Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink
azisTV
Belépés
Tananyagok
Vásárlás
Vélemények
Írásaink
Gyakran Ismétlődő Kérdések
Kérdezz-Felelek
Belépés
Regisztráció
.
IsmeretlenCCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
ID Profil

Rendeléseim
Jogosultságaim
Dicsőségfal

Kilépés
Kilépés
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után
Te is megírod a Véleményedet
az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után Te is megírod a Véleményedet az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Eddigi felhasználói hozzászólásaink:
2420 db

Eddigi felhasználói hozzászólásaink: 2420 db

Kiemelt Vélemények


Csongor a 8. központi felvételire készült. Mindenképp szeretett volna gimnáziumba kerülni. Mivel 7. osztályban nem volt sikeres matematikából (év végén 2-es volt), különösen boldoggá tette őt is és családját is, hogy a videók segítségével önállóan fel tudott készülni két hét alatt a központi felvételire.

Olyannyira sikerült a felkészülés, hogy osztályában tanárai megdöbbenésére is a legjobb matek felvételit írta. Iskolájában pedig a 2. legjobb lett.

Azóta már előfizettünk gimnazista lányunk részére a 9., 10.-es matematika oktatásra és előre tanul Csongor öccse a 6. osztályos videók segítségével.
Nagyon köszönjük a segítséget!

Üdvözlettel:

Lelkes Andrea (Csongor édesanyja) 2013. május


A Matekmindenkinek.hu-val először, mint az Év Honlapja pályázat zsűritagja kerültem kapcsolatba. Már az akkori változatban is megfogott, hogy a matekot megérteni kívánó gyerekek szemszögéből indul ki a site és hogy milyen szakmai alapossággal és megvalósítási igényességgel teszi mindezt. Ekkor még nem sejtettem, hogy saját gyerekeim kapcsán felhasználóvá válik a családom, ti. nálunk is megjelent a "Matek Mumus" a gimnáziumi felvételire való felkészülés során. Azóta már a második gyerekkel koptatjuk a képzeletbeli matek iskolapadot, így ma már mind a webbel foglalkozó informatikai vezetőként, mind pedig szülőként merem ajánlani bárki számára az oldalt, akinek iskolás gyereke van.

Ószinte nagyrabecsüléssel

Kollár László
MICROSOFT Magyarország - fejlesztési igazgató 2012. július


Őszinte elismeréssel adózom honlapotoknak. Úgy vélem, mind matematikai tartalmát, mind módszertani megalapozottságát tekintve kitűnő munkáról van szó, amely nagy segítséget jelent a matematika tanulása során nehézségekkel küszködő diákoknak. A számítógépes forma igencsak összhangban van a jelenlegi középiskolások tanulási szokásaival, érdeklődésével, s ezért motiváló ereje sem elhanyagolható.

Gyimesi Róbert - a budapesti Árpád Gimnázium matematikatanára, jelenlegi igazgatója 2009. szeptember

JUDIT

2021 február

Pár nappal a felvételit megelőzően találtam rá a Matekoázis felvételi előkészítőjére, nagyon jó! Sajnálom, hogy korábban nem használtuk. Érthetően magyarázatra kerülnek a feladatok. Nagy segítség annak, aki időben elkezdi használni. Ajánlom Minden felvételit írónak!

Cs.né Szilvia

2021 február

Ajánlom a felkészítéshez mindenkinek.

Nagy Zsuzsa

2021 február

Jól összeállított tananyag, jók a magyarázatok. Különösen tetszik a felvételi feladatsorok alapos feldolgozása.

Petik Ági, felvételi előfizető - 2

2021 február

Csak jót tudok mondani róla, enélkül meg se próbáltuk volna. Így viszont nagyon jól sikerült. A következetes és jó magyarázatok, nagyon nagy magabiztosságot adtak.

L. Éva

2021 február

Egyszerűen, érthetően magyarázza el a matekot a gyerekeknek. Kisfiam első hallás után mindent értett, megjegyzett. Ráadásul nem nekem kellett órákon át magyaráznom, ezzel időt spóroltam és nem utolsó sorban rengeteg félreértést is elkerültünk, hogy hozzáértő pedagógustól, profi tananyagot hallgatott. Hálásan köszönöm a segítséget és remek pontszámot a felvételin!

M-F. CSanád - 4.oszztály

2021 február

Ugyan személyesen járt felvételi előkészítőre, mégis szerepe volt (van és lesz) a MatekOázisnak a tananyagok megértésében és gyakorlásában!

Schleier Szabolcs

2021 február

Egy felvételire nagyon fel kell készülni. Utólag sajnálom, hogy nem rendszeresen és időben kezdtem tanulni. Mindig 5-ös voltam matekból, de nekem is fel kellett volna jobban készülnöm. Az utolsó pár hétben használtam az Oázist és napról napra jobban tudtam a feladatokat. Magamhoz képest rosszabb lett a felvételim. Ha visszamehetnék az időbe akkor biztos, hogy hamarabb és csak is az Oázissal készülnék fel újra. Kár, hogy anyára nem hallgattam.

Szilvia

2021 február

Átfogó,tematikus, jól értelmezhető anyag. Játékos, szórakoztató feladatok.

Péter Kata

2021 február

Hosszútávú előfizetést választottam évekkel ezelőtt, hogy mindhárom gyermekem "beleférjen" a felvételiig. Akkor nagyon kedvező volt a lehetőség. Igazán nagy gondjaik nem voltak, de ha megakadtak, volt hová nyúlni, nem kellett külön tanár. Ezért nagyon hálás vagyok. Egyik gyermekem tavaly különösképpen meglepett a matek felvételi eredményével, de az idén is sikerült a nagy átlagon felül teljesíteni.

K. Dalma

2021 február

Nagyon sokat segített nekem a Felvételi Felkészítő videó sorozat. Amellett, hogy a felvételire is felkészített nagyon sok új és fontos információval bővült a tudásom, melyeket a 8. évfolyam során eddig rendkívül hasznosak találtam. Bátran merem ajánlani bárkinek akinek segítségre van szüksége ezzel kapcsolatban. Köszönöm a segítséget:)

Sarolta

2021 február

Szülőként nagyon hasznosnak találom. A tananyagokat jól rendszerezve veszi át, jók a tesztek, amik felmérik egy-egy tananyag ismeretét. A régebbi felvételi feladatlapok kitöltése és magyarázata is nagyon hasznos, jó ötleteket ad egy-egy feladat megkezdéséhez.

Balázsné Lendvai Ilona

2021. február

Szeretném én is megköszönni a felvételire való felkészülésnek Ön által nyújtott lehetőségét.
Nagyon jól érthető a magyarázat, sok típusfeladat megoldásában segít ötletet adni, hogy kell egyáltalán elkezdeni, mire kell odafigyelni, kihámozni a lényeget.

Kluiber Andrea

2021 február

Nagyon hasznos a program, részletesen, érthetően magyaráz. Napi szinten használta a gyermekem. A felvételi modult is rendszeresen használta. Sikeres matek felvételit írt. (44 pont)

Borbély Krisztina

2021 február

Szerintem az egyik legjobb felkészítő anyag, ha lelkiismeretesen végzi a gyerek.

Kemény Andrea

2021 február

Nagyon szemléletes, leköti a gyerek figyelmét.

Jánokiné Szilvi

2021 február

Sokat segítettek a magyarázatok. A tantárgyi jegye ugyan nem változott, legfeljebb gyenge négyesből erős négyes lett, de a felvételije egész jól sikerült.

Szabó Betti - 7 tesó 5

2021 február

Köszönöm a lehetőséget, hogy van ilyen segítség.
A fiam BMTN,-es 22 pontot írt. Még többet kellett volna gyakorolni, de így is 8-9 órája volt a felkészítőkkel együtt már nem maradt ereje.

Csilla

2021 február

Még nem tudjuk, hogy sikerült-e a felvételi, ez csak áprilisban derül ki. De jó lett a matek, 40 pont.

Hardi Tamás

2021 február

Nagyon sok segítséget kaptunk a programtól, főleg a tanulási módszert illetően. Persze sok munka és motiváció is kellett mellé. Bejött, hogy kisfiam minden félévben egy jegyet javított (2019 ősze óta), s ma már ötös matekból, s 44 pontos felvételit írt. Mindez más tárgyakra is hatással volt, így ma már nagyon jó tanuló, a jegyei alapján felvették a mostani iskolájának gimnáziumi részébe. Köszönjük szépen a lehetőséget, a középiskolában is folytatjuk a matekmindenkinek.hu használatát!

Gunczer Andor - 12

2021. február

A Matek Oázissal gyerekjáték volt az 5-ös, pedig előtte azt hittem, hogy erre születni kell, elmondanám, hogy miért éri meg velük tartani:

1. A Matek Oázis mindenkivel kompatibilis, hiszen saját ütemedben, a saját biológiai adottságaidhoz alkalmazkodva tudod megszerezni az érettségihez szükséges tudást. Én például új anyag elején nehezebben tanulok, viszont később, komplex alapok elsajátítása után sokkal gyorsabban jegyzem meg az ahhoz kapcsolódó leckéket, mint a többi ember, ám a tantermi órák egyenletes ütemezése miatt már az elején lemaradtam, esélyem se volt megértenem a matematikát.

2. A Matek Oázis a jövő oktatási formáját alkalmazza! Minden téren rugalmassággal rendelkező előre felvett videókból álló online kurzusok térhódítása elkerülhetetlen, aki pedig a Matek Oázison tanul, az ebbe is betekintést nyerhet, előre kialakíthatja ezen a területen tanulási szokásait. Köszönöm szépen a Matek Oázisnak, hogy megmutatta nekem azt, hogy lehet vannak tehetségek, de a sikert nem tehetséggel, hanem kemény munkával, és személyreszabott stratégiával lehet elérni!

Fürst János

2021 február

Nagyon jók az oktató anyagok, alaposan rávezet az adott témára és azt részletesen elmagyarázza.

Csernus Csilla

2021. február

...tényleg javult a fiam matek osztályzata, a felvételi is jól sikerült. Köszönöm Önöknek

Zoltner Rudolf

2021. február

Én is szeretnék Önnek és csapatának gratulálni amiért létrehozták ezt a nagyszerű tanulási és gyakorlási lehetőséget!

Igen, a fiam is most felvételizett, 8.-os és örülünk mert matekból 39 pontot írt! (...)

Két szóban a fejlődéséről: 6.-ban is megpróbáltuk a felvételit, matekból 18 pontot írt, úgy, hogy matektanárhoz járt. Ekkor határoztam el, hogy ez így nem jó, keresünk egy másik megoldást és én fogok vele felkészülni. Megtaláltuk Önöket, és 1 évig az Önök programjával készültünk. Azt is elárulom, hogy konkurens programra is előfizettünk, de nem használtunk, mindig Önökhöz tértünk vissza. Tény, hogy kellettem hozzá, együtt kellett csinálnunk, folyamatosan együtt készültünk, gyakoroltunk, de sikerült. Én már 52 éves vagyok, gondolhatja, nekem is volt mit újratanulni.

Szeretném megköszönni mindazt amit létrehoztak és ahogy létrehozták, a folyamatos lelkesítő és informáló leveleiket és kívánom, hogy hasonló sikeres felvételizőkkel gazdagodjon táboruk. Kérem, folytassák, már csak azért is, mert érettségire is kizárólag Önökkel szeretnénk felkészülni :).

Maradok tisztelettel,

Zoltner Rudolf
egy boldog apa

Zsebeházi Edit

2021. február

Pár napos az előfizetésünk, úgyhogy hosszú távú tapasztalataink nincsenek. Az ötödikes tananyagot vettük meg a lányomnak vasárnap, és este nagy lendülettel el is kezdtük nézni a törtes videót, ahol épp tartanak matekból. Váratlan röpdoga csapott le rá hétfőn :-) és azt mondja, hogy nagyon jó hogy este átvettünk 2 videót, mert úgy érzi, jól sikerült.
2 napja úgy jön haza, hogy ugye matek oázisozhat.. (ez nekem döbbenet! Az én lányom, aki utálja a matekot...) Tegnap az egyik játék is sorra került, ahol időre kellett a törtekkel fejben számolni, és sárkányokra lőni. A mai matekon a tanár megdicsérte (!!!) a lányomat, hogy milyen gyorsan és pontosan dolgozik a törtekkel. Úgyhogy a félévi matek hármast nagyon szeretnénk minél jobbra javítani év végén. Minden más tantárgyból ötös, és most talán lendületet kapott matekból is. Azt mondta, szereti a matek oázist, mert szuperjól magyaráz a videó! A játékok pedig tényleg szenzációsak, és játéknak foghatók el!

Viktória

2021. február

Kedves Bea!
Lányommal nyolcosztályos felvételire kezdtünk készülni, amikor egy ismerős ajánlotta a Matek Oázist. Az ingyenes tananyagok átnézése után nem volt kérdés, hogy megvesszük a felvételi előkészítő anyagaitokat. A lányom az osztály egyik legjobb matekosa, mégis a legelső próba felvételi feladatsoron 27 pontot ért el, jóval több mint egy órás munka után, ami megmutatta, hogy egy ilyen kihíváshoz kell az a plusz, amit az iskolapad nem feltétlenül ad meg. Fél év felkészülést követően élesben 40 pontot írt a matek felvételin. Rengeteget segített maga a tananyag is, és különösen a feladatokon végigvezető magyarázatok a felkészülésben. A gyerek élvezte az interaktív feladatmegoldást, és mai napig hivatkozza a feladatoknál azt, hogy "a Matek Oázisban ez úgy volt..." :) Nekem is nagy segítség volt, hogy tudtam, hogyan kell magyarázni egy negyedikesnek a nehezebb példákat. Köszönöm, hogy vagytok, és hogy hozzájárultatok egy nagyon sikeres írásbelihez!

Horváth Klaudia - szülő

2021. február

Üdv! Már két ízben rendeltem csomagot a Matek Oázistól, és mindennel nagyon meg voltam elégedve. A nagyobbik lányom - akik most nyolcadikos - két jegyet is javított 2 év alatt (2-ről 4-re), ami kiemelkedő teljesítmény! (...) Nagy tisztelettel vagyok Önök iránt, és minden elismerésem ezért a szuper oktatóprogramért!