánlani tudom a Matek Oázis-t. Bármit pillanatok alatt meg lehet tanulni, hála a Matek Oázis-nak! Bármikor szívesen jövök fel erre az oldalra. :)

Bankóné Zsóka (facebook)

2019. május

Gratulálok! Köszönöm a munkájukat, amit a jövő nemzedékéért tesznek!

Lehmann-Molnár Erika - 5.

2019. május

Örömmel tudatom, hogy a tegnap megírt dolgozata Rékának ÖTÖS lett. Tanárnője gyorsan kijavította a dogát és ma reggel már az e/naplóban díszelgett ez a szép jegy. Jelenleg 4,47 a matek átlag, akár 5-ös is lehet évvégére, ha egy-két szép dolgozatot ír még. Köszönet a csapatnak! További szép napot!

Loczky Noémi (facebook)

2019. május

Szívből gratulálok! A tananyagok fantasztikusak, a rááldozott munka minősége magáért beszél, a segítő szándék és a hivatástudat értéke szintúgy. (...) Köszönjük a munkájukat! Csak így tovább!

Gulyás Dávid (facebook)

2019. május

Gratulálok! Nagyszerű segítség volt nekem is az érettségi előtt, pedig csak áprilisban találtam rá. Szuper befektetés volt, mert érettségizni egyszer kell, de akkor jól Csak ajánlani tudom!

Kaszab Márk

2019. május

Ez az alkalmazás nagyon jó, sokkal jobban lehet rajta tanulni, sokkal másabb mint iskolában. Érdekesebb és jobb élményt nyújt. Jó volt megvenni és tanulni rajta. Köszönöm! Másnak is ajánlom!

Lehmann-Molnár Erika - 5.

2019. május

Kedves Bea!

Tavaly ősszel vettem meg az 5-6. osztályos matematikai tananyagot. Sajnos kislányom, Réka nem volt hajlandó még rá nézni se a példákra. Viszont kb. másfél hónapja, amikor a törtekkel foglalkoztak, volt egy olyan tananyag rész amit nem értett, itt mondtam, hogy mi lenne ha mégis bele néznénk a matek oázis anyagába, és megtört a jég.

Azóta nem kell noszogatni, hogy megnyissuk ezt a szuper oldalt! A törtek témazáró dolgozata nagyon jóra sikerült. Az osztályban a két megszokott jó tanuló mellet az én kislányomnak is 5-ös lett (csak ők hárman írtak ötös dolgozatot). Ezen a tanárnője is elcsodálkozott és gratulált neki! Utána kezdődött a következő anyagrész, a tizedes törtek, hát kérem, szegény gyermekem úgy jött haza az iskolából, hogy nem érti miről van szó. De aztán gyorsan mosoly volt az arcán, hogy a matek oázis által adott magyarázattal: Anya! Hát ilyen egyszerű a tizedes törtek feladat?

Épp ma írtak egy röpp dogát az eddig tanultakból, bízom benne, hogy minden rendben lesz! Köszönjük a matek oázis csapatának, hogy vannak és, hogy ilyen nagyszerűen állították össze az anyagokat!! Üdvözlettel : Erika és Réka

Tamás Kata - 8.

2019. május

Sziasztok!
A lányom 8.-os és a napokban megkaptuk a végleges felvételi eredményt. Alizt felvették egy Pest megyei gimnázium, matematika tagozatára.
78-an jelentkeztek, de csak 3 diákot vettek fel (kisgimnáziumi osztály), köztük Alizt is!!!!

Táncolt, ugrált, boldog volt, végtelenül boldog!!!
Egy anyának az a legnagyobb öröm, ha látja, hogy gyermeke sikeres, boldog és újra van önbizalma.

Hálás vagyok nektek, mert a Matekot érthetővé tettétek neki, megszerette és sikeres lett a (matematika tagozatos gimn.) felvételije.
KÖSZÖNÖM!

Zs. Gabi

2019. április

Kedves Beáta!

Köszönöm szépen a gyors választ és intézkedést! Nagyon profi a szolgáltatásotok!

Juhász Ilona (facebook)

2019. április

Nagyon jó, ha valamit nem ért a gyerkőc, magától leül, és addig gyakorolja, míg megérti. Pedagógus ajánlotta!

Fegyver Ágnes

2019. április

Kedves Bea!

Bevallom, kicsit irigykedve (majdnem szkeptikusan) olvasgattam korábban a szülői véleményeket, miszerint javult a gyerek matekból, sorra hozza a jobb jegyeket, noszogatás nélkül gyakorol stb... Erre ma megszületett a 2. osztályos lányom gyönyörű 93%-os dolgozata a szorzótábla számonkéréséből. Hogy mi előzte meg? Csúnya influenza a 6-os, 9-es szorzónál. Itthon mellette ültem, míg a tananyagot tanulta veletek, potyogtak is a könnyei rendesen, de ennek az eredménye is ötös lett. Ezután ritkábban, heti 1x-2x küldtem játszani az oázisra, ráadásul a témazáró időpontjáról se tudtam.
Most a tavaszi szünet kezdetén nyugodt szívvel dőlök hátra, a lányom ma már nagyon szereti a matekot, (lehet, csak átmenetileg, de) kedvenc tantárgya lett.
Köszönet ezért neki a kitartásáért, nektek pedig a segítségnyújtásért!
Üdvözlettel,
F. Ági