Tananyagok Vásárlás Vélemények Cikkek
Regisztráció Belépés
Tananyagok Vásárlás Vélemények Cikkek Gyakran Ismétlődő Kérdések Kérdezz-Felelek
Belépés Regisztráció
Elválasztó
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után
Te is megírod a Véleményedet
az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után Te is megírod a Véleményedet az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Eddigi felhasználói hozzászólásaink:
1642 db

Eddigi felhasználói hozzászólásaink: 1642 db

Kiemelt Vélemények

Gábor sikertörténete

Gyenge matekosként kezdte, és végül szuper eredménnyel emelt szintű érettségit tett... Ha ez az akarat kitartással párosul, akkor akár lehetetlennek látszó eredményt is el lehet érni. Kiváló példa erre Petrovics Gábor vecsési tanítványunk története. ... Tovább a cikkhez


Csongor a 8. központi felvételire készült. Mindenképp szeretett volna gimnáziumba kerülni. Mivel 7. osztályban nem volt sikeres matematikából (év végén 2-es volt), különösen boldoggá tette őt is és családját is, hogy a videók segítségével önállóan fel tudott készülni két hét alatt a központi felvételire.

Olyannyira sikerült a felkészülés, hogy osztályában tanárai megdöbbenésére is a legjobb matek felvételit írta. Iskolájában pedig a 2. legjobb lett.

Azóta már előfizettünk gimnazista lányunk részére a 9., 10.-es matematika oktatásra és előre tanul Csongor öccse a 6. osztályos videók segítségével.
Nagyon köszönjük a segítséget!

Üdvözlettel:

Lelkes Andrea (Csongor édesanyja) 2013. május


A Matekmindenkinek.hu-val először, mint az Év Honlapja pályázat zsűritagja kerültem kapcsolatba. Már az akkori változatban is megfogott, hogy a matekot megérteni kívánó gyerekek szemszögéből indul ki a site és hogy milyen szakmai alapossággal és megvalósítási igényességgel teszi mindezt. Ekkor még nem sejtettem, hogy saját gyerekeim kapcsán felhasználóvá válik a családom, ti. nálunk is megjelent a "Matek Mumus" a gimnáziumi felvételire való felkészülés során. Azóta már a második gyerekkel koptatjuk a képzeletbeli matek iskolapadot, így ma már mind a webbel foglalkozó informatikai vezetőként, mind pedig szülőként merem ajánlani bárki számára az oldalt, akinek iskolás gyereke van.

Ószinte nagyrabecsüléssel

Kollár László
MICROSOFT Magyarország - fejlesztési igazgató 2012. július


Őszinte elismeréssel adózom honlapotoknak. Úgy vélem, mind matematikai tartalmát, mind módszertani megalapozottságát tekintve kitűnő munkáról van szó, amely nagy segítséget jelent a matematika tanulása során nehézségekkel küszködő diákoknak. A számítógépes forma igencsak összhangban van a jelenlegi középiskolások tanulási szokásaival, érdeklődésével, s ezért motiváló ereje sem elhanyagolható.

Gyimesi Róbert - a budapesti Árpád Gimnázium matematikatanára, jelenlegi igazgatója 2009. szeptember

Bajuszné Baráth Éva
2017. szeptember

Augusztus közepén, úgy egy hónapja találtam rá a Matek Oázisra. Nagyon jól jött a szorzótábla tanulás közepén és a 2.-os anyag ismétlésekor. Sokkal hamarabb megtanulta a szorzótáblát mint azt reméltem. Ahogy belenéztünk a 3.os anyagba, azt is megértette és ami megdöbbentő, hogy ez az egész engem is odahúz a gép elé. Ott vagyok a kislányom mellett, és látom hogy érdekli az egész. Köszönöm, hogy létrehozták ezt az oldalt.:)

Borbála, édesanya
2017. szeptember

Nagyon hatékony a megrendelt matek tananyag, fiam sokkal inkább megérti ebből a matekot, mint órákon, ezért szeretnék köszönetet mondani!

Varga Andrea
2017. szeptember

Sziasztok, szuperek vagytok, imádlak benneteket, köszönöm a magam és a tanulóim nevében, puszi Szlovákiából! :) V.ANdrea

Bori Mariann
2017. szeptember

Köszönöm az ingyenes tanári hozzáférést a tananyaghoz.
Eddig nagy segítségemre volt ez az elektronikus tananyag a tanításban,
a tanulók élvezték, és szerették.

Üdvözlettel:
Bori Mariann mat-fiz tanár

Kozmann-né Niklai Zsuzsanna
2017. szeptember

Kedves Bea!
Köszönöm a lehetőséget, természetesen továbbra is élni szeretnék az interaktív videók használatával a tanítás során. A tananyaghoz kapcsolódó szemléltetés, magyarázat változatossá teszi a tanórákat, mert szolgálhat az új ismeret bevezetésére, ismétlésre, az ismeretek megerősítésére és gyakorlásra is. Sokat segít a tanulási nehézségekkel küzdő tanulók tanulási folyamatában. Nagyon szeretik a tanulók a gyakorló feladatokat, a figyelemzavaros tanulók is aktívan részt vesznek a feladatok megoldásában.
Sikeres tanévet és jó munkát kívánok.
Üdvözlettel:
Kozmann-né Niklai Zsuzsanna

Máté Renáta - 12
2017. augusztus

Nagyon köszönöm a segítségeteket,amit a múlt tanévben kaptam: 38 évesen 20 év kihagyás után, 3 gyermek mellett, közepes eredménnyel matek érettségiztem le 7 hónap felkészüléssel! Ez hatalmas sikerélmény a számomra! Ez idő alatt 1-2 matekórám volt az iskolában, így 99%-ban a Ti anyagotokkal készültem fel a vizsgára. Nagyon hatékony volt, nagyon hálás vagyok a munkátokért!!!!

Oldal Lilla
2017. július

...nagyon imádja a lányom. :) Önállóan leül és gyakorol, örömmel tanul. :) Nagyon szépen köszönöm. :)

Z. Balázs
2017. augusztus

Csodálatos az oldal, bárcsak minden olyan magyar diák ismerné és használhatná, aki rászorul.

Ági
2017. július

4. oszt. elejétől kezdve azt terveztük, hogy egy 8 osztályos gimiben fogok továbbtanulni. Rátaláltunk erre az oldalra, és megvettük a 4.,5.-es anyagot. Sok tanulással remek felvételit írtam, és felvettek a gimibe!

Nóra
2017. július

Nagyon tudlak benneteket ajánlani.
A fiam "lusta", keveset használta az oldalatokat és még így is 3-as, majdnem 4-es lett az érettségije.
Közben kiderült, hogy 4. év végén nem 3-as lett (amire számítottunk), hanem 4-esre zárták le matekból. Kellemes csalódás volt.
Szerintem nagyon jók a videóitok.

Felnőtt diák
2017. július

Én mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom ezt az oldalt, nekem nagyon sokat segített, hálás vagyok érte!

Olivér, újraérettségiző
2017 június

Kiválóak a videók, el sem tudtam képzelni, hogy ennyit fognak segíteni. 2011-ben érettségiztem, akkor nem készültem, és 57% lett. Most a videókkal és korábbi tanárom segítségével 86% lett. Megfogadtam a tanácsokat az oldalon, és azokat a témaköröket néztem át, amiket ajánlottak. Ha nem számolok el egy egy feladatban még jobb is lehetett volna sokkal :) Köszönöm!

Kovács Barbara
2017 június

Véleményem szerint a feladatok kellőképpen emelkednek nehézségileg, és a magyarázat is szuper! 7 napos előfizetésem volt, amit a legmaximálisabban használtam ki. Nem történt csoda, és nem lett 5ös a matekom, viszont a többi év végi ketteseimhez képest (2,3 2,4-es átlag) az 57% egész méltányos lett :) Őszintén, amikor megírtam az érettségit és megnéztem a megoldásokat nagyon elkeseredtem. Sokkal gyengébbnek éreztem. Amikor megláttam hogy 57% lett, nem arra gondoltam, hogy csak 3 pont kellett volna a 4-eshez, hanem hogy ilyen erős 3-ast életemben nem hittem volna, hogy írok. Köszönöm a matek oázis csapatának!

Irma, felnőtt diák
2017 június

Nagyon hasznos volt, 37 év után ültem újra iskola padban, és veletek és tanárom tudásával értem el, hogy megvan a matek érettségim! köszönöm

Márk, érettségiző
2017 június

Szerintem egy nagyon jó oldal, és ha valaki elő tud rá fizetni, és van is rá ideje a videókat megnézni, akkor sokat segíthet. (...) A videók jól elmagyarázzák az adott témát, anyagot és jól is érthető. Köszönöm, hogy használhattam.

Halász Petra, érettségiző
2017 június

Nagyon tetszik, hiszen a lényeget érhetően, áttekinthetően elmagyarázza, összefoglalja. Az érettségi vizsgámon nagy segítséget nyújtott, és szerintem másoknak is ki kellene ezt a módszert próbálniuk.

Tolnai Réka
2017 június

Nagyon sokat segített, mert voltak olyan részek amit nem nagyon értettem, de ennek segítségével már tisztább, mint volt. Szerintem teljes mértékben használható, nagyon jók a magyarázatok a feladatokhoz. Köszönöm a segítséget!

Szabolcs
2017 június

Nagyon hasznosak és érthetőek a videók. Csak így tovább!

Egy Büszke Anyuka.
2017 június

Kedves Matek Oázis!
Nagyon köszönöm a segítségüket. E nélkül a program nélkül biztosan nem lett volna ilyen eredményes gyermekem érettségi eredménye. Munkatársaik, amikor csak szükségünk volt rá, készségesen segítettek, ráadásul azonnal. Nagyon köszönök mindent még egyszer, és további sikereket a munkájukhoz.

Kövérné Erika
2017 június

Nagyon jók a videók! Nem változtatnék semmin, sokat segített a felkészülésben.

Dombainé Gizella Nagymama.
2017 június

Nagyon jól használható. Nagyon elégedett vagyok vele. Sajnos a szabályok nem rögzültek az unokámban eléggé.

Egy Aggódó Anyuka.
2017 június

Nagyon sokat segített, de megküzdöttem a gyerekkel, hogy több időt foglalkozzon az előfizetett feladatokkal. Sokat segített neki, többször mondta, hogy "AHA"! Sok dolgot itt értett meg. Ha még többet foglalkozott volna vele, akkor jobban is sikerülhetett volna.

L. Péter
2017 június

Nagyon meg vagyok elégedve a videókkal.
Ennek köszönhetően sikeres matematika vizsgát tettem.
Matematikán kívül egy közepes és három kitűnő osztályzattal végeztem.
Még egyszer köszönöm segítségüket, ami nélkül talán nem lett volna meg az a bizonyos 27 pontom.

A. Alexander
2017 június

Nagyon tetszik, és szívesen használnám továbbra is a továbbtanulásomhoz.

Fánczi László
2017 június

Nagyon sokat segített. Alaposan felkészített. 2 éve érettségiztem 35 pont lett tanári felkészítéssel. Mivel főiskolához kellett a pont, ezért meg kellett ismételjem most 77 pont lett úgy, hogy csak ezt a programot használtam. Lehetett volna 90 fölött, de elrontottam nagyon alap dolgokat. De hát ez van. A főiskolához elég lesz ez is remélhetőleg.

Jana, öregdiák
2017 június

Szuper az oldal, nagyon sokat segített. Én 50 évesen mentem el érettségizni. Nem sok jót jósoltam magamnak ahhoz, hogy sikerülni fog a matematika vizsgám. De hála a matekoázisnak sikerült. Mindenkinek tiszta szívből tudom ajánlani. További sok-sok sikert kívánok a munkátokhoz.