Felhőtlen nyárból
a gondtalan őszbe!

NYÁRI GYAKORLÓ

A friss, megerősödött matek tudásért
a következő tanévben!

Szeretnéd szeptemberre megszabadítani gyermekedet a matekos gondoktól? 

Vagy csak  megkímélni őt attól, hogy újra kelljen tanulni az idei anyag felét, mert a nyáron elfelejti?

Jó lenne, ha magabiztosabbá, bátrabbá válna matekból, és a jegyeit is bebiztosíthatnád? 

A Matek Oázis támogatja gyermeked sikereit a nyáron, várunk Benneteket is!

B. Békési Beáta

B. Békési Beáta
Matek Oázis alapító, Matematika tanár
A szerethető matektanulás szakértője

Ma óriási boldogság volt! A nyári matekkal (..) teljesen önállóan sikerült a gyermekemnek az évvégi halvány teljesítmény után most egy olyan bemeneti felmérőt írni, hogy nagyon-nagyon megdicsérte a tanárnéni.

Funk Mónika

Érdekel a NYÁRI GYAKORLÓ!

Ezt a gyerekemnek is megveszem!

Lehet 2-3 jegyet is javítani matekból!

Ez a specialitásunk :)

Nem a képességein múlik, hogy hányasa van a gyermekednek matekból! Hanem többnyire azon, hogy hogyan sikerült felépíteni a fejében azt a struktúrát, amit a számok világa és a logikus matematikai összefüggések jelentenek. Ha a felépítményben hiányzó részletek vannak, az instabillá, labilissá válik - gyermeked elbizonytalanodik, és akkor sem tud teljesíteni, amikor a tudása épp meglenne hozzá. 

A megoldás: újraépíteni a struktúrát, helyretenni a hiányzó ismereteket, összefüggéseket, készségeket. A nyár remek lehetőség erre, hisz év közben ott a halom lecke minden nap, csak a tűzoltásra érünk rá. 

Matek könnyen
 

nyári matek  Nyáron tanulni?!

ELSŐ A PIHENÉS! De előrelátó szülők inkább dolgoznak egy kicsit nyáron a gyerekkel, mint hogy egész évben együtt kelljen szenvedniük.

 

Segítünk gyermeked motiválásában!

A Matek Oázisban sikerélményekkel, kedvességgel, türelemmel, pozitív hozzáállással motiváljuk gyermekedet. Sőt, most a nyári matekozással Apple iPad-et, Samsung Galaxy tabletet, JBL hangszórót, valamint drótnélküli JBL fejhallgatót vagy JBL fülest is nyerhet! 

A Nyári Kihívás június 27-én indul!

Jelentkezz itt a Nyári Matek Kihívásra!
lány tanul

Könnyed nyári agytorna

A tanulás csak akkor fárasztó, ha rossz módszerrel tanítanak. Lehet vidám, életteli, izgalmas, és sikerekkel teli folyamat is! - Mint a Matek Oázisban! 

Gyorsabban lehet haladni ezzel a jól átgondolt, egyedi felépítésű tananyaggal, mint sok más módszerrel, ezért a lazításra is bőven marad idő. 

Tippeket, trükköket és stratégiát mutatunk arra, hogy hogyan lehet akár 2-3 jegyet javítani matekból ( ez a specialitásunk :), hogyan lehet sikerélményeket gyűjtve motiváltan tanulni, és felkészülni a következő tanévre. Olvasd a blogunkat és a hírlevelet!

lány tanul

Ütemterv a nyári haladáshoz

Kidolgozunk az előfizetőink számára egy 4 hetes programot, ami valójában egy 20 napos ajánlás napi 2 tananyaggal (kevesebb, mint napi 1 óra), amit ha átnéztek, az idei matek a helyére kerül, és szeptemberben erősebb alapokkal indul gyermeked. (20 óra a 70 szünidei napból - 70-szer kb.16 órából - ahhoz képest, hogy várhatóan hány órát fog hiábavalóságokkal és agyleszívó képernyő-idővel tölteni, ez az idő semmiség :)

Talán nem okoz nagy gondot bevállalni ezt a mindössze kb. 20 hasznosan töltött órát a 70 szünidei nap sok-sok haszontalanul töltött idejéből. 🙂

A Nyári Ütemterv július elején megérkezik Hozzád is. Iratkozz fel a hírlevélre, hogy biztosan ne maradj le róla!

Ütemterv a nyárra

Kislányom Hanna (..) 3-as lett matekból - nem is értette, nem is tudtunk neki jól segíteni - teljesen megakadtunk… Nyáron végigcsináltuk a (..) nyári gyakorlót Veletek - egyre magabiztosabb és jókedvűbb matekozások következtek. Nem tudom jobban megfogalmazni: “átkattant” valami benne, és egyszer csak biztonságosan kezdett mozogni a számok világában. Most (..) eddig 2 dolgozatot írtak - mindkettő 5ös 😇 de ez még semmi! Hanna annyira megszerette az eddig utált matekot, hogy nevezett a Zrinyi matek versenyre! Nagyon nagyon köszönjük!

Pangyanszky Kriszti
Indítsd el a videót! (adj rá hangot)
​​​​​​​és tapasztald meg, hogyan válik a tanulás élménnyé a Matek Oázisban!

Egyszerre megérti és begyakorolja a matekot a színes, változatos együtt-gondolkodós videókkal

Lépésenként kérdésekkel vezetjük végig a tananyagon gyermekedet. 

Nézd meg bemutató videónkat, amely a Törtek című tananyag egy részét mutatja be. Indítsd el a videót, és ismerd meg az interaktív tanulás élményét. Példaként megmutatjuk hogyan segít a Matek Oázis az interaktív kérdésekkel a törtek megértésében és gyakorlásában.

Képességfejlesztő játék

Vidám képességfejlesztő játékokkal gyorsítja a gondolkodását

Speciális tematikus játékok egy-egy konkrét tananyag gyakorlására.

Ezt a gyerekemnek is megveszem!

A régebbi hiányosságokat is pótolhatja

A matekban különösen igaz, hogy csak biztos alapokra lehet építkezni, és a nyár fantasztikus lehetőség az alapok megerősítésére és a hiányosságok pótlására (ha szükséges). 

Erre ott vannak minden évfolyamon a „Pótold a hiányosságaidat!” videók, amivel pár óra alatt át tud venni és be tud gyakorolni teljes témaköröket az elmúlt évek anyagából.  

A puzzle hiányzó darabjai végre a helyükre kerülhetnek!
FIGYELEM! A "Pótold a hiányosságaidat" modult a Nyári gyakorló NEM tartalmazza. Ha szükséged van rá, válaszd a HAVI vagy az ÉVES ELŐFIZETÉST.

Puzzle hiányzó darabjai a helyére kerülnek.
 

Teljeskörű támogatás gyermeked nyári fejlődéséhez:

  • Minden fontos témakört átismétel.
  • Újratanulja, ami nem ment jól.
  • Játékos elemekkel, játékokkal motiváljuk a tanulásra.
  • Gyakorolja a feladatmegoldást.
  • Önállóan, a saját tempójában halad.
  • Részletesen követheted a munkáját a tanulási naplóban.
  • A régebbi hiányosságait is pótolja (ha ez kell, válaszd a havi vagy az éves előfizetést!)
 

Vásárold meg itt
A NYÁRI GYAKORLÓT
​​​​​​​ !

 

Mondjatok búcsút a lemaradásnak, és romló jegyeknek, jelentkezzetek hozzánk még ma!

Válaszd ki gyermeked évfolyamának megfelelő gombot, és egyetlen kattintással eljutsz a vásárlási oldalra, ahol könnyedén előfizetheted a felkészítő csomagot: