Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink
Regisztráció Belépés
Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink Gyakran Ismétlődő Kérdések Kérdezz-Felelek Kapcsolat
Belépés Regisztráció
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után
Te is megírod a Véleményedet
az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után Te is megírod a Véleményedet az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Eddigi felhasználói hozzászólásaink:
1893 db

Eddigi felhasználói hozzászólásaink: 1893 db

Kiemelt Vélemények

Gábor sikertörténete

Gyenge matekosként kezdte, és végül szuper eredménnyel emelt szintű érettségit tett... Ha ez az akarat kitartással párosul, akkor akár lehetetlennek látszó eredményt is el lehet érni. Kiváló példa erre Petrovics Gábor vecsési tanítványunk története. ... Tovább a cikkhez


Csongor a 8. központi felvételire készült. Mindenképp szeretett volna gimnáziumba kerülni. Mivel 7. osztályban nem volt sikeres matematikából (év végén 2-es volt), különösen boldoggá tette őt is és családját is, hogy a videók segítségével önállóan fel tudott készülni két hét alatt a központi felvételire.

Olyannyira sikerült a felkészülés, hogy osztályában tanárai megdöbbenésére is a legjobb matek felvételit írta. Iskolájában pedig a 2. legjobb lett.

Azóta már előfizettünk gimnazista lányunk részére a 9., 10.-es matematika oktatásra és előre tanul Csongor öccse a 6. osztályos videók segítségével.
Nagyon köszönjük a segítséget!

Üdvözlettel:

Lelkes Andrea (Csongor édesanyja) 2013. május


A Matekmindenkinek.hu-val először, mint az Év Honlapja pályázat zsűritagja kerültem kapcsolatba. Már az akkori változatban is megfogott, hogy a matekot megérteni kívánó gyerekek szemszögéből indul ki a site és hogy milyen szakmai alapossággal és megvalósítási igényességgel teszi mindezt. Ekkor még nem sejtettem, hogy saját gyerekeim kapcsán felhasználóvá válik a családom, ti. nálunk is megjelent a "Matek Mumus" a gimnáziumi felvételire való felkészülés során. Azóta már a második gyerekkel koptatjuk a képzeletbeli matek iskolapadot, így ma már mind a webbel foglalkozó informatikai vezetőként, mind pedig szülőként merem ajánlani bárki számára az oldalt, akinek iskolás gyereke van.

Ószinte nagyrabecsüléssel

Kollár László
MICROSOFT Magyarország - fejlesztési igazgató 2012. július


Őszinte elismeréssel adózom honlapotoknak. Úgy vélem, mind matematikai tartalmát, mind módszertani megalapozottságát tekintve kitűnő munkáról van szó, amely nagy segítséget jelent a matematika tanulása során nehézségekkel küszködő diákoknak. A számítógépes forma igencsak összhangban van a jelenlegi középiskolások tanulási szokásaival, érdeklődésével, s ezért motiváló ereje sem elhanyagolható.

Gyimesi Róbert - a budapesti Árpád Gimnázium matematikatanára, jelenlegi igazgatója 2009. szeptember

Zs. Gabi

2019. április

Kedves Beáta!

Köszönöm szépen a gyors választ és intézkedést! Nagyon profi a szolgáltatásotok!

Juhász Ilona (facebook)

2019. április

Nagyon jó, ha valamit nem ért a gyerkőc, magától leül, és addig gyakorolja, míg megérti. Pedagógus ajánlotta!

Fegyver Ágnes

2019. április

Kedves Bea!

Bevallom, kicsit irigykedve (majdnem szkeptikusan) olvasgattam korábban a szülői véleményeket, miszerint javult a gyerek matekból, sorra hozza a jobb jegyeket, noszogatás nélkül gyakorol stb... Erre ma megszületett a 2. osztályos lányom gyönyörű 93%-os dolgozata a szorzótábla számonkéréséből. Hogy mi előzte meg? Csúnya influenza a 6-os, 9-es szorzónál. Itthon mellette ültem, míg a tananyagot tanulta veletek, potyogtak is a könnyei rendesen, de ennek az eredménye is ötös lett. Ezután ritkábban, heti 1x-2x küldtem játszani az oázisra, ráadásul a témazáró időpontjáról se tudtam.
Most a tavaszi szünet kezdetén nyugodt szívvel dőlök hátra, a lányom ma már nagyon szereti a matekot, (lehet, csak átmenetileg, de) kedvenc tantárgya lett.
Köszönet ezért neki a kitartásáért, nektek pedig a segítségnyújtásért!
Üdvözlettel,
F. Ági

Boros Gábor

2019. április

Nagyon jó... H. Máténak is ajánlottam. És remélem, hogy ő is matek 5-ös lesz! :-) Mert ő 1-es és 2-es, én meg 5-ös vagyok. Mindenkinek ajánlom, hogy sikeres legyen matekból! Hisz olyan jó...

Jagicza Réka

2019. április

Már harmadik éve hűséges előfizetőjük vagyok. Szofi lányom most nyolcadikos, és sokszor segítettek neki a videók, ha valamit nem értett az anyagból.

Olasz Dóra

2019. április

...a fiamnak nagy segítség...Rögtön 3 db négyessel kezdtük a második félévet. A napját nem tudom megmondani, mikor írt utoljára négyest matekból.

Varga Brigitta (facebook)

2019. április

Az angol is megrendelve a matek és a töri mellé. 2012 óta hűségesen csakis matek oázis. Imádjuk! Köszönjük, hogy vagytok nekünk!

Miló - 4. évfolyam

2019. április

Szuper az oldal, várjuk, hogy legyen német nyelvi tananyag is!

Szántó Henriett

2019. március

Kedves Bea!

Már a kisfiamnál is érződnek az első eredmények. Már a második matek dolgozat sikerül 4-re! (eddig 2-es vagy 3-as volt)
Szuper!

Szép napot: Szántó Heni

Garai Orsolya

2019. március

Kedves Bea!
Minden vágyam így teljesüljön, mint az "angol-oázis" kívánságom!
Szuper! Köszönjük!

Gabi

2019. március

Kedves Bea! Nagyon szépen köszönjük a 8 évfolyamos gimnáziumi felvételire való felkészítő anyagok korrekt és teljeskörű összeállítását! Kislányom a 2. legjobb eredménnyel (matematikából 39 pontot kapott) jutott be a középiskolába! Nagyon sokat gyakorolt. Hiszem, hogy rengeteget sokat segített neki az online felkészülési lehetőség!!!

Marika

2019. március

Most kaptam meg az értesítést az első angol leckéről. Rendkívül jónak találom. Az óra lassan éjfél felé jár, de alig bírom abbahagyni a tanulást. Rendkívül élvezem és izgatottan várom a folytatást. (...) Nagy segítség, hogy a szavakat külön is megismétli a hölgy, mert az összefüggő szöveg hallatán nekem gyors volt, de így többször meghallgatva érhetővé vált. A nyelvtan számomra teljesen logikus. Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget. Marika

Válik Klaudia (facebook)

2019. március

Amikor érettségire készültem, és megtaláltam az oldalt, nagyon sokat segített.

B.Éva, édesanya

2019. március

Kedves Bea!
A félévi bukás után megszületett az első...ÖTÖS!!!!
Természetesen, folytatjuk a kitartó tanulást.
Köszönjük a segítséget!

Darnai Gréti - 5. osztály

2019. március

Nagyon sok gyakorlós weboldalt próbáltam már ki, de eddig ez a legjobb!
És ezt mindenkinek tudom ajánlani, mert nagyon-nagyon jó! Ha ez a program nem létezne, akkor semmit sem értenék a matekból... Amióta tanulok a Matek Oázis-sal, csak 4-esem és 5-öseim vannak. Köszönöm!

További sok sikert Beáta!

Simon Zsuzsanna

2019. március

Maximálisan meg vagyok elégedve a programmal, nagyon hasznosnak tartom.

Nagymama

2019. március

...szeretjük és hasznosnak találjuk. Nem bántuk meg az előfizetést.
Üdvözlettel: Zsuzsa

Patai Marianna

2019. március

Gábor fiam tegnap végre 5-öst kapott fizikából.

Glaser Zsóka, tanárnő

2019. március

Kedves Beáta!
Évek óta használom a matematika anyagaitokat az óráimon, (...) nagyon tetszenek, az én tanítási stílusomhoz, elvárásaimhoz közel állók. Szívesen ajánlom őket tanítványaimnak is.

Kormos Elvira (facebook)

2019. március

Nagyon örülök, mert egyre könnyeben megy a tanulás, nagyon köszönöm !

Kozsikné Zsuzsanna

2019. február

Kedves Beáta! Isten áldja további munkáját!! Én mint szülő hálás vagyok a lehetőségért hogy gyermekemnek segít jobban megérteni a matematikát!!

Szalai Mónika

2019. február

Imádja a kislányom. Mindig nagyon nehezen tudtam rávenni a gyakorlásra, de ez a módszer nagyon tetszik neki.

Csányi Regina (facebook) - Maya

2019. február

Én is csak dicsérni, ajánlani tudom a Matek Oázist mindenkinek. Szuper csapat, együttműködőek, a tananyagok alkalmazkodnak az újgenerációs igényekhez is!

Torbágyi Orsolya

2019. február

Gratulálunk a nagyszerű munkához! Sok örömöt okoz ez gyereknek és szülőnek, de még a nagymamáknak is. Köszönjük a lelkes munkát.

Ludasi Krisztina

2019. február

Sokat használjuk a Matek Oázist, tudom, hogy nem fizettünk rá elő, de kisfiam rendszeresen és szívesen oldja meg a feladatokat. Látom, hogy tisztul a fejében kép a feladatok segítségével. Köszönjük az ingyenes lehetőséget!

Pintér Orsolya Éva (facebook)

2019. február

Most kezdtük el a 3. osztályos tananyagot, nagyon bizakodó vagyok.
Eddig élvezi gyermekem, nagyon tetszik neki, s van sikerélménye.