Nyári Matek Kihívás fődíj Nyári Matek Kihívás fődíj

NYÁRI MATEK KIHÍVÁS

A nyári matekozással most iPad-et nyerhetsz!

ÉRDEKEL »

A Matek Oázissal garantáltan sikerül gyermeked pótvizsgája

 

Interaktív oktatóprogramunk garantálja gyermeked sikeres felkészülését a matek pótvizsgára. A szakmailag gondosan elkészített tananyagok segítségével és a sok-sok motiváló sikerélménnyel könnyen és gyorsan megérti a matekot, és felkészülten megy vizsgázni. Mondjatok búcsút a matek mumusnak! :)

 

Érdekel a PÓTVIZSGA felkészítés:

Ezt a gyerekemnek is megveszem!

Matek pótvizsga

Stresszmentes, biztonságos felkészülés

 

Mondjatok búcsút a matek pótvizsga okozta stressznek és aggodalomnak. A Matek Oázissal gyermeked bárhonnan és bármikor hatékonyan készülhet. Ráadásul az újonnan szerzett magabiztossága és matematikai megértése a pótvizsgán túl is hasznára válik.

 

Meglepően könnyen megérti a matekot!

Ne hagyd, hogy gyermeked stresszeljen a közelgő pótvizsga miatt. A Matek Oázis segítségével átisméli és gyakorolja az összes témakört, ami ahhoz szükséges, hogy könnyedén átmenjen a pótvizsgán. Ráadásul interaktív oktatóprogramunkkal meglepően könnyen és gyorsan megérti a matekot, így rengeteg idő marad a nyaralásra és a pihenésre. Gyermekedet állandó sikersikerélmények motiválják, és a továbbiakban is sokkal világosabb lesz számára a matek. Most véget vethetsz a matek okozta szorongásnak, beengedheted gyermeked számára a garantált sikert!

Matek könnyen
lány tanul

Önállóan, a saját tempójában halad!

Ne hagyd, hogy egy rossz jegy kedvét szegje. A Matek Oázis pótvizsga felkészítéssel gyermeked önállóan és a saját tempójában haladhat, miközben a tanulási naplóban részletesen nyomon követheted a fejlődését. Világos lesz számára az idei matek, motivált lesz a tanulásra. A jelenlegi tudásszintjét jelentősen meghaladva teljesít majd a pótvizsgán.

lány tanul

Erősödik az önbizalma, fejleszti a gondolkodási képességeit

A Matek Oázis segítségével otthoni kényelemben, a saját tempójában és folyamatos szakmai segítséggel készül gyermeked a pótvizsgára. Felkészítő teszt feladatsoraink és vizsgatippjeink is segítenek növelni az önbizalmát, és biztosítják a sikert a nagy napon. Szeptembertől jobban érti a matekot, már nem fog szorongani a matekórákon.

fiú tanul
 • Az egyik legjobb, hogy érthetően magyarázza meg mint egy ember a másiknak nem matematika nyelvén. Sikerült a pótvizsga!! Most már elhiszem, hogy én is tudok matekozni.

  Pusztai Bendegúz
 • Az én fiam megbukott (..) nagyon trehány is volt, de szó szerint elhitette magával, hogy ő buta és hülye a számolás tekintetét illetően. Én mint szülő mindent megtettem, de egyszerűen nem értette. (..) a matematika pótvizsga anyag pedig mind a videóban mind a teszt anyagokkal hatalmas fejlődést adott a gyermekemnek(..). A pótvizsga sikeresen teljesült, így az én nagy fiam nagyobb magabiztossággal lép tovább. Mindenkinek javasolni fogom, mert ez valóban egy szuper lehetőség, és egy nyári korrepetálás sem olcsóbb.

  Szabó Aranka

Segítünk gyermeked motiválásában!

A Matek Oázisban sikerélményekkel, kedvességgel, türelemmel, pozitív hozzáállással motiváljuk gyermekedet. Sőt, most a nyári matekozással Apple iPad-et, Samsung Galaxy tabletet, JBL hangszórót, valamint drótnélküli JBL fejhallgatót vagy JBL fülest is nyerhet! 

Jelentkezz itt a Nyári Matek Kihívásra!

A Matek Oázis pótvizsga felkészítő sikerreceptje

A pótvizsga felkészítő tananyagainkban bátran megbízhatsz. Garantáltan pont annyit tanítunk meg gyermekednek, és pont azt, amire szüksége van a vizsgán. A Matek Oázis interaktív videókat úgy készítettük, hogy azonnal kérdéseket is teszünk fel, hogy velünk együtt gondolkozzon, és ellenőrizze magát, hogy mindent jól ért-e. Ezzel a módszerrel olyan elmélyült tudásra tesz szert, amit a pótvizsgán és azon túl is használni tud.

Baloghné Békési Beáta - matematika tanár, Matek Oázis alapító

B. Békési Beáta
Matek Oázis alapító, Oktatási vezető, Matematika tanár
A szetrethető matektanulás szakértője

Indítsd el a videót, adj rá hangot és tapasztald meg, hogyan válik a tanulás élménnyé a Matek Oázisban!

Egyszerre megérti és begyakorolja a matekot a színes, változatos együtt-gondolkodós videókkal

Lépésenként kérdésekkel vezetjük végig a tananyagon gyermekedet. 

Nézd meg bemutató videónkat, amely a Törtek című tananyag egy részét mutatja be. Indítsd el a videót, és ismerd meg az interaktív tanulás élményét. Példaként megmutatjuk hogyan segít a Matek Oázis az interaktív kérdésekkel a törtek megértésében és gyakorlásában.

Képességfejlesztő játék

Vidám képességfejlesztő játékokkal gyorsítja a gondolkodását

Speciális tematikus játékok egy-egy konkrét tananyag gyakorlására.

Ezt a gyerekemnek is megveszem!
 

Teljes körű támogatás a sikeres pótvizsgához

 • Minden témakört átismétel gyermeked, amire szüksége van.
 • Gyakorolja a feladatmegoldást.
 • Önállóan, a saját tempójában halad a tananyaggal.
 • Részletesen követheted a haladását a tanulási naplóban.
 • Felkészülést segítő próba teszt feladatsorokkal ellenőrzi a tudását.
 • Vizsgatippek is adunk, hogy a maximumot tudja kihozni magából a pótvizsgán.
 
 

100% Pótvizsga Siker Garancia

100% Pótvizsga Siker Garancia

100% pénzvisszafizetéssel garantáljuk, hogy sikerül gyermeked matek pótvizsgája. Eddigi tapasztalataink alapján ebben annyira biztosak vagyunk, hogy visszafizetjük a teljes befizetett összeget, ha mégsem menne át a vizsgán!

 

Indítsd el gyermekedet a sikeres pótvizsga felkészülés útján

 

Ne habozz! Válaszd ki gyermeked évfolyamának megfelelő gombot, és egyetlen kattintással eljutsz a vásárlási oldalra, ahol könnyedén előfizetheted a PÓTVIZSGA felkészítő csomagot:

 
Nyári Matek Kihívás fődíj Nyári Matek Kihívás fődíj

ŐSZI MATEK KIHÍVÁS

iPad-et nyerhetsz!

ÉRDEKEL »