Hogyan törölhetem a fiókomat?

Fiókodat és annak teljes tartalmát bármikor törölheted.

Fontos! A fiók törlése végleges, nem vonható vissza. A törlés után minden adatod és eredményed elveszik, és többé nem tudsz bejelentkezni.
 

Hogyan törölheted a fiókodat?

  • Ha van aktív előfizetésed, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a fiók törléséhez.
  • Ha nincs aktív előfizetésed, két lehetőséged van:
    • Weboldalon: Jelentkezz be, majd a Profil -> Beállítás menüben az oldal alján kattints a Fiók törlése gombra.
    • Mobilalkalmazásban: A Beállítások menüben válaszd a Fiók törlése opciót.
 

Back to School Ingyenes Napok

Frissítsétek fel a matektudást 1–11. osztályig, és a gyakorlással értékes nyereményeket is nyerhettek!

+ ÉLŐ évátismétlő webinárok!

ÉRDEKEL »