KÉRDÉS

Kedves Bea! 11-es fiam szenved a matektól, sajnos 2 osztályzattól jobb nem jön össze neki sehogysem. Megvettem a 11-es prémium csomagot, de szerintünk egy 2-es matekosnak ez nagyon magasszíntű. Trigonometrikus egyenleteket tanulnak jelenleg, de nem érti nem megy és ebben a tananyag sem tud segíteni. Héber az egész, mit tegyünk?

VÁLASZ

Először is az a helyzet, hogy a trigonometrikus egyenleteket a trigonometria témakör legelején kell kezdeni (az első videó: szinusz, koszinusz, stb...) Addig nem érdemes belevágni az egyenletekbe, míg az az eleje nem tiszta. Javaslom, hogy próbálják meg így, az elejéről!

De ha így sem megy, akkor üljünk le, és szívesen beszélgetek egy kicsit ezzel a fiúval, és szerintem meg tudjuk találni a megoldást! (Eddig még mindig sikerült.) Szinte biztos, hogy valami régebbi hiányosságok miatt van az egész, de gyorsan ki tudjuk deríteni, hogy hol akad el és miért vajon. Utána pedig tudja ezeket pótolni, és be tudja hozni magát.

Egyeztessünk egy időpontot, amikor skype-on tudunk egy fél órát beszélgetni! (Csak azt kérem, először próbálják meg a témakör elejétől átvenni az anyagot, mert fontos, hogy így meddig jut...)

Telefonom: 30/4008706

Üdvözlettel
BBBeáta