KÉRDÉS

Szép napot!

Én egy középiskolás vagyok, 12. évfolyamba járok. Jön az érettségi és nagyon félek. Már általános iskolában is sok gondom volt a matekkal, de hála istennek minden évben meg volt a halvány kis kettes. Középiskolában teljes káosz lett minden, magántanárhoz járok és így éppen, hogy csak van egy kis kettesecském. (Csak a matekkal vannak ilyen gondjaim). Felmerült az osztályfőnököm részéről, hogy talán diszkalkuliás vagyok. De kivizsgálásra el sem megyek, hiszen a diszkalkuliások több esetben keverik a számokat, nem tudják leírni a számokat és nem tudják az alapvető feladatokat elvégezni. Nekem ilyen problémám nincs, alapvető műveleteket megcsinálok és könnyebb egyenleteket is. De A közép iskolás anyag 98%-val nem tudok mit kezdeni. Egyszerűen amihez logika kell ott teljesen megakadok, és nem értem az összefüggéseket. Magán tanárnál úgy ahogy elboldogulok a feladatokkal, de mire dolgozatra kerül a sor az 100%, hogy elégtelen.

Valaki tud tanácsolni valamit?

VÁLASZ

Ne aggódj, nem vagy egyedül!
Már nagyon sok ilyen és hasonló cipőben járó tanítványunk volt itt, az oldalon. Hidd el, hogy lehet ezzel boldogulni, és a videóink tökéletesen alkalmasak arra, hogy végre véget vess ennek a rémálomnak, és túl legyél a matekon.
Ráadásul teljes pénz-visszafizetési sikergaranciával merjük azt mondani, hogy a tananyagainkra nyugodtan rábízhatod magad. Szóval semmit nem kockáztatsz, csak neki kell állnod, és a videókról átismételni (persze szépen sorban, szisztematikusan) a középiskolai anyagot. Meglátod, sokkal gyorsabban és könnyebben fog menni, mint gondolnád! Egy próbát megér...

Aktiváld az INGYENES próbaidőszakot! Több száz tananyag! teszt! játék!

Teljes hozzáférés minden tananyagokhoz, teszthez és játékhoz!