KÉRDÉS

Üdv!Bár a tanulási naplóban 2-10 perceket mutat a mérő,én általában 0,5-2órát szoktam foglalkozni a matekkal ezen az oldalon(a szüleim bizonyíthatják :D ).Némely videót,amit már megnéztem,vagy nem teljesen,vagy egyáltalán nem jelöli meg("Gratulálunk!Ezt a videót már...")

VÁLASZ

Kedves Angéla!

Természetesen minden ilyen szűrésben benne van a tévedés lehetősége is, de ellenőriztük a még részletesebb adattáblában is a tanulási naplóban látható adataidat, és hát elég objektívnek tűnik: Igaz, hogy sokáig foglalkoztál egy-egy videóval, de közben többször volt 5 percnél hosszabb megszakítás (ezeket értelmezi a program "filmszakadás"-nak).
Az lehetséges még, hogy nem láttad a legfrissebb adatokat, mert csak 10 percenként frissül az adattábla. De ha ennél régebben nézett videóról van szó (ami szerinted nem látszik a tanulási naplóban), kérlek, írd meg, mi a címe, és kb. mikor láttad, hogy utánanézhessünk.
"Gratulálunk!Ezt a videót már..." - ezt most sajnos épp nem látjuk, mert a felugró ablakok zavaróak voltak, és levettük őket.
Mindenesetre bízunk benne, hogy számodra is megnyugtatóan tisztázódik, hogy mi is látszik a tanulási naplóban, és hogy ez a későbbiekben segíteni fog neked is eredményesebbé válni a matekban.