Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink
Regisztráció Belépés
Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink Gyakran Ismétlődő Kérdések Kérdezz-Felelek
Belépés Regisztráció
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után
Te is megírod a Véleményedet
az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után Te is megírod a Véleményedet az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Eddigi felhasználói hozzászólásaink:
1759 db

Eddigi felhasználói hozzászólásaink: 1759 db

Kiemelt Vélemények

Gábor sikertörténete

Gyenge matekosként kezdte, és végül szuper eredménnyel emelt szintű érettségit tett... Ha ez az akarat kitartással párosul, akkor akár lehetetlennek látszó eredményt is el lehet érni. Kiváló példa erre Petrovics Gábor vecsési tanítványunk története. ... Tovább a cikkhez


Csongor a 8. központi felvételire készült. Mindenképp szeretett volna gimnáziumba kerülni. Mivel 7. osztályban nem volt sikeres matematikából (év végén 2-es volt), különösen boldoggá tette őt is és családját is, hogy a videók segítségével önállóan fel tudott készülni két hét alatt a központi felvételire.

Olyannyira sikerült a felkészülés, hogy osztályában tanárai megdöbbenésére is a legjobb matek felvételit írta. Iskolájában pedig a 2. legjobb lett.

Azóta már előfizettünk gimnazista lányunk részére a 9., 10.-es matematika oktatásra és előre tanul Csongor öccse a 6. osztályos videók segítségével.
Nagyon köszönjük a segítséget!

Üdvözlettel:

Lelkes Andrea (Csongor édesanyja) 2013. május


A Matekmindenkinek.hu-val először, mint az Év Honlapja pályázat zsűritagja kerültem kapcsolatba. Már az akkori változatban is megfogott, hogy a matekot megérteni kívánó gyerekek szemszögéből indul ki a site és hogy milyen szakmai alapossággal és megvalósítási igényességgel teszi mindezt. Ekkor még nem sejtettem, hogy saját gyerekeim kapcsán felhasználóvá válik a családom, ti. nálunk is megjelent a "Matek Mumus" a gimnáziumi felvételire való felkészülés során. Azóta már a második gyerekkel koptatjuk a képzeletbeli matek iskolapadot, így ma már mind a webbel foglalkozó informatikai vezetőként, mind pedig szülőként merem ajánlani bárki számára az oldalt, akinek iskolás gyereke van.

Ószinte nagyrabecsüléssel

Kollár László
MICROSOFT Magyarország - fejlesztési igazgató 2012. július


Őszinte elismeréssel adózom honlapotoknak. Úgy vélem, mind matematikai tartalmát, mind módszertani megalapozottságát tekintve kitűnő munkáról van szó, amely nagy segítséget jelent a matematika tanulása során nehézségekkel küszködő diákoknak. A számítógépes forma igencsak összhangban van a jelenlegi középiskolások tanulási szokásaival, érdeklődésével, s ezért motiváló ereje sem elhanyagolható.

Gyimesi Róbert - a budapesti Árpád Gimnázium matematikatanára, jelenlegi igazgatója 2009. szeptember

Bundik Ildikó

2018. augusztus

Kedves Matekoázis!
Horvát nyelvtanuláshoz használom az oldalukat. A középfokú nyelvvizsgámat is ennek az oldalnak köszönhetem.

Nagy János

2018. augusztus

Tisztelt Békési Tanárnő !

Nagy örömömre szolgált végig kisérni a fiam fejlődését és a logikus gondolkodásának kialakulását.
Én mérnök vagyok nem jó tanár. A szorgalommal és a rendszerességgel ami kialakul bennünk a matematikán keresztül, hihetetlen nehézségeket is legyűrhetünk. Jó volt látni a fiamban, hogy kinyílt az értelme a tudásra. Az önbizalma megerősödött a matematikán kívül is nagyon jó eredményeket ért el. A matematika egy csodás tudomány a minden napokban körülvesz ha még nem is figyelnek rá az emberek. A jó döntéseket hozni, logikus gondolkodással és még sorolhatnám.. További sok sikert kívánok önöknek.

Üdvözlettel:

Nagy János

Nagy Ágnes, felnőtt diák

2018. július

Köszönöm szépen az eddigi segítséget az érettségihez! A csoportból az enyém lett a legjobb matek, köszönet érte! 45 éves vagyok ... biztos vagyok benne, hogy nagy segítség lesz mindenkinek a matek oázis!

H. Kriszta

2018. július

Anyukaként én regisztráltam a gyermekemet, mert a MATEK tanárnőjétől hallottam, hogy a program milyen jó!! Félévkor a fiam kettes volt matekból. Márciusban kezdtünk az Önök programjával tanulni....és azután "CSODÁK" történtek!!! Sorban jöttek a négyes, olykor ötös dolgozatok!!! Így lett év végén hármas. Nyolcadikban félévre megcéloztuk a négyes érdemjegyet.
Gratulálni szeretnék a módszerükhöz, mert hihetetlenül eredményes!

Homoki-Nagy Simon

2018. július

Szeretném megkösszönni az ön és csapata munkáját.
1 éve tettem az érettségit akkor úgy hogy félevkor megbuktam,a semmiből érettségi előtt 2 héttel rátalálltam az oldalra. Ennek köszönhetően a 3 db 0 pontos próba érettségi után tudtam produkálni egy 41%-os érettségit. El se hittem.
Idén újra probálkoztam...
A matektanárom annyit mondott h megeszi a kalapját ha kettesnél jobbat írok...
Ehhez képest 70% lett mindössze 1 hónap tanulással, ezzel pedig felvételt nyertem egyetemre.
Hatalmas töréspontot jelentett megszeretni a matekot...
Sőt ráadásul mérnök hallgató lettem, így folytathatom az emelt résszel a tanulást, aminek nagyon örülök.
Egyszóval köszönöm!
Jöhet az integrálás és társai, és alig várom!

Luca anyukája Norvégiából - norvég 5.

2018. június

10.5 eves lanykam egesz tanevben orommel hasznalta a tananyagokat, mindig a norvegiai iskolai tananyaggal parhuzamosan haladva. Mar megrendeltuk neki az 5-6. osztalyos kombinalt tananyagot is, aminek mar neki is latott. Szuper hogy egesz evben megmaradt az erdeklodese es a lelkesedese, es nagyon fontosnak tartom hogy az anyanyelven is hallja a magyarazatokat. Minden kulfolodon elo gyereknek jo szivvel tudjuk ajanlani a Matekoazist :)

Horváthné Éva (facebook)

2018. június

Az érettségi felkészítő csomag teljes mértékben megéri az árát, nagyon bevált.
Nagyon jók a videók, érthető magyarázattal.

Tóth Erika, Kárpátalja

2018. június

Nagyon szépen köszönöm az áldozatos munkájukat a weboldalon. Személy szerint azért használom az oldalukat, mert több fiatalt készítettem fel a vizsgákra, és köszönöm az érdeklődést. További kitartást kívánok a munkájukhoz!

Gáti Dimitrina (facebook)

2018. június

Mind a két fiam ötös lett matekból, az egyik dicséretes:) Nagyon köszönjük a rengeteg segítséget:)

Reszt Erzsébet

2018. június

Kedves Bea!
Akartam már jelezni hogy mennyire szuper és igényes ez a matekoktató program. Remélem, nyáron be tudjuk hozni az elmaradásainkat. (...)látszik mennyi munka van ennek a programnak a kidolgozásában, megéri az árát.

Drozdik Ildikó (facebook)

2018. június

Mi kipróbáltuk nagyon jó!! Játékosan gyorsan el tudja sajátítani a dolgukat. Én csak ajánlani tudom.

Sárközi Dominik - 9

2018. június

Kedves Matek Oázis!
Ebben a tanévben kezdtem a középiskolát. Nagyon jól zártam ezt az évemet is különösen matekból, kémiából, fizikából. Ezekből a tárgyakból, ugyanis tanulmányi versenyeket is nyertem, illetve az összes dolgozatom 5-ös volt. Megszeretném megköszönni önöknek a kiváló munkájukat, melyet mindennap végeznek.
Üdvözlettel: Dominik

Weho Vivi

2018. június

Hogy sikerült a matek érettségid kérdésre adott válasza: "Szuperül!! A matekom 100%-os lett!!! Sokat segített a matekoázis."

Gáspár Erzsébet - 4 és10

2018. június

A 9. osztályos unokámnak megvettem a gimnazista csomagot, most lehet hogy 5-ös lesz matekból.

Kulcsár István, a horvát tananyagról

2018. június

...szeretném kifejezni az elismerésemet a horvát nyelvoktató anyaggal kapcsolatosan. Rendkívülien hasznosnak és jól alkalmazhatónak tartom, az egyes leckék logikusan, jól felépítettek, tetszenek a történetek, a mindennapi életben előforduló témaköröket és szituációkat jól átfogják. A szövegrészek, a nyelvtani magyarázatok és a gyakorlási lehetőségek kellő arányban oszlanak meg.

Gergelyné Tünde

2018. május

Kedves Bea!

Idén januárban találtam ezt az oldalt, májusban volt az érettségi irásbeli. Ilyen rövid idő alatt is komoly segitséget kaptam Önöktől. A matematika mumus volt számomra már általános iskolában is. A videóknak köszönhetően élvezni kezdtem a tanulást, ami nagy szó, hisz elmúltam 50 éves. Minden ismerősömnek ajánlom Önöket. Köszönöm szépen!

Üdvözlettel: Gergelyné Tünde

Papp Róbert

2018. május

Kedves Bea,

en mar nem hasznalom, de amig hasznaltam, nagy segitsegemre volt! (...) 40 eves vagyok, soha nem ereztem magam hulyenek, csak lusta voltam vilag eletemben, kezdodott ez gyerekkorban..
3eve lehetoseget kaptam az USA-ban letelepedni, de kellett erettsegi. Elotte csak szakmunkaskepzo iskolat vegeztem. 10honapom volt megcsinalni az esti gimnaziumban a 4 evet, es utana leerettsegizni. Sokaknak a nyelv okoz nehezseget, nekem azzal szerencsem volt, mar korabban elkezdtem tanulni. A matematikat pedig, azt gondolom, inkabb megerteni kell, mint megtanulni. Felnott fejjel ez nem volt
nehez, foleg, hogy “jo helyre tevedtem”. Kerestem a “legokosabb” megoldast, es a weboldaladon ezt megtalaltam.
Szoval halas vagyok!

Alberti-Ódor Boglárka

2018. május

...szeretném megköszönni segítségüket, amit a 8.-os lányunk felvételijével kapcsolatban kaptunk, a 8. felvételi előkészítő csomag használatával.
Sikeres vizsgát tett, ráadásul közgazdasági szakgimnáziumba vették fel, pedig 7. osztályban még 3-as volt matematikából!
További sok sikert kívánunk Önöknek munkájukhoz, és minél több örömmel matekozó gyerkőcöt! :)

Beke Kamilla, anya, rendelés előtt

2018. május

Az előbb szólt a lányom, hogy Anyu, ne feledd a matekoázist... :-) Azóta nyugodt matekból és ezt nem győzöm elégszer megköszönni.

Szentistváni Melinda

2018. május

...köszönjük a tananyag feldolgozását, kislányoknak is hasznos, önbizalom növelő a matek oázissal haladni

Szalai Réka

2018. május

Gratulálok honlapjukhoz, amit nagyon szeretünk és használunk.

Merza Ágnes

2018. május

Nagyon nagy segítséget jelent a tananyag, a félévi 2-esből reményeink szerint évvégi 4-es lesz.

Szalay Istvánné

2018. május

További sikeres munkát kívánok. Remekül tudom használni a sok értékes és leleményes anyagot.

Szinjeiné Bencze Ildikó

2018. május

A szögekről készült ingyenes videót végigcsináltuk 3 hete, aztán lett egy 5-ös felelet :)

Erdeiné Tóth Anita

2018. május

Köszönjük a tananyagot!
Elkezdtük a tananyagot az elsős, legkisebb gyermekemmel. Tetszik neki a videó, hangosan válaszol az Ön kérdéseire.

Gergő

2018. május

Megmentettek ezek a videók pár eggyestől ;)