Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink
Regisztráció Belépés
Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink Gyakran Ismétlődő Kérdések Kérdezz-Felelek
Belépés Regisztráció
Elválasztó
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után
Te is megírod a Véleményedet
az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után Te is megírod a Véleményedet az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Eddigi felhasználói hozzászólásaink:
1663 db

Eddigi felhasználói hozzászólásaink: 1663 db

Kiemelt Vélemények

Gábor sikertörténete

Gyenge matekosként kezdte, és végül szuper eredménnyel emelt szintű érettségit tett... Ha ez az akarat kitartással párosul, akkor akár lehetetlennek látszó eredményt is el lehet érni. Kiváló példa erre Petrovics Gábor vecsési tanítványunk története. ... Tovább a cikkhez


Csongor a 8. központi felvételire készült. Mindenképp szeretett volna gimnáziumba kerülni. Mivel 7. osztályban nem volt sikeres matematikából (év végén 2-es volt), különösen boldoggá tette őt is és családját is, hogy a videók segítségével önállóan fel tudott készülni két hét alatt a központi felvételire.

Olyannyira sikerült a felkészülés, hogy osztályában tanárai megdöbbenésére is a legjobb matek felvételit írta. Iskolájában pedig a 2. legjobb lett.

Azóta már előfizettünk gimnazista lányunk részére a 9., 10.-es matematika oktatásra és előre tanul Csongor öccse a 6. osztályos videók segítségével.
Nagyon köszönjük a segítséget!

Üdvözlettel:

Lelkes Andrea (Csongor édesanyja) 2013. május


A Matekmindenkinek.hu-val először, mint az Év Honlapja pályázat zsűritagja kerültem kapcsolatba. Már az akkori változatban is megfogott, hogy a matekot megérteni kívánó gyerekek szemszögéből indul ki a site és hogy milyen szakmai alapossággal és megvalósítási igényességgel teszi mindezt. Ekkor még nem sejtettem, hogy saját gyerekeim kapcsán felhasználóvá válik a családom, ti. nálunk is megjelent a "Matek Mumus" a gimnáziumi felvételire való felkészülés során. Azóta már a második gyerekkel koptatjuk a képzeletbeli matek iskolapadot, így ma már mind a webbel foglalkozó informatikai vezetőként, mind pedig szülőként merem ajánlani bárki számára az oldalt, akinek iskolás gyereke van.

Ószinte nagyrabecsüléssel

Kollár László
MICROSOFT Magyarország - fejlesztési igazgató 2012. július


Őszinte elismeréssel adózom honlapotoknak. Úgy vélem, mind matematikai tartalmát, mind módszertani megalapozottságát tekintve kitűnő munkáról van szó, amely nagy segítséget jelent a matematika tanulása során nehézségekkel küszködő diákoknak. A számítógépes forma igencsak összhangban van a jelenlegi középiskolások tanulási szokásaival, érdeklődésével, s ezért motiváló ereje sem elhanyagolható.

Gyimesi Róbert - a budapesti Árpád Gimnázium matematikatanára, jelenlegi igazgatója 2009. szeptember

Egy 7.-es kamasz anyukája

2017. november

Tegnap este arra értem haza, hogy az addig videó-ellenes "Anya, hagyjál már a videókkal"-KAMASZ fiam a Matek Oázist nézte, csak úgy magától, vagyis belső indíttatásból, majd azt mondta: "Anya, ez tényleg jó!"

Jagicza Réka

2017. november

Szofi lányom használja a videóikat, és bár nehezen áll neki, közben ráhangolódik, sőt, élvezi. Nagyon hasznos anyagok.

Bodó Tünde

2017. november

Kedves Bea!

Nagyon szeretjük és elégedettséggel használjuk a matekmindenkinek anyagait. :)
(...)
Örülök, hogy vagytok, én magam reáltagozatos gimibe jártam anno egy fantasztikus, elhivatott matektanárral... Furcsa volt látni, hogy a gyerkőceim inkább kötelező rossznak tekintik a matematikát...A gyerekeim szeméből eddig hiányzott a csillogás, de már alakul. :)) Köszi nektek!

További jó munkát kívánok nektek!
Tünde

Luca anyukája - norvég 5.

2017. november

10 éves lánykámnak vettük meg a 3-4. osztályos kombinált tananyagot. Norvégiában élünk és szeretnénk ha magyarul is lenne lehetősége gyakorolni a matekot. Nekem is az volt a benyomásom, hogy az oldal és a magyarázatok rendszerezettsége és a rengeteg interaktív tananyag nagyon jól használható lesz, de azt hogy ennyire szeretni fogja nem is gondoltam. Tegnap 3 órát töltött a feladatokkal, este úgy kellett a játékok mellől ágyba parancsolni. Szemben a különböző munkafüzetekkel, ezeket a videókat nem tartja unalmasnak. Mivel ő ADHD-s fontos, hogy az anyagok egyszerre olvashatóak és hallhatóak, hogy rengeteg az interakció és a kedves motiváció a videók során, így a figyelmet sokkal könnyebben leköti. Emellett a nappaliban a fotelben ülve a nagy képernyőn használja az oldalt, nem pedig egy asztal mellett, így belefér hogy időnként mozog, feláll, ugrál stb. ami egy hyperaktiv gyereknél szinten nagy segítség. Ráadásul a matek oázis tanárnénije sokkal türelmesebb és nyugodtabb mint mi :) így a gyakorlás lényegesen kevesebb feszültséggel jár :)

Hegedűsné Szalai Ágnes

2017. november

Önöknek/Nektek köszönhetem, hogy felnőtt fejjel egy nagyon jó matematika érettségit sikerült tennem még 2009-ben. Valóban úgy gondolom, a "MatekMindenkinek" nélkül nem ment volna. Köszönöm (facebook)

Tóth János

2017. november

Köszönöm a gyermekeim nevében!! :) (facebook)

Horváth Hajnalka

2017. október

Szenzációs! Nagyon jól érthető, követhető. A lányom 12 éves, nagyon szívesen csinálja. Motiválja...

Szalisznyó Judit

2017. október

Fejlesztő pedagógusként egyszerűen imádom ezt az oldalt, és nemcsak én,hanem a gyerekek is :) a matek óráimon is nagyon hasznos :) köszönet a munkátokért (facebook)

Várhalmi Klára

2017. október

Nagyon jónak tartom, a tananyagok feldolgozása lényegre törő, tempója alkalmazkodik a gyerekhez. Az egyes témák felépítése logikus. Az egészen érzik a gyerekcentrikusság. (facebook)

Fürst János

2017. október

Unokámmal két éve - előfizetéssel - élvezzük a programot és jókedvűen tanulunk, játszunk, gyakorolunk. Nagyon jól haladunk és az iskolai eredmények is visszaigazolják a program előnyeit. Harmadikos létére - ez tavaly is így volt - osztályelső matekból és a korosztályos versenyeken is jól szerepel. (facebook)

Dohányné Kati

2017. október

Nagyon hasznos a gyerekeknek! Igazán tetszik! Gratulálok!

Fésüs Mónika

2017. október

Kedves Bea és Matek Oázis csapat!

Szept. végén/okt. elején vettem meg a Matek 2-3. prémium csomagot a 3. osztályos kisfiamnak.
Azóta egy-két estés kihagyásokkal, de sorban haladunk. Kezdtük a számok 20ig, 30ig lecókkal és játékokkal, folytattuk a szorzással. Tegnap fejeztük be a 6os szorzást. Mindig játékkal zárjuk a lecókat.

A MatekOázisra sajna csak esténként jut időnk. Ezért nagyon örülök, h a leckék színesek és nem passzívan van jelen a gyerek, hanem az első fogódzkodó után rögtön az ő közreműködésével halad a lecó.

Csanád nagyon megkönnyebbült, amikor megtapasztalta, h a tempó hozzá alkalmazkodik, és ha a számításhoz tovább gondolkodik, nem ordítják le a fejét, hanem "türelmesen megvárja" őt a gép.

Alig akarom elhinni, h szívesen ül le matekozni:)))


Csanád nehezen kezeli a gyorsaságot. A játékoknál leblokkol, amikor a vadkacsa közeledik és már el-elhagyja a puskát, és ő még nem tudja a választ. Nem találtam sebesség beállító lehetőséget. De talán jobb is így, szoknia kell. Segítek ebben neki: kezdünk a gyakorló-kezdő szinttel, és megyünk feljebb, sőt már versenyben is volt úgy, h ő kérte.

Visszatérünk korábbi lecók játékaira, sajnos sokszor még nem vágja a már megtanultakat. Azaz még nem rögzült benne. De nem adom fel!
Ennek ellenére szeret az MO-hoz ülni:)))

Így aztán még eszembe se jutott, h az aktuális anyaggal kicsit előzzük az órai munkát.
Ez a második hét a suliban, hogy a 3. osztályos anyagot veszik.

Kicsit nemtom hova kapjak. A 2 osztályos anyagból a 100as számkört és még sok mást nem is vettük a MatekOázissal.
....
Most belenéztem a 3 osztályos anyagba. Nagyon jó a helyiérték magyarázat. Látom, már játékok nincsenek, ezeket továbbra is megtaláljuk a 2 osztályos anyagban.

No, szóval van feladat bőven! Kicsit későn eszméltem a bajra, de már kezeljük! Köszönöm a lehetőséget!

Móni

Orbán Mária

2017. október

3-asra érettségiztem matekból a segítségével! És csak az utolsó évben használtam! Nagyon jó!!! (facebook)

Mester Zsolt

2017. szeptember

Mi két éve vesszük. Matek érdemjegy az ötödikes lányomnak 5-ös. Most a hatodikat gyűrjük. (facebook)

Szikszainé Wéber Dóra

2017. október

Kisfiamat a tavalyi év folyamán regisztráltam az Önök oldalán, meg is vettük a 6. osztályos matematika csomagot. /Dicséretes 5-ös lett évvégén. :-)

Mester Krisztina

2017. október

Szuper a program nagyon szereti a gyerek!

Medve Zsuzsanna (facebook)

2017. szeptember

Nagyon hasznosnak és jónak tartom. Negyedikes lányom nagyon szereti és magától is csinálja. Szereti a magyarázatokat és élvezettel csinálja. Én ezt nem tudtam elérni nála:)

Béday Ferenc

2017. szeptember

Én egy 7-es fiú vagyok. Matematikából nem vagyok a legjobb. Én 4. osztályban találtam rá erre az oldalra és azóta is használom, ha nem tudok valamit. Köszönöm, hogy megalapítottátok ezt az oldalt, nagyot javultak a jegyeim :""D

Jánk Lili

2017. szeptember

Nagyon köszönöm, hogy van ez a matek oázis. Én egy 11 éves kislány vagyok, de 2-es matek jegy helyett 4-es matematika jegyet vittem haza, aminek anyukám nagyon örült, és remélem nagyon nagyon nagyon sokáig lesz még ez az oldal, és megmutattam a tanáromnak, és ő is megvette, és ebből tanít minket. Köszönjük nektek.

Magna Lóránt

2017. szeptember

Nagyon jók ezek a cuccok

Bajuszné Baráth Éva

2017. szeptember

Augusztus közepén, úgy egy hónapja találtam rá a Matek Oázisra. Nagyon jól jött a szorzótábla tanulás közepén és a 2.-os anyag ismétlésekor. Sokkal hamarabb megtanulta a szorzótáblát mint azt reméltem. Ahogy belenéztünk a 3.os anyagba, azt is megértette és ami megdöbbentő, hogy ez az egész engem is odahúz a gép elé. Ott vagyok a kislányom mellett, és látom hogy érdekli az egész. Köszönöm, hogy létrehozták ezt az oldalt.:)

Borbála, édesanya

2017. szeptember

Nagyon hatékony a megrendelt matek tananyag, fiam sokkal inkább megérti ebből a matekot, mint órákon, ezért szeretnék köszönetet mondani!

Varga Andrea

2017. szeptember

Sziasztok, szuperek vagytok, imádlak benneteket, köszönöm a magam és a tanulóim nevében, puszi Szlovákiából! :) V.ANdrea

Bori Mariann

2017. szeptember

Köszönöm az ingyenes tanári hozzáférést a tananyaghoz.
Eddig nagy segítségemre volt ez az elektronikus tananyag a tanításban,
a tanulók élvezték, és szerették.

Üdvözlettel:
Bori Mariann mat-fiz tanár

Kozmann-né Niklai Zsuzsanna

2017. szeptember

Kedves Bea!
Köszönöm a lehetőséget, természetesen továbbra is élni szeretnék az interaktív videók használatával a tanítás során. A tananyaghoz kapcsolódó szemléltetés, magyarázat változatossá teszi a tanórákat, mert szolgálhat az új ismeret bevezetésére, ismétlésre, az ismeretek megerősítésére és gyakorlásra is. Sokat segít a tanulási nehézségekkel küzdő tanulók tanulási folyamatában. Nagyon szeretik a tanulók a gyakorló feladatokat, a figyelemzavaros tanulók is aktívan részt vesznek a feladatok megoldásában.
Sikeres tanévet és jó munkát kívánok.
Üdvözlettel:
Kozmann-né Niklai Zsuzsanna

Máté Renáta - 12

2017. augusztus

Nagyon köszönöm a segítségeteket,amit a múlt tanévben kaptam: 38 évesen 20 év kihagyás után, 3 gyermek mellett, közepes eredménnyel matek érettségiztem le 7 hónap felkészüléssel! Ez hatalmas sikerélmény a számomra! Ez idő alatt 1-2 matekórám volt az iskolában, így 99%-ban a Ti anyagotokkal készültem fel a vizsgára. Nagyon hatékony volt, nagyon hálás vagyok a munkátokért!!!!