Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink
Regisztráció Belépés
Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink Gyakran Ismétlődő Kérdések Kérdezz-Felelek Kapcsolat
Belépés Regisztráció
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után
Te is megírod a Véleményedet
az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után Te is megírod a Véleményedet az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Eddigi felhasználói hozzászólásaink:
1777 db

Eddigi felhasználói hozzászólásaink: 1777 db

Kiemelt Vélemények

Gábor sikertörténete

Gyenge matekosként kezdte, és végül szuper eredménnyel emelt szintű érettségit tett... Ha ez az akarat kitartással párosul, akkor akár lehetetlennek látszó eredményt is el lehet érni. Kiváló példa erre Petrovics Gábor vecsési tanítványunk története. ... Tovább a cikkhez


Csongor a 8. központi felvételire készült. Mindenképp szeretett volna gimnáziumba kerülni. Mivel 7. osztályban nem volt sikeres matematikából (év végén 2-es volt), különösen boldoggá tette őt is és családját is, hogy a videók segítségével önállóan fel tudott készülni két hét alatt a központi felvételire.

Olyannyira sikerült a felkészülés, hogy osztályában tanárai megdöbbenésére is a legjobb matek felvételit írta. Iskolájában pedig a 2. legjobb lett.

Azóta már előfizettünk gimnazista lányunk részére a 9., 10.-es matematika oktatásra és előre tanul Csongor öccse a 6. osztályos videók segítségével.
Nagyon köszönjük a segítséget!

Üdvözlettel:

Lelkes Andrea (Csongor édesanyja) 2013. május


A Matekmindenkinek.hu-val először, mint az Év Honlapja pályázat zsűritagja kerültem kapcsolatba. Már az akkori változatban is megfogott, hogy a matekot megérteni kívánó gyerekek szemszögéből indul ki a site és hogy milyen szakmai alapossággal és megvalósítási igényességgel teszi mindezt. Ekkor még nem sejtettem, hogy saját gyerekeim kapcsán felhasználóvá válik a családom, ti. nálunk is megjelent a "Matek Mumus" a gimnáziumi felvételire való felkészülés során. Azóta már a második gyerekkel koptatjuk a képzeletbeli matek iskolapadot, így ma már mind a webbel foglalkozó informatikai vezetőként, mind pedig szülőként merem ajánlani bárki számára az oldalt, akinek iskolás gyereke van.

Ószinte nagyrabecsüléssel

Kollár László
MICROSOFT Magyarország - fejlesztési igazgató 2012. július


Őszinte elismeréssel adózom honlapotoknak. Úgy vélem, mind matematikai tartalmát, mind módszertani megalapozottságát tekintve kitűnő munkáról van szó, amely nagy segítséget jelent a matematika tanulása során nehézségekkel küszködő diákoknak. A számítógépes forma igencsak összhangban van a jelenlegi középiskolások tanulási szokásaival, érdeklődésével, s ezért motiváló ereje sem elhanyagolható.

Gyimesi Róbert - a budapesti Árpád Gimnázium matematikatanára, jelenlegi igazgatója 2009. szeptember

Szepesi Eszter

2018. október

Köszönöm szépen, már első nap hasznát vettük a videóknak, enélkül nem sikerült volna a leckét megcsinálni.
Mi felnőttek már hozzá sem szagolunk a másodfokú egyenlethez! Reméljük, hogy hozzászokik a gyerek a használathoz és megszereti, egyedül is használja majd, úgyhogy köszönöm még egyszer!

Bánó Tekla

2018. október

Nagyon sokat segít a sok videó, játék, és végre egy két nap használata után értem a kétjegyűvel való osztást :) Olyan sok segítséget nyújt ez a weboldal! Kösz Matekoázis! <3

Simon Diána (facebook)

2018. október

Nekünk is egy jegyet sikerült javítani a múlt évhez képest. Nyáron gyakoroltunk, s könnyen vesszük az akadályokat eddig.

Szeverényi Annamária

2018. október

Nagy segítséget jelentenek a videók, de a játékokat még szeretik is, ami nagy kincs számomra.

Bánóczy Mariann

2018. október

Gyermekem 9.osztályos gimnazista, meg is rendeltük az idei év tananyagát Önöktől. :-) Már a második dolgozata sokkal jobban sikerült!!!

Molnár Károlyné, nagymama

2018. október

Gratulálok az oldal szerkesztőinek!!! Unokám eddig szerette a matekot, de most nagy élvezettel gyakorol is! (2.oszt.-os)
Csodálatos így tanulni! Köszönöm minden nagymama nevében!!

Ruff Krisztina (facebook) - 1.

2018. október

Nyáron kisfiam is "játszott" a feladatokkal. Itt értette meg a szöveges feladatot. Nagyon jó ez az oldal.

Betlehem Ildikó

2018. október

Kedves Matek Oázis!

Nagyon köszönjük a remek videókat, nagyszerű munkát végeztek. (...) Nem is volt kérdés számunkra a megrendelés. A legjobb, legösszeszedettebb, legérthetőbb anyag, amit találtunk eddig a neten. Rengeteget segített eddig is. Szerintem az egyetemig használni fogunk Benneteket. További jó munkát és sok sikert!

Betlehem Ildikó

Joó András

2018. október

Mint nagyapa rendszeresen tanulom a matekot az iker unokáimmal. Augusztus közepétől szinte az összes ingyenes példát megoldottuk, melynek eredménye 2 db 5-ös dolgozat. A kedves tanárnő érthetően, aranyosan magyaráz, a példák szenzációsak. A gyerekek megszerették a matekot. KÖSZÖNÖM, CSAK ÍGY TOVÁBB!!!

Dani

2018. október

Nagyon jó. Nem volt nehéz, de nem is volt könnyű. Jó ezzel tanulni.

Bernáth Tünde

2018. szeptember

Pár hete kezdtük el használni 2. osztályos kisfiammal, hetente kb. 2-3 nap 30-40 percet, de már látszik hogy nagyon jó döntés volt előfizetni! Köszönjük

Horváth Marianna

2018. szeptember

Köszönjük, hogy vagytok, nekünk nagyon sokat, és jól segít az "Oázis"!

Szabina, újraérettségiző - -

2018. szeptember

Sziasztok!
Nagyon nagy segítség volt nekem a matekoázis, az interaktív videók szuperek, és ahogy elmagyarázzátok közben, az is nagyon jó. Én pár év után érettségiztem újra, mert továbbtanuláshoz szükségem volt mindenképp a matek érettségire, amihez a korábbi 36%-ommal nem indultam jó helyről. Kevesebb, mint 3 hónap alatt sikerült veletek felkészülnöm az újra érettségizéshez és májusban egy 88%-os érettségit írni.
Köszönöm Nektek!

Szalay Istvánné

2018. szeptember

Öröm számomra, hogy csatlakoztam a sikeres közösséghez.
Nagyszerű segítség az iskolai tananyagban. Szeretik a gyerekek és a felnőttek is.

Németh Sándorné, tanárnő

2018. szeptember

Kedves B. Békési Beáta!
Nagyon köszönöm, hogy ingyenesen használhatom továbbra is az anyagokat! Szaktanácsadóként a tanév-előkészítő fórumon tavaly is bemutattam, és az idén is be fogom mutatni a Matek Oázis Tanári Klubtagság előnyeit!
Pedagógusként, diákjaimmal használjuk az oldalt. Az ingyenes hétvégékre külön felhívom figyelmüket!
Hosszabb hiányzás esetén nagyon jó segítség a tanuló felzárkóztatására!
Köszönettel: Németh Sándorné

Nemcsics Márta, tanárnő

2018. szeptember

Évek óta nagy segítségemre vannak a tananyagok a fejlesztő munkában, nagy örömmel használom őket, és a diákok is bátorságot merítenek belőle.

Jázmin, pótvizsgázó

2018. augusztus

Kedves Beáta. Szeretném meg köszönni magának az egész nyáron át nyújtót segítségét, és azt, hogy megalkotta vagy megalkották ezt az oldalt ami nekem is és, az osztálytársamnak is segített átvészelni a pótvizsga szörnyűségeit. Örömmel tudatom, hogy hivatalosan is 8. osztályos vagyok. Ön nélkül sose sikerült volna nekem sem, és az osztály társamnak sem. Mindent köszönök, és továbbá is fogom használni az oldalt.

Cs. Balázs - 7

2018. augusztus

A mai napon hála a jó Istennek és az önök segítségének sikerült a matematika pótvizsga.
Balázs elkezdheti a 8. évfolyamot! Köszönöm szépen!

Bundik Ildikó

2018. augusztus

Kedves Matekoázis!
Horvát nyelvtanuláshoz használom az oldalukat. A középfokú nyelvvizsgámat is ennek az oldalnak köszönhetem.

Nagy János

2018. augusztus

Tisztelt Békési Tanárnő !

Nagy örömömre szolgált végig kisérni a fiam fejlődését és a logikus gondolkodásának kialakulását.
Én mérnök vagyok nem jó tanár. A szorgalommal és a rendszerességgel ami kialakul bennünk a matematikán keresztül, hihetetlen nehézségeket is legyűrhetünk. Jó volt látni a fiamban, hogy kinyílt az értelme a tudásra. Az önbizalma megerősödött a matematikán kívül is nagyon jó eredményeket ért el. A matematika egy csodás tudomány a minden napokban körülvesz ha még nem is figyelnek rá az emberek. A jó döntéseket hozni, logikus gondolkodással és még sorolhatnám.. További sok sikert kívánok önöknek.

Üdvözlettel:

Nagy János

Nagy Ágnes, felnőtt diák

2018. július

Köszönöm szépen az eddigi segítséget az érettségihez! A csoportból az enyém lett a legjobb matek, köszönet érte! 45 éves vagyok ... biztos vagyok benne, hogy nagy segítség lesz mindenkinek a matek oázis!

H. Kriszta

2018. július

Anyukaként én regisztráltam a gyermekemet, mert a MATEK tanárnőjétől hallottam, hogy a program milyen jó!! Félévkor a fiam kettes volt matekból. Márciusban kezdtünk az Önök programjával tanulni....és azután "CSODÁK" történtek!!! Sorban jöttek a négyes, olykor ötös dolgozatok!!! Így lett év végén hármas. Nyolcadikban félévre megcéloztuk a négyes érdemjegyet.
Gratulálni szeretnék a módszerükhöz, mert hihetetlenül eredményes!

Homoki-Nagy Simon

2018. július

Szeretném megkösszönni az ön és csapata munkáját.
1 éve tettem az érettségit akkor úgy hogy félevkor megbuktam,a semmiből érettségi előtt 2 héttel rátalálltam az oldalra. Ennek köszönhetően a 3 db 0 pontos próba érettségi után tudtam produkálni egy 41%-os érettségit. El se hittem.
Idén újra probálkoztam...
A matektanárom annyit mondott h megeszi a kalapját ha kettesnél jobbat írok...
Ehhez képest 70% lett mindössze 1 hónap tanulással, ezzel pedig felvételt nyertem egyetemre.
Hatalmas töréspontot jelentett megszeretni a matekot...
Sőt ráadásul mérnök hallgató lettem, így folytathatom az emelt résszel a tanulást, aminek nagyon örülök.
Egyszóval köszönöm!
Jöhet az integrálás és társai, és alig várom!

Luca anyukája Norvégiából - norvég 6.

2018. június

10.5 eves lanykam egesz tanevben orommel hasznalta a tananyagokat, mindig a norvegiai iskolai tananyaggal parhuzamosan haladva. Mar megrendeltuk neki az 5-6. osztalyos kombinalt tananyagot is, aminek mar neki is latott. Szuper hogy egesz evben megmaradt az erdeklodese es a lelkesedese, es nagyon fontosnak tartom hogy az anyanyelven is hallja a magyarazatokat. Minden kulfolodon elo gyereknek jo szivvel tudjuk ajanlani a Matekoazist :)

Horváthné Éva (facebook)

2018. június

Az érettségi felkészítő csomag teljes mértékben megéri az árát, nagyon bevált.
Nagyon jók a videók, érthető magyarázattal.

Tóth Erika, Kárpátalja

2018. június

Nagyon szépen köszönöm az áldozatos munkájukat a weboldalon. Személy szerint azért használom az oldalukat, mert több fiatalt készítettem fel a vizsgákra, és köszönöm az érdeklődést. További kitartást kívánok a munkájukhoz!