Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink
ázisTV
Belépés
Tananyagok
Vásárlás
Vélemények
Írásaink
Gyakran Ismétlődő Kérdések
Kérdezz-Felelek
Belépés
Regisztráció
.
IsmeretlenCCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
ID Profil

Rendeléseim
Jogosultságaim
Dicsőségfal

Kilépés
Kilépés
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után
Te is megírod a Véleményedet
az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után Te is megírod a Véleményedet az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Eddigi felhasználói hozzászólásaink:
2435 db

Eddigi felhasználói hozzászólásaink: 2435 db

Kiemelt Vélemények


Csongor a 8. központi felvételire készült. Mindenképp szeretett volna gimnáziumba kerülni. Mivel 7. osztályban nem volt sikeres matematikából (év végén 2-es volt), különösen boldoggá tette őt is és családját is, hogy a videók segítségével önállóan fel tudott készülni két hét alatt a központi felvételire.

Olyannyira sikerült a felkészülés, hogy osztályában tanárai megdöbbenésére is a legjobb matek felvételit írta. Iskolájában pedig a 2. legjobb lett.

Azóta már előfizettünk gimnazista lányunk részére a 9., 10.-es matematika oktatásra és előre tanul Csongor öccse a 6. osztályos videók segítségével.
Nagyon köszönjük a segítséget!

Üdvözlettel:

Lelkes Andrea (Csongor édesanyja) 2013. május


A Matekmindenkinek.hu-val először, mint az Év Honlapja pályázat zsűritagja kerültem kapcsolatba. Már az akkori változatban is megfogott, hogy a matekot megérteni kívánó gyerekek szemszögéből indul ki a site és hogy milyen szakmai alapossággal és megvalósítási igényességgel teszi mindezt. Ekkor még nem sejtettem, hogy saját gyerekeim kapcsán felhasználóvá válik a családom, ti. nálunk is megjelent a "Matek Mumus" a gimnáziumi felvételire való felkészülés során. Azóta már a második gyerekkel koptatjuk a képzeletbeli matek iskolapadot, így ma már mind a webbel foglalkozó informatikai vezetőként, mind pedig szülőként merem ajánlani bárki számára az oldalt, akinek iskolás gyereke van.

Ószinte nagyrabecsüléssel

Kollár László
MICROSOFT Magyarország - fejlesztési igazgató 2012. július


Őszinte elismeréssel adózom honlapotoknak. Úgy vélem, mind matematikai tartalmát, mind módszertani megalapozottságát tekintve kitűnő munkáról van szó, amely nagy segítséget jelent a matematika tanulása során nehézségekkel küszködő diákoknak. A számítógépes forma igencsak összhangban van a jelenlegi középiskolások tanulási szokásaival, érdeklődésével, s ezért motiváló ereje sem elhanyagolható.

Gyimesi Róbert - a budapesti Árpád Gimnázium matematikatanára, jelenlegi igazgatója 2009. szeptember

Egy lelkes 3 gyereks anyuka

2021. május

...gratulálok a tananyagaikhoz, (nekünk gyerekkorunkban ilyenre nem volt lehetőségünk, szerintem ez egy fantasztikus dolog)

Janositz Anita

2021. május

Nagyon sok gyereknek nem tudnak otthon segíteni, még ha akarnának sem, mert nem tudják, hogyan tegyék. Tudom, látom-hallom az osztálytársak esetében is. Éppen ezért nagyon jó, hogy megalkottátok ezt a programot.
Bár Eszti 5*-ös matekból, még ő is szívesen csinál feladatokat az ingyenes hétvégéken - néha ilyenkor az egy osztállyal magasabb anyagokban teszi próbára magát. Leginkább a világos magyarázat és a dicséret tetszik neki. Meg szerintem az is, hogy nincsen időhöz kötve a válaszadás, így nem frusztrálja az, hogy gyorsan kell megoldani, hanem motiválja, hogy van ideje gondolkodni.

Csak gratulálni tudok az ötlethez és a megvalósításhoz is! Szuper anyagok, szuper videók, szuper rendszer! Kedves, nem tolakodó, nem túlzó, nem nyomulós kommunikáció. Biztosan szuper a csapat is, mert anélkül nem megy. És megragadnám az alkalmat, hogy a chat szolgáltatást is megdicsérjem, gyors, kedves, részletes tájékoztatást kaptam baráti hangnemben.

(Bárcsak minden matek tanár ilyen lenne! Igen, tudom, ez utópisztikus, ráadásul akkor nem lenne szükség rátok, de azért mégis...)

Swieton Ilona

2021. május

Nagyon sokat segít nekem ez, sokkal több 5 lett, köszönöm szépen.

Zsófi

2021. április

nagyon szépen köszönöm tényleg segít

Palicz Istvánné, pedagógiai szakpszichológus

2021. április

Kedves Matek Oázis Csapat! Kedves Bea!

A Matek Oázis programját a hét éves, óvodás unokámmal használom, akit eddig nehezen tudtam rávenni egy kis számolásra .Rájöttem, a hiba az én készülékemben volt, mert a program segítségével könnyen bevonhatóvá vált.
Elárulom, hogy nekem nagyobb segítség, mint neki, mert én tanultam belőle érdekesebb, motiválóbb feladatokat adni, ami akár főzés közben is mehet, miután mindketten "átvettünk" egy-egy műveletet.
A program nagyon jó felépítésű, könnyen érthető, szemléletes.

- segíti a számok közötti kapcsolatok megértését
- elősegíti a matematikai gondolkodás fejlődését
- a probléma-megoldási tevékenységeket a valós világ kontextusába illeszkedő módon alkalmazza
- előtérbe helyezi a manipulációs tevékenységeket a fogalmak kialakításához
- stratégiákat alkalmaz a fogalmak megértéséhez, alkalmazásához
- segíti a mennyiségi információkkal való gondolkodás képességének fejlődését
- fejleszti a fluid intelligenciát
- biztató, motiváló hatású, mely fejleszti az "én-erőt", kompetencia érzést

Ezek teszik érthetővé, szerethetővé, könnyebbé a matematika tanulását, szemben a száraz és sokak számára érthetetlen, elvont matematika tanításával. Ami unalomhoz, kompetencia hiányhoz, alacsony önértékeléshez vezethet.
Mindenkinek ajánlom: Palicz Istvánné
pedagógiai szakpszichológus

T Viktória, felvételi

2021. április

Kedves Bea! Nagyon köszönjük a munkátokat! Időben elkezdtük a felkészülést a nyár végén vásárolt Felvételi 6 csomaggal. A lányom egyedül készült, semmi más plusz segítségre nem volt szüksége. Ma kijött a felvettek listája és bekerült az első helyen megjelölt ELTE Trefort Ágoston Gimnáziumba. Végtelenül boldog! Hálás köszönet

Gombos Kata

2021. április

...nekem nagyon-nagyon tetszik, és nagyon tisztellek azért, amit képviselsz, amit itt létrehoztál - őszintén mondom!

Horváth Anikó

2021. április

Harmadikos Ádám fiamék tegnap kezdték el az idő mérését tanulni. Itthon leültettem a Matekoázishoz, végignézte, de nem nagyon értette.
Ma leültem vele, együtt néztük, csináltuk, ahol elakadt, még magyaráztam.

Jó volt látni, ahogy felcsillant a szeme egy-egy résznél, ami kivilágosodott neki.

A most már jó megoldásoknál pedig rendszeresen felkiáltott, hogy „juhéé!” Így tényleg öröm tanulni.

Jablonkai Anna, 4.-es tanuló

2021. április

Szuper minden A segítségtől mindenig
Elkezdve szuper imádom szipi szupi

Illés Judit

2021. április

Köszönöm a munkáját! Sztem fantasztikus az oldal!

Cs.József

2021. március

A fiam részére vásároltam a Matekoázist, mert nem tudtunk érdemben segíteni neki a tanulásban. Az általános felsőben olyan gyenge hármas körül voltak az osztályzatai. Ezen kellett változtatni. A programnak nem örült eleinte és türelmetlen lett, ha valami nem sikerült elsőre. Ilyen lehetett egy eltévesztett vessző vagy pont megadása, de ott ültem vele és közösen kiismertük a működését. Ha valami nem ment, akkor én próbáltam még besegíteni szintén az oldalra támaszkodva. Bele is jött és a végén már egyedül is remekül ment. A hármas osztályzat a 8.-ban már négyes lett! Tehát az ígért legalább egy jegy javítás megtörtént. A központi középiskolai felvételi jól sikerült. Köszönhető a Matekoázisnak és az elérhető előző évek kitöltött teszt lapjainak, amik rámutattak a hiányosságokra és pótlásra kerültek.
A lényeg, hogy mindenki számára, de még nekünk is a mai napig furcsa, 47 pontos felvételit írt az 50-ből!
Tény, hogy most is néha rá kell szólni, hogy vegye elő, de úgy érzem sokat segített nekünk a program.
A középiskolában is hasznát fogjuk venni. Csak ajánlani tudom!

Szalai Szabina

2021. március

Kedves Matek Oázis !
Jól és hasznosak a tananyagok és szeretem.

Schleier Szabolcs, felvételiző

2021 március

Egy felvételire nagyon fel kell készülni. Utólag sajnálom, hogy nem rendszeresen és időben kezdtem tanulni. Mindig 5-ös voltam matekból de nekem is fel kellett volna jobban készülnöm. Az utolsó pár hétben használtam az Oàzist és napról napra jobban tudtam a feladatokat. Magamhoz képest rosszabb lett a felvételim. Ha visszamehetnék az időbe akkor biztos, hogy hamarabb és csak is az Oázissal készülnék fel újra. Kár, hogy anyára nem hallgattam.

Kolossváryné Sz. Csilla, tanárnő, Győr

2021. március

Örülök az általatok kidolgozott témaköröknek, gyakorló feladatoknak, magyarázó videóknak. Gyakran használtam őket bent az isiben is. Most is szeretnék “Belőletek” meríteni.
Nagyon tetszik minden, logikus és érthető.
Ügyesek vagytok!

Dr. Demjén Zsófia (facebook)

2021. március

Kedves Bea!
Amikor bejelentették, hogy ismét online oktatás lesz, a 3.osztályos fiam kétségbeesve mondta:
- Anya! Tavaly is akkor kezdtek romlani a jegyeim matekból, amikor itthonról tanultunk!
- Semmi baj, majd elővesszük a Matekoázist! - mondtam neki, és szinte hallani lehetett a követ, ami leesett a kis szívéről.
Nagyszerű ez a lehetőség, köszönjük!

JUDIT

2021 február

Pár nappal a felvételit megelőzően találtam rá a Matekoázis felvételi előkészítőjére, nagyon jó! Sajnálom, hogy korábban nem használtuk. Érthetően magyarázatra kerülnek a feladatok. Nagy segítség annak, aki időben elkezdi használni. Ajánlom Minden felvételit írónak!

Cs.né Szilvia

2021 február

Ajánlom a felkészítéshez mindenkinek.

Nagy Zsuzsa

2021 február

Jól összeállított tananyag, jók a magyarázatok. Különösen tetszik a felvételi feladatsorok alapos feldolgozása.

Petik Ági, felvételi előfizető - 2

2021 február

Csak jót tudok mondani róla, enélkül meg se próbáltuk volna. Így viszont nagyon jól sikerült. A következetes és jó magyarázatok, nagyon nagy magabiztosságot adtak.

L. Éva

2021 február

Egyszerűen, érthetően magyarázza el a matekot a gyerekeknek. Kisfiam első hallás után mindent értett, megjegyzett. Ráadásul nem nekem kellett órákon át magyaráznom, ezzel időt spóroltam és nem utolsó sorban rengeteg félreértést is elkerültünk, hogy hozzáértő pedagógustól, profi tananyagot hallgatott. Hálásan köszönöm a segítséget és remek pontszámot a felvételin!

M-F. CSanád - 4.oszztály

2021 február

Ugyan személyesen járt felvételi előkészítőre, mégis szerepe volt (van és lesz) a MatekOázisnak a tananyagok megértésében és gyakorlásában!

Schleier Szabolcs

2021 február

Egy felvételire nagyon fel kell készülni. Utólag sajnálom, hogy nem rendszeresen és időben kezdtem tanulni. Mindig 5-ös voltam matekból, de nekem is fel kellett volna jobban készülnöm. Az utolsó pár hétben használtam az Oázist és napról napra jobban tudtam a feladatokat. Magamhoz képest rosszabb lett a felvételim. Ha visszamehetnék az időbe akkor biztos, hogy hamarabb és csak is az Oázissal készülnék fel újra. Kár, hogy anyára nem hallgattam.

Szilvia

2021 február

Átfogó,tematikus, jól értelmezhető anyag. Játékos, szórakoztató feladatok.

Péter Kata

2021 február

Hosszútávú előfizetést választottam évekkel ezelőtt, hogy mindhárom gyermekem "beleférjen" a felvételiig. Akkor nagyon kedvező volt a lehetőség. Igazán nagy gondjaik nem voltak, de ha megakadtak, volt hová nyúlni, nem kellett külön tanár. Ezért nagyon hálás vagyok. Egyik gyermekem tavaly különösképpen meglepett a matek felvételi eredményével, de az idén is sikerült a nagy átlagon felül teljesíteni.

K. Dalma

2021 február

Nagyon sokat segített nekem a Felvételi Felkészítő videó sorozat. Amellett, hogy a felvételire is felkészített nagyon sok új és fontos információval bővült a tudásom, melyeket a 8. évfolyam során eddig rendkívül hasznosak találtam. Bátran merem ajánlani bárkinek akinek segítségre van szüksége ezzel kapcsolatban. Köszönöm a segítséget:)

Sarolta

2021 február

Szülőként nagyon hasznosnak találom. A tananyagokat jól rendszerezve veszi át, jók a tesztek, amik felmérik egy-egy tananyag ismeretét. A régebbi felvételi feladatlapok kitöltése és magyarázata is nagyon hasznos, jó ötleteket ad egy-egy feladat megkezdéséhez.