ÚJDONSÁG! - Tűzz ki célokat gyermekednek

Célokat határozhatsz meg gyermekednek a Feladat kijelölés lehetőségével

 

Hogy könnyebben menedzselhesd gyermeked fejlesztését, kifejlesztettünk egy új rendszert, feltétlen próbáld ki!

Már nem csak ellenőrizheted gyermeked munkáját a Tanulási Naplóban, hanem lehetőséged van célokat is kitűzni számára. (Amennyiben kapcsolt fiókkal* rendelkezik)

Ha pl. azt szeretnéd, hogy gyermeked a héten menjen végig egy ismétlő anyagon, és minden 2. nap tanuljon meg 1-1 anyagot ebből, mire Te hazaérsz, mégpedig legalább 2 csillagosra, akkor a program segít, hogy ezeket sorban „bekészítsd” a számára. És a saját fiókodból láthatod, hogy a feladat elkészült-e időre.

A program dokumentálja, hogy milyen előre kitűzött feladatokat végzett el gyermeked.

Mutatjuk, hogyan tudsz Feladatokat kiadni a programmal:

  • 1. a Vezérlőpultban a „Feladataim” menüpontra kell kattintani. (Ebben láthatók a már kiadott feladatok, amiket Te adtál a gyermekednek/gyermekeidnek + a gyerek is a saját fiókjában ebben a menüpontban találja az általad kiadott feladatokat).

Amint látod, ezen az oldalon lehet beállítani a feladat határidejét is óra:percre pontosan.

Ezután a „Tovább a feladat kiválasztására” gombra kell kattintani

  • 2. A következő lapon a „Feladat létrehozása” gombra kell kattintani.
  • 3. Feladatot kapcsolt gyermeknek vagy diáknak tudsz kiosztani. Ha már van kapcsolt Szülő-gyerek fiókotok, akkor tudsz továbbhaladni:
    (Gyermekkel kapcsolatot is a Profilban tudsz létrehozni, a „Kapcsolt fiókok” menüpontban. Kattints ide, megmutatjuk, hogyan)
    Matek könnyen
  • 4. A következő oldalon tudod megjelölni a konkrét tananyagot (előbb a tartalomjegyzéket kell választani - pl. Matek 5. vagy Pótold a hiányosságaidat 6….; majd a tananyagot – listából vagy cím alapján )
  • 5. A tananyag mellett meg kell adnod azt is, hogy legalább hány csillagot szerezzen meg gyermeked az adott tananyagban. Vagyis nem elég, hogy végiglapozza, vagy beírogat valamiket, hanem azt várod, hogy gondolkodjon a kérdéseken, és legalább 2 csillagot szerezzen meg (ehhez a kérdések 60%-ára jól kell válaszolnia!).
  •