Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink
Regisztráció Belépés
Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink Gyakran Ismétlődő Kérdések Kérdezz-Felelek
Belépés Regisztráció
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után
Te is megírod a Véleményedet
az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után Te is megírod a Véleményedet az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Eddigi felhasználói hozzászólásaink:
1685 db

Eddigi felhasználói hozzászólásaink: 1685 db

Kiemelt Vélemények

Gábor sikertörténete

Gyenge matekosként kezdte, és végül szuper eredménnyel emelt szintű érettségit tett... Ha ez az akarat kitartással párosul, akkor akár lehetetlennek látszó eredményt is el lehet érni. Kiváló példa erre Petrovics Gábor vecsési tanítványunk története. ... Tovább a cikkhez


Csongor a 8. központi felvételire készült. Mindenképp szeretett volna gimnáziumba kerülni. Mivel 7. osztályban nem volt sikeres matematikából (év végén 2-es volt), különösen boldoggá tette őt is és családját is, hogy a videók segítségével önállóan fel tudott készülni két hét alatt a központi felvételire.

Olyannyira sikerült a felkészülés, hogy osztályában tanárai megdöbbenésére is a legjobb matek felvételit írta. Iskolájában pedig a 2. legjobb lett.

Azóta már előfizettünk gimnazista lányunk részére a 9., 10.-es matematika oktatásra és előre tanul Csongor öccse a 6. osztályos videók segítségével.
Nagyon köszönjük a segítséget!

Üdvözlettel:

Lelkes Andrea (Csongor édesanyja) 2013. május


A Matekmindenkinek.hu-val először, mint az Év Honlapja pályázat zsűritagja kerültem kapcsolatba. Már az akkori változatban is megfogott, hogy a matekot megérteni kívánó gyerekek szemszögéből indul ki a site és hogy milyen szakmai alapossággal és megvalósítási igényességgel teszi mindezt. Ekkor még nem sejtettem, hogy saját gyerekeim kapcsán felhasználóvá válik a családom, ti. nálunk is megjelent a "Matek Mumus" a gimnáziumi felvételire való felkészülés során. Azóta már a második gyerekkel koptatjuk a képzeletbeli matek iskolapadot, így ma már mind a webbel foglalkozó informatikai vezetőként, mind pedig szülőként merem ajánlani bárki számára az oldalt, akinek iskolás gyereke van.

Ószinte nagyrabecsüléssel

Kollár László
MICROSOFT Magyarország - fejlesztési igazgató 2012. július


Őszinte elismeréssel adózom honlapotoknak. Úgy vélem, mind matematikai tartalmát, mind módszertani megalapozottságát tekintve kitűnő munkáról van szó, amely nagy segítséget jelent a matematika tanulása során nehézségekkel küszködő diákoknak. A számítógépes forma igencsak összhangban van a jelenlegi középiskolások tanulási szokásaival, érdeklődésével, s ezért motiváló ereje sem elhanyagolható.

Gyimesi Róbert - a budapesti Árpád Gimnázium matematikatanára, jelenlegi igazgatója 2009. szeptember

Kimmel Mária, 8. évfolyam

2018. január

Életében először örült a gyerekem valaminek, aminek köze van a matematikához. Nagyon köszönjük!

Molnár Péter

2018. január

Budapestről írok. Kislányunk hatodikos. Évek óta már nyáron megvettük a matek alap csomagukat akcióban. Idén, illetve tavaly elmúlasztottuk, pedig még pont nyáron leveleztünk sms-ben egymással. Ön figyelmeztetett, mire én azt válaszoltam hogy biztos hogy aznap este megvesszük.
És nem vettük, és teltek a hónapok.
Bizonyos jegyekből arra következtetünk hogy lépni kell.
Napi téma, hogy mit tegyünk. Magán tanár vagy matekoázis.
Mivel rengetegszer bebizonyosodott hogy gyermekünk önállóan is tud tanulni belőle. Így arra jutottunk hogy késve bár, de megszeretnénk vásárolni a hatodikos csomagot. Azt hittük hogy van élet a Matekoázison kívül is, de nincs.

Sárközi Dominik - 9

2018. január

Nekem nagyon sokat segített tavaly a matek oázis a felvételiben. Bátran ajánlom mindenkinek, sokkal eredményesebb lesz tőle a felvételid! (facebook)

Gonda Istvánné, Szilvi

2018. január

Nagyon tetszenek a videók. Jól felépített, jól értelmezhető magyarázatok és átfogó tesztek.

Fonalas Etelka (Facebook)

2018. január

Fantasztikusan jó! Nagyon köszönjük a lelkes alkotó csoportnak!

Kiss Lajosné (Facebook)

2018. január

Nagyon örülök, hogy rátaláltam a matekoázisra. Így tudok az unokáknak segíteni. Jó munkát. Sok sikert kívánok: Kiss Lajosné /Mami/

Takács Tiborné

2018. január

Boldog új évet kívánok, és köszönet az eddigi munkáért!

Hegedűs Ildikó

2018. január

(Újévi levelünkre válaszolva:) Köszönjük ezt a nem mindennapi bátorító levelet. Nagy szükségünk van rá, szülőknek! Kívánjuk Önöknek és kérjük, hogy igen magas színvonalú szakmai munkájukkal tovább tanítsanak minket - szülőket, gyerekeket - mert csak így tudunk segíteni a saját gyerekeinknek!

Nagyrabecsüléssel kívánok Boldog új évet Önöknek!

Fazakas Babi

2018. január

Boldog új évet, egészséget, sok örömöt és sikeres munkát
kívánok ÖNÖKNEK!
Csodálatos, amit tesznek!
Tisztelettel,
a nagyi

Hudák Anna

2018. január

Hálásan köszönöm a sok jó tanácsot, segítséget! Minden jót kívánok további munkájukhoz, Isten áldásával!

Horváth Anikó

2018. január

Kedves Bea!

Köszönöm!
Köszönöm a munkátokat, a lelkesedéseteket, a bátorításotokat, az érthető magyarázatokat.
És hogy nem csak gyermekeinkkel törődtök, hanem velünk, szülőkkel is. J
Eredményes, áldott új évet kívánok én is Nektek.
Szeretettel:
Horváth Anikó

Orbánné Jola tanárnő

2017. december

Nagyon szeretjük a tanítványaimmal a Matek Oázist, mert érthető, élvezetes, garantálja a sikert.

Patai Marianna

2017. december

A kisfiam (13. éves) 4. éve kitűnő matematikából, hála nektek!

H.M.Ági Kecskemétről

2017. december

Engedje meg, hogy gratuláljak Önöknek ezúton a hírlevelekért, ezért a gyors segítségért, a korrekt, érthető és élvezhető tananyagokért. Játékosan tanul azóta Andris. Amióta regisztráltam Önökhöz, szinte minden nap eszembe jutnak! (chat beszélgetés)

Simon Andrea

2017. december

Nagyon király, ajánlom mindenkinek.

Fodor Bernadett

2017. december

Érdekes és hasznos volt. Kisfiamnak tetszik. Köszönöm...Örülök hogy rátaláltam az oldalra.

Fecó

2017. december

Szeretném megköszönni a segítséget amit ez az oldal nyújtott felkészülésem során. Enélkül nem sikerült volna idén májusban 90%-os matek érettségit írnom, és enélkül most nem lennék az OE hallgatója.

Berendné Boér Márta, ny. pedagógus

2017. december

Mérnök tanár vagyok (voltam), informatikus, ám időnként a helyi iskolába besegítek matematikát tanítani, valamint az unokáim matek tanitásában is nagy hasznát tudom majd venni a rendkívül jól szerkesztett és hasznos videóknak.
Köszönettel,
Berendné Boér Márta

Egri Andrea, szülő

2017. december

Reakció a 4.-es felvételi csomagra: "...Megnéztem a megoldásokat is. Még számomra is meglepő, mennyire érthetően magyarázza el a video :)"

Szigetvári Ágnes - 2

2017. november

Nagyon köszönjük a biztatást. Mindennap gyakorolja a kislányom a matekot, egyszerűen kedvvel csinálja és biztos a jó eredmény sem várat magára.
Nagyon hálásak vagyunk a segítségért, amit napi szinten kapunk Öntől, Önöktől. El sem tudja képzelni, hogy ez milyen nagy dolog!
Csodálatos Ünnepeket Kivánunk Önnek és Családjának.

Szami, Inci és anyukájuk

Matsuzaki Edina

2017. november

Nálunk nincs baj matekból, de sokszor érezhető egy kis megvilágosodás magyarázataik kapcsán. Ezért nagyon hálásak vagyunk!
Csupán érdekességként említem, hogy Anna valójában könyvmoly, de az őszi szünetben küldött "játékok" kapcsán, azonnal letette a könyvét és bekapcsolódott a versenybe! Hála és köszönet érte!
Köszönettel,
Matsuzaki Edina

Egy 7.-es kamasz anyukája

2017. november

Tegnap este arra értem haza, hogy az addig videó-ellenes "Anya, hagyjál már a videókkal"-KAMASZ fiam a Matek Oázist nézte, csak úgy magától, vagyis belső indíttatásból, majd azt mondta: "Anya, ez tényleg jó!"

Jagicza Réka

2017. november

Szofi lányom használja a videóikat, és bár nehezen áll neki, közben ráhangolódik, sőt, élvezi. Nagyon hasznos anyagok.

Bodó Tünde

2017. november

Kedves Bea!

Nagyon szeretjük és elégedettséggel használjuk a matekmindenkinek anyagait. :)
(...)
Örülök, hogy vagytok, én magam reáltagozatos gimibe jártam anno egy fantasztikus, elhivatott matektanárral... Furcsa volt látni, hogy a gyerkőceim inkább kötelező rossznak tekintik a matematikát...A gyerekeim szeméből eddig hiányzott a csillogás, de már alakul. :)) Köszi nektek!

További jó munkát kívánok nektek!
Tünde

Luca anyukája - norvég 5.

2017. november

10 éves lánykámnak vettük meg a 3-4. osztályos kombinált tananyagot. Norvégiában élünk és szeretnénk ha magyarul is lenne lehetősége gyakorolni a matekot. Nekem is az volt a benyomásom, hogy az oldal és a magyarázatok rendszerezettsége és a rengeteg interaktív tananyag nagyon jól használható lesz, de azt hogy ennyire szeretni fogja nem is gondoltam. Tegnap 3 órát töltött a feladatokkal, este úgy kellett a játékok mellől ágyba parancsolni. Szemben a különböző munkafüzetekkel, ezeket a videókat nem tartja unalmasnak. Mivel ő ADHD-s fontos, hogy az anyagok egyszerre olvashatóak és hallhatóak, hogy rengeteg az interakció és a kedves motiváció a videók során, így a figyelmet sokkal könnyebben leköti. Emellett a nappaliban a fotelben ülve a nagy képernyőn használja az oldalt, nem pedig egy asztal mellett, így belefér hogy időnként mozog, feláll, ugrál stb. ami egy hyperaktiv gyereknél szinten nagy segítség. Ráadásul a matek oázis tanárnénije sokkal türelmesebb és nyugodtabb mint mi :) így a gyakorlás lényegesen kevesebb feszültséggel jár :)

Hegedűsné Szalai Ágnes

2017. november

Önöknek/Nektek köszönhetem, hogy felnőtt fejjel egy nagyon jó matematika érettségit sikerült tennem még 2009-ben. Valóban úgy gondolom, a "MatekMindenkinek" nélkül nem ment volna. Köszönöm (facebook)