Jobb jegy matekból stresszmentesen?
Velünk lehetséges!

Szeretnéd, ha gyermeked jobban teljesítene matek órán?

Esetleg száraznak, érthetetlennek tartja a feladatokat, ezért utál vele foglalkozni, és a gyakorlásra is nehezen tudod rávenni?

Fontosnak tartod, hogy jobb jegyeket érjen el, nem csak a továbbtanulás, de az életben való eligazodás miatt is?

A megoldás nem az, amit általában a tanítók, matektanárok javasolnak!

Matek siker

“Így javíthat gyermeked akár 2 jegyet is matekból”

című INGYENES webináriumunkon megmutatjuk,

milyen bizonyított módszerrel érhettek el sikereket fölösleges stressz és szenvedés nélkül.

Elmondjuk, mit tehetsz, hogy sokkal vidámabban folytatódjon a suli.

Szeretnétek jobb jegyeket?

Igen, szeretnénk!

A matematika sokaknál nem tartozik a legegyszerűbb tantárgyak közé, holott a minket körülvevő világ alapjai erre épülnek. A gyorsan fejlődő technológia pedig magával vonzza az alapvető matematikai gondolkodás kialakításának szükségességét.

Szülőként igyekszünk mindent megtenni gyermekeinkért, s azért, hogy a lehető legjobb pozícióból kezdhessék el felnőtt életüket, azonban különböző okok elidegeníthetik csemetéinket ettől a kulcsfontosságú tudományágtól.

Matek könnyen
lány tanul

Nem veletek van a baj!

Fontos tudnod, nem a gyermekedben van a hiba, ha minden igyekezeted és jószándékod ellenére sem képes javítani az iskolában. A további erőlködés és küzdelem helyett, mi mutathatunk egy új utat, amivel nem csak gyakorolgatni, hanem haladni fog, lélekromboló feszültségek nélkül.

A megfelelő módszerrel ugyanis bárki megtanulhat jól “matekul”! A tantárgyból elért sikerei pedig növelni fogják az önbizalmát, fejleszteni gondolkodását, így könnyebben megállja majd a helyét sebesen változó világunkban.

lány tanul
 

INGYENES webináriumunk lehetőséget ad arra, hogy megszabadítsd gyermeked a “matekmumustól”. Olyan egyedi módszert mutatunk be, ami a Matek Oázis 16 éves tapasztalatára épít, és a legmodernebb tanuláspszichológiai kutatások eredményeit építi be a gyakorlatba.

Nem lesz többé nehézkes, fárasztó és csak egy nyűg a matek lecke vagy matek felmérő. Bátran gondolkodhattok majd továbbtanulásban olyan helyen is akár, ahol emelt matekra van szükség!

Jelentkezem az INGYENES webináriumra
 

A Matek Oázis tanulóinak visszajelzései

  • Mérhetetlenül hálás vagyok Önöknek. Lányom 7. osztályos tanuló, mindig 4-5-ös volt matekból. Sajnos 7. évfolyamra ez a folyamat megfordult, a jó tanuló gyerekem 2-es, 3-mas osztályzatokat hozott. Szerencsére az interneten megtaláltam Önöket. Most kezdte a 2. hónapot. AZ EREDMÉNY CSODÁLATOS:):):) Már kb. 2 hete az órai munkája szinte mindig hibátlan, és a legutóbbi dolgozata 5-ös lett.

    H. Anikó
  • Sokkal jobban sikerültek a dolgozatok. Egy jegyet tudtunk javítani felfelé. Hihetetlen volt látni, hogy élvezi gyermekem a feladatok megoldását, pedig utálja a matekot. (..) Egyszerű, érdekes, teljesen lefoglalta, amit 6 éven át soha nem láttam. Mindent értett, pedig eddig semmit nem értett. Őszintén szólva, engem mint szülőt is lekötött. Köszönjük szépen a kiváló munkát mindenkinek aki részt vesz a matek oázis oktatásában!

    Birkné Szilvia

Nagyon jól használható önálló tanulásra. Ajánlom mindenkinek, aki javítani akar a jegyein, aki fejlődni szeretne,

A. Judit (matematika tanár)

További véleményeket szeretnék olvasni (2950)...

Felhasználói vélemények

Az előadóról

B. Békési Beáta: A Matek Oázis alapítója, szakmai vezetője, matematika-fizika szakos tanár, tanulási szakértő. Korábban gyakorló matematika tanárként dolgozott, de felismerve az oktatási rendszer hiányosságait, 16 éve kidolgozta a webináriumban bemutatott egyedi módszert, amellyel már több mint 300.000 ezer diáknak (és szüleinek) segített sikereket elérni matekból.

A Matek Oázis szakmai vezetőjeként 60 ezres olvasótábora követi cikkeit, leveleit.
Beáta elismert matematika oktatási szakértőként gyakori riport alanya a TV műsoroknak, rádió adóknak, internetes hírportáloknak.
Különleges képessége, hogy személyes konzultációk során villámgyorsan képes felmérni az elakadási pontokat a matek nehézségektől szenvedő gyermekeknél, akik az iránymutatásaival és a fent említett módszerrel szinte azonnal jelentős sikereket tudnak elérni matekból.

B. Békési Beáta

B. Békési Beáta
Matek Oázis alapító, Matematika tanár
A szerethető matektanulás szakértője

 

A matek sajnos rengeteg gyermek rémálmává vált, de ez nem kell, hogy így legyen! Velünk gyors és biztos sikereket érhettek el fölösleges feszültség nélkül!

 

Jelentkezz az

“Így javíthat gyermeked akár 2 jegyet is matekból”

című INGYENES webináriumunkra!

Következő időpont:

2024. március 12. (kedd), 20:00-tól kb. 21:00-ig

 

A jelentkezéssel elfogadod, hogy a Matek Oázistól email-eket kapj a webináriummal és a matek jegyjavítással kapcsolatban:

 
Jelentkezem

VAGY

Kiskorú google family link profillal itt nem tudsz regisztálni
Már van fiókom. Belépek