Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink
Regisztráció Belépés
Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink Gyakran Ismétlődő Kérdések Kérdezz-Felelek Kapcsolat
Belépés Regisztráció
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után
Te is megírod a Véleményedet
az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után Te is megírod a Véleményedet az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Eddigi felhasználói hozzászólásaink:
1792 db

Eddigi felhasználói hozzászólásaink: 1792 db

Kiemelt Vélemények

Gábor sikertörténete

Gyenge matekosként kezdte, és végül szuper eredménnyel emelt szintű érettségit tett... Ha ez az akarat kitartással párosul, akkor akár lehetetlennek látszó eredményt is el lehet érni. Kiváló példa erre Petrovics Gábor vecsési tanítványunk története. ... Tovább a cikkhez


Csongor a 8. központi felvételire készült. Mindenképp szeretett volna gimnáziumba kerülni. Mivel 7. osztályban nem volt sikeres matematikából (év végén 2-es volt), különösen boldoggá tette őt is és családját is, hogy a videók segítségével önállóan fel tudott készülni két hét alatt a központi felvételire.

Olyannyira sikerült a felkészülés, hogy osztályában tanárai megdöbbenésére is a legjobb matek felvételit írta. Iskolájában pedig a 2. legjobb lett.

Azóta már előfizettünk gimnazista lányunk részére a 9., 10.-es matematika oktatásra és előre tanul Csongor öccse a 6. osztályos videók segítségével.
Nagyon köszönjük a segítséget!

Üdvözlettel:

Lelkes Andrea (Csongor édesanyja) 2013. május


A Matekmindenkinek.hu-val először, mint az Év Honlapja pályázat zsűritagja kerültem kapcsolatba. Már az akkori változatban is megfogott, hogy a matekot megérteni kívánó gyerekek szemszögéből indul ki a site és hogy milyen szakmai alapossággal és megvalósítási igényességgel teszi mindezt. Ekkor még nem sejtettem, hogy saját gyerekeim kapcsán felhasználóvá válik a családom, ti. nálunk is megjelent a "Matek Mumus" a gimnáziumi felvételire való felkészülés során. Azóta már a második gyerekkel koptatjuk a képzeletbeli matek iskolapadot, így ma már mind a webbel foglalkozó informatikai vezetőként, mind pedig szülőként merem ajánlani bárki számára az oldalt, akinek iskolás gyereke van.

Ószinte nagyrabecsüléssel

Kollár László
MICROSOFT Magyarország - fejlesztési igazgató 2012. július


Őszinte elismeréssel adózom honlapotoknak. Úgy vélem, mind matematikai tartalmát, mind módszertani megalapozottságát tekintve kitűnő munkáról van szó, amely nagy segítséget jelent a matematika tanulása során nehézségekkel küszködő diákoknak. A számítógépes forma igencsak összhangban van a jelenlegi középiskolások tanulási szokásaival, érdeklődésével, s ezért motiváló ereje sem elhanyagolható.

Gyimesi Róbert - a budapesti Árpád Gimnázium matematikatanára, jelenlegi igazgatója 2009. szeptember

Vig Bea (facebook)

2018. december

Nagyon jó ez a rendszer . Köszönjük, nagy segítség a gyerkőcöknek a tanuláshoz. Érdemes volt előfizetni. Ajánlom Mindenkinek.

Géczi Tamásné, tanárnő

2018. december

Kedves Beáta!
Nagyon szeretem a matekmindenkinek honlapodat. Sokat ajánlom a tanítványaimnak. Köszönöm a jó feldolgozásokat, a valóban jól használható feldolgozásokat.

Kollár László

2018. november

Örülök, hogy megcsináltad ezt az oktató site-ot, nagy szükség van rá, erre mindhárom gyerek bizonyíték volt.

Ildikó, anyuka

2018. november

Nagyon szépen köszönjük a segítséget!!!
A kisebbik lányom Dorka nagyon gyenge volt matekból (2-3). Mióta használja a Ti anyagotokat, azóta nagyon sokat javított, és rendszeres lett a sikerélménye a matekkal kapcsolatban!
Olyan nagy örömmel jön haza egy-egy dolgozat után .....A minap 25/25 pontos eredménnyel tért haza. Kettő ötös lett az egész osztályban, és az övé lett az egyik! Végtelenül büszke magára és az eredményeire! És persze én is az vagyok! :)
Nagyon hálásak vagyunk érte, hiszen közeleg a felvételi is...

Nagyon-nagyon szépen köszönjük!!!

Ildikó, anyuka

2018. november

Tényleg nagyon hálásak vagyunk Nektek! :) Azt hiszem minden évben előfizetünk a lányoknak, hiszen a részlet fizetés lehetőségével anyagilag sem annyira megterhelő nekünk!
Köszönet, köszönet, köszönet! :)

Szép napot és sok-sok sikert és fejlesztést kívánunk Nektek /Nekünk! :)

Mezei Dávid - 4.osztály

2018. november

Nagyon szuper! Nekem a tanító nénim ajánlotta. Ismételtem a 10000-es számkört....

Fodor Brigitta

2018. november

A Fóti Népművészeti iskola diákja vagyok. Én megvettem a programot és azóta gyakran használom. Amikor 10-es voltam év végén szinte bukásra álltam, de a matekoázis és külső segítséggel az egyesemet feltornáztuk 3-ra.
A kisérettségimre is ezzel készültem, és azon is sikeresen átmentem.
Nagyon jó a program, csak ajánlani tudom.

Fodor Brigitta 11. évf.

Gácsér Tamás, 11. évfolyam

2018. november

Sajátos nevelési igényű diák vagyok, enyhén diszkalkuliás. Ebből kifolyólag, miután nekem felmentésem van matematikából, én a tanórákon gyakran ezzel az oldallal vagyok elfoglalva, fejlesztés céljából. Szimpatikus kis oldal, érdekes és jó feladatokat tartalmaz, amiket jómagam is kifejezetten kedvelek. A versenyek pedig különösen izgalmasnak bizonyulnak a számomra, a megszerezhető érmék lehetősége pedig bárki számára plusz motivációt okozhat azon tény mellett is, hogy (véleményem szerint) erre maga az oldal is képes. Arról meg nem is beszélve, hogy egy rendkívül kellemes tapasztalattal lettem gazdagabb az oldalt illetően, amikor felfedeztem a következőt: abban az esetben, amikor rossz megoldás kerül beírásra, az oldal csak kedvesen biztatja a felhasználót arra, hogy ne csüggedjen, simán összejöhet ez még neki. Ez a funkció szerintem nagyon jót tesz az olyan gyerekek lelki világának, akik érzékenységükből és/vagy csalódottságukból kifolyólag minden egyes (akár nem csak) matematikával kapcsolatos kudarcot nagyon fájdalmas élménynek élnek meg. Nagyon-nagyon elégedett vagyok az oldallal, teljes mértékig egyet tudok érteni a többi hozzászólóval, a felhasználóknak az oldal által elért eredményei meg egyértelműen magukért beszélnek. Csak így tovább! :)
Gácsér Tamás 9. évf.

Kovács Fanni, 11. évfolyam

2018. november

Ugyan én kevesebbet használtam az oldalt, de nagyon kreatívnak találom, hogy a matekbeli nehézségek megoldására egy egész weblapot készítettek, ami mindenki számára elérhető. Az oldalon lévő feladatok tisztán elmagyarázzák a tananyag lényegét és a játékos feladatok élvezhetővé teszik a gyakorlást. Maga a weboldal átlátható és mindent könnyen megtalálni rajta. Összességében egy nagyon jó oldal lett, ami tényleg hasznos segítséget nyújt a diákoknak.
Kovács Fanni 11. évf.

Herman Tiborné, Jutka

2018. november

Kedves Bea!

Köszönet neked és csapatodnak! Tényleg nagyon sokat segítetek a tanulásba. Évek óta társaink vagytok és remélhetőleg egy sikeres felvételihez is hozzásegítitek a lányomat.

Üdvözlettel: Herman Tiborné

Juhászné Kovács Edit, Aszód, RTL Kölyökkalauz győztes

2018. október

Köszönöm, hogy beállította a két évfolyamhoz való hozzáférés lehetőségét a felvételi feladatokkal együtt, ez nagyon nagy segítség lesz a jövő tanévben esedékes 8-os központi írásbeli megírásához.

Középső gyermekem jelenleg 7. osztályos gimnazista, akinek a részére tavaly fizettem elő a 6.- 7. osztályosoknak szóló Matek Oázis tananyagokra, melyekből szívesen tanul, mivel itt annyiszor oldhatja és hallgathatja meg a példákat amennyiszer és amikor csak akarja, egészen addig, amíg meg nem érti. És megérti!!! Ennek azért örülök nagyon, mert a dolgozataiban visszaköszön, hogy a Matek Oázis segítségével értette meg a feladatok megoldásának a módját.
Legkisebb gyermekem jelenleg 4. osztályos, akinek a 3.- 4. osztályosoknak készült tananyagokra fizettem elő, melyben benne foglaltatik a 4-es központi felvételi feladatokra történő készülés lehetősége is, érthető, logikusan felépített formában, mellyel élvezetes a tanulás, a feladatmegoldás és a felkészülés. Nagyon hálás vagyok érte, hogy ilyen tananyagokat fejlesztettek, mellyel ha előbb találkoztam volna már korábban is segítséget nyújthatott volna nekünk a felvételire való készülésben. De most is nagyon hasznosnak bizonyul számunkra, bízom abban, hogy sikerrel fogjuk venni az akadályokat a megmérettetésben.

Természetesen hozzájárulok, hogy a nevemet (Juhászné Kovács Edit) és a lakóhelyünket (Aszód) megjelenítsék a honlapjukon. Én örülök neki, hogy pozitív véleményt mondhatok egy innovatív, hiánypótló és hatékony módszerről, mely sok diák (és szülő) életét megkönnyíti a matematikatanulás terén.

Gratulálok az elért eredményekhez és további sok sikert kívánok a munkájukhoz!

egy átlagos anyuka - 6.

2018. október

Kedves B.B. Beáta!
Szeretném elismerésemet kinyilvánítani Ön és csapata felé, mert a LKKT, LNKO elég nehezen érthető tananyagot megértette gyermekem, miután többször is megnéztük a levezető videókat. Megtanult prímszámokkal dolgozni, majd az összefüggéseket is megértette. Eddig több dolgozatot is írtak, a legutóbbi egyes lett. a legjobb jegye is hármas volt, mire kiderítettem, hogy az órán nincs idő azokra a tanulókra akik lassabban értik meg, fogják fel a lényeget. Egyáltalán nem rossz képességű tanulóról beszélek, csak ötödikes kora óta nehezen forog a matek óra, matek házi... stb. Ezért már teljesen elveszítette a fonalat, és kijelentette, hogy utálja a matekot. Most, Írt egy 100 százalékos dolgozatot!!!!! Elmondom, hogy összeszorul a torkom az örömtől! Bekeretezte, és a falon lóg a dolgozat mintának!!!! Köszönöm!

Nagy Noémi - 2

2018. október

Kedves B. Békési Beáta!

Nagyon köszönöm a Matekoázist. Engedje meg, hogy őszinte nagyrabecsülésemet fejezzem ki az Ön elhivatott munkája iránt.
Kisfiam, Ádám Brüsszelben jár iskolába, mégpedig Montessori módszerűbe. Imádja a matekot. Viszont nincs tankönyv, minden eszköz tapintható, gyöngyök vannak, számolótáblák, nagyon jól szemléltetik nekik, meg persze írnak is, de nagyon más, mint ahogy mi tanultunk.
Engem megnyugtat, hogy érdeklődését kihasználva egy ilyen szuper weboldallal "magyarosan" (és magyar nyelven) is tudunk tanulni.

Dömötör Zoltán - 10

2018. október

...szeretném megköszönni, hogy 5 éve lányom matek ismereteit (és az enyémet) bővíteni tudtuk a tananyagok segítségével. (...) Lányom azóta főiskolába jár és nincs gondja a matematikával.

Juhász Diána, tanárnő

2018. október

Kedves Beáta!
Nagyon köszönöm a felvételt. Szemlélődtem az oldalon és nagyon tetszik, ahogyan fel van építve. A magyarázatok is nagyon érthetőek és a feladatok is szépek, színesek és jók. Nagy segítség lesz számomra is a matematika tanítás elmélyítéséhez, gyakoroltatásához, illetve manapság a számítógép adta lehetőségeknek köszönhetően a gyermekek számára is sokkal motiválóbb, ha belecsempészünk IKT eszközöket a tanórába. Biztosan fogom ajánlani a szülőknek és kollégáimnak is.
Üdvözlettel:
Juhász Diána

Szepesi Eszter

2018. október

Köszönöm szépen, már első nap hasznát vettük a videóknak, enélkül nem sikerült volna a leckét megcsinálni.
Mi felnőttek már hozzá sem szagolunk a másodfokú egyenlethez! Reméljük, hogy hozzászokik a gyerek a használathoz és megszereti, egyedül is használja majd, úgyhogy köszönöm még egyszer!

Bánó Tekla

2018. október

Nagyon sokat segít a sok videó, játék, és végre egy két nap használata után értem a kétjegyűvel való osztást :) Olyan sok segítséget nyújt ez a weboldal! Kösz Matekoázis! <3

Simon Diána (facebook)

2018. október

Nekünk is egy jegyet sikerült javítani a múlt évhez képest. Nyáron gyakoroltunk, s könnyen vesszük az akadályokat eddig.

Szeverényi Annamária

2018. október

Nagy segítséget jelentenek a videók, de a játékokat még szeretik is, ami nagy kincs számomra.

Bánóczy Mariann

2018. október

Gyermekem 9.osztályos gimnazista, meg is rendeltük az idei év tananyagát Önöktől. :-) Már a második dolgozata sokkal jobban sikerült!!!

Molnár Károlyné, nagymama

2018. október

Gratulálok az oldal szerkesztőinek!!! Unokám eddig szerette a matekot, de most nagy élvezettel gyakorol is! (2.oszt.-os)
Csodálatos így tanulni! Köszönöm minden nagymama nevében!!

Ruff Krisztina (facebook) - 1.

2018. október

Nyáron kisfiam is "játszott" a feladatokkal. Itt értette meg a szöveges feladatot. Nagyon jó ez az oldal.

Betlehem Ildikó

2018. október

Kedves Matek Oázis!

Nagyon köszönjük a remek videókat, nagyszerű munkát végeztek. (...) Nem is volt kérdés számunkra a megrendelés. A legjobb, legösszeszedettebb, legérthetőbb anyag, amit találtunk eddig a neten. Rengeteget segített eddig is. Szerintem az egyetemig használni fogunk Benneteket. További jó munkát és sok sikert!

Betlehem Ildikó

Joó András

2018. október

Mint nagyapa rendszeresen tanulom a matekot az iker unokáimmal. Augusztus közepétől szinte az összes ingyenes példát megoldottuk, melynek eredménye 2 db 5-ös dolgozat. A kedves tanárnő érthetően, aranyosan magyaráz, a példák szenzációsak. A gyerekek megszerették a matekot. KÖSZÖNÖM, CSAK ÍGY TOVÁBB!!!

Dani

2018. október

Nagyon jó. Nem volt nehéz, de nem is volt könnyű. Jó ezzel tanulni.

Bernáth Tünde

2018. szeptember

Pár hete kezdtük el használni 2. osztályos kisfiammal, hetente kb. 2-3 nap 30-40 percet, de már látszik hogy nagyon jó döntés volt előfizetni! Köszönjük