Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink
Regisztráció Belépés
Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink Gyakran Ismétlődő Kérdések Kérdezz-Felelek Kapcsolat
Belépés Regisztráció
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után
Te is megírod a Véleményedet
az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után Te is megírod a Véleményedet az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Eddigi felhasználói hozzászólásaink:
1865 db

Eddigi felhasználói hozzászólásaink: 1865 db

Kiemelt Vélemények

Gábor sikertörténete

Gyenge matekosként kezdte, és végül szuper eredménnyel emelt szintű érettségit tett... Ha ez az akarat kitartással párosul, akkor akár lehetetlennek látszó eredményt is el lehet érni. Kiváló példa erre Petrovics Gábor vecsési tanítványunk története. ... Tovább a cikkhez


Csongor a 8. központi felvételire készült. Mindenképp szeretett volna gimnáziumba kerülni. Mivel 7. osztályban nem volt sikeres matematikából (év végén 2-es volt), különösen boldoggá tette őt is és családját is, hogy a videók segítségével önállóan fel tudott készülni két hét alatt a központi felvételire.

Olyannyira sikerült a felkészülés, hogy osztályában tanárai megdöbbenésére is a legjobb matek felvételit írta. Iskolájában pedig a 2. legjobb lett.

Azóta már előfizettünk gimnazista lányunk részére a 9., 10.-es matematika oktatásra és előre tanul Csongor öccse a 6. osztályos videók segítségével.
Nagyon köszönjük a segítséget!

Üdvözlettel:

Lelkes Andrea (Csongor édesanyja) 2013. május


A Matekmindenkinek.hu-val először, mint az Év Honlapja pályázat zsűritagja kerültem kapcsolatba. Már az akkori változatban is megfogott, hogy a matekot megérteni kívánó gyerekek szemszögéből indul ki a site és hogy milyen szakmai alapossággal és megvalósítási igényességgel teszi mindezt. Ekkor még nem sejtettem, hogy saját gyerekeim kapcsán felhasználóvá válik a családom, ti. nálunk is megjelent a "Matek Mumus" a gimnáziumi felvételire való felkészülés során. Azóta már a második gyerekkel koptatjuk a képzeletbeli matek iskolapadot, így ma már mind a webbel foglalkozó informatikai vezetőként, mind pedig szülőként merem ajánlani bárki számára az oldalt, akinek iskolás gyereke van.

Ószinte nagyrabecsüléssel

Kollár László
MICROSOFT Magyarország - fejlesztési igazgató 2012. július


Őszinte elismeréssel adózom honlapotoknak. Úgy vélem, mind matematikai tartalmát, mind módszertani megalapozottságát tekintve kitűnő munkáról van szó, amely nagy segítséget jelent a matematika tanulása során nehézségekkel küszködő diákoknak. A számítógépes forma igencsak összhangban van a jelenlegi középiskolások tanulási szokásaival, érdeklődésével, s ezért motiváló ereje sem elhanyagolható.

Gyimesi Róbert - a budapesti Árpád Gimnázium matematikatanára, jelenlegi igazgatója 2009. szeptember

Ludasi Krisztina

2019. február

Sokat használjuk a Matek Oázist, tudom, hogy nem fizettünk rá elő, de kisfiam rendszeresen és szívesen oldja meg a feladatokat. Látom, hogy tisztul a fejében kép a feladatok segítségével. Köszönjük az ingyenes lehetőséget!

Báder Doroti

2019. február

Sok problémám volt a függvények jellemzésével, most az oktató videóknak hála megértettem!

Borsos Eszter - 6.

2019. január

Szeretek rajzolni, inkább ilyen vizuális vagyok,ezért kell a Matek Mindenki :) Amúgy nagyon jó, mindig a TZ előtt gyakorlok vele, így jobban megértem itt mint ott C:

Németh Eszter

2019. január

Kedves Beáta!
Gratulálok az oldalához, fantasztikus!!!!
Örülök, hogy rátaláltam!
Eszter

Varjasi Kata Marianna

2019.január

A matek jegyeim jobbak amióta használom a Matek Oázist.

Brand Éva, tanárnő

2019. január

Újra szeretem tanítani a matematikát!!! Örök hálám a munkátokért!!! Megkönnyítettétek a tanítás - tanulás folyamatát számunkra! Sokkal élvezetesebb lett a tanórám, és a gyerekek lelkendezése, sikerélménye minden nehézséget feledtet! Köszönet azért, hogy léteztek!!!

Herbály László

2018. december

Tisztelt Matek Oázis!

Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy tanulhatok Önöktől! Azonnal el is kezdtem az ingyenes videókat nézni, a számelméleti példákat másodjára egyedül tökéletesen sikerült megoldanom. Már nagyon rég nem éreztem ekkorra örömteli tudásszomjat és sikerélményt a tanulás közben és utána! Teljesen megváltoztatta a Matek Oázis a matekhoz, a tanuláshoz való passzív viszonyulásomat és most már kezdem megszeretni a matematikát és a tanulást is az Önök forradalmian szeretet és emberközpontú oktatásának köszönhetően, amiért őszintén hálás vagyok Önöknek! Köszönöm!

"egy nagycsaládos anyuka"

2018. november

Nagyon köszönjük, nagy segítség nekünk. Ha odajutunk, Dorkánk szívesen használja!!! Sikerélményt ad a gyereknek, ami nagyon jó és fontos

Jakabné Verbóczki Szandra

2018. november

Nagyszerű dolognak tartom! Nagyon alapos. Köszönjük!

Timi

2018. november

Egyedi, jól kigondolt és hatékonyan kivitelezett. Ez az első év, hogy kipróbáljuk és az eredmény eddig megkérdőjelezhetetlen. Nem kérdés, hogy a jövő évi tananyagot is meg fogjuk vásárolni. Csak azt sajnálom, hogy nem találtunk rá hamarabb.

Betlehem Ildikó

2018. november

Több alkalommal írtam pozitív véleményt a Matek Oázisról. Először a hatodikos anyagot rendeltem meg gyermekemnek, és azóta is folyamatos előfizetők vagyunk. Fiam idén kezdte a gimnáziumot, így most már a kilencedikes anyagot használjuk. Rengeteget segített a tanulmányaiban ez a kitűnően felépített, nagyon jól érthető oktatóanyag. Egészen biztosan előfizetők maradunk az érettségiig.

Bolláné Ildikó

2018. november

Nagyon örülök, hogy van ez az oldal, hatalmas segítség a gyermekemnek és nekem is. Tényleg nincs még egy olyan módszer, amivel ennyire rövid idő alatt, ilyen sokat és játszva lehetne gyakorolni. Már az elsős kislányom is kéri, hogy hadd játszhasson vele, mert a tesótól látja...

Rózsika

2018. november

Az unokám mindig jókedvvel fog neki a feladatoknak, mert szereti a játékos feladványokat. Ebben a programban megtaláljuk az érdekes és az ismereteket bővítő magyarázatokat és feladatokat.

László Árpádné

2018. november

Hasznos, jól összeállított tananyag. Nagy segítség a továbbtanulásnál.

Emese

2018. november

Még nemrég használjuk a matek oázist .....a lányaim a versenyeket kedvelik a legjobban.

Ági & Csenge

2018. november

Nagyon jó a türelem és értelmes magyarázat és az ismétlés. Gyereknek tetszik, olyan mint egy számítógépes játék.

Anna

2018. november

A bemutató videók nagyon meggyőzőek voltak a gyermekemnek rögtön megtetszett. Sokat hezitaltam h előfizessünk-e rá, mert feltem, hogy a gyerekem lelkesedése hamar lelankad és nem fogja használni a programot. Szerencsére kellemesen csalódtam: továbbra is legalább olyan szívesen ül le az oktató videók és játékok mellé, mint más (nem oktató) játékokhoz. A "játékos tanulás" hamarosan a jegyein is változást hozott, illetve a feladatok végiggondolása és megoldása is pozitív irányban változott, és nemcsak ebben az egy tantárgyban. Egyszóval nagyon örülök, hogy megtaláltuk ezt a lehetőséget. Köszönöm az alkotóknak, és mindenkinek csak ajánlani tudom.

Bernáth Tünde

2018. november

Nagyon jó, elsőre soknak tűnik, de mibe kerül egy magántanár, plusz nekünk utazgatás, ez így tökéletes, remélem módom lesz a későbbi tananyagokra is előfizetni.

Anya

2018. november

Hálával tartozom azért, hogy a program ilyen jól fel van építve, nem sok hiányossága van a fiamnak, de bármilyen bizonytalanság esetén azonnal segít és meg is érti, tudja használni. Köszönöm szépen!

Betti

2018. november

Az elmúlt 1 hónap után kisfiam - a korábbi 2-esek után) 3-as matek dolgozatot írt, amit pozitív eredménynek tartok. A napi gyakorlásra még nem sikerült rávenni, de úgy gondolom, hogy a Matek Oázis hozzásegített a tananyag megértéséhez. Picit jobb kedvvel veszi elő a matekot. Mindenképpen tovább alkalmazzuk a Matek Oázist.

Mariann, anya

2018. november

Az az egy biztos, hogy ezeknek a feladatoknak szívesen nekiül csinálni, amikor az időnk engedi.

Klári

2018. november

Sokat segített az unokámnak a matek jegyekben!!

Zám Kata, Zalaegerszeg

2018. november

Az eddigi 1-es,2-esek után sikerült végre egy 4-es dolgozatot írni! Köszönjük!

Magdi

2018. november

Döbbenetes látni, hogy amit eddig (sokszor a családi béke rovására) sikerült a gyerekkel nagy nehezen átvenni matekból, az most a játékokon keresztül milyen egyszerű!

Egy anyuka

2018. november

Az oktatás kifogástalan, logikusan, megfelelő tempóban, lépcsőzetesen felépítve halad, tehát követhető.

Gepi anyukája, Orfű

2018. november

Középiskolai felvételire készülünk januárban a nyolcadikos fiammal. Jól összeállított anyagaitokkal, remélem, sikerül ez a kihívás! Gyermekem önállóan is gyakorol, ezzel megkönnyítettétek napjainkat! Köszönöm.