Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink
Belépés
Tananyagok
Vásárlás
Vélemények
Írásaink
Gyakran Ismétlődő Kérdések
Kérdezz-Felelek
Belépés
Regisztráció
.
IsmeretlenCCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
ID Profil

Rendeléseim
Jogosultságaim
Dicsőségfal
Kilépés
Kilépés
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után
Te is megírod a Véleményedet
az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után Te is megírod a Véleményedet az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Eddigi felhasználói hozzászólásaink:
2061 db

Eddigi felhasználói hozzászólásaink: 2061 db

Kiemelt Vélemények

Gábor sikertörténete

Gyenge matekosként kezdte, és végül szuper eredménnyel emelt szintű érettségit tett... Ha ez az akarat kitartással párosul, akkor akár lehetetlennek látszó eredményt is el lehet érni. Kiváló példa erre Petrovics Gábor vecsési tanítványunk története. ... Tovább a cikkhez


Csongor a 8. központi felvételire készült. Mindenképp szeretett volna gimnáziumba kerülni. Mivel 7. osztályban nem volt sikeres matematikából (év végén 2-es volt), különösen boldoggá tette őt is és családját is, hogy a videók segítségével önállóan fel tudott készülni két hét alatt a központi felvételire.

Olyannyira sikerült a felkészülés, hogy osztályában tanárai megdöbbenésére is a legjobb matek felvételit írta. Iskolájában pedig a 2. legjobb lett.

Azóta már előfizettünk gimnazista lányunk részére a 9., 10.-es matematika oktatásra és előre tanul Csongor öccse a 6. osztályos videók segítségével.
Nagyon köszönjük a segítséget!

Üdvözlettel:

Lelkes Andrea (Csongor édesanyja) 2013. május


A Matekmindenkinek.hu-val először, mint az Év Honlapja pályázat zsűritagja kerültem kapcsolatba. Már az akkori változatban is megfogott, hogy a matekot megérteni kívánó gyerekek szemszögéből indul ki a site és hogy milyen szakmai alapossággal és megvalósítási igényességgel teszi mindezt. Ekkor még nem sejtettem, hogy saját gyerekeim kapcsán felhasználóvá válik a családom, ti. nálunk is megjelent a "Matek Mumus" a gimnáziumi felvételire való felkészülés során. Azóta már a második gyerekkel koptatjuk a képzeletbeli matek iskolapadot, így ma már mind a webbel foglalkozó informatikai vezetőként, mind pedig szülőként merem ajánlani bárki számára az oldalt, akinek iskolás gyereke van.

Ószinte nagyrabecsüléssel

Kollár László
MICROSOFT Magyarország - fejlesztési igazgató 2012. július


Őszinte elismeréssel adózom honlapotoknak. Úgy vélem, mind matematikai tartalmát, mind módszertani megalapozottságát tekintve kitűnő munkáról van szó, amely nagy segítséget jelent a matematika tanulása során nehézségekkel küszködő diákoknak. A számítógépes forma igencsak összhangban van a jelenlegi középiskolások tanulási szokásaival, érdeklődésével, s ezért motiváló ereje sem elhanyagolható.

Gyimesi Róbert - a budapesti Árpád Gimnázium matematikatanára, jelenlegi igazgatója 2009. szeptember

Kisistók Attila (facebook)

2020. február

A lányom hetedik első félévében a suliban kettes volt matekból. Most gimisként első osztályban ötös. Csak rendesen kellett elmagyarázni és nem a táblát püfölni a krétával, hogy hülyék vagytok tanításként.
Tulajdonképpen ha a tanárok levetítenék ezt az anyagot, kis kiegészítésekkel majd gyakorlással, a diákok egész jó eredményeket érnének el a mostanihoz képest. Olcsóbb ez a megoldás mint egy plusz magántanár. Egy két tanárnak is javasolnám, hogy tanuljon belőle.

Kovács Magdus (facebook)

2020. február

Én regisztráltam, kipróbáltam az ingyeneset is. Majd vettem egy csomagot. Ami ma 14.00 kor már működött is. Azóta a 2.-os kislányom, aki gyenge matekból, abba se hagyja a matekozást. Nagyon élvezi. Azt mondja, így már érti. Nagyon köszönöm ezt a lehetőséget! Nagy segítség!

Újszászi Melinda (facebook) - 6

2020. február

Csak gratulálni tudok. Nagyon jól felépített gyakorló, magyarázó program. Kár hogy nem előbb találtam rá.

B. Krisztina

2020. február

A kisfiam 6. osztályos. Matek : 4-es lett.
Ez számunkra nagyon örömteli jegy volt, a tavalyi sok-sok közepes után.
A MatekOázis-t akkor vesszük elő igazán aktívan , ha megakadunk, de akkor nagyon-nagyon hasznos!
Köszönjük szépen a sok-sok munkát, a szuper érthető magyarázatokat, a jó feladatokat, a sikerélményt!

Salló Hajnalka

2020. február

Sikerült 3 jegyet javítani!!! Álmomban sem gondoltam volna, hogy létezik ilyen hatékony oldal a szárnyaszegett matekosoknak. Elmondhatom, hogy gyermekünk megszerette a matematikát és örömmel fog neki a feladatoknak. Ezt egész eddig soha, senkivel, semmivel nem sikerült elérni. Köszönöm szépen, hogy vagytok! Ez volt az idei év legjobb befektetése és legnagyobb öröme eddig.

Péter Kata

2020. január

Hosszú évek óta matekmindenkinek-előfizető vagyok. A legjobb befektetésnek gondoltam, hiszen 3 egykorú gyerekem van (ikrek plusz egy nagyon közeli utánfutó :) ), tudtam, hogy nem mindig fogok tudni ott ülni háromszor x órát a matekleckék fölött...

Amiért most írok Neked, az a felvételi:
A lánykám lelkiismeretesen végigcsinálta az összes korábbi felvételi feladatsort, időre, elejétől a végéig. 40 pont fölött teljesített mindig, gondolta, nem is lesz nagy gond, kivéve a stresszt, amiről sajnos, ha valaki ilyen, nehéz "leszoktatni"...
A fiam. Nem csinált meg, csak 1-2 feladatsort, huszonvalahány pontosra. Volt, aminél tisztán látszott, hogy egyáltalán nem érti, lövése sincs az adott feladat-típust illetően. Ekkor leültem vele, elmondtam neki, hogy a MM-nek ott vannak a felvételi felkészítő gyakorlatai, ha már amúgy is gép előtt tölti a (szabad)ideje nagy részét, legalább kattintson oda. Ezek után csak azt volt hajlandó végignézni, a kinyomtatott feladatsorokat elő sem vette. Amit nem értett, végighallgatta, átnézte. 36 pontot írt a felvételin. A lányom 39-et.
Egyszóval: KÖSZÖNÖM!!

Halász Péter

2020. január

Testvérem gimnáziumba jár, kilencedikes, nagyon sokat segített neki az elmúlt évben a MatekMindenkinek program, magas pontszámot sikerült elérnie a felvételi vizsgán. Az angol oktató csomagot is nagyon jól ki tudja használni a nyelvi előkészítő osztály tananyagának kiegészítéseként.

Antal Enikő, felvételiző

2020. január

Ma írtam a felvételit és olyan tapasztalatom van, ami eddig sosem volt a gyakorláson során. Úgy érzem (a megoldókulcs megnézése után) hogy a matek jobban sikerült mint a magyar. Körülbelül 35-40 pontosnak számoltuk, amivel aránylag meg vagyok elégedve. A Matekmindenkinek sokat segített a felkészülésben.

Székely Kati (facebook)

2020. január

Nagyon jó és érthető, azon kívül játékos és szórakoztató.

Tancsik Endréné

2020. január

Kedves Bea,
3. osztályos fiam asperger autista. Nagyon sokat segít a tanulásban a matekoázis nekünk.

Kelemen Ibolya

2020. január

Önnek köszönhető, hogy a 14 éves fiam sokkal jobb kedvvel ül le matekozni!!!! Óriási segítség a felvételire való készülődésben!

Mózes Edit

2020. január

Köszönet a sok jó ötletes tananyagért és játékért. 3 unokám - első, második és ötödik osztályos tanulók - szívesen ülnek le matekot gyakorolni, amit inkább játéknak tekintenek, mint tanulásnak.

Szabó Mónika

2020. január

Köszönöm az érthető magyarázatokat, a látványos bemutatókat, példákat.
Gyermekem megszerette a matekot... Ez sokat jelent a fejlődésében. További jó munkát kívánok.

Zsuzsa T

2020. január

A Tanulási napló zseniális! Az arc, amikor elmeséltem a gyereknek a szülői felügyelet lehetőségeit - elfeledhetetlen :-) Köszönöm!

Zsolt

2019. december

Kedves Bea, nagyon szepen koszonom azt hogy ilyen nagyszeruen hatekonyan osszeallitottak ezeket a tananyagokat, en Attila vagyok, a fiunk Zsolt, egy mas varosba koltozve Zsolti 3 dik osztalytol megutalta a matekot, most ezek a nagyszeru modszerek altal igyekszunk potolni amit nem ertett es nem SZERETETT meg a matekben, kivanok onnek tovabbi sikereket es oromot. Attila

Lévai-Simon Zsuzsanna

2019. november

Tisztelt Matekoazis csapat,

szeretném elmondani mennyire fantasztikus az oldal. Kipróbáltuk az akciós időszak alatt, és megszerettük. Mi is szülők és a gyerek is. Szuperül épül fel minden lecke, vezeti végig a gyerkőcöt a tananyagon. A játékok izgalmasak, a végén az eredmény, helyezés viszi előre a gyereket. És ahogy a hírlevélben is szerepelt valóban pozitívan hat a gyerek-szülő kapcsolatra. :)

Ádám Krisztina

2019. november

Mi most kezdtük az 5. osztályt. A "nem értem a matekot" probléma megjelent nálunk is, de nálunk nagyon sokat segített a Matekoázis anyaga.
A gyerek szívesen ül le mellé, gyakorol, és megértette az anyagot.
A matek tanár nálunk nagyon gyerekbarát, és ért is a korosztályhoz, de nyilván nem alsós tanító néni. Ezen kívül én is megpróbáltam neki elmagyarázni, de nem sikerült. :-(
Ez a program viszont áttörést hozott. Újra magabiztos, érti és élvezi a matekot.
Kriszti Szegedről

Molnár-Korpics Gabi

2019. november

Kedves Bea!
Még csak pár hete kezdtük használni 4. osztályos kisfiammal a Matek Oázis évfolyamos anyagát, de már most számos pozitív élménnyel gazdagodtunk. Számomra, mint szülő, az a legnagyobb haszna, hogy nem kell unszolnom a fiamat, hogy végre üljön oda az asztalhoz, hanem önmagától igényli a tanulás folyamatos fenntartását. Sokkal izgalmasabb számára, mintha feladatlapot töltögetnénk, amolyan számítógépes játékként fogja fel, még ha sokat is kell gondolkodni közben.
Neki rengeteg sikerélményt ad az azonnali visszakérdezés-felelet rész a videókban, magabiztosan halad tovább. Egyelőre együtt csináljuk az anyagot, de már 15-20 percekre önmaga is halad bátran tovább és lassan megszokja majd az önálló tanulást, ami nálunk hatalmas előrelépés.
Gratulálok a tananyag összeállításához és a módszertanhoz egyaránt! Ezer hála és köszönet.

Giricz Dorina - 5

2019. november

Nagyon jó, jobban megértettem, amit nem tudtam.

Balatoni Bence

2019. november

Nagyon tetszik a matek oázis. Tegnap óta csinálom, Szuper

Kocsisné Balázs Katalin

2019. november

Luca lányom (harmadikos) végre ötöst kapott (kettőt is az egyik nagy dolgozat volt a másik röpdolgozat) a matek dolgozatára azóta nagyobb az önbizalma is. Köszönöm szépen!

Gy. Dóra

2019. november

3. osztályos kisfiamnak kicsit nehezen ment a matek - rengeteget gyakoroltunk, értette is, de egy-két hiba a dolgozatokba valahogy mindig becsúszott, és az 5-ös nem akart sikerülni. Nyáron is sokat matekoztunk, de mikor így is 3-as lett az éveleji felmérő, éreztem, hogy komolyabb segítség kell, mint csupán feladatok nyomtatása az internetről. Megtaláltam a Matek oázist, kipróbálta, nagyon tetszett neki és megrendeltük. Azóta heti 4-5 alkalommal használjuk, és 1 hónapon belül három 5-öst hozott haza, ezek között több hibátlan dolgozat is volt. Nagy megnyugvás mindkettőnk számára, hisz a program jóval türelmesebben magyaráz, mint én. Emellett folyamatos sikerélménye van az iskolában, nem győzi elmesélni, mikor megyek érte. Nagyon köszönjük!

Durst Péterné Edit

2019. október

Szeretjük a programot, nagyon régóta használjuk megelégedéssel, jelenleg is kettő egyetemista, két gimnazista és egy általános iskolás gyermekünk nyitja meg, ha szüksége van rá.

Szabó Csongor

2019. október

Kedves Beáta,
30 éve tanítok, korrepetálok matematikát, s köszönök minden segítséget!
üdv. Cs
u.i.: remek az oldal!

Tuza Mira

2019. október

Nekem nagyon tetszenek a módszerek. Sokkal jobban megértettem az anyagot, mint az iskolában. Nekem az tetszik benne a legjobban, hogy nem csak mondják, hogy hogyan kell csinálni, hanem képekkel és izgalmas feladatokkal dobják fel az egészet. Ma próbáltam ki először. :)

Szántó Henriett

2019. október

A videók szuperek, nagyon hasznosak.