Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink
Belépés
Tananyagok
Vásárlás
Vélemények
Írásaink
Gyakran Ismétlődő Kérdések
Kérdezz-Felelek
Belépés
Regisztráció
.
Add meg a neved
IsmeretlenCCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
ID Profil

Rendeléseim
Jogosultságaim
Dicsőségfal

Kilépés
Kilépés
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után
Te is megírod a Véleményedet
az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után Te is megírod a Véleményedet az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Eddigi felhasználói hozzászólásaink:
2611 db

Eddigi felhasználói hozzászólásaink: 2611 db

Kiemelt Vélemények


Csongor a 8. központi felvételire készült. Mindenképp szeretett volna gimnáziumba kerülni. Mivel 7. osztályban nem volt sikeres matematikából (év végén 2-es volt), különösen boldoggá tette őt is és családját is, hogy a videók segítségével önállóan fel tudott készülni két hét alatt a központi felvételire.

Olyannyira sikerült a felkészülés, hogy osztályában tanárai megdöbbenésére is a legjobb matek felvételit írta. Iskolájában pedig a 2. legjobb lett.

Azóta már előfizettünk gimnazista lányunk részére a 9., 10.-es matematika oktatásra és előre tanul Csongor öccse a 6. osztályos videók segítségével.
Nagyon köszönjük a segítséget!

Üdvözlettel:

Lelkes Andrea (Csongor édesanyja) 2013. május


A Matekmindenkinek.hu-val először, mint az Év Honlapja pályázat zsűritagja kerültem kapcsolatba. Már az akkori változatban is megfogott, hogy a matekot megérteni kívánó gyerekek szemszögéből indul ki a site és hogy milyen szakmai alapossággal és megvalósítási igényességgel teszi mindezt. Ekkor még nem sejtettem, hogy saját gyerekeim kapcsán felhasználóvá válik a családom, ti. nálunk is megjelent a "Matek Mumus" a gimnáziumi felvételire való felkészülés során. Azóta már a második gyerekkel koptatjuk a képzeletbeli matek iskolapadot, így ma már mind a webbel foglalkozó informatikai vezetőként, mind pedig szülőként merem ajánlani bárki számára az oldalt, akinek iskolás gyereke van.

Ószinte nagyrabecsüléssel

Kollár László
MICROSOFT Magyarország - fejlesztési igazgató 2012. július


Őszinte elismeréssel adózom honlapotoknak. Úgy vélem, mind matematikai tartalmát, mind módszertani megalapozottságát tekintve kitűnő munkáról van szó, amely nagy segítséget jelent a matematika tanulása során nehézségekkel küszködő diákoknak. A számítógépes forma igencsak összhangban van a jelenlegi középiskolások tanulási szokásaival, érdeklődésével, s ezért motiváló ereje sem elhanyagolható.

Gyimesi Róbert - a budapesti Árpád Gimnázium matematikatanára, jelenlegi igazgatója 2009. szeptember

Ducsai REnáta, felvételi

2021. november

A kislányommal készülünk a segítségetekkel a nyolcosztályos gimnáziumi felvételi feladatokra. Fantasztikus segítséget jelent a készülésben, már most látom, sok mindent ügyesen megold, megért, mióta a MatekOázis felülettel együtt gyakorlunk. Nyilván a felvételin olyan ismeretekkel is rendelkezni kell, amit egy negyedik osztályos tanuló az általános iskolában még nem sajátít el, gondolok például az egy, illetve kétismeretlenes szöveges feladatokra. Az elmúlt napokban örültem, mert úgy láttam, hogy a kislányom kezdi érteni, hogyan is kell nekilátni hasonló feladatoknak, odáig is eljutottunk, ha elolvas egy feladatot, amihez egyenlet felírása a legcélravezetőbb, meg is tudja tenni, és meg is oldja az egyenletet....

Takács Nóra (2. oszt.)

2021. november

Egy kedves és lelkes tanítványunk, Takács Nóra készítette ezt a videót. Nem volt erőssége a matek, de már hibátlan dolgozatokat tud írni a Matek Oázissal, és ennek nagyon örül. Szívesen használja a programot rendszeresen. Kértük, hogy elmondaná-e ezt egy videón is, és ezt a kedves reklámvideót készítette nekünk. Szerintem cuki, és Nóri igazi kis színész tehetség, ugye?!

Neusinger Dóra

2021. november

Lányom most már magától ül oda a géphez matekozni, nagyon szereti a feladatokat. Már hozott is egy 4-est matekból.
Nem tudjuk eléggé megköszönni.

Kubányi Viktória

2021. november

Nagyon szépen köszönöm, hogy elkészítetted a weboldalt! Óriási segítség nekem és mindkét gyermekemnek, főleg olyan években amikor online kellett őket tanítani! Mondhatnám, hogy Te voltál a matematika tanáruk! Őszinte hálával tartozom, további sok sikert a munkatokhoz!

Nóri

2021. november

Nekem nagyon tetszik a matekoázis! Ha nem értek valamit, persze megkérdezem anyáékat, ők mindig érthetően elmagyarázzák, de mindig megszoktam nézni a Matekoázist is. Amit az órán nem magyaráz el rendesen a tanárnő, azt a Matekoázis elmagyarázza nekem érthetően. Az online oktatás alatt nagyon sokat segített.
Köszönöm a sok segítséget!
Nóri

Piroska, anya

2021. október

9.-es Matyi fiam boldogan futott le tegnap a lépcsőn a videó megnézése után: "Anya, most már értem a kémiát!"

Judit

2021. október

Nekem két felsős gyermekem használja 3-4 éve.
Korábban mindkét gyereknél kaptunk visszajelzést a tanároktól, hogy a matekhoz sajnos nincs érzékük. Szóval nem matek zsenikről van szó!!!

A felsős matek tanár röviden: tragédia. Kiszámíthatatlan, megfélemlítő, rosszindulatú, folyton ideges. Egy zenei tagozatos iskolába járnak, de a tanár az emelt szintű matekot kéri számon. Egy részét meg is tanítja...

Az egyetlen védekezés, ha a gyerek tökéletesen tudja a matekot. Aki az osztályból nem kettes, az külön jár tanárhoz. A külön tanár pedig drága, (bizony, drágább, mint a Matek Oázis!!!), időpont kell és zsákbamacska. (Hát...,nem mindenkinél jó ugrott ki a zsákból.)

Mivel rendszeresen olvasom a hírleveleket, hamar rájöttem, hogy a matek nem csak "egy tárgy a sok közül", meg "miért kéne mindenből a tökéletes??", hanem nagyon is jót tesz az önbecsülésének, ha tudja, és az egész iskolai közérzetének.
Az is világos lett számomra, hogy ez igenis megtanulható, ha megkapja a segítséget és miként segíti a matek a tiszta gondolkodást.

A kisfiam már az új NAT szerint tanul. Teljesen zavaros, így összemixelve. Ráadásul ők még ebben a zavaros könyvben is ugrálnak. Teljesen átláthatatlan, még számomra is. Szerencsére a fiamnak az alapok tökéletesen rendben vannak!

Ha bizonytalan, akkor ismételnek, akár 3 csillagnál is.

Ennek nagyon látványos az eredménye: a lányom a legjobb matekos az osztályban, valóban nagy magabiztosságot kapott. Döbbenet, de matek tagozatos gimin is gondolkodik! Sajnos ezzel a teljesítménnyel sem sikerült kivívni a matek tanár jóindulatát és emberséges hozzáállását, neki nincsenek kedvencei.

A kisfiam a két kiugróan jó matekos egyike.

Nagyon-nagyon hálás vagyok az egész Matek Oázis csapatnak!!!!!

N. Balogh Zsuzsanna

2021. október

Köszönjük szépen a videókat, nagyon jók eddig minden anyagrészt sikerült az Önök segítségével elsajátítani.
Dolgozom rajta, hogy a gyerekek ne csak azokat a részeket nézzék ami nagyon nem volt érthető a suliban, hanem a jó memorizálás és begyakorlás végett mindegyiket. Nekem egy 10-edikes lányka, és egy 11-edikes fiúgyermekem van, az ő matematika tanulásukat "egyengetem".

Friesz Zsófia

2021. október

Fantasztikus a munkájuk és ezúton is köszönöm, hogy a digitális oktatás során is segítették a gyerekek munkáját.

Pilisi Adrienne

2021. október

A kisfiam rendszeresen tanul a Matek Oázissal. De sajnos nem a matek mumus miatt, hanem mert az iskolában nem kapja meg mindazt, amit tőletek. Gratulálok, mert valóban fantasztikusan tanítotok. (...) Úgy beszélget veletek, mintha itt lennétek.
Köszönet mindenért!

J. Brigitta, felvételi

2021. október

Kifejezetten jó képességű, matekot szerető gyerekeim vannak (5.,7. osztályosok) de tavaly a 6 osztályos felvételire készülve nagyon hasznos volt egyes témakörök gyakorlása/letesztelése a matek oázis segítségével. (Sikerült is az álom "elit" gimibe bejutni)
Gratulálok a végtelenül profi oldalhoz és köszönjük!

Horváth Krisztina

2021. október

Mi rendszeresen használjuk a Matek Oázist, és gyakorlatilag csak a Matek Oázis programot használjuk, mivel magántanuló a fiam. A tankönyvekkel nem igazán boldogultunk. Viszont a Matek Oázis programmal egészen más a helyzet. Óriási segítség a számunkra! Mondhatnám, megmentette az életünket! Mindenkinek, aki kérdezi, hogy hogyan tudom a matekot megtanítani a fiamnak tanár nélkül (úgy, hogy én magam nem voltam igazán jó matekos), azt válaszolom, hogy nagyon egyszerűen: a Matek Oázis csodálatos segítségével!

El sem tudom mondani, mennyire hálásak vagyunk ezért a lehetőségért! Már több ismerősnek ajánlottam, legjobb barátnőm is megvásárolta lányának a programot és nekik is nagyon sokat segít.

Enélkül a program nélkül kínlódás lenne a matektanulás. Szóval, nagyon megnyugodtam, mióta rátaláltunk. Rengeteg stresszt, felesleges aggódást levett a vállamról. És nem utolsó sorban, még én is tanultam belőle, pl. pár napja a 6. osztályos anyagból a törtek szorzásánál sikerült magamnak is letisztázni pár olyan részletet, amit iskolában nem értettem meg. Úgy gondolom, ez a program még ilyen szempontból is nagyon hasznos, mert felnőttként is meg tudja szerettetni a matekot azokkal, akiknek iskolában mumussá vált ez a tantárgy. :)

Köszönjük szépen az áldozatos munkájukat és nagyon sok sikert kívánunk további munkájukhoz!

Üdvözlettel: Horváth Krisztina

Micskó Annamária

2021. október

Hunor fiam felvételi gyakorlásához használjuk a tanfolyamot; heti egyszer, kétszer,ahogy ideje engedi.
Épp tegnap futottunk abba,hogy az írásbeli szorzás-osztás feladatoknál egyből kétjegyű osztás volt. Hát, szegénykém majdnem sírva fakadt, mert ők még egyáltalán nem vették az írásbeli osztást..
Néztem a matematika könyvét (mozaik): majd második félévben veszik, s a többjegyű osztós csak kiegészítő anyag.
Szóval ilyen, s hasonló helyzetek miatt is kell külön készülnie a felvire a kitűnő tanulmányai ellenére.
Valahogy úgy képzelem el,hogy a felvételi nem tudja azt kezelni, mely iskolában,mely tematika szerint haladnak, így kénytelenek vagyunk előre tanulni a teljes évi anyagot.

Halász Gabi - 3

2021. október

Nagyon örülök, hogy rátok találtam, úgy gondolom, épp a megfelelő időben.
Léna most kezdte az általános 3. osztályt. Már tavaly év végén látszott, hogy nem megy olyan jól a matek (hármas, négyes között billegett), az elmúlt 2 év pandémiás időszaka nagyon nem tett jót ezen a téren. Neki a karantén az első és a második osztályt érintette jelentősen. Az első osztály 2. féléve és a 2. osztály 2. félévének jelentős része otthontanulással telt. Nem élvezte, iskolába szeretett volna járni inkább, de nagyon.
Az iskolát szerette, de a tanulást itthon nem igazán. Ezért volt nehéz nyáron is rávenni arra, hogy matekozzunk, vagy suli után, vagy hétvégén ezzel foglalkozzunk. Aztán a 3. osztályt sikerült matekból egy szinte értékelhetetlen diagnosztizáló felmérő eredménnyel kezdeni. Ez sokként érte őt is és minket is. Azonnal cselekedni kellett és egyelőre úgy tűnik, hogy megtaláltuk a megfelelő segítséget. Már az első 2 hétben jelentős változást tapasztaltam, mind a gyakorláshoz való hozzáállásában, mind a megértésben, mind a megoldások gyorsaságában és a jegyekben is, de ezek egyikét sem szeretném elkiabálni!

A lényeg, hogy szinte napi szinten szívesen használja a matekoázist, még az ismétlésnél tartunk, de nála az alapokat kellett megerősíteni, úgyhogy szépen sorban minden videót végigcsinál és rendszeresen ellenőrzi a dicsőségfalát. Ha valami elsőre csak 2 csillagra sikerült, megcsinálja még egyszer, hogy az összes csillagot bezsebelje.

Megszerettük és nagyon hasznosnak tartjuk a programot! Mindig ott vagyok vele, amikor használja, figyelem, hogy valóban érti-e a magyarázatokat, vagy elakad-e valahol és akkor újranézi azt a részt. Nagy terhet vett le a program a vállunkról!

Nagy Róbert

2021. október

A felvételire való felkészülésben nagy hasznát vettük. Bár én gépészmérnök vagyok, tehát elég sokat matekoztam már, mégis volt olyan feladat már a 8 osztályos felvételiben is, ami nagyon elgondolkoztatott és csak nagy sokára tudtam megoldani. Nagyon örültem, hogy pont ez a feladat benne van az Önök anyagában, így a kislányom könnyem megértette (és én is????, megtudva, hogy mi a trükkje, amivel két pillanat alatt megoldható).

Hintalan Tomi

2021. október

Nagyon szuper ez a matek oázis és a videók is nagyon jók! Szeretem a matekot.

Gulyás Eszter

2021. október

Rendszeresen használom a matek oázist, ami nagyon nagy segítség. Nemcsak az új tananyag megtanulására, hanem korábbi, akár általános iskolás tananyag pótlására, ismétlésére is.

Köszönöm, hogy létrehozták ezt az oldalt! Most az érettségi évében különösen nagy segítség.

Radnai Judit

2021. október

Kedves Bea!
Idén lett 5.osztályos a kislányom.
Az első témazáró dolgozata 4-es lett.
Nagyon boldogok voltunk. Mindketten megkönnyeztük.
Előző évben a legjobb jegye 3-as volt.
Az év végi bizonyítványát, az a matek 3-s csúfította el.
Amikor időnk engedi gyakorol Lilla, én mellette csendben nézem, hogy csillog a szeme, amikor végre megérti, amit eddig nem értett.
Köszönöm a munkátokat, Judit

Gál László András

2021. október

A matematika tanítás óriási hiányosságai, jelentős függősége az aktuális tanár szakmai és pedagógiai felkészültségétől a folytonosság
hiánya (7 matematika tanár 10 év alatt) rendkívül megnehezíti a fiam és más gyerekek eredményes oktatását, felkészítését. A gyerek őrlődését
küzdelmét a színvonalas szisztematikus és konzekvens felkészítés hiányát szülői segítség még képzett szülők esetében is csak kis mértékben
tudja orvosolni, tompítani. A végeredmény a matematika megutálása, menekülés a probléma elöl, gátlások kiépülése.

Az Önök kiváló munkájának köszönhetően tényleg megalkottak egy oázist a gyerekek és a szülők részére egyaránt.

A kezdeti bizalmatlanságot követően a fiam önállóan kezdte rendszeresen használni a Matek Oázist és az egész hozzáállása megváltozott.
Nem lett belőle matek zseni, de már nem a menekülésen, hanem a megoldáson töri a fejét, és a tudás szintje is emelkedett.
A feladatok visszanézhetősége és a magyarázatok kiválóan lehetővé teszik a feladatmegoldások megértését.

Ha egy gyerek kezdetektől fogva használná a Matek Oázist, sokkal eredményesebb lehetne az egész matematika oktatás.
Mivel ez sajnos nem így van a gyerekek lemaradnak, sok hiányosságot halmoznak föl, ami az új témaköri feladatok megoldását ellehetetleníti.

Iványi Attiláné

2021. október

2 hete kezdtük használni a matek oázist az unokámmal is megbeszélve. Még naponta leülök vele néha nem túl boldog, de a végén már ő nem akarja abbahagyni. Sajnos nincsenek meg az alapok, erre sok más anyuka is panaszkodik.
Örülök, hogy Önökre találtam.
Üdvözlöm: Iványi Attiláné

Első Krisztina

2021. szeptember

Szeretném itt is megemlíteni, hogy nagyon nagy segítség. Fantasztikus Mindenki munkája. A figyelmesség, segítség, tananyag!

Akinek tudom, el is szoktam mondani, hogy még velem is sikerült a kémiát megszerettetni. :) (A matekot alapból szeretem.)
Persze a fiamnak vettem a tananyagokat, de hajtott a kíváncsiság és tapasztalatból mondom, hogy hihetetlen jól érthető a kémia is így!!

Halmosné Szilágyi Éva

2021. szeptember

Unokám felvételt nyert az ELTE programtervező informatikus szakára.
A matematika érettségire felkészülésében sokat segített a programcsomagjuk (95%-t ért el az érettségin).

Funk Mónika (facebook)

2021. szeptember

Köszönjük, köszönjük, köszönjük!!! Ma óriási boldogság volt! A nyári matekkal - igaz, "tűzoltás üzemmódban", de teljesen önállóan- sikerült a gyermekemnek az évvégi halvány teljesítmény után most egy olyan bemeneti felmérőt írni, hogy nagyon-nagyon megdicsérte a tanárnéni.

Vajda Viktor Erik

2021. szeptember

Én továbbra is Önök mellett állok és izgatottan várom az újabb tanulási videóikat (bármilyen témakörben, legyen az matek, fizika, történelem vagy esetleg angol (mint idegennyelv). Nagyon elégedett vagyok önökkel és köszönök mindent!
A jó Isten áldja meg magukat erőben, egészségben!

Fábián Istvánné Anna

2021. szeptember

Hálásan köszönjük az odaszántságukat, törődésüket.
Tananyagaikat a mi családunk is alkalmazta már, és nagyon sok ismerősnek tudtunk segíteni azzal, hogy Önöket ajánlottuk megoldásként a problémáikra.

Anna

2021. augusztus

Nagyon hasznos, átmentem a pótvizsgán