Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink
Belépés
Tananyagok
Vásárlás
Vélemények
Írásaink
Gyakran Ismétlődő Kérdések
Kérdezz-Felelek
Belépés
Regisztráció
.
IsmeretlenCCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
ID Profil

Rendeléseim
Jogosultságaim
Dicsőségfal

Kilépés
Kilépés
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után
Te is megírod a Véleményedet
az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után Te is megírod a Véleményedet az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Eddigi felhasználói hozzászólásaink:
2118 db

Eddigi felhasználói hozzászólásaink: 2118 db

Kiemelt Vélemények

Gábor sikertörténete

Gyenge matekosként kezdte, és végül szuper eredménnyel emelt szintű érettségit tett... Ha ez az akarat kitartással párosul, akkor akár lehetetlennek látszó eredményt is el lehet érni. Kiváló példa erre Petrovics Gábor vecsési tanítványunk története. ... Tovább a cikkhez


Csongor a 8. központi felvételire készült. Mindenképp szeretett volna gimnáziumba kerülni. Mivel 7. osztályban nem volt sikeres matematikából (év végén 2-es volt), különösen boldoggá tette őt is és családját is, hogy a videók segítségével önállóan fel tudott készülni két hét alatt a központi felvételire.

Olyannyira sikerült a felkészülés, hogy osztályában tanárai megdöbbenésére is a legjobb matek felvételit írta. Iskolájában pedig a 2. legjobb lett.

Azóta már előfizettünk gimnazista lányunk részére a 9., 10.-es matematika oktatásra és előre tanul Csongor öccse a 6. osztályos videók segítségével.
Nagyon köszönjük a segítséget!

Üdvözlettel:

Lelkes Andrea (Csongor édesanyja) 2013. május


A Matekmindenkinek.hu-val először, mint az Év Honlapja pályázat zsűritagja kerültem kapcsolatba. Már az akkori változatban is megfogott, hogy a matekot megérteni kívánó gyerekek szemszögéből indul ki a site és hogy milyen szakmai alapossággal és megvalósítási igényességgel teszi mindezt. Ekkor még nem sejtettem, hogy saját gyerekeim kapcsán felhasználóvá válik a családom, ti. nálunk is megjelent a "Matek Mumus" a gimnáziumi felvételire való felkészülés során. Azóta már a második gyerekkel koptatjuk a képzeletbeli matek iskolapadot, így ma már mind a webbel foglalkozó informatikai vezetőként, mind pedig szülőként merem ajánlani bárki számára az oldalt, akinek iskolás gyereke van.

Ószinte nagyrabecsüléssel

Kollár László
MICROSOFT Magyarország - fejlesztési igazgató 2012. július


Őszinte elismeréssel adózom honlapotoknak. Úgy vélem, mind matematikai tartalmát, mind módszertani megalapozottságát tekintve kitűnő munkáról van szó, amely nagy segítséget jelent a matematika tanulása során nehézségekkel küszködő diákoknak. A számítógépes forma igencsak összhangban van a jelenlegi középiskolások tanulási szokásaival, érdeklődésével, s ezért motiváló ereje sem elhanyagolható.

Gyimesi Róbert - a budapesti Árpád Gimnázium matematikatanára, jelenlegi igazgatója 2009. szeptember

Mátyásiné Mészáros Amália

2020. május

A matekoázisnak sok mindent köszönhetünk. A jobb jegyeket, a jó videókat, a jó figyelem lekötő játékokat. A kedves és türelmes magyarázatokat. A nyári szünetben is használni fogjuk. Szép nyarat, jó pihenést a készítőknek. B.Beáta tanárnőnek köszönjük a logikus gondolkodásra tanítást, és a sok-sok munkát, ami ezekben a videókban benne van. Nagyon köszönjük.

Sóti Richárd

2020. május

Kedves Matek Oázis ! Általános iskola vége óta aggódtam azon, hogy vajon mi lesz velem és a matekkal középiskolában. A megyém legerősebb gimnáziumába jártam, ahol mint minden tantárgyból matekból is magas volt az elvárás. A legtöbb félévben küzdöttem a kettesért, ennél magasabbat még magántanár segítségével se tudtam elérni. Azonban idén év elején elhatároztam magam, hogy máshogy közelítem meg a matekot és elkezdtem használni az önök oldalát, aminek segítségével 4es érettségit és jegyeket tudtam összehozni. Köszönöm a kiváló felkészítést!
Sóti Richárd

Zoé, 9 éves

2020. május

Ez a világ legjobb helye ahol lehet tanulni

Böszörményi Zsoltné Timi

2020. május

Volt olyan, hogy Márkó a ti magyarázatotokkal értette meg a szerkesztést, mert a tanár új, és nem magyarázott jól, és olyan boldog volt, hogy este fél 10-ig szerkesztett. Rá kellett szólnom hogy feküdjön már le!!! Olyan boldog, amikor jól oldja meg a feladatokat is.

Simon Balázs, érettségiző

2020. május

Tanulmányaim befejeztem, nagyon sokat segített a matek oázis, köszönöm a lehetőséget.

Szebényiné Eszter

2020. május

Gratulálunk a programhoz, nagyon igényes, a magyarázatok is nagyon jók!

Lucc 6. osztály

2020. május

Kedves Bea!
Nagyon sokat segített ez az oldal, felvettek a hatosztályosba, ahova szerettem volna menni.

Lichtensteinné Szabó Erika

2020. május

...hatalmas segítség a gyerekeimnek a tanulásban!
Örök hálám!!! Minden jót kívánok!

Gréti - 4.osztály

2020. május

Nagyon jó ez az oldal. Nagyon sokat segít nekem. Könnyebb a matek is ezzel a programmal.

Mezei Krisztián

2020. május

...én is nagyon szeretem a matek oázist és nekem is egy tanárom ajánlotta (...)
Nagyon jó munkát végzett ezen az oldalon és köszönöm a sok segítséget!

Kelemen Lídia - 4. osztály

2020. május

Nagyon jó az oldal. Sokkal könnyebben megy a matek.

Horváth Klaudia

2020. május

Nagyobbik lányom (hetedikes) tavaly év végén kettessel zárt, ami nekem is és neki is nagy szívfájdalom volt (...) ám idén rengeteget tanulunk és gyakorlunk együtt. Sokat nyüstölöm, hogy csinálja a feladatokat, ne adja fel. És nagy örömmel mondhatom, hogy félévre már sikerült matekból egy jegyet javítania, vagyis 3-as lett, de ami még szenzációsabb hír: pénteken - május 08 - 100%-os felmérőt írt, vagyis 5-öst (törtes egyenletekből)!!! Leírhatatlan volt az öröme (az enyémről nem is beszélve), teljesen feldobódott!!

Kolleg Tiborné

2020. május

Kedves B.B.Bea!
Köszönöm a hasznos tanácsokat! Én csak jövőre érettségizem!
Az oktatásuk nagyon érthető, alapos, illusztratív, minőségileg számomra szuper!
Köszönöm szépen a tananyagokat, továbbra is szívesen használnám!

Nagy Noémi

2020. május

Kedves tanárnő, 6.-os vagyok, de ezekkel a feladatokkal, amiket gyakorlok ezen az oldalon egyre jobbak a matek feladataim órán is! És ezt csak magának köszönhetem, szóval köszönöm!

Balázs Zalán

2020. május

Sokszor nem fűlik hozzá a fogam és nem szeretek matekozni, azt viszont be kell látnom, hogy sokat segít a jegyem fenntartásában, és a felvételire való felkészülésben is nagy hasznomra volt.

Éles János

2020. május

Ádám fiammal aki jó matekos, csináltuk végig a felkészülést a 8. osztályos felvételire.... már a korábbiakban is bajban voltam, hogy miképpen állítsak össze neki egy tematikus felkészülési anyagot. Szerintem a Matek Oázis egyértelműen hiánypótló. Ráadásul, nem nekem kell a "megmondónak" lenni, hanem ezt Ön teszi és a Tanárnő per deffinició hitelesebb a gyerek szemében, mint a szülő.

Migalya Nikoletta, érettségiző

2020. május

Nagyon szépen köszönöm a felkészülési lehetőséget az oldalról.
Nagyon sokat segített minden videó a mai napon.
Az oldalt mindenkinek fogom ajánlani. Ezer hála. Veletek minden perc jó volt.

Kiss Petra, érettségiző

2020. május

Én emelt matek érettségin voltam, és sok hasznát vettem a Matek Oázisos videóknak. Hála ennek a korszerű módszernek, idejében fel tudtam készülni itthonról is, és nyugodt szívvel és lélekkel kezdtem el a feladatokat.

Köszönöm a segítséget, Matek Oázis!

Jancsó Magda, érettségiző

2020. május

...a mai nap után köszönünk minden segítséget és főleg az utolsó jó tanácsokat.
Köszönjük!!! Hálával és szeretettel további sok sikert kívánunk

Iványos Borbála

2020. május

Kedves Bea néni!
Nagyon köszönöm, hogy a Matek Oázist elkészítette, mert ez megváltoztatta a matek iránti nézetemet. Eddig nem ment mindig olyan jól a matematika, de a tanárom beajálta és azóta minden nap használom.
Üdvözlettel:Iványos Borbála

Kianekné Gyöngyi, ny.matektanár

2020. április

Tökéletesek a téma feldolgozásaitok!
Mégis nehéz a gyenge matekost rávenni, hogy nézze, használja az oldalatokat. Fontos, hogy valaki felfedeztesse vele ezt a kiváló lehetőséget!
Nagyon szeretem az anyagaitokat!

Mekkora kincs lett volna aktív éveimben, ha van internet!

Kelemen Lídia - 4. osztály

2020. április

Nagyon jók a videók.

Horváth Ivánné Gabi nagyi

2020. április

...nagyon nagyra tartom a kiváló munkájukat és módszerüket, amellyel kapcsolatban a 2 nagy unokám véleményét röviden így tudnám összefoglalni: „Te nagyi! Ez a matek tök jó!“

Horváth Ivánné Gabi nagyi

2020. április

Kedves Bea!

Két tanév óta vagyok a lelkes előfizetőtök, a jelenleg 4. osztályos Luca unokámnak fizettem elő a tananyagaitokat. Gratulálni szeretnék a munkátokhoz. Az előző tanévben Luca könnyen és gyorsan bepótolta a másodikos elmaradásait, bizonytalanságait is, és nagyon szívesen, sőt örömmel tanulta az új anyagokat. Luca tanítás után napközi helyett énhozzám „járt“, nálam tanult, így az én számomra is óriási segítség volt, hogy kiváló szakember, nagyon érthetően magyarázta el neki a tananyagokat. A jelenlegi tanévben is hasznos és jó barátja a Matek Oázis, azonnal és könnyen megérti az új anyagokat. Mindkét évben sorozatban hozta és hozza az ötösöket. Sőt a matek az egyik kedvenc tantárgya lett!

Hálás köszönet Nektek, hogy a járvány idejére ingyenessé tettétek a most aktuális matektémákkal kapcsolatos videókat, mert így a 6. osztályos unokám is élvezheti a videóitok által nyújtott előnyöket: a nagyon világos, érthető magyarázatokat és levezetéseket, és az élvezetes interaktív tanulás lehetőségét.

Juhász István, tanár

2020. április

Kedves Kolléganő!
Nagyon jól tudjuk használni a tananyagait a digitális tanításhoz.
Juhász István matematika, fizika, és informatika szakos tanár

Tamásovics Krisztina

2020. április

Kedves Beáta!
Tavaly a 7. osztály második félévében fizettünk elő a hetedikes anyagra, mivel a lányomnak egyre kevésbé ment a matamematika, egyre rosszabb dolgozatokat írt. Az igazság az, hogy soha nem volt a kedvence a matek, de azért elboldogult vele, és egészen a 6. osztály végéig ötöse is volt belőle. Nem tudom mi okozhatta a hirtelen leromlást, de 7. osztály félévkor az utolsó matek dolgozatát már 2-esre írta. Mivel a 7. év végi osztályzat már számít a továbbtanulásnál muszáj volt valami megoldást keresnünk, hogy év végére megpróbáljuk visszatornázni 5-ösre a jegyét. Így találtunk rá a Matek Oázisra ami számunkra egy vezérfonal, iránymutatás volt, hogy mit és hogyan gyakoroljunk. A javaslat szerint a hiányosságok pótlásával kezdtük és már itt kiderült,hogy bizony van néhány olyan terület ami nem teljesen kristálytiszta, vagy nehezen megy neki. Ezzel párhuzamosan az épp aktuális témaköröket is végigvettük, így készültünk az iskolai dolgozatokra. Nagy örömünkre innentől kezdve év végéig az összes matek dolgozatát 5-ösre írta. És bár az elrontott első félév miatt az év végi átlaga csak 4,2 volt, a matek tanára látva a folyamatos javulást és az igyekezetet év végén megadta az 5-öst.
Azóta már túl vagyunk a 8. féléven is ami szintén 5-ös lett, sőt a középiskolai felvételije is egész jól sikerült januárban. Szóval a mi történetünk egy igazi sikertörténet, a sok gyakorlás meghozta a gyümölcsét, és bár a matek ma sincs a kedvenc tárgyak között, de sokkal biztosabb lett a tudása és már nem izgul annyira egy-egy dolgozat előtt.
Nagyon köszönjük a lehetőséget, és további sok sikert kívánunk a Matek Oázis egész csapatának.
Üdvözlettel:
Tamásovics Krisztina