Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink
Belépés
Tananyagok
Vásárlás
Vélemények
Írásaink
Gyakran Ismétlődő Kérdések
Kérdezz-Felelek
Belépés
Regisztráció
.
IsmeretlenCCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
ID Profil

Rendeléseim
Jogosultságaim
Dicsőségfal
Kilépés
Kilépés
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után
Te is megírod a Véleményedet
az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után Te is megírod a Véleményedet az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Eddigi felhasználói hozzászólásaink:
2073 db

Eddigi felhasználói hozzászólásaink: 2073 db

Kiemelt Vélemények

Gábor sikertörténete

Gyenge matekosként kezdte, és végül szuper eredménnyel emelt szintű érettségit tett... Ha ez az akarat kitartással párosul, akkor akár lehetetlennek látszó eredményt is el lehet érni. Kiváló példa erre Petrovics Gábor vecsési tanítványunk története. ... Tovább a cikkhez


Csongor a 8. központi felvételire készült. Mindenképp szeretett volna gimnáziumba kerülni. Mivel 7. osztályban nem volt sikeres matematikából (év végén 2-es volt), különösen boldoggá tette őt is és családját is, hogy a videók segítségével önállóan fel tudott készülni két hét alatt a központi felvételire.

Olyannyira sikerült a felkészülés, hogy osztályában tanárai megdöbbenésére is a legjobb matek felvételit írta. Iskolájában pedig a 2. legjobb lett.

Azóta már előfizettünk gimnazista lányunk részére a 9., 10.-es matematika oktatásra és előre tanul Csongor öccse a 6. osztályos videók segítségével.
Nagyon köszönjük a segítséget!

Üdvözlettel:

Lelkes Andrea (Csongor édesanyja) 2013. május


A Matekmindenkinek.hu-val először, mint az Év Honlapja pályázat zsűritagja kerültem kapcsolatba. Már az akkori változatban is megfogott, hogy a matekot megérteni kívánó gyerekek szemszögéből indul ki a site és hogy milyen szakmai alapossággal és megvalósítási igényességgel teszi mindezt. Ekkor még nem sejtettem, hogy saját gyerekeim kapcsán felhasználóvá válik a családom, ti. nálunk is megjelent a "Matek Mumus" a gimnáziumi felvételire való felkészülés során. Azóta már a második gyerekkel koptatjuk a képzeletbeli matek iskolapadot, így ma már mind a webbel foglalkozó informatikai vezetőként, mind pedig szülőként merem ajánlani bárki számára az oldalt, akinek iskolás gyereke van.

Ószinte nagyrabecsüléssel

Kollár László
MICROSOFT Magyarország - fejlesztési igazgató 2012. július


Őszinte elismeréssel adózom honlapotoknak. Úgy vélem, mind matematikai tartalmát, mind módszertani megalapozottságát tekintve kitűnő munkáról van szó, amely nagy segítséget jelent a matematika tanulása során nehézségekkel küszködő diákoknak. A számítógépes forma igencsak összhangban van a jelenlegi középiskolások tanulási szokásaival, érdeklődésével, s ezért motiváló ereje sem elhanyagolható.

Gyimesi Róbert - a budapesti Árpád Gimnázium matematikatanára, jelenlegi igazgatója 2009. szeptember

Benkő Jázmin - 5.

2020. március

Így, hogy bezártak az iskolák, a tanárok nem tudják elmagyarázni az anyagot, és most a tizedes törtek jöttek. Nem értettem és megnéztem egy videót, és hibátlanul megírtam a házit. Nagyon köszönöm a MatekOázisnak.

Puszti Ottilia - egyéb

2020. március

Valóban érthetőek az okatatóanyagok, nagyon szépek a videók! Én nagyon szeretem őket, így szívesen leülök játszva matekot tanulni. Az angol és a horvát sem hanyagolható!

Katalin

2020. március

A harmadikos fiam élvezi, ahogy én is, mert nem nekem kell küzdenem a magyarázattal. (És nem utolsó sorban most van nyugodt idő a hiányosságai pótlására!!!)
Nagyon nagyra értékelem a tevékenységeteket!

Horváthné Godena Katalin

2020. március

Logopédusként nagyon szeretem használni az anyagaitokat a matematikai nehézségekkel küzdő tanítványaim fejlesztése során a szemléltetéshez, és a felkészülésben is. Nagyon hálás vagyok a lehetőségért! A mostani helyzetben meghirdetett önzetlen akciótok is példaértékű.

Nagy Anikó - 1

2020. március

Nagy segítség számomra ez a program, hiszen másodikos kisfiam keni-vágja a szorzást-osztást, melyet Önöknek köszönhetek.

Erika (facebook)

2020. március

Nagylelkű segítség, az anyag pedig nagyon jó, mindenkinek ajánlom, a matematika mindenki számára megérthető, és a Ti anyagotok ezt be is bizonyítja. Nemcsak az eszetek, de a szívetek is helyén van!!!

Zalavári Márk

2020. március

Elég nehezen ül a matekozós képernyő elé, ugyanakkor a jegyeit lerontotta az amúgy jóképességű fiunk egy meglehetősen alkalmatlan tanár miatt. "Nem a MatekOázis témaköre szerint megyünk!" "Úgyse fog az se segíteni!" Unszolni kellett sokáig, míg ő maga ismerte be, hogy eddig rosszul értelmezte a tanár magyarázását, de a MatekOázis minden helyretett, végre érti és nagyon örül neki. Hálásan köszönjük!

Metszőssy Klára

2020. március

Mi most már 2 éve előfizetőtök vagyunk. Azt gondolom, hogy amit létrehoztatok, az fantasztikus!

Gudmonné Gosztolai Margit

2020. március

Rendszeresen használom a tananyagokat és minden elismerésem az oldal készítőinek!

Czinanó László

2020. március

Nagyon ötletes játék jót lehet szórakozni rajta. Jó vele gyakorolni!

Dr. Hegedűs Zoltán Gábor

2020. március

Időnként bele-belenézek az anyagokba, elképesztő, milyen nagyot fejlődött az oldal a kezdetekhez képest, pedig már akkor is nagyon profi volt. Én talán 2011-ben találkoztam először, még a közgáz tanulmányaimhoz vettem jó hasznát matek leckéknek. Őszintén szólva egy kincsesbánya az egész. Nyilvánvalóan rendkívül hasznos tanulóknak és tanároknak is, de szerintem mindenki számára élvezetes lehet ez az oldal, azoknak, akikben van tudásszomj és szellemi izgalmakra vágynak, vagy csak az agyukat szeretnék karbantartani. (...) Ez egy rendkívüli misszió, és Önök igazán lelkesek és kreatívak.

Ha majd ősszel lejár az előfizetésem, mindenképpen szeretném megújítani olyan csomagra, amivel mindent meg tudok nézni, mert minden érdekel. :-) (Most fedeztem fel a játékos videókat, nagyon szellemesek, nagyon sok gyereknél igen korán "elmegy" a matematika hajója, viszont ilyen programok biztos hogy nagyobb kedvet csinálnak az egyébként mumus tárgy hírében álló mateknak. (...)

Külön szeretnék gratulálni az informatikai megvalósításért, mert az egészen kiváló, ritkán látni ilyet. Már több mint tíz éve informatikai projektekben veszek részt, láttam már sok mindent, ez az oldal technikailag nagyon színvonalas, esztétikus és felhasználóbarát. Az a jó, hogy a határ a csillagos ég...

Mészáros Lajosné

2020. március

...a hosszú évek alatt határozottan úgy érzem, hogy ön és társai igaz barátaimmá váltak. Köszönöm a segítségüket

Kisistók Attila (facebook)

2020. február

A lányom hetedik első félévében a suliban kettes volt matekból. Most gimisként első osztályban ötös. Csak rendesen kellett elmagyarázni és nem a táblát püfölni a krétával, hogy hülyék vagytok tanításként.
Tulajdonképpen ha a tanárok levetítenék ezt az anyagot, kis kiegészítésekkel majd gyakorlással, a diákok egész jó eredményeket érnének el a mostanihoz képest. Olcsóbb ez a megoldás mint egy plusz magántanár. Egy két tanárnak is javasolnám, hogy tanuljon belőle.

Kovács Magdus (facebook)

2020. február

Én regisztráltam, kipróbáltam az ingyeneset is. Majd vettem egy csomagot. Ami ma 14.00 kor már működött is. Azóta a 2.-os kislányom, aki gyenge matekból, abba se hagyja a matekozást. Nagyon élvezi. Azt mondja, így már érti. Nagyon köszönöm ezt a lehetőséget! Nagy segítség!

Újszászi Melinda (facebook) - 6

2020. február

Csak gratulálni tudok. Nagyon jól felépített gyakorló, magyarázó program. Kár hogy nem előbb találtam rá.

B. Krisztina

2020. február

A kisfiam 6. osztályos. Matek : 4-es lett.
Ez számunkra nagyon örömteli jegy volt, a tavalyi sok-sok közepes után.
A MatekOázis-t akkor vesszük elő igazán aktívan , ha megakadunk, de akkor nagyon-nagyon hasznos!
Köszönjük szépen a sok-sok munkát, a szuper érthető magyarázatokat, a jó feladatokat, a sikerélményt!

Salló Hajnalka

2020. február

Sikerült 3 jegyet javítani!!! Álmomban sem gondoltam volna, hogy létezik ilyen hatékony oldal a szárnyaszegett matekosoknak. Elmondhatom, hogy gyermekünk megszerette a matematikát és örömmel fog neki a feladatoknak. Ezt egész eddig soha, senkivel, semmivel nem sikerült elérni. Köszönöm szépen, hogy vagytok! Ez volt az idei év legjobb befektetése és legnagyobb öröme eddig.

Péter Kata

2020. január

Hosszú évek óta matekmindenkinek-előfizető vagyok. A legjobb befektetésnek gondoltam, hiszen 3 egykorú gyerekem van (ikrek plusz egy nagyon közeli utánfutó :) ), tudtam, hogy nem mindig fogok tudni ott ülni háromszor x órát a matekleckék fölött...

Amiért most írok Neked, az a felvételi:
A lánykám lelkiismeretesen végigcsinálta az összes korábbi felvételi feladatsort, időre, elejétől a végéig. 40 pont fölött teljesített mindig, gondolta, nem is lesz nagy gond, kivéve a stresszt, amiről sajnos, ha valaki ilyen, nehéz "leszoktatni"...
A fiam. Nem csinált meg, csak 1-2 feladatsort, huszonvalahány pontosra. Volt, aminél tisztán látszott, hogy egyáltalán nem érti, lövése sincs az adott feladat-típust illetően. Ekkor leültem vele, elmondtam neki, hogy a MM-nek ott vannak a felvételi felkészítő gyakorlatai, ha már amúgy is gép előtt tölti a (szabad)ideje nagy részét, legalább kattintson oda. Ezek után csak azt volt hajlandó végignézni, a kinyomtatott feladatsorokat elő sem vette. Amit nem értett, végighallgatta, átnézte. 36 pontot írt a felvételin. A lányom 39-et.
Egyszóval: KÖSZÖNÖM!!

Halász Péter

2020. január

Testvérem gimnáziumba jár, kilencedikes, nagyon sokat segített neki az elmúlt évben a MatekMindenkinek program, magas pontszámot sikerült elérnie a felvételi vizsgán. Az angol oktató csomagot is nagyon jól ki tudja használni a nyelvi előkészítő osztály tananyagának kiegészítéseként.

Antal Enikő, felvételiző

2020. január

Ma írtam a felvételit és olyan tapasztalatom van, ami eddig sosem volt a gyakorláson során. Úgy érzem (a megoldókulcs megnézése után) hogy a matek jobban sikerült mint a magyar. Körülbelül 35-40 pontosnak számoltuk, amivel aránylag meg vagyok elégedve. A Matekmindenkinek sokat segített a felkészülésben.

Székely Kati (facebook)

2020. január

Nagyon jó és érthető, azon kívül játékos és szórakoztató.

Tancsik Endréné

2020. január

Kedves Bea,
3. osztályos fiam asperger autista. Nagyon sokat segít a tanulásban a matekoázis nekünk.

Kelemen Ibolya

2020. január

Önnek köszönhető, hogy a 14 éves fiam sokkal jobb kedvvel ül le matekozni!!!! Óriási segítség a felvételire való készülődésben!

Mózes Edit

2020. január

Köszönet a sok jó ötletes tananyagért és játékért. 3 unokám - első, második és ötödik osztályos tanulók - szívesen ülnek le matekot gyakorolni, amit inkább játéknak tekintenek, mint tanulásnak.

Szabó Mónika

2020. január

Köszönöm az érthető magyarázatokat, a látványos bemutatókat, példákat.
Gyermekem megszerette a matekot... Ez sokat jelent a fejlődésében. További jó munkát kívánok.

Zsuzsa T

2020. január

A Tanulási napló zseniális! Az arc, amikor elmeséltem a gyereknek a szülői felügyelet lehetőségeit - elfeledhetetlen :-) Köszönöm!