Írd meg 5-ösre a következő matek dolgozatot!

Pár nap elég, hogy felkészülj

Ne hidd el, hogy a matek nem megy Neked!


Számtalan példát láttunk már a Matek Oázis elmúlt 15 évében, akikről tanáraik (szüleik, ők maguk is) úgy hitték, hogy nem az erősségük a matek. Aztán elkezdtek tanulni az interaktív, gondolkodás- fejlesztő videókkal, és pár hónap múlva már csak 5-öseik voltak matekból. 

Neked is menni fog a matek, ha igazán akarod! Ezzel az apró lépésenként felépített gondolkodtató és kérdező tananyaggal gyorsan és kényelmesen tudsz tanulni. Ugyanakkor nagyon eredményesen, mert ha így, együtt-gondolkodva tanulsz, utána önállóan meg fogod tudni oldani a feladatokat. Olyanokat is, amikről most még nem is álmodnál, hogy ilyent is tudsz. :) Önálló gondolkodásra tanítanak ezek a videók, mert sokkal aktívabban használod közben az agyadat, mintha csak kész megoldásokat tanulmányoznál.

Készülj fel rövid idő alatt egy szuper témazáróra, vagy röpdolgozatra!

Nem a képességeiden, hanem sokkal inkább az alaposan felépített tudáson múlik a matek eredményed.

  • az alapoktól építjük fel az összefüggéseket
  • a sok kérdés - válasz miatt  készséggé tud válni a matek-tudás
  • együtt-gondolkodva nézzük  meg a gyakorló feladatokat is
  • lépcsőzetes haladás, amivel garantáltan eljutsz a célig
  • nem csak a tudásod nő, hanem a magabiztosságod is
  • sok sikerélményt szerzel, ami felülírja  a matekos kudarcokat

Hogyan állj neki a felkészülésnek, hogy biztos legyen a matektudásod?

Keresd meg, hogy melyik fejezetben találod azt a témát,  amiből a dolgozat várható az évfolyamod tananyagai között! (Az oldal keresője segít, ha valami nem egyértelmű, de ha bizonytalan vagy, kérdezz bátran akár telefonon is.)  A teljes fejezetet az elejétől kezdd el átvenni! Fontos, hogy az első videótól tanuld, mert akkor lehetsz csak biztos benne, hogy minden a helyére kerül benned a témával kapcsolatban - az alapoktól.

Minden kérdésre válaszolj! Ezzel egyrészt ellenőrzöd magad, hogy tényleg megy-e, amit megértettél, másrészt mélyül a tudásod, hisz sokkal jobban átgondolod, mintha csak a megértésre törekednél.
 
Ha elakadnál bárhol, akkor először is lapozz vissza, másodszorra könnyebben megérted. Ha mégsem, annak szinte biztos, hogy régebbi hiányosságok az okai (nézd meg a koalás részt, jobbra>>)
 

Mit lehet tenni, ha komolyabb hiányosságaid vannak matekból?

Rengeteg diáknak vannak hiányosságai most a pandémia miatt (is). Az a jó hír, hogy a gondolkodásod az idővel fejlődik (absztrakciós képességeid erősödnek), és emiatt a régebbi ismeretek matekból sokkal gyorsabban pótolhatók, mint amennyi idő akkor kellett hozzájuk, mikor tanultátok őket.

Persze megfelelő segítség kell ehhez: egy jól felépített, kontrollált interaktív oktatóprogrammal akár pár óra alatt be lehet pótolni egy egész anyagrészt.

A Pótold a hiányosságaidat tananyagokból gyorsan behozhatod a lemaradásaidat. Ha ott nem találnád a szükséges tananyagot, akkor kérj segítséget, vagy akár személyes konzultációt, és  rendelkezésre fognak állni az előző évek anyagai a pótláshoz.

Akár néhány nap elég a felkészülésre

Bármelyik témakört meg-, vagy újra tanulhatod, és magabiztos tudással írhatod meg a következő dolgozatot.

Nézz bele bármelyik ingyenes matek tananyagba:

(keresd az ingyenes feliratokat a tananyagokon!)

Baloghné Békési Beáta - matematika tanár, Matek Oázis alapító

Kezdd el most, hogy megtedd az első lépést az ötös felé! Ne hidd el, hogy neked ez nem megy, sok-sok csodás átalakulást láttunk már, csak neki kell állnod! Lehet, hogy több éven keresztül gyűjtöttél hiányosságokat és rossz élményeket a matekkal kapcsolatban, de itt az ideje, hogy esélyt adj magadnak! Mutasd meg a tanárodnak is, hogy többre vagy hivatott! Bízd ránk magad, és bízz magadban!

B. Békési Bea
A szerethető matektanulás szakértője, matektanár

300000+ diák!

A Matek Oázis matematika felkészítő tréning már bizonyított. Az elmúlt években már sokezren készültek fel velünk a jobb matek dolgozatokra sikeresen.

Miben tud mást a Matek Oázis matematika felkészítő tréningje?

Teljes témakörök és feladat-típusok tudásanyagát építjük fel (akár a nulláról, ha komolyabb hiányosságaid vannak), mindezt interaktívan – úgy, hogy közben sokat kérdezünk tőled. A  feladatoknál is kérdésekkel vezetünk rá a megoldásra, így magad taposod ki a megoldás útját, közben folyamatosan gondolkodsz. Ezáltal magadévá teszed a megoldás gondolatmenetét, és legközelebb már önállóan is végig tudod vezetni. Hihetetlenül gyorsan lehet így fejlődni, ráadásul a sok kis kérdésnek köszönhetően sűrűn szerzel sikerélményeket a programban haladva.

Az gyerekek önbizalma szárnyakat kap

Fantasztikus látni, ahogy elkezd csillogni a gyerekek szeme a jó válaszaik után. Szinte várják már a következő kérdést, amin gondolkodhatnak. Több ezer szülői visszajelzésből tudjuk, hogyan változott meg a gyermekük matekhoz való viszonya a program hatására. Az önbizalom pedig rettenetesen fontos tényező a matematika sikerhez.

A haladás nyomon követhető

Minden diák haladását a Tanulási napló regisztrálja, így a szülő is könnyen követheti, hol tart gyermeke. Láthatja, hogy mennyi időt töltött a tanulással, milyen eredményesen válaszolt a kérdésekre, melyik tananyagokkal végzett már.

Kiknek ajánljuk a Matek Oázis tananyagokat?

  • Akik komolyan haladni szeretnének, és nem riadnak vissza a kitartó munkától.
  • Akik szeretnék megelőzni azokat, akiknek a suliban jobb eredményeik vannak matekból.
  • Azoknak is, akiknek hiányosságaik vannak az iskolai matekban, mert ezeket segítünk gyorsan pótolni.

Ha szeretnél komoly segítséget a matekhoz
vásárold meg itt a matematika tananyagokat!

Azonnal magasabb fokozatba kapcsolhatsz a matek tanulásában.

Vásárold meg itt az évfolyamod tananyagát
és kezdd el máris a felkészülést a következő 5-ös matekdolgozatra!

 

Sok sikerélményt, eredményes felkészülést kívánunk!