Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink
Belépés
Tananyagok
Vásárlás
Vélemények
Írásaink
Gyakran Ismétlődő Kérdések
Kérdezz-Felelek
Belépés
Regisztráció
.
ID Profil

Rendeléseim
Jogosultságaim
Dicsőségfal
Kilépés
Kilépés
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után
Te is megírod a Véleményedet
az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után Te is megírod a Véleményedet az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Eddigi felhasználói hozzászólásaink:
2011 db

Eddigi felhasználói hozzászólásaink: 2011 db

Kiemelt Vélemények

Gábor sikertörténete

Gyenge matekosként kezdte, és végül szuper eredménnyel emelt szintű érettségit tett... Ha ez az akarat kitartással párosul, akkor akár lehetetlennek látszó eredményt is el lehet érni. Kiváló példa erre Petrovics Gábor vecsési tanítványunk története. ... Tovább a cikkhez


Csongor a 8. központi felvételire készült. Mindenképp szeretett volna gimnáziumba kerülni. Mivel 7. osztályban nem volt sikeres matematikából (év végén 2-es volt), különösen boldoggá tette őt is és családját is, hogy a videók segítségével önállóan fel tudott készülni két hét alatt a központi felvételire.

Olyannyira sikerült a felkészülés, hogy osztályában tanárai megdöbbenésére is a legjobb matek felvételit írta. Iskolájában pedig a 2. legjobb lett.

Azóta már előfizettünk gimnazista lányunk részére a 9., 10.-es matematika oktatásra és előre tanul Csongor öccse a 6. osztályos videók segítségével.
Nagyon köszönjük a segítséget!

Üdvözlettel:

Lelkes Andrea (Csongor édesanyja) 2013. május


A Matekmindenkinek.hu-val először, mint az Év Honlapja pályázat zsűritagja kerültem kapcsolatba. Már az akkori változatban is megfogott, hogy a matekot megérteni kívánó gyerekek szemszögéből indul ki a site és hogy milyen szakmai alapossággal és megvalósítási igényességgel teszi mindezt. Ekkor még nem sejtettem, hogy saját gyerekeim kapcsán felhasználóvá válik a családom, ti. nálunk is megjelent a "Matek Mumus" a gimnáziumi felvételire való felkészülés során. Azóta már a második gyerekkel koptatjuk a képzeletbeli matek iskolapadot, így ma már mind a webbel foglalkozó informatikai vezetőként, mind pedig szülőként merem ajánlani bárki számára az oldalt, akinek iskolás gyereke van.

Ószinte nagyrabecsüléssel

Kollár László
MICROSOFT Magyarország - fejlesztési igazgató 2012. július


Őszinte elismeréssel adózom honlapotoknak. Úgy vélem, mind matematikai tartalmát, mind módszertani megalapozottságát tekintve kitűnő munkáról van szó, amely nagy segítséget jelent a matematika tanulása során nehézségekkel küszködő diákoknak. A számítógépes forma igencsak összhangban van a jelenlegi középiskolások tanulási szokásaival, érdeklődésével, s ezért motiváló ereje sem elhanyagolható.

Gyimesi Róbert - a budapesti Árpád Gimnázium matematikatanára, jelenlegi igazgatója 2009. szeptember

Zsuzsanna

2019. július

Köszönjük az eddigi segítséget!
Fiamnak az érettségi és a felvételi is sikerült, mely nem jöhetett volna létre a Matek Oázis nélkül! Mindenkinek ajánlom a programot!
Még egyszer köszönöm és remélem minél többen választják a Matek Oázist mert nekünk is működött!

Zsuzsa

2019 július

Maximálisan elégedett vagyok az oktató videókkal, illetve a felmerülő kérdések során tapasztalt segítségnyújtással, odafigyeléssel. Teljes mértékben érződik, hogy elsődleges cél a matematikai ismeretek megértetése, a matematika megszerettetése.

Veronika

2019 július

Használható videók, főleg a felvételi felkészítő videók. A felvételi egyik feladatát egy, a videóban lévő példa alapján oldottam meg.

Anita

2019 július

A kissebb gyermekeim nem minden esetben tudják önállóan feldolgozni a tananyagokat a videókból. Mindig vannak kérdéseik, ezért együtt csináljuk ezeket.

Szabolcs

2019 július

Folyamatosan használtuk a tanév során. Ha valamilyen okból nem volt iskolában Olivér, vagy nehezebb volt egy tananyag, akkor itt könnyen pótoltuk a hiányosságot. Az oktatóanyagok szövegezése érthető, a korosztálynak megfelelő. Nagyon jó a folyamatos dícséret és biztatás, amit az oktatás alatt kap a gyerek.

Emese

2019 július

Nékünk nagyon sokat segített, pedig csak az igyenes videókon gyakoroltunk. Másoknak is ajánlottuk.

Ágnes - 3

2019 július

Nagyon sokat segített.

László (Laci)

2019 július

Nagyon jól, didaktikusan felépített interaktív tananyagok vannak a "matekmindenkinek" honlapon. A gyerekek örömmel használják.

Nagy Krisztina

2019. július

Véleményem szerint ez egy nagyon hasznos segítség a matematika ismereteinek elsajátítására. Nagyon örülök neki hogy rá találtam erre az oldalra nekem nagyon sokat segített a tanulásban. Ez az oldal segítség lehet akár egy sikeres dolgozat jegy eléréséhez vagy akár egy sikeres érettségi vizsga meg szerzéséhez. És persze ez egy igen nagy előnye az oldalnak, hogy vannak ingyenesen igénybe vehető tananyagok így bárki könnyedén gyakorolhat kedvére. ☺️

Mónika

2019 július

Szülői szemmel nézve nagyon hasznosak a videók (sokszor ezek segítségével tudtam jómagam segíteni a fiainak), csak a gyermekeim még ezt nem ismerték fel :( Jövőre felvételizik a kisebbik fiam, remélem rájön, hogy nagyon nagy segítséget kaphat a videóitoktól. További sikeres munkát kívánok Nektek!

Piffkó Andrea

2019 július

Kislányom a nyolcadikos felvételi felkészítő matematika videók segítségével magas pontszámot ért el a felvételi vizsgán.
A tananyag felépítése kiváló, könnyen kiválaszthatóak voltak azok a témakörök, amit gyakorolni szerettünk volna. A feladatokhoz fűzött magyarázatok logikusak, jól érthetőek.
Sokat segített, hogy online elérhető a program.

Rebus

2019 július

Szerettük nagyon, érthető volt, csak kár hogy kevés az ingyenes videó.

Marianna

2019 július

Idén csak tanév közben csatlakoztunk be, ezért még nem tudtuk teljes körűen kihasználni a lehetőségeket, de úgy látjuk, hogy a rendszeres gyakorlás sokat tud javítani. A feladatokat a gyerek izgalmasnak, érdekesnek élte meg és nem is hasonlította össze egy "unalmas" átlagos gyakorlással. Gyakran ő kérte, hogy játszhasson a MatekOázissal.

Gergő Dániel

2019 július

Teljesen elégedett vagyok. Próbáltam a fiamnak elmagyarázni a 9-es szorzótáblát, de nem értette aztán leült a gép elé, és kb 1 óra múlva boldogan jött hogy érti és mennyire könnyű a 9-es szorzó tábla.
Szóval minden elismerésem a matekoázisnak.

Adrienne

2019 július

Nagyon jól használható a program, igazán sokat segített. Kisfiam úgy beszélgetett a "tanító nénivel", mintha valóban ott ült volna mellette.

Laci

2019 július

Azt szeretem a videókban, hogy lépésről-lépésre vezetnek a megoldás felé. Természetesen, ha elsőre mégsem sikerül, akkor meg lehet ismételni.

Tamás

2019 július

Szülőként azt gondolom, hogy a videók jól érthetők, gyakori az ismétlés, ha én lennék diák biztos szívesen használnám. Kisleányomnak is tetszett, de azt hiszem önállóan még nem használná.

Regô

2019 július

Logikusan felépített, részletes, lépésről-lépésre magyarázóak a tananyagok. Pont azt a rést tölti ki, amire mostanában nincs idő az iskolában: nagyvonalakban, logikai egymásra épülés és gyakorlás nélkül próbálják tanítani a matematikát. Hála nektek, érthetővé vált és nem hiányoznak már az alapok sem. Hatosztályosban pedig talán még fontosabb, hiszen nálunk például emelt matematikát tanító gimnáziumi tanár tanította a hetedikes matematikát.. Kellett néha kapaszkodni, hogy tartsuk vele a lépést. De ti sokat segítettek! Köszönjük!

Krisztina

2019 július

Véleményem szerint ezek az oktató videók nagyon hasznosak a matematika ismereteinek elsajátítására. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra. És nagyon előnyös abból a szempontból is, hogy van olyan lehetőség amely ingyenes. Így bárki könnyedén gyakorolhat kedvére és segítséget kaphat egy sikeres dolgozat jegy eléréséhez vagy akár egy sikeres érettségi vizsga meg szerzéséhez.

Fehér Anikó

2019 július

Kislányomnak sikerélménye volt, játékos, ösztönző... Első gondolatom az volt, hogy gyermekként bár csak én is hasonlóval találkoztam volna! Fantasztikus és szívből gratulálok!

Sleisz Levente

2019. július

Köszönöm a színvonalas videókat, magyarázatokat. Sokat segítettek.

Marci

2019 július

... az idősebbik gyermekem, aki most érettségizett, és aki jelentős részben a Matek Oazisnak köszönhetően erős 3-asra vizsgázott matematikából. Az ő története azért érdekes, mert sajnos 4 éven át nem nyitott ki matek könyvet, és most is csak erőteljes nyomásra volt hajlandó az érettségi előtt 2,5 hónappal elkezdeni az érettségire felkészítő tananyagot, emellett persze a többi tárgyból is készülni kellett, (ezeket tantárgyi dicsérettel teljesítette, tehát csak a matek volt a mumus) Ilyen körülmények között egy gyenge 2-esben reménykedtünk. Még mindig hihetetlen, hogy szűk 3 hónap alatt sikerült feldolgozni közepes szintre a teljes 4 év anyagát! A matek tanár jóslata szerint ez az abszolút lehetetlen kategória) És ami a legszebb: mivel a tanulás során exponenciálisan fejlődött, bevallotta, hogy már maga sem érti a korábbi matekfóbia okát! Köszönet ezért a Matek Oazisnak!

Czesznsk-Molnar Erika

2019 július

Tökéletes, nagyon jól használható, rendkívül igényesen kidolgozott, a gyermekem örömmel használta minden nap

Orsolya

2019 július

NAGYSZERŰ, REMEK MUNKA. Sikert biztosít a tanulónak, kedvet csinál a gyakorláshoz,így szerezhet jobb jegyet a feleletnél, felmérésnél.Élmény vele a munka. Gratulálok.

Judit

2019 július

Nagyon sokat gyorsított a tempóján.

Magdolna

2019 július

Nagyon sokat javultunk, tetszett neki a játékos felvezetés, nem úgy vette, mintha tanulnánk, hanem játéknak fogta fel. Jövőre is így fogom vele. Két jegyet javított, szinte bukásra állt. Nagyon szeretjük!!!

Matek Oázis Kft.

OTP Bank:
11749015-21004535-00000000

IBAN: HU16117490152100453500000000
OTP Bank SWIFT: OTPV-HU-HB

Hívj minket bizalommal!

Ügyfélszolgálat munkanapokon
8:00-16:00:
0630/3822-555

Munkaidőn kívül SOS hibaügyelet:
0630/9870-551

Felhasználó azonosítód:
ID

az év honlapja 2009 az év honlapja minőségi díj 2014
efestival kiváló magyar tartalom 2010 felhasználóbarát honlap
Bisnode tanusitvany A Matek Oázis Kft. a legmagasabb elérhető Bisnode AAA (tripla A) nemzetközi tanúsítvánnyal rendelkezik, azaz Magyarország vállalkozásainak pénzügyileg legstabilabb 0,63%-ába tartozik.