Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink
ázisTV
Belépés
Tananyagok
Vásárlás
Vélemények
Írásaink
Gyakran Ismétlődő Kérdések
Kérdezz-Felelek
Belépés
Regisztráció
.
Add meg a neved
IsmeretlenCCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
ID Profil

Rendeléseim
Jogosultságaim
Dicsőségfal

Kilépés
Kilépés
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után
Te is megírod a Véleményedet
az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után Te is megírod a Véleményedet az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Eddigi felhasználói hozzászólásaink:
2450 db

Eddigi felhasználói hozzászólásaink: 2450 db

Kiemelt Vélemények


Csongor a 8. központi felvételire készült. Mindenképp szeretett volna gimnáziumba kerülni. Mivel 7. osztályban nem volt sikeres matematikából (év végén 2-es volt), különösen boldoggá tette őt is és családját is, hogy a videók segítségével önállóan fel tudott készülni két hét alatt a központi felvételire.

Olyannyira sikerült a felkészülés, hogy osztályában tanárai megdöbbenésére is a legjobb matek felvételit írta. Iskolájában pedig a 2. legjobb lett.

Azóta már előfizettünk gimnazista lányunk részére a 9., 10.-es matematika oktatásra és előre tanul Csongor öccse a 6. osztályos videók segítségével.
Nagyon köszönjük a segítséget!

Üdvözlettel:

Lelkes Andrea (Csongor édesanyja) 2013. május


A Matekmindenkinek.hu-val először, mint az Év Honlapja pályázat zsűritagja kerültem kapcsolatba. Már az akkori változatban is megfogott, hogy a matekot megérteni kívánó gyerekek szemszögéből indul ki a site és hogy milyen szakmai alapossággal és megvalósítási igényességgel teszi mindezt. Ekkor még nem sejtettem, hogy saját gyerekeim kapcsán felhasználóvá válik a családom, ti. nálunk is megjelent a "Matek Mumus" a gimnáziumi felvételire való felkészülés során. Azóta már a második gyerekkel koptatjuk a képzeletbeli matek iskolapadot, így ma már mind a webbel foglalkozó informatikai vezetőként, mind pedig szülőként merem ajánlani bárki számára az oldalt, akinek iskolás gyereke van.

Ószinte nagyrabecsüléssel

Kollár László
MICROSOFT Magyarország - fejlesztési igazgató 2012. július


Őszinte elismeréssel adózom honlapotoknak. Úgy vélem, mind matematikai tartalmát, mind módszertani megalapozottságát tekintve kitűnő munkáról van szó, amely nagy segítséget jelent a matematika tanulása során nehézségekkel küszködő diákoknak. A számítógépes forma igencsak összhangban van a jelenlegi középiskolások tanulási szokásaival, érdeklődésével, s ezért motiváló ereje sem elhanyagolható.

Gyimesi Róbert - a budapesti Árpád Gimnázium matematikatanára, jelenlegi igazgatója 2009. szeptember

Tünde

2021 június

Köszönöm a videókat, nagyon nagy segítség volt. Érthető, alapos, és pontos megoldást és magyarázatot tartalmaz.

Zsófi

2021 június

Mivel magántanuló voltam, gyakorlatilag az egész tananyagot az oldalról tanultam meg, ráadásul 3 hónap alatt. Bőven maradt időm a gyakorlásra és a sikerélmény segített a tantárgy megszeretésében is.

Szabó-Pusztai Barbara

2021. június

Ezúton szeretném megköszönni a matek oktatásban online nyújtott segítséget, nagyon hasznos volt, mindkét fiú jelessel zárt az év végén.

Első Krisztina (facebook)

2021. június

A Kémia 9 anyagot is szeretném kiemelni! Olyan magas szintű segítség, hogy el sem tudom mondani!!! Nagyon hálásak vagyunk érte.

Flóra

2021 június

Két hónappal az érettségi előtt még nagyon el voltam keseredve, mivel megbuktam a próbaérettségin, és nem értem el a 2 - es átlagot sem. Akkora volt a lemaradásom és a pótolnivalóm hogy azt sem tudtam hol kezdjem el. Szerencsére azonban rátaláltam a matek oázisra és rövid idő alatt úgy érzem sikerült egy erős közepes szintre felfejlődnöm. Hatalmas meglepetésként ért amikor megtudtam hogy 4-esre érettségiztem.

Maja

2021. június

Sziasztok! Egy nagyon erős suliba járok, ahol 4-es voltam matekból, de most (7. végén) vizsgáznunk kellett matekból, és nagyon izgultam miatta. Rengeteget tanultam rá és csak az utolsó hónapban találtam rá a matek oázisra. Rögtön elkezdtem vele tanulni és rengeteget fejlődtem! Most jött a hír, hogy 5-ös lett mind a két vizsgám! Nagyon hálás vagyok ezért a honlapért! Köszönöm❤️
Maja

Nagypapa

2021 június

Mind az öt unokám használta. Közülük négy, jó matek háttérrel, műszaki egyetemek hallgatója volt vagy most az, vagy az idén elért pontszáma alapján az lesz. Fantasztikus jó anyagot dolgoztatok ki. Az idő múlásával nőtt a konkurencia is. Örülök, hogy összehozott a sors bennünket. Én elbúcsúzom tőletek. Sok szerencsét kívánok. Nagypapa

Kárpáti Anikó, érettségiző Benedek édesanyja

2021. május

Ezúton szeretném megköszöni Matekoázis csapatának munkáját! A viszontagságos körülmények ellenére fiam remek érettségivel zárta a középiskolát, ebben nem kétséges az Önök érdeme!

Veronika

2021 május

Nagyon sokat segítettek a videók, szerencsére végzős évemre megtaláltuk az oldalt, ha nem lettek volna biztos hogy még kettesre se tudtam volna le érettségizni, de így most sikerült egy erős 3 írnom.

Balázs

2021 május

Már az első piilanattól fogva, amikor az ingyenes videókat néztem és élveztem azok interaktivitását, tudtam, hogy nekem erre az anyagra van szükségem.
Végül a meglatásom be is igazolódott. 1-es re sikerült év eleji próbaérettségim után el kezdtem kereseni valamilyen megoldást, hogy biztosítsam a megfelelő matek tudást a sikeres matek vizsgához. Rengeteg oldalt megnéztem. Végül 4 héttel a vizsgák előtt talátam rá erre a tananyagra. Az edmények magukért beszélnek. Hiszen sikerült mag felhozni matek tudásomat 3-as szintre.
Readásul a töri tananyag is sokat segített.

Illés János

2021. május

Tényleg szuper a program, azt sajnálom, hogy hamarabb nem fizettünk elő.

Tekla

2021 május

kifogástalan

Judit

2021 május

Az összes videó nagyon sokat segített a gyerekeimnek dolgozatok előtt.

Bottka Roland

2021 május

Teljesen jó és használható. Az árát sokallom, ezért nem fizettem elő prémium csomagra.

F. Eszter, felvételi

2021. május

Fiam a 7. évvégén egy erős iskola, nagyon erős matekos csoportjában hármast kapott évvégén. A tanárnő nagyon jó, csak nehezen simultak össze. A felvételi előtt megvásároltuk a 8. osztályos és a felvételi előkészítő csomagot, és nagyon sokat gyakoroltunk hétvégenként. Nagyon céltudatosan, a város egyik legjobb gimijébe angol tagozatra akart menni. Sokszor szenvedett a nyaggatásom miatt, de az osztály 2. legjobb eredménye lett az övé 79 pontot szerzett! (matek 43!!!) A matek tanár nem is akarta elhinni (8. félév négyes), de hihetetlenül büszke (volt) magára, természetesen én is rá! Felvették, nem is egy erős gimibe, hanem az összes helyre ahova jelentkezett. Másik erős gimi mat-infó tagozatára szóbeli mentességet kapott, az írásbeli eredménye okán!
A matek oázis is segített, és a rengeteg gyakorló feladat amit megcsinált.
A matek oázis előfizetés önmagában nem elég! Muszáj csinálni is!!
Ahogy közeledett a felvételi napja, minden szombat-vasárnap de. és du. egy-egy feladatlap, időt nézte, aztán az utolsó alkalmakkor már úgy ahogy az igazi felvételi van, 45 perc magyar 15 perc szünet (ivás, kis lazítás) 45 perc matek. Muszáj, ha jó felvételit akar írni. Nem mondom, hogy az én módszerem a jó és egyetlen eredményes, de nekünk ez vált be. (Sok jóképességű gyereket láttam sírni a felvételi eredméynek miatt.)

Egy lelkes 3 gyereks anyuka

2021. május

...gratulálok a tananyagaikhoz, (nekünk gyerekkorunkban ilyenre nem volt lehetőségünk, szerintem ez egy fantasztikus dolog)

Janositz Anita

2021. május

Nagyon sok gyereknek nem tudnak otthon segíteni, még ha akarnának sem, mert nem tudják, hogyan tegyék. Tudom, látom-hallom az osztálytársak esetében is. Éppen ezért nagyon jó, hogy megalkottátok ezt a programot.
Bár Eszti 5*-ös matekból, még ő is szívesen csinál feladatokat az ingyenes hétvégéken - néha ilyenkor az egy osztállyal magasabb anyagokban teszi próbára magát. Leginkább a világos magyarázat és a dicséret tetszik neki. Meg szerintem az is, hogy nincsen időhöz kötve a válaszadás, így nem frusztrálja az, hogy gyorsan kell megoldani, hanem motiválja, hogy van ideje gondolkodni.

Csak gratulálni tudok az ötlethez és a megvalósításhoz is! Szuper anyagok, szuper videók, szuper rendszer! Kedves, nem tolakodó, nem túlzó, nem nyomulós kommunikáció. Biztosan szuper a csapat is, mert anélkül nem megy. És megragadnám az alkalmat, hogy a chat szolgáltatást is megdicsérjem, gyors, kedves, részletes tájékoztatást kaptam baráti hangnemben.

(Bárcsak minden matek tanár ilyen lenne! Igen, tudom, ez utópisztikus, ráadásul akkor nem lenne szükség rátok, de azért mégis...)

Swieton Ilona

2021. május

Nagyon sokat segít nekem ez, sokkal több 5 lett, köszönöm szépen.

Zsófi

2021. április

nagyon szépen köszönöm tényleg segít

Palicz Istvánné, pedagógiai szakpszichológus

2021. április

Kedves Matek Oázis Csapat! Kedves Bea!

A Matek Oázis programját a hét éves, óvodás unokámmal használom, akit eddig nehezen tudtam rávenni egy kis számolásra .Rájöttem, a hiba az én készülékemben volt, mert a program segítségével könnyen bevonhatóvá vált.
Elárulom, hogy nekem nagyobb segítség, mint neki, mert én tanultam belőle érdekesebb, motiválóbb feladatokat adni, ami akár főzés közben is mehet, miután mindketten "átvettünk" egy-egy műveletet.
A program nagyon jó felépítésű, könnyen érthető, szemléletes.

- segíti a számok közötti kapcsolatok megértését
- elősegíti a matematikai gondolkodás fejlődését
- a probléma-megoldási tevékenységeket a valós világ kontextusába illeszkedő módon alkalmazza
- előtérbe helyezi a manipulációs tevékenységeket a fogalmak kialakításához
- stratégiákat alkalmaz a fogalmak megértéséhez, alkalmazásához
- segíti a mennyiségi információkkal való gondolkodás képességének fejlődését
- fejleszti a fluid intelligenciát
- biztató, motiváló hatású, mely fejleszti az "én-erőt", kompetencia érzést

Ezek teszik érthetővé, szerethetővé, könnyebbé a matematika tanulását, szemben a száraz és sokak számára érthetetlen, elvont matematika tanításával. Ami unalomhoz, kompetencia hiányhoz, alacsony önértékeléshez vezethet.
Mindenkinek ajánlom: Palicz Istvánné
pedagógiai szakpszichológus

T Viktória, felvételi

2021. április

Kedves Bea! Nagyon köszönjük a munkátokat! Időben elkezdtük a felkészülést a nyár végén vásárolt Felvételi 6 csomaggal. A lányom egyedül készült, semmi más plusz segítségre nem volt szüksége. Ma kijött a felvettek listája és bekerült az első helyen megjelölt ELTE Trefort Ágoston Gimnáziumba. Végtelenül boldog! Hálás köszönet

Gombos Kata

2021. április

...nekem nagyon-nagyon tetszik, és nagyon tisztellek azért, amit képviselsz, amit itt létrehoztál - őszintén mondom!

Horváth Anikó

2021. április

Harmadikos Ádám fiamék tegnap kezdték el az idő mérését tanulni. Itthon leültettem a Matekoázishoz, végignézte, de nem nagyon értette.
Ma leültem vele, együtt néztük, csináltuk, ahol elakadt, még magyaráztam.

Jó volt látni, ahogy felcsillant a szeme egy-egy résznél, ami kivilágosodott neki.

A most már jó megoldásoknál pedig rendszeresen felkiáltott, hogy „juhéé!” Így tényleg öröm tanulni.

Jablonkai Anna, 4.-es tanuló

2021. április

Szuper minden A segítségtől mindenig
Elkezdve szuper imádom szipi szupi

Illés Judit

2021. április

Köszönöm a munkáját! Sztem fantasztikus az oldal!

Cs.József

2021. március

A fiam részére vásároltam a Matekoázist, mert nem tudtunk érdemben segíteni neki a tanulásban. Az általános felsőben olyan gyenge hármas körül voltak az osztályzatai. Ezen kellett változtatni. A programnak nem örült eleinte és türelmetlen lett, ha valami nem sikerült elsőre. Ilyen lehetett egy eltévesztett vessző vagy pont megadása, de ott ültem vele és közösen kiismertük a működését. Ha valami nem ment, akkor én próbáltam még besegíteni szintén az oldalra támaszkodva. Bele is jött és a végén már egyedül is remekül ment. A hármas osztályzat a 8.-ban már négyes lett! Tehát az ígért legalább egy jegy javítás megtörtént. A központi középiskolai felvételi jól sikerült. Köszönhető a Matekoázisnak és az elérhető előző évek kitöltött teszt lapjainak, amik rámutattak a hiányosságokra és pótlásra kerültek.
A lényeg, hogy mindenki számára, de még nekünk is a mai napig furcsa, 47 pontos felvételit írt az 50-ből!
Tény, hogy most is néha rá kell szólni, hogy vegye elő, de úgy érzem sokat segített nekünk a program.
A középiskolában is hasznát fogjuk venni. Csak ajánlani tudom!