Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink
Regisztráció Belépés
Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink Gyakran Ismétlődő Kérdések Kérdezz-Felelek
Belépés Regisztráció
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után
Te is megírod a Véleményedet
az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után Te is megírod a Véleményedet az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Eddigi felhasználói hozzászólásaink:
1748 db

Eddigi felhasználói hozzászólásaink: 1748 db

Kiemelt Vélemények

Gábor sikertörténete

Gyenge matekosként kezdte, és végül szuper eredménnyel emelt szintű érettségit tett... Ha ez az akarat kitartással párosul, akkor akár lehetetlennek látszó eredményt is el lehet érni. Kiváló példa erre Petrovics Gábor vecsési tanítványunk története. ... Tovább a cikkhez


Csongor a 8. központi felvételire készült. Mindenképp szeretett volna gimnáziumba kerülni. Mivel 7. osztályban nem volt sikeres matematikából (év végén 2-es volt), különösen boldoggá tette őt is és családját is, hogy a videók segítségével önállóan fel tudott készülni két hét alatt a központi felvételire.

Olyannyira sikerült a felkészülés, hogy osztályában tanárai megdöbbenésére is a legjobb matek felvételit írta. Iskolájában pedig a 2. legjobb lett.

Azóta már előfizettünk gimnazista lányunk részére a 9., 10.-es matematika oktatásra és előre tanul Csongor öccse a 6. osztályos videók segítségével.
Nagyon köszönjük a segítséget!

Üdvözlettel:

Lelkes Andrea (Csongor édesanyja) 2013. május


A Matekmindenkinek.hu-val először, mint az Év Honlapja pályázat zsűritagja kerültem kapcsolatba. Már az akkori változatban is megfogott, hogy a matekot megérteni kívánó gyerekek szemszögéből indul ki a site és hogy milyen szakmai alapossággal és megvalósítási igényességgel teszi mindezt. Ekkor még nem sejtettem, hogy saját gyerekeim kapcsán felhasználóvá válik a családom, ti. nálunk is megjelent a "Matek Mumus" a gimnáziumi felvételire való felkészülés során. Azóta már a második gyerekkel koptatjuk a képzeletbeli matek iskolapadot, így ma már mind a webbel foglalkozó informatikai vezetőként, mind pedig szülőként merem ajánlani bárki számára az oldalt, akinek iskolás gyereke van.

Ószinte nagyrabecsüléssel

Kollár László
MICROSOFT Magyarország - fejlesztési igazgató 2012. július


Őszinte elismeréssel adózom honlapotoknak. Úgy vélem, mind matematikai tartalmát, mind módszertani megalapozottságát tekintve kitűnő munkáról van szó, amely nagy segítséget jelent a matematika tanulása során nehézségekkel küszködő diákoknak. A számítógépes forma igencsak összhangban van a jelenlegi középiskolások tanulási szokásaival, érdeklődésével, s ezért motiváló ereje sem elhanyagolható.

Gyimesi Róbert - a budapesti Árpád Gimnázium matematikatanára, jelenlegi igazgatója 2009. szeptember

Gáti Dimitrina (facebook)

2018. június

Mind a két fiam ötös lett matekból, az egyik dicséretes:) Nagyon köszönjük a rengeteg segítséget:)

Reszt Erzsébet

2018. június

Kedves Bea!
Akartam már jelezni hogy mennyire szuper és igényes ez a matekoktató program. Remélem, nyáron be tudjuk hozni az elmaradásainkat. (...)látszik mennyi munka van ennek a programnak a kidolgozásában, megéri az árát.

Drozdik Ildikó (facebook)

2018. június

Mi kipróbáltuk nagyon jó!! Játékosan gyorsan el tudja sajátítani a dolgukat. Én csak ajánlani tudom.

Sárközi Dominik - 9

2018. június

Kedves Matek Oázis!
Ebben a tanévben kezdtem a középiskolát. Nagyon jól zártam ezt az évemet is különösen matekból, kémiából, fizikából. Ezekből a tárgyakból, ugyanis tanulmányi versenyeket is nyertem, illetve az összes dolgozatom 5-ös volt. Megszeretném megköszönni önöknek a kiváló munkájukat, melyet mindennap végeznek.
Üdvözlettel: Dominik

Weho Vivi

2018. június

Hogy sikerült a matek érettségid kérdésre adott válasza: "Szuperül!! A matekom 100%-os lett!!! Sokat segített a matekoázis."

Gáspár Erzsébet - 4 és10

2018. június

A 9. osztályos unokámnak megvettem a gimnazista csomagot, most lehet hogy 5-ös lesz matekból.

Kulcsár István, a horvát tananyagról

2018. június

...szeretném kifejezni az elismerésemet a horvát nyelvoktató anyaggal kapcsolatosan. Rendkívülien hasznosnak és jól alkalmazhatónak tartom, az egyes leckék logikusan, jól felépítettek, tetszenek a történetek, a mindennapi életben előforduló témaköröket és szituációkat jól átfogják. A szövegrészek, a nyelvtani magyarázatok és a gyakorlási lehetőségek kellő arányban oszlanak meg.

Gergelyné Tünde

2018. május

Kedves Bea!

Idén januárban találtam ezt az oldalt, májusban volt az érettségi irásbeli. Ilyen rövid idő alatt is komoly segitséget kaptam Önöktől. A matematika mumus volt számomra már általános iskolában is. A videóknak köszönhetően élvezni kezdtem a tanulást, ami nagy szó, hisz elmúltam 50 éves. Minden ismerősömnek ajánlom Önöket. Köszönöm szépen!

Üdvözlettel: Gergelyné Tünde

Papp Róbert

2018. május

Kedves Bea,

en mar nem hasznalom, de amig hasznaltam, nagy segitsegemre volt! (...) 40 eves vagyok, soha nem ereztem magam hulyenek, csak lusta voltam vilag eletemben, kezdodott ez gyerekkorban..
3eve lehetoseget kaptam az USA-ban letelepedni, de kellett erettsegi. Elotte csak szakmunkaskepzo iskolat vegeztem. 10honapom volt megcsinalni az esti gimnaziumban a 4 evet, es utana leerettsegizni. Sokaknak a nyelv okoz nehezseget, nekem azzal szerencsem volt, mar korabban elkezdtem tanulni. A matematikat pedig, azt gondolom, inkabb megerteni kell, mint megtanulni. Felnott fejjel ez nem volt
nehez, foleg, hogy “jo helyre tevedtem”. Kerestem a “legokosabb” megoldast, es a weboldaladon ezt megtalaltam.
Szoval halas vagyok!

Alberti-Ódor Boglárka

2018. május

...szeretném megköszönni segítségüket, amit a 8.-os lányunk felvételijével kapcsolatban kaptunk, a 8. felvételi előkészítő csomag használatával.
Sikeres vizsgát tett, ráadásul közgazdasági szakgimnáziumba vették fel, pedig 7. osztályban még 3-as volt matematikából!
További sok sikert kívánunk Önöknek munkájukhoz, és minél több örömmel matekozó gyerkőcöt! :)

Beke Kamilla, anya, rendelés előtt

2018. május

Az előbb szólt a lányom, hogy Anyu, ne feledd a matekoázist... :-) Azóta nyugodt matekból és ezt nem győzöm elégszer megköszönni.

Szentistváni Melinda

2018. május

...köszönjük a tananyag feldolgozását, kislányoknak is hasznos, önbizalom növelő a matek oázissal haladni

Merza Ágnes

2018. május

Nagyon nagy segítséget jelent a tananyag, a félévi 2-esből reményeink szerint évvégi 4-es lesz.

Szalay Istvánné

2018. május

További sikeres munkát kívánok. Remekül tudom használni a sok értékes és leleményes anyagot.

Szinjeiné Bencze Ildikó

2018. május

A szögekről készült ingyenes videót végigcsináltuk 3 hete, aztán lett egy 5-ös felelet :)

Erdeiné Tóth Anita

2018. május

Köszönjük a tananyagot!
Elkezdtük a tananyagot az elsős, legkisebb gyermekemmel. Tetszik neki a videó, hangosan válaszol az Ön kérdéseire.

Gergő

2018. május

Megmentettek ezek a videók pár eggyestől ;)

Takács Edina

2018. május

A nagyfiam, aki most hetedikes, nagyon, de nagyon nem volt jó matekból, mondhatnám kettes dolgozatot idább odább írt....
Megrendeltem, az oázis matematika hetedikes anyagát, bár gondolkodtam rajta, mivel három hónap van vissza az év végéből. Egy jó ismerősöm ajánlotta, mert Nekik bevált ez a tanulási módszer. Szóval visszatérve a történetemhez, igen, szerkesztésből most írtak dolgozatot, és örömünkre hármast írt, úgy, h négy pont kellett a négyeshez, tehát mondhatjuk, ez egy erős hármas. Örülök, h megtaláltam, az oázist, mert kényelmes a gyermekem számára, akár még reggel is megnézheti a videót iskola menetel előtt.

Andráskó Petra, érettségiző

2018. május

...Lényegében sokkal több sikerült, mint amire számítottam. Nem éreztem nehéznek a feladatsort, azt hittem rosszabb lesz. A reggeli sms, amit kaptam az igazán jól esett, köszönöm ezt is. A videók is hasznosak voltak és sokat segítettek, ha azokat nem használom biztos fele ennyire se sikerül jól. Ugyan többet szerettem volna megnézni belőle, de nem volt rá kapacitásom sajnos. Köszönöm utólag ezt a rengeteg energiát, ami bele lett fektetve a videók elkészítésébe.

Kállai Dávid, érettségiző

2018. május

...ahogy nézegettem a nem hivatalos megoldásokat, 40% fölött leszek pár ponttal, hála a videóknak. Szóval köszönöm, tényleg hatékonyak voltak a videók!

Kormos Gábor, érettségiző

2018. május

Szerintem nem volt annyira nehéz. Volt pár rafkós, meg pepecselős rész a második feladatsorban, de az első az személyem szerint könnyű volt. A másodikban a dominós feladat volt szerintem a leginkább olyan feladat amin agyalni kellett többet, én azt hagytam ki. Viszont a videóknak köszönhetően rengeteg olyan feladat volt amiket régen még ha nagyon törtem volna magam akkor sem sikerültek volna, de most rutin feladatnak számítottak. Köszönjük, hogy ennyit gondoltok az érettségizőkre és a szíveteken hordjátok a sorsunkat!

Kis Máté, érettségiző

2018. május

Szia Bea! Elsőnek is, tudnod kell, hogy 2-3 körül mozogtam középsuliban matekból, nem számított nekem igazából, de azért küzdöttem vele mindig:D Sztem egy korrekt feladatlap volt a mai:) (...) Kíváncsian várom az eredményt!:) Köszönöm a videóidat és a sok motivációs üzenetedet, hasznosak voltak igazán!!

Válik Klaudia, érettségiző

2018. május

...köszönöm szépen a felkészítést, mert nagyon hasznosak a videók ,,,

Berze Marianna - 7.c

2018. május

Nagyon szépen köszönjük a sok értékes videót! Nekünk is hasznunkra vált, Levente sokkal könnyebben megérti a matematikát és fizikát is a videók segítségével. (...)Tanár vagyok magam is - sajnos matek tudás nélkül-, így ezek a videók életmentők Levikém számára. Ezek érthetőek, visszanézhetőek, nagyon gyermekbarát azzal, hogy mindig biztatást ad a megoldásnál, mindegy, hogy jó volt-e az vagy sem. Ez a gond velünk felnőttekkel, hogy türelmetlenek vagyunk, ez a videó-megoldásos gyakorlás, magyarázás ellenkező hatással van a gyermekre. Nálunk is van változás a hozzáállásban is, a jegyekben is. Nagyon szépen köszönjük! Mi sokkal jobban jártunk, mintha magántanárhoz járna a Gyermekünk! További munkájukhoz erőt, egészséget, sok sikert kívánunk!

Rácz Linda

2018. május

Kedves Beáta!

Szkeptikus voltam, amikor ajánlották az oldalát, a Matek Oázist, de mivel kislányunk nehezen értette meg a a matematikát és kudarcba fulladt a magán tanítónéni keresésünk, ezért gondoltuk, hogy kipróbáljuk. Először én néztem meg néhány ajánló videót, majd a kislányomnak mutattam egy ingyenes anyagot. Tetszett nekem és neki is. Előfizettem. Azóta írt egy ötös témazárót a maradékos osztásból és egy négyest a műveleti sorrendből. Előtte pedig hármasokat kapott és volt egy kettes témazárója. Ma a törteket vette át, és szemmel láthatóan megértette. S plusz jó dolog, hogy nem kell időben igazodni senkihez és végre van egy nagyszerű magántanárunk, a matekmindenkinek!
Köszönettel: Rácz Linda

Szilvia

2018. április

Kedves Bea, Piroska és még biztosan sorolhatnám !
Fantasztikus az oldal. Adhd-s nagyfiam (16, 5 éves) 2 éve használja, és stabil 4-es matekból 6 osztályos gimiben. Stresszmentesek a felkészülések a rugalmas időbeosztásnak és a gyors megértésnek köszönhetően. Régebben, amikor felkészült egy-egy dolgozatra, a fáradság, nemértés miatt mindig veszekedés volt a vége Apukájával, aki egyébként matektanár. A program révén nem kell neki az írással bajlódni, (mivel disgrafiás) így csak a megértésre tud fókuszálni, ezzel rengeteg stresszt és időt takarít meg magának és a családnak is. A sikerélményről már nem is beszélek.
Köszönet mindenkinek, aki ebben a teamben tevékenykedik. Ez hatalmas segítség mind gyereknek, mind szülőnek.
További nagyon jó egészséget és kitartást kívánok.
Köszönettel: Szilvia