Téli Jegyjavító Kihívás

Nyerd meg az iPad-et, vagy az E-roller-t!

LEÍRÁS ÉS HIVATALOS SZABÁLYZAT

Benevezek!
 

Gyűjts 50 csillagot még a félévben!

A félévi 5-ösökért 

Az iPad-ért, E-rollerért, és a további értékes nyereményekért 

A téli matekozással hajts rá a félévi jó jegyre! Magabiztossá válsz matekból, és még Apple iPad-et, Xiaomi elektromos rollert, JBL hangszórót, valamint drótnélküli JBL fejhallgatót vagy JBL fülest is nyerhetsz!

Téli kihívás

A Matek Oázis téli tanulási kihívása

A Matek Oázisban ISMÉT kihívást hirdetünk TÉLI KIHÍVÁS néven, hogy ösztönözzük a tanulást és a fejlődést matekból a télen! A kihívás 2023. november 9-től 2024. január 21-ig tart, a nyereményeket pedig 2024.január 24-én sorsoljuk ki. 

Legfontosabb szabályok

 • A kihívásban az az általános iskolás vagy középiskolás tanuló vehet részt, akinek a jelentkezését legkésőbb 2024. január 21-ig leadja a Téli Kihívás nevezési oldalon, és pontosan megadja a nyereménysorsoláshoz szükséges adatait. (A jelentkezés a szülő/gondviselő jóváhagyásával történjen. Ha nem így történne, akkor utólag kérheti a jelentkezés törlését.)
 • A cél 50 csillag összegyűjtése november 9. és január 21. között a jelentkező évfolyamának megfelelő kurzus oldalakon vagy a +/-1. évfolyam oldalain. Egy tananyag, mely több kurzusban is szerepel, csak egyszer számít a kihívásban!
 • A jelentkezés időpontjától függetlenül a november 9-től szerzett csillagokat visszamenőlegesen is beszámítjuk. 
 • Aki összegyűjti az 50 csillagot, annak elismerő oklevelet postázunk ÉS részt vesz a nyereménysorsoláson.
 • A nyereménysorsolást 2024. január 24-én tartjuk:
  • Az 5 db JBL hangszórót, valamint 5 db drótnélküli JBL fejhallgatót és az 5 db drótnélküli JBL fülest bárki megnyerheti.
  • A főnyereményeket, azaz az 1 db Apple iPad-et és az 1 db Xiaomi elektromos rollert viszont kizárólag a Matek Oázis előfizetők között sorsoljuk ki!
  • Azt tekintjük előfizetőnek, aki a zárás napján (január 21.-én) aktív előfizetéssel rendelkezik.

Tovább a nevezéshez

Gyakori Kérdések

Ki vehet részt a kihívásban és hogyan?

Minden általános- és középiskolás részt vehet a kihívásban, aki benevez a regisztrációs oldalon, és a nyeremény értesítéshez szükséges adatok megadásával a következő adatbekérő oldalon. A részvétel feltétele, hogy nevezési adatokat pontosan, és hiánytalanul kitöltve megkapjuk!

Egy email címmel egy jelentkezést tudsz leadni.

Melyik tananyagokkal lehet csillagokat gyűjteni?

Fontos, hogy a jelentkezéskor helyesen add meg az évfolyamot, mert minden diáknak csak azokat  a csillagait számítjuk be a kihívásba, amiket a saját évfolyamáról, az azt megelőző, vagy az azt követő tananyagokból gyűjt. Tehát pl. egy 5.-esnek a 4.-5.-6.-os oldalakon gyűjtött csillagai számítanak – lehet az akár matek 4-5-6, pótold 4-5-6, vagy felvételi 4, felvételi 6.

Pluszban 6. osztálytól kezdve bárki gyűjtheti  a csillagokat az új  Logika - képességfejlesztő videók oldaláról.

11.-esek ( a 10.-es és 11.-es anyagokon túl) az Analízis vagy az érettségis oldalakról is gyűjthetik a csillagokat - legyen az közép vagy emelt szint.

12.-esek pedig a  11.-es anyagokon és az érettségis oldalakon túl az egyetemi előkészítő és az Analízis tananyagokból is szerezhetnek csillagokat. 

11 és 12.-esek ezeken túl az emelt matek 12. osztály, emelt matek érettségi írásbeli és szóbeli kurzusokkal is szerezhetnek csillagokat a kihívásban.. 

Egy tananyag, mely több kurzusban is szerepel csak egyszer számít a kihívásban!

Nem csak a matek kurzusokból, de szinte az összes többivel lehet csillagokat gyűjteni a kihíváshoz, az alábbiak szerint:

 • Iskola-előkészítő (új matek előkészítő kurzus nagycsoportos ovisoknak, amivel az 1. osztályos kisdiákok is gyűjthetik már a csillagokat a kihívásban)

 • Fizika 7 (6-7-8. osztályosok gyűjtehtnek vele csillagot.)

 • Fizika 8 (7-8-9. osztály)

 • Kémia 9 (8-9-10. osztály)

 • Történelem Expressz (11-12. osztály)

 • Százalékszámítás (6-12. osztály)

 • Angol kezdő és középhaladó (BÁRKI gyűjthet vele csillagot!)

 • Horvát nyelv (BÁRKI gyűjthet vele csillagot!)

A fenti összes kurzuson gyüjtött csillagok visszamenőlegesen is számítanak 2023. november 9-től, a nevezés időpontjától függetlenül.

A csillagokat legkönnyebben az előfizetéses tananyagokból lehet gyűjteni, de az ingyenes és nyilvános tananyagok is beszámítanak.

Csillag gyűjthető az interaktív videókkal, tesztekkel és a Matek Oázis játékokkal is, de csak a "Tananyagok" oldalról/menüből indulva (a "Játékok" oldalon NEM, valamint az "útmutató" típusú tananyagokra nem ad csillagot a rendszer.)

Egy tananyagra legfeljebb 3 csillag szerezhető a kérdésekre adott helyes válaszok függvényében: 40%-tól 1 csillag; 65%-tól 2 csillag; 90%-tól 3 csillag a jutalmad.

 

Hol látom, hogy hogyan állok a kihívásban?

Ha beneveztél a kihívásba és szereztél már csillagot, akkor belépés után erre Linkre kattintva. Vagy a Tanulási központ/ vezérlőpult menüpontban.

Mit tegyek, ha elakadok a nevezéssel?

Először is ne aggódj, gyűjtsd nyugodtan a csillagokat, mert azok utólag is be fognak számítani a Kihívásba.

Azután próbáld meg újra a nevezést, és ha akkor sem sikerül, hívd fel az ügyfélszolgálatunkat munkaidőben, örömmel segítünk.

Hogyan nevezhet több gyermekem is a kihívásba?

Minden gyermekednek külön email címmel (azaz külön regisztrációval) kell neveznie. Ekkor van esélye mindegyik gyermeknek a nyerésre (és így szabályos is.) Tehát az nem jó megoldás, ha a Te (szülői) regisztrációdon tanul több gyermeked is.

Ha van előfizetésetek (és az a Te regisztrációdhoz tartozik), akkor a kihívás miatt is érdemes összekapcsolni a Te fiókodat a gyermekeid fiókjaival, mert így meg tudod osztani a megvásárolt előfizetés(eke)t a gyermekeiddel.

A te fiókoddal összekapcsolt gyerek fiókokban elért eredményeket a saját fiókodból tudod követni. Gyermekeid tanulási naplóiban azt is látod, hogy a Kihívásban hány csillagnál tartanak.

A fiókok összekapcsolását lépésről lépésre megmutatjuk ebben a cikkben »

Mettől meddig lehet gyűjteni a csillagokat, és mikor lesz a sorsolás?

A csillaggyűjtés időtartama: 2023. november 9-től 2024. január 21-ig tart

Bármikor nevezhetsz a csillaggyűjtés időtartamán belül, mert a november 9-től megszerzett csillagaid utólag is beszámítanak!

Nyereménysorsolás: 2024. január 24.

Pontosan mik a nyeremények?

Elismerő oklevél

Minden minimum 50 csillagot elért tanulónak, aki benevezett a versenybe, és megfelelően kitöltötte a nevezési adatait, postázunk egy elismerő oklevelet a kihívás teljesítéséért. Ezen kívül részt vesznek az értékes tárgynyeremények sorsolásán. A JBL nyereményeket bárki zsebre vághatja. Azonban az iPad-et és az elektromos rollert csak az előfizetők között sorsoljuk ki:

1 db Apple iPad 9 2021 10.2 64GB

Előfizetők között sorsoljuk ki, aki eléri az 50 csillagot

Nyerd meg a főnyereményt - az Apple iPad 9-et! Légy produktív, kreatív, tanulj és szórakozz stílusosan ezzel a csúcskategóriás táblagéppel. Élvezd a gyors és sima működést az A13 Bionic chippel, amely minden appot és játékot gond nélkül futtat. A 10,2 hüvelykes Retina kijelző lenyűgöző részletekkel és színekkel jeleníti meg a tartalmadat, legyen az egy Matek Oázis tananyag, film, munka vagy akár a saját műalkotásod.

Az 12 megapixeles előlapi kamera a Rivaldafény funkcióval folyamatosan a kép közepén tart téged, így minden videóhívás élmény lesz, a 8 megapixeles hátlapi kamera pedig éles, élettel teli képeket és videókat készít. Az egész napos aksiüzemidő pedig biztosítja, hogy mindig számíthatsz az iPadedre, akár tanulsz, akár játszol.

S mindezt vezetékek nélkül! A gyors Wi-Fi lehetővé teszi, hogy bárhol matekozhass a Matek Oázissal, streamelhess filmeket, letölts fájlokat és megoszthasd tartalmaidat. Végül, de nem utolsó sorban, az iPaden található alkalmazások segítenek megvalósítani mindazt, amit szeretsz. Dobj be egy edzést, olvasd el a híreket, vegyél részt egy battle royale csatában a barátaiddal - mindez lehetséges ezzel a készülékkel!

Végül, de nem utolsó sorban, az iPad magában foglalja az Apple összes beépített adatvédelmi funkcióját, és számos kisegítő lehetőséget kínál a különböző szükségletekkel élő emberek számára.

Hajts rá erre a nagyszerű nyereményre - gyűjts össze legalább 50 csillagot, és nyerd meg a saját Apple iPad 9-edet november elején!

1 db Xiaomi Mi Electric Scooter 4 Lite fekete (BHR7109EU) elektromos roller

Xiaomi Mi Electric Scooter 4 Lite fekete (BHR7109EU) elektromos roller

Nyerd meg az 1 db Xiaomi Mi Electric Scooter 4 Lite fekete (BHR7109EU) elektromos rollert, amivel könnyedén eljuthatsz a városban bárhova, megerőltetés nélkül!

A megújult kialakítás minimalista külsőt ad a rollernek - csökkenti a kormány terhelését, miközben növeli a kijelző arányát, optimalizálva a képernyőt és növelve az élményt.

Stabil állás, kényelmes rollerezés. A fellépőt továbbfejlesztették és 5mm-rel kiszélesítették a korábbi modellhez képest, a stabilabb és kényelmesebb rollerezés érdekében.

20km maximum hatótávolság, napi ingázásra tervezve. A 187Wh-ás nagy kapacitású akkumulátorral a max. hatótávolság teljes feltöltéssel elérheti a 20km-t; megfelel az átlagos ingázási igényeknek vagy rövid utaknak.

300W erős, kefe nélküli motor. A nagy teljesítményű kefe nélküli motorral a roller akár 300W teljesítményre is képes. Ezzel az erővel megtámogatva 25km/óra végsebesség és 14%-os kapaszkodóképesség is elérhető.

3 féle sebességfokozat, minden élethelyzethez. Válts szabadon a gyalogos, a normál és a sport mód között, hiszen minden élethelyzetre készen áll.

Teljes körű akkumulátor-védelem az intelligens BMS-sel. A fedélzeti intelligens akkumulátor-kezelő rendszer mindenre kiterjedően felügyel, hogy az akkumulátor mindig biztonságosan működjön.

Intuitív digitális műszerfal, minden infó egy helyen. Az elrendezést és a dizájnt úgy optimalizálták, hogy minden szükséges információt egyből láthass. Még gumikarbantartási emlékeztetővel is felvan szerelve.

Teljes körű akkumulátor-védelem az intelligens BMS-sel. A fedélzeti intelligens akkumulátor-kezelő rendszer mindenre kiterjedően felügyel, hogy az akkumulátor mindig biztonságosan működjön.

Gyűjts össze az 50 csillagot, és nyerd meg a Xiaomi elektromos rollert!

5 db JBL T510 BT WHT fejhallgató, Bluetooth, Fehér

Bárki megnyerheti, aki eléri az 50 csillagot

JBL T510 BT WHT fejhallgató, Bluetooth, Fehér

Eljött a lehetőség, hogy mélyen belemerülhessetek a tanulmányaitokba, vagy egyszerűen csak élvezzétek a zenét a zavaró külvilági zajok nélkül! A JBL Tune 510BT fejhallgató ideális társ Matek Oázis tanulási és pihenési időszakban egyaránt.

Az erőteljes JBL Pure Bass hangzás elvarázsol, miközben a 40 órás akkumulátor élettartam lehetővé teszi, hogy a nap bármely szakában, akár órákon át belefeledkezhessetek a zenébe vagy az audio anyagokba. Sőt, a gyorstöltési funkcióval mindössze 5 perc alatt további 2 órányi zenehallgatást biztosíthattok magatoknak.

Az elegáns, fehér színű fejhallgató Bluetooth 5.0 technológiával és beépített mikrofonnal rendelkezik, így zökkenőmentesen válthat videónézésről telefonhívásra vagy fordítva, miközben a tanulás, a munka, vagy a pihenés közben is kényelmesen használható.

Könnyű súlyának és összecsukható kialakításának köszönhetően könnyen magatokkal vihetitek, így a tanulás vagy a zenélés soha nem kell megszakadjon, akármerre is vezessen a napotok.

Hagyjátok, hogy a JBL Tune 510BT fejhallgató az élet minden területéhez zenei aláfestést biztosítson.

Gyűjtsetek össze ősszel legalább 50 csillagot, nyerjétek meg az egyiket ebből az 5 db csodálatos fejhallgatóból, és éljétek át ezt az elképesztő hangélményt, amit a JBL kínál! Képzeljétek el, milyen lenne egy olyan fejhallgatóval tanulni a Matek Oázist, amely megszűri a zavaró háttérzajokat és kiváló hangminőséget kínál. Ez a lehetőség most a tiétek lehet!

5 db JBL GO3 Bluetooth hangszóró 

Bárki megnyerheti, aki eléri az 50 csillagot

JBL GO3 Bluetooth hangszóró (fehér) (JBLGO3WHT)

Nyerd meg az 5 db JBL Go 3 hangszóró egyikét, a tökéletes utazópartnert a mindennapos kalandokhoz! Ez a kis, hordozható hangszóró nem csak stílusos és trendi, hanem a hangja is épp olyan nagy, mint a személyisége.

Gondoltál már arra, hogy milyen lenne, ha a zenéd mindenhol veled lehetne, még akkor is, ha szabadtéri Matek Oázis tanulásról, baráti összejövetelről vagy spontán táncházról van szó? A JBL Go 3 ECO-val ez mind lehetséges. Merész dizájnjával és színes szövetborításával a hangszóró trendi kiegészítő bármilyen kiránduláshoz vagy találkozóhoz.

A JBL Pro Sound technológiával a JBL Go 3 ECO kiemelkedő hangzást nyújt, így a zenéd mindig életteli és tiszta lesz. A hangszóró IP67-es besorolással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy teljesen víz- és porálló, így nem kell aggódnod, ha az időjárás esőre vált, vagy ha a hangszóró poros környezetben lesz használva.

Az 5 órás akkumulátor-élettartam biztosítja, hogy a zenéd mindig veled legyen, akármerre is visz a nap, míg a vezeték nélküli Bluetooth kapcsolat lehetővé teszi, hogy zenelejátszást vezérelj, anélkül, hogy fizikailag csatlakoztatnod kellene a telefonodat.

Végül, de nem utolsósorban, a hangszóró integrált hurokkal rendelkezik, így könnyedén magaddal viheted, ahová csak szeretnéd. Fedezd fel a JBL Go 3 ECO hangszóróval a zene világát, és hozd meg a hangulatot bárhová is mész!

5 db JBL Vibe 100TWS fülhallgató

Bárki megnyerheti, aki eléri az 50 csillagot

Nyerjétek meg az 5 db JBL Vibe 100TWS Bluetooth Fülhallgató egyikét, ami a tanulást és a szabadidőt is kellemesebbé teszi!

Gondoltál már arra, hogy milyen lenne egy olyan fülhallgató, amely nem zavarja a mozgásodat, és lehetővé teszi, hogy a Matek Oázis tanulásra, vagy a zenére összpontosíts, nem pedig a vezetékekre? A JBL Vibe 100TWS pontosan ez: egy igazi, vezeték nélküli fülhallgató, amely magas minőségű, mély basszusú hangzást nyújt, hogy te teljes mértékben élvezhesd a zenéd.

Az egyik legjobb dolog a Vibe 100TWS-ben, hogy akár 20 órás lejátszási idővel rendelkezik (5 óra fülhallgató akku + 15 óra tok akku). Ez azt jelenti, hogy bárhová mész, a zenéd mindig veled lesz. Töltsd fel a fülhallgatót és a tokot 2 óra alatt, hogy újra teljesen készen állj a zenehallgatásra.

A Dual Connect funkció lehetővé teszi, hogy mindkét fülhallgatót egyidejűleg vagy külön-külön is használhasd. Így te döntöd el, hogyan szeretnéd élvezni a zenéd, és hogy mikor van szükséged egy kis csendre. A beépített mikrofon lehetővé teszi a kéz nélküli hívásokat és a hangasszisztens-vezérlést, hogy minden zenehallgatási élmény közben a kezed szabad maradjon.

A JBL Vibe 100TWS egyik legjobb tulajdonsága a kényelmes illeszkedés. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a fülhallgató órákon keresztül is kényelmesen használható, és tökéletes tömítést biztosít a zenehallgatás élményének maximalizálása érdekében.

Végül, de nem utolsósorban, a JBL Vibe 100TWS fülhallgató zsebméretű és könnyű, így könnyen magaddal viheted, ahová csak szeretnéd.

A JBL Vibe 100TWS Bluetooth Fülhallgató lehetővé teszi, hogy kényelmesen tanulj a Matek Oázissal és a legjobbat hozd ki magadból. Légy motivált és inspirált a tanulásra, és élvezd a zenét kiváló minőségben!

HIVATALOS SZABÁLYZAT

 1. Részvételi jogosultság: Magyarországi általános- vagy középiskolai diákok vehetnek részt, akik regisztrálnak a Matek Oázisban. A 2023. májusban érettségizett 12.-es diákok a legmagasabb évfolyam, akik még résztvehetnek. Azok a diákok, akiknek a szülője, nevelőszülője vagy törvényes gyámja alkalmazotti, tanácsadói vagy más üzleti kapcsolatban áll a Matek Oázis Kft-vel (továbbiakban Matek Oázis), nem jogosultak a nyeremény megnyerésére.
 2. Hogyan lehet jelentkezni: A jelentkezési időszak a meghirdetéskor kezdődik és 2023. január 21-én, éjfélkor ér véget. A „Kihívás időszaka” 2023. november 9-től 2024. január 21-ig tart. A következőképpen jelentkezhetsz:

A jelentkezési űrlapon a helyes és hiánytalan adatoknak kell szerepelnie. A Matek Oázis nem felelős a helytelen vagy hiányos jelentkezésekért. Egy diákra egy jelentkezés és egy felhasználónév jut (pl. a diákok nem oszthatnak meg felhasználóneveket). Egy diák nem jelentkezhet több felhasználónévvel, és az eredmények több felhasználónévről nem kerülnek összevonásra. A diákoknak a 2023-2024-as tanévre valóban jellemző osztályuk szerint kell jelentkezniük. A jelentkezéssel a jelentkezők elfogadják ezt a Hivatalos Szabályzatot. A jelentkezéseket nem feltétlenül fogadjuk el. A késői és/vagy hiányos és/vagy tévesen kitöltött jelentkezések érvénytelenek. A Matek Oázis, és alkalmazottai, ügynökei és képviselői nem felelnek a késői, hiányos, elveszett, sérült, helytelenül irányított vagy nem feladott jelentkezésekért.

Hogyan lehet a kihívásban részt venni: A kihívási időszak alatt a diákok a Matek Oázis tananyagokban feltett kérdések helyes megválaszolásával csillagokat gyűjtenek a Matek Oázis csillaggyűjtési szabályai szerint. Az következő további iránymutatások érvényesek:

 1. Melyik kurzus oldalakon lehet csillagot gyűjteni:
 • Minden diáknak csak azokat  a csillagait számítjuk be a kihívásba, amiket a saját évfolyamáról, az azt megelőző, vagy az azt követő tananyagokból gyűjt. Tehát pl. egy most végzett 5.-esnek a 4.-5.-6.-os oldalakon gyűjtött csillagai számítanak – lehet az akár matek 4-5-6, pótold 4-5-6, nyári matek 4-5-6, pótvizsga 4-5-6, vagy felvételi 4, felvételi 6.
 • Pluszban 6. osztálytól kezdve bárki gyűjtheti  a csillagokat az újonnan induló Logika képességfejlesztő videók oldaláról.
 • Volt 11.-esek az érettségis oldalakról is gyűjthetik a csillagokat - legyen az közép vagy emelt szint.
 • Volt 12.-esek az érettségis oldalakon túl az egyetemi előkészítő és az Analízis tananyagokból is.
 1. Hogyan lehet nyerni a nyereménysorsoláson: Azok a nevezők, akik a kihívási időszak alatt legalább 50 csillagot gyűjtenek, nyereménysorsoláson vesznek részt. Ha a nyertesről utólag kiderül, hogy érvénytelen a jelentkezése, akkor azt a nyereményt újrasorsoljuk. Egy nyertes csak egy nyereményt nyerhet.
 2. Nyertesek értesítése: A nyerteseket 2024. január 24-én sorsoljuk ki, és a nyertesek szülőjét, törvényes gyámját e-mailben vagy telefonon értesítik a Matek Oázis döntése alapján. Kérjük, győződjön meg róla, hogy az összes, a fiókjához tartozó kapcsolatfelvételi információ naprakész. A nyertes szülőjének vagy törvényes gyámjának a küldéstől számított 240 órán belül válaszolnia kell az értesítésre. Ha a Matek Oázis vagy annak képviselője nem tud sikeresen kapcsolatba lépni a nyertessel, vagy a nyertes nem válaszol az értesítésre a megadott időkereten belül, a Matek Oázis a nyereményt újrasorsolhatja.
 3. Nyeremények:
  1. 1 db Apple iPad 9 2021 10.2 64GB (csak előfizetők között sorsoljuk)
  2. 1 db Xiaomi Mi Electric Scooter 4 Lite fekete (BHR7109EU) elektromos roller
  3. 5 db JBL GO3 Bluetooth hangszóró;
  4. 5 db JBL T510 BT WHT fejhallgató, Bluetooth, Fehér
  5. 5 db JBL Vibe 100TWS fülhallgató.
   A Matek Oázis fenntartja a jogot, hogy a fenti tárgynyereményeket megváltoztassa hasonló értékű és tulajdonságú tárgynyereményre. A nyeremény átvételéhez a versenyzőnek meg kell felelnie a hivatalos szabályoknak, amit kizárólag a Matek Oázis határoz meg. Ha úgy találják, hogy egy nyertes nem felel meg a szabályoknak, a neki járó nyereményt újrasorsolhatja, a fentebb leírtak szerint.
 4. Nyeremények postázása: Nyereményeket Magyarország területén a Matek Oázis saját költségén küldi el. Külföldi címzett esetén a csomagküldés költségét a nyertes viseli.

ADÓZÁS: A tárgynyereményért befizetendő adó a Matek Oázist terheli.

 1. Általános nevezési szabályok: Az a személy vagy résztvevő, aki közvetlenül vagy közvetve próbálkozik, vagy arra ösztönöz, hogy több személyazonosság alatt vagy valaki más nevében nevezzen be, és/vagy több számítógépet, több fiókot vagy felhasználónevet, több internetprotokoll-címet, úgynevezett „proxy szervereket” használ (pl. VPN, TOR vagy más hasonló rendszerek használatával), vagy bármilyen szoftverprogramot használ a nem hivatalos többszöri nevezések manipulálására vagy létrehozására ebben a kihívásban, vagy bármilyen más eszközt, módszert vagy fortélyt használ a belépésre vagy hamis nevezések ösztönzésére, közvetlenül vagy közvetve, ahogyan azt a Matek Oázis kizárólag saját belátása szerint megállapítja, kizárásra kerül. A Matek Oázis fenntartja a jogot, hogy áttekintse és megvizsgálja az összes nevezést, és minden szükséges intézkedést megtegyen a fair részvétel biztosítása érdekében.

A Matek Oázis és annak tulajdonosai, reklám- és promóciós ügynökségei, beszállítói, valamint azok tisztségviselői, igazgatói, alkalmazottai, képviselői és ügynökei, valamint bármely más személy vagy entitás, aki bármilyen módon kapcsolódik ehhez a kihíváshoz (összességében a "Kihívás Entitások"), nem vállalnak felelősséget olyan körülményekért, amelyek korlátozhatják a részvételi lehetőséget, beleértve, de nem kizárólag: (i) késői, hiányos, összezavarodott vagy sérült nevezések; technikai, hardver- vagy egyéb szoftverhiba; vírusok; bármilyen típusú hálózati vagy elektronikus hibák; (ii) minden emberi hiba, amely a nyertes értesítésében vagy más, a versennyel kapcsolatos kommunikációban előfordulhat; (iii) a résztvevők nem kapják meg a Matek Oázis vagy annak megbízottjának bármely közlését; vagy (iv) bármilyen gépelési hibák ezen Hivatalos Szabályzatban. Ha a nyomtatási, elektronikai vagy más hiba több nyereményt eredményez, mint amennyit ezen Hivatalos Szabályzat megállapít, az érvényesnek tűnő igényeket benyújtó összes személyt véletlenszerű sorsolásba foglaljuk bele a meghirdetett számú nyeremények odaítélésére. Nem lesz több nyeremény odaítélve, mint amennyit hirdettek.

Ha bármilyen okból a Kihívást nem lehet a Hivatalos Szabályzatban leírtak szerint lefolytatni (beleértve a számítógépes vírus, hibák, férgek, manipuláció, feltörés, jogosulatlan beavatkozás, csalás, technikai hibák vagy a Kihívás Entitások ellenőrzésén túl eső bármilyen más ok, amely megrontja vagy befolyásolja a kihívás adminisztrációját, biztonságát, tisztességét, integritását vagy megfelelő lebonyolítását), Matek Oázisnak jogában áll, kizárólagos belátása szerint, a kihívást lemondani, megszüntetni, módosítani vagy felfüggeszteni, és a döntést a Matek Oázis által fairnek és megfelelőnek ítélt korábbi nevezések közül választani. A Matek Oázis kizárólagos belátása szerint azok a résztvevők, akik nem tartják be ezeket a Hivatalos Szabályokat, vagy akik egyébként megpróbálják megzavarni ezt a kihívást, kizárhatók.

A MATEK OÁZIS ÁLTAL HOZOTT ÖSSZES DÖNTÉS VÉGLEGES. HA NEM ÉRT EGYET A HIVATALOS SZABÁLYOK FELTÉTELEIVEL ÉS KÖVETELMÉNYEIVEL, NE NEVEZZEN BE A KIHÍVÁSBA.

8. Adatvédelmi irányelv: A versenyző és a versenyző szülője, törvényes gyámja és/vagy tanára által a versenyre való belépéshez nyújtott információk a Matek Oázis Adatvédelmi irányelve alá tartoznak, amely megtalálható a www.matekmindenkinek.hu/jogi-dokumentumok/adatvedelem címen. A kihívás időszakában jóváhagyás esetén a résztvevők jelentkezéskor megadott teljes nevét, valamint a megszerzett csillagok számát ki lehet tenni a www.matekmindenkinek.hu weboldalon a Ranglista és Nyertes Lista részeként.

9. Felelősségvállalás és kártérítés: A belépéssel a résztvevők elfogadják, hogy kötik őket ezek a Hivatalos Szabályok és a Matek Oázis döntései, amelyek véglegesek minden itt szóba jövő kérdésben, és a versenyzők elismerik, megértik és elfogadják, hogy mindegyikük vállalja a felelősséget és minden kockázatát annak, hogy a kihívásban való részvétel következtében bármilyen sérülést (beleértve a személyi sérülést, betegséget, kedvezőtlen reakciót vagy halált) vagy kárt okoznak, vagy állítólag okoznak, és hogy a résztvevők, örököseik, közeli hozzátartozóik, házastársaik, gyámjaik, jogi képviselőik, végrehajtóik, adminisztrátorai, jogutódai és megbízottai feltétel nélkül és visszavonhatatlanul elengedik, kártalanítják, véglegesen mentesítik és mentesítik a Kihívás Entitásait minden olyan igénytől, követeléstől, zálogjogtól, megállapodástól, peres ügytől, költségtől, ügyvédi díjtól, kártól, ítélettől, rendelkezéstől és kötelezettségtől, amely bármilyen természetű vagy formájú jogban, jogérvényesítésben vagy másképp, legyen az ismert vagy ismeretlen, sejtett vagy nem sejtett, és függetlenül attól, hogy rejtett-e vagy nem, beleértve minden olyan igényt, amely károkra, személyi sérülésekre, betegségre, mentális betegségre vagy halálra, vagy rágalmazásra, magánélethez való jogra, szellemi tulajdonjogokra és a nyilvánosság jogaira alapul, amely közvetlenül vagy közvetett módon a résztvevők kihívásban való részvételéből származik.

10. Egyéb feltételek: A KIHÍVÁST KIZÁRÓLAG A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG TÖRVÉNYEI SZABÁLYOZZÁK.

Továbbá, bármilyen vitás kérdés esetén a résztvevők ezúton lemondanak minden jogukról, büntető, véletlenszerű vagy következményes károkra vonatkozó díjakat igényelni, továbbá lemondanak minden jogukról, hogy a károkat megszorozzák vagy megnöveljék. Minden követelést kilencven (90) napon belül kell előterjeszteni a követelés megszületésének napjától számítva, különben azok örökre elvesznek, még akkor is, ha hosszabb határidő lehet érvényben.

 1. A Matek Oázis Elérhetősége: Matek Oázis Kft., 8800 Nagykanizsa, Buda Ernő u. 19., 2. em. 212/1 Az Apple Inc., a Xiaomi és a JBL nem a kihívás szponzora vagy társszponzora, és nem támogatja, illetve más módon nincs kapcsolatban a kihívással.
 2. Jelentkezés: A kihívásba való jelentkezés az Ön beleegyezését jelenti ezekhez a Hivatalos Szabályokhoz, és a Matek Oázis által hozott döntések véglegesek és kötelezőek a kihívás minden részével kapcsolatban.
 3. Érvénytelenség és felmentés: Ha bármely rendelkezés ezen Hivatalos Szabályokban törvénytelennek, érvénytelennek vagy bármilyen okból érvénytelennek található, akkor ez a rendelkezés leválasztható és nem befolyásolja a többi rendelkezés érvényességét és érvénytelenségét. A Matek Oázis nem felelős a kihívásra való jelentkezés során felmerülő hibákért, köztük a technikai hibákért, a postai kézbesítési hibákért, az emberi hibákért, a téves vagy hiányos információért, vagy bármilyen más, a versenybe való bejelentkezéshez kapcsolódó hibáért.