Tavaszi Kihívás

Nyerd meg a Laptop-ot, vagy a többi értékes nyeremény egyikét!

LEÍRÁS ÉS HIVATALOS SZABÁLYZAT

Benevezek!
 

Gyűjts 55 csillagot még ebben a félévben!

Az év végi 5-ösökért 

Az Asus Laptopért és a további értékes nyereményekért 

A tavaszi matekozással hajts rá a jó bizonyítványra! Magabiztossá válsz matekból, és még Asus laptopot, Xiaomi Redmi Watch okosórát, Decathlon vásárlási utalványt, valamint drótnélküli JBL fejhallgatót is nyerhetsz!

Tavaszi kihívás

A Matek Oázis tavaszi tanulási kihívása

A Matek Oázisban ISMÉT kihívást hirdetünk TAVASZI KIHÍVÁS néven, hogy ösztönözzük a tanulást és a fejlődést matekból tavasszal is! A kihívás 2024. január 22-től 2024. április 7-ig tart, a nyereményeket pedig 2024. április 10 -én sorsoljuk ki. 

Legfontosabb szabályok

 • A kihívásban az az általános iskolás vagy középiskolás tanuló vehet részt, akinek a jelentkezését legkésőbb 2024. április 7 -ig leadja a Tavaszi Kihívás nevezési oldalon, és pontosan megadja a nyereménysorsoláshoz szükséges adatait. (A jelentkezés a szülő/gondviselő jóváhagyásával történjen. Ha nem így történne, akkor utólag kérheti a jelentkezés törlését.)
 • A cél 55 csillag összegyűjtése január 22. és április 7. között a jelentkező évfolyamának megfelelő kurzus oldalakon vagy a +/-1. évfolyam oldalain. Egy tananyag, mely több kurzusban is szerepel, csak egyszer számít a kihívásban!
 • VÁLTOZÁS!!  Csak a valódi tanulással gyűjtött csillagok számítanak, ezért a következő szigorítást vezettük be: a videókat legalább 40%-ban meg kell hallgatnod, különben nem számítanak a Tavaszi Kihívásba a megszerzett csillagaid.  
 • A jelentkezés időpontjától függetlenül a január 22-től szerzett csillagokat visszamenőlegesen is beszámítjuk. 
 • Aki összegyűjti az 55 csillagot, annak elismerő oklevelet postázunk ÉS részt vesz a nyereménysorsoláson.
 • A nyereménysorsolást 2024. április 10-én tartjuk:
  • Az 5 db drótnélküli JBL fejhallgatót, az 5 db 15.000 Ft-os Decathlon vásárlási utalványt és az 5 db Xiaomi Redmi Watch okosórát bárki megnyerheti.
  • A főnyereményt, azaz az 1 db ASUS Vivobook S 14 Flip laptopot viszont kizárólag a Matek Oázis előfizetők között sorsoljuk ki!
  • Azt tekintjük előfizetőnek, aki a zárás napján (április 7. -én) aktív előfizetéssel rendelkezik.

Tovább a nevezéshez

Gyakori Kérdések

Ki vehet részt a kihívásban és hogyan?

Minden általános- és középiskolás részt vehet a kihívásban, aki benevez a regisztrációs oldalon, és a nyeremény értesítéshez szükséges adatok megadásával a következő adatbekérő oldalon. A részvétel feltétele, hogy nevezési adatokat pontosan, és hiánytalanul kitöltve megkapjuk!

Egy email címmel egy jelentkezést tudsz leadni.

Melyik tananyagokkal lehet csillagokat gyűjteni?

Fontos, hogy a jelentkezéskor helyesen add meg az évfolyamot, mert minden diáknak csak azokat  a csillagait számítjuk be a kihívásba, amiket a saját évfolyamáról, az azt megelőző, vagy az azt követő tananyagokból gyűjt. Tehát pl. egy 5.-esnek a 4.-5.-6.-os oldalakon gyűjtött csillagai számítanak – lehet az akár matek 4-5-6, pótold 4-5-6, vagy felvételi 4, felvételi 6.

Pluszban 6. osztálytól kezdve bárki gyűjtheti  a csillagokat az új  Logika - képességfejlesztő videók oldaláról.

11.-esek ( a 10.-es és 11.-es anyagokon túl) az Analízis vagy az érettségis oldalakról is gyűjthetik a csillagokat - legyen az közép vagy emelt szint.

12.-esek pedig a  11.-es anyagokon és az érettségis oldalakon túl az egyetemi előkészítő és az Analízis tananyagokból is szerezhetnek csillagokat. 

11 és 12.-esek ezeken túl az emelt matek 12. osztály, emelt matek érettségi írásbeli és szóbeli kurzusokkal is szerezhetnek csillagokat a kihívásban.. 

Egy tananyag, mely több kurzusban is szerepel csak egyszer számít a kihívásban!

Szinte az összes kurzussal lehet csillagokat gyűjteni a kihíváshoz, az alábbiak szerint:

 • Iskola-előkészítő (új matek előkészítő kurzus nagycsoportos ovisoknak, amivel az 1. osztályos kisdiákok is gyűjthetik már a csillagokat a kihívásban)

 • Fizika 7 (6-7-8. osztályosok gyűjtehtnek vele csillagot.)

 • Fizika 8 (7-8-9. osztály)

 • Kémia 9 (8-9-10. osztály)

 • Történelem Expressz (11-12. osztály)

 • Százalékszámítás (6-12. osztály)

 • Angol kezdő és középhaladó (BÁRKI gyűjthet vele csillagot!)

 • Horvát nyelv (BÁRKI gyűjthet vele csillagot!)

A fenti összes kurzuson gyüjtött csillagok visszamenőlegesen is számítanak 2024. január 22-től, a nevezés időpontjától függetlenül.

A csillagokat legkönnyebben az előfizetéses tananyagokból lehet gyűjteni, de az ingyenes és nyilvános tananyagok is beszámítanak.

Csillag gyűjthető az interaktív videókkal, tesztekkel és a Matek Oázis játékokkal is, de csak a "Tananyagok" oldalról/menüből indulva (a "Játékok" oldalon NEM, valamint az "útmutató" típusú tananyagokra nem ad csillagot a rendszer.)

Egy tananyagra legfeljebb 3 csillag szerezhető a kérdésekre adott helyes válaszok függvényében: 40%-tól 1 csillag; 65%-tól 2 csillag; 90%-tól 3 csillag a jutalmad.

 

Hol látom, hogy hogyan állok a kihívásban?

Ha beneveztél a kihívásba és szereztél már csillagot, akkor belépés után erre Linkre kattintva. Vagy a Tanulási központ/ vezérlőpult menüpontban.

Mit tegyek, ha elakadok a nevezéssel?

Először is ne aggódj, gyűjtsd nyugodtan a csillagokat, mert azok utólag is be fognak számítani a Kihívásba.

Azután próbáld meg újra a nevezést, és ha akkor sem sikerül, hívd fel az ügyfélszolgálatunkat munkaidőben, örömmel segítünk.

Hogyan nevezhet több gyermekem is a kihívásba?

Minden gyermekednek külön email címmel (azaz külön regisztrációval) kell neveznie. Ekkor van esélye mindegyik gyermeknek a nyerésre (és így szabályos is.) Tehát az nem jó megoldás, ha a Te (szülői) regisztrációdon tanul több gyermeked is.

Ha van előfizetésetek (és az a Te regisztrációdhoz tartozik), akkor a kihívás miatt is érdemes összekapcsolni a Te fiókodat a gyermekeid fiókjaival, mert így meg tudod osztani a megvásárolt előfizetés(eke)t a gyermekeiddel.

A te fiókoddal összekapcsolt gyerek fiókokban elért eredményeket a saját fiókodból tudod követni. Gyermekeid tanulási naplóiban azt is látod, hogy a Kihívásban hány csillagnál tartanak.

A fiókok összekapcsolását lépésről lépésre megmutatjuk ebben a cikkben »

Mettől meddig lehet gyűjteni a csillagokat, és mikor lesz a sorsolás?

A csillaggyűjtés időtartama: 2024. április 7-ig tart.

Bármikor nevezhetsz a csillaggyűjtés időtartamán belül, mert a január 22-től megszerzett csillagaid utólag is beszámítanak!

Nyereménysorsolás: 2024. április 10.

Pontosan mik a nyeremények?

Elismerő oklevél

Minden minimum 55 csillagot elért tanulónak, aki benevezett a versenybe, és megfelelően kitöltötte a nevezési adatait, postázunk egy elismerő oklevelet a kihívás teljesítéséért. Ezen kívül részt vesznek az értékes tárgynyeremények sorsolásán. A JBL nyereményeket bárki zsebre vághatja. Azonban az iPad-et és az elektromos rollert csak az előfizetők között sorsoljuk ki:

1 db ASUS VivoBook S14 Flip TN3402YA-LZ032W laptop 

Előfizetők között sorsoljuk ki, aki eléri az 55 csillagot (termékvideóért, kattints az első képre)

Készülj fel a nagy kalandokra a Vivobook S 14 Flip OLED-del, a 360°-os zsanérral ellátott, szuper sokoldalúan átalakítható készülékkel, amely a szabadságot adja, hogy dolgozhass vagy játszhass, ahogyan csak akarsz. Élvezd az AMD Ryzen 5 7530U processzor és a gyors SSD-tároló zökkenőmentes teljesítményét, valamint kényeztesd a szemed a csodálatos 2,8K OLED NanoEdge érintőképernyővel. Tökéletes választás a mindennapi feladatok lezúzásához vagy a stílusos lazításhoz, és a rengeteg portnak, köztük a kényelmes USB 3.2 Gen 2 Type-C® portnak köszönhetően bárhová és bármihez könnyen csatlakoztatható. 

A Vivobook S 14 Flip OLED készüléket egy AMD Ryzen processzor hajtja, amely megkönnyíti a mindennapi számítástechnikai feladatokat. Legyen szó streamelésről, böngészésről, szerkesztésről vagy videokonferenciáról, teljesen készen áll arra, hogy megkönnyítse az életedet.

A mindig hűvös teljesítmény érdekében a Vivobook S 14 Flip OLED-ben az ASUS IceCool hőtechnológia továbbfejlesztett 8 mm-es és 6 mm-es hőcsöveket, valamint egy IceBlade ventilátort használ, amely hatékonyan gyorsítja a hőátadást. A 79 lapátos ventilátor és a járókerék folyadékkristályos polimerből készült, így könnyebb és vékonyabb, mint a hagyományos ventilátorok. Ezenkívül az IceBlade ventilátorok folyadékdinamikai csapágyat használnak, amely csendesebb és kevésbé rezeg, mint egy hagyományos csapágy!

A Vivobook S 14 Flip OLED új 16:10 2,8K OLED NanoEdge érintőképernyőjével, amelyet Corning® Gorilla® Glass NBT üveggel borítanak a mindennapi használat során a fokozott karcállóság érdekében. A 600 nites csúcsfényerővel, a 100%-os DCI-P3 színskálával az ultra-élénk színekért és a 85%-os képernyő-test arányával minden egyszerűen jobban néz ki. Emellett PANTONE® Validated és VESA DisplayHDR True Black 600 tanúsítvánnyal is rendelkezik a pontos színek és a lehető legmélyebb feketék biztosítása érdekében. Alacsony kékfény-szintjét az SGS és a TÜV Rheinland is tanúsította, így a szemed a leghosszabb nézegetések során is gondoskodik róla.

A Corning® Gorilla® Glass kiváló átviteli sebességgel fokozza a vizuális tisztaságot, így jobb vizuális élményt nyújt, világosabb képekkel és színhűbb színekkel. Emellett szigorúan tesztelt, bizonyítottan jobb tartósságot biztosít, mint valaha. A Corning® Gorilla® Glass NBT szigorúan tesztelt17 és bizonyítottan minden eddiginél tartósabb. Az üvegfelület megtartott szilárdsága és karcállósága jelentősen jobb, mint a hagyományos szódabikarbónás üvegé, így ellenállóbb a lehúzásokkal, koppintásokkal és a stylus használatával szemben. Az esetlegesen előforduló enyhe karcolások is kevésbé láthatók.

Élvezze a megszakítás nélküli termelékenységet útközben a Vivobook S 14 Flip OLED hosszú élettartamú, 70 Wh-s akkumulátorával. Bárhol és bármikor produktív és szórakoztató maradhatsz - és tovább!

Hajts rá erre a nagyszerű nyereményre - gyűjts össze legalább 55 csillagot, és nyerd meg a saját laptop-odat!

5 db JBL T510 BT WHT fejhallgató, Bluetooth, Fehér

Bárki megnyerheti, aki eléri az 55 csillagot

JBL T510 BT WHT fejhallgató, Bluetooth, Fehér

Eljött a lehetőség, hogy mélyen belemerülhessetek a tanulmányaitokba, vagy egyszerűen csak élvezzétek a zenét a zavaró külvilági zajok nélkül! A JBL Tune 510BT fejhallgató ideális társ Matek Oázis tanulási és pihenési időszakban egyaránt.

Az erőteljes JBL Pure Bass hangzás elvarázsol, miközben a 40 órás akkumulátor élettartam lehetővé teszi, hogy a nap bármely szakában, akár órákon át belefeledkezhessetek a zenébe vagy az audio anyagokba. Sőt, a gyorstöltési funkcióval mindössze 5 perc alatt további 2 órányi zenehallgatást biztosíthattok magatoknak.

Az elegáns, fehér színű fejhallgató Bluetooth 5.0 technológiával és beépített mikrofonnal rendelkezik, így zökkenőmentesen válthat videónézésről telefonhívásra vagy fordítva, miközben a tanulás, a munka, vagy a pihenés közben is kényelmesen használható.

Könnyű súlyának és összecsukható kialakításának köszönhetően könnyen magatokkal vihetitek, így a tanulás vagy a zenélés soha nem kell megszakadjon, akármerre is vezessen a napotok.

Hagyjátok, hogy a JBL Tune 510BT fejhallgató az élet minden területéhez zenei aláfestést biztosítson.

Gyűjtsetek össze ősszel legalább 55 csillagot, nyerjétek meg az egyiket ebből az 5 db csodálatos fejhallgatóból, és éljétek át ezt az elképesztő hangélményt, amit a JBL kínál! Képzeljétek el, milyen lenne egy olyan fejhallgatóval tanulni a Matek Oázist, amely megszűri a zavaró háttérzajokat és kiváló hangminőséget kínál. Ez a lehetőség most a tiétek lehet!

5 db XIAOMI Redmi Watch 3 active okosóra

Bárki megnyerheti, aki eléri az 55 csillagot

Xiaomi Redmi Watch 3 (fehér)

Nyerd meg az 5 db Xiaomi Redmi Watch 3 okosóra egyikét. A teljesen új, extra nagy és vibráló 1,83 hüvelykes kijelző gazdag színeket, éles képeket és lenyűgöző olvashatóságot kínál, így mindent egy pillantással láthatsz, az üzenetértesítéstől az edzésadatokig. Az ívelt 2,5D nagyszilárdságú üveg elegánsabb megjelenést és jobb kopásállóságot biztosít.

A több mint 200 óralapon tetszés szerint változtathatod a motívumokat. Könnyedén megmutathatod egyedi személyiséged a kezed felemelésével.

Az óra klasszikus téglalap alakú burkolata NCVM-gyártmányú, fémes fényezésű, amely fokozza az egyedi megjelenést. A kéttónusú kialakítás (matt és ezüst) szintén a jó ízléséről árulkodik.

Csatlakoztasd órájád okostelefonodhoz Bluetooth-on keresztül. Telefonhívás fogadásához egyszerűen érintsd meg az órát. Akár dolgozol, akár edzel, egyszerűen emeld fel a kezed, hogy kényelmesebb módon válaszolj a telefonhívásokra.

A Redmi Watch 3 Active több mint 100 sportmód közül választhat, köztük 10 professzionális sportmód közül. A beépített érzékelők és a professzionális sportalgoritmusok képesek figyelni és elemezni a testedet, miközben kedvenc sportodat űzöd, azonnal megmutatva az erőfeszítésedet.

Akár a sekély vízben csobbansz vagy búvárkodsz, az órát mindig viselheti. Az 5 ATM vízállóság gondtalanabbá teszi az óra mindennapos viselését.

A professzionális optikai oxigénszintmérő érzékelő érzékeli a vér oxigénszinted, és figyelmeztet az alacsony véroxigénszintre, folyamatosan figyelemmel kíséri egészségi állapotodat. A készülék a nap 24 órájában képes figyelni a pulzusszámot, így a változásokat egy pillantással láthatod. Figyelmeztetéseket küld, ha a pulzusszáma magas, így éjjel-nappal védi az egészséged. Redmi Watch 3 Active képes pontosan rögzíteni az alvás időtartamát és állapotát a vér oxigénszintjednek és pulzusszámának folyamatos figyelésével a különböző szakaszokban, például mély alvás és könnyű alvás esetén, és a figyelési adatok alapján alvásjavító javaslatokat tesz az alvásminőség optimalizálása érdekében.

 

5 db 15.000 Ft -os DECATHLON vásárlási utalvány

Bárki megnyerheti, aki eléri az 55 csillagot

Nyerjétek meg az 5 db vásárlási utalvány egyikét, ami a szabadidőt is kellemesebbé teszi!

HIVATALOS SZABÁLYZAT

 1. Részvételi jogosultság: Magyarországi általános- vagy középiskolai diákok vehetnek részt, akik regisztrálnak a Matek Oázisban. A 2023. májusban érettségizett 12.-es diákok a legmagasabb évfolyam, akik még résztvehetnek. Azok a diákok, akiknek a szülője, nevelőszülője vagy törvényes gyámja alkalmazotti, tanácsadói vagy más üzleti kapcsolatban áll a Matek Oázis Kft-vel (továbbiakban Matek Oázis), nem jogosultak a nyeremény megnyerésére.
 2. Hogyan lehet jelentkezni: A jelentkezési időszak a meghirdetéskor kezdődik és 2024. április 7-én, éjfélkor ér véget. A „Kihívás időszaka” 2024. január 30-tól 2024. április 7-ig tart. A következőképpen jelentkezhetsz:

A jelentkezési űrlapon a helyes és hiánytalan adatoknak kell szerepelnie. A Matek Oázis nem felelős a helytelen vagy hiányos jelentkezésekért. Egy diákra egy jelentkezés és egy felhasználónév jut (pl. a diákok nem oszthatnak meg felhasználóneveket). Egy diák nem jelentkezhet több felhasználónévvel, és az eredmények több felhasználónévről nem kerülnek összevonásra. A diákoknak a 2023-2024-as tanévre valóban jellemző osztályuk szerint kell jelentkezniük. A jelentkezéssel a jelentkezők elfogadják ezt a Hivatalos Szabályzatot. A jelentkezéseket nem feltétlenül fogadjuk el. A késői és/vagy hiányos és/vagy tévesen kitöltött jelentkezések érvénytelenek. A Matek Oázis, és alkalmazottai, ügynökei és képviselői nem felelnek a késői, hiányos, elveszett, sérült, helytelenül irányított vagy nem feladott jelentkezésekért.

Hogyan lehet a kihívásban részt venni: A kihívási időszak alatt a diákok a Matek Oázis tananyagokban feltett kérdések helyes megválaszolásával csillagokat gyűjtenek a Matek Oázis csillaggyűjtési szabályai szerint. Az következő további iránymutatások érvényesek:

 1. Melyik kurzus oldalakon lehet csillagot gyűjteni:
 • Iskola-előkészítő (új matek előkészítő kurzus nagycsoportos ovisoknak, amivel az 1. osztályos kisdiákok is gyűjthetik már a csillagokat a kihívásban)

 • Fizika 7 (6-7-8. osztályosok gyűjtehtnek vele csillagot.)

 • Fizika 8 (7-8-9. osztály)

 • Kémia 9 (8-9-10. osztály)

 • Történelem Expressz (11-12. osztály)

 • Százalékszámítás (6-12. osztály)

 • Angol kezdő és középhaladó (BÁRKI gyűjthet vele csillagot!)

 • Horvát nyelv (BÁRKI gyűjthet vele csillagot!)

 1. Hogyan lehet nyerni a nyereménysorsoláson: Azok a nevezők, akik a kihívási időszak alatt legalább 55 csillagot gyűjtenek, nyereménysorsoláson vesznek részt. Ha a nyertesről utólag kiderül, hogy érvénytelen a jelentkezése, akkor azt a nyereményt újrasorsoljuk. Egy nyertes csak egy nyereményt nyerhet.
 2. Nyertesek értesítése: A nyerteseket 2024. április 10-én sorsoljuk ki, és a nyertesek szülőjét, törvényes gyámját e-mailben vagy telefonon értesítik a Matek Oázis döntése alapján. Kérjük, győződjön meg róla, hogy az összes, a fiókjához tartozó kapcsolatfelvételi információ naprakész. A nyertes szülőjének vagy törvényes gyámjának a küldéstől számított 240 órán belül válaszolnia kell az értesítésre. Ha a Matek Oázis vagy annak képviselője nem tud sikeresen kapcsolatba lépni a nyertessel, vagy a nyertes nem válaszol az értesítésre a megadott időkereten belül, a Matek Oázis a nyereményt újrasorsolhatja.
 3. Nyeremények:

  A Matek Oázis fenntartja a jogot, hogy a fenti tárgynyereményeket megváltoztassa hasonló értékű és tulajdonságú tárgynyereményre. A nyeremény átvételéhez a versenyzőnek meg kell felelnie a hivatalos szabályoknak, amit kizárólag a Matek Oázis határoz meg. Ha úgy találják, hogy egy nyertes nem felel meg a szabályoknak, a neki járó nyereményt újrasorsolhatja, a fentebb leírtak szerint.

  1. 1 db Asus Vivobook S 14 Flip OLED (csak előfizetők között sorsoljuk)
  2. 5 db Xiaomi Redmi Watch 3 Active okosóra
  3. 5 db 15.000 Ft-os Decathlon vásárlási utalvány;
  4. 5 db JBL T510 BT WHT fejhallgató, Bluetooth, Fehér
 4. Nyeremények postázása: Nyereményeket Magyarország területén a Matek Oázis saját költségén küldi el. Külföldi címzett esetén a csomagküldés költségét a nyertes viseli.

ADÓZÁS: A tárgynyereményért befizetendő adó a Matek Oázist terheli.

 1. Általános nevezési szabályok: Az a személy vagy résztvevő, aki közvetlenül vagy közvetve próbálkozik, vagy arra ösztönöz, hogy több személyazonosság alatt vagy valaki más nevében nevezzen be, és/vagy több számítógépet, több fiókot vagy felhasználónevet, több internetprotokoll-címet, úgynevezett „proxy szervereket” használ (pl. VPN, TOR vagy más hasonló rendszerek használatával), vagy bármilyen szoftverprogramot használ a nem hivatalos többszöri nevezések manipulálására vagy létrehozására ebben a kihívásban, vagy bármilyen más eszközt, módszert vagy fortélyt használ a belépésre vagy hamis nevezések ösztönzésére, közvetlenül vagy közvetve, ahogyan azt a Matek Oázis kizárólag saját belátása szerint megállapítja, kizárásra kerül. A Matek Oázis fenntartja a jogot, hogy áttekintse és megvizsgálja az összes nevezést, és minden szükséges intézkedést megtegyen a fair részvétel biztosítása érdekében.

A Matek Oázis és annak tulajdonosai, reklám- és promóciós ügynökségei, beszállítói, valamint azok tisztségviselői, igazgatói, alkalmazottai, képviselői és ügynökei, valamint bármely más személy vagy entitás, aki bármilyen módon kapcsolódik ehhez a kihíváshoz (összességében a "Kihívás Entitások"), nem vállalnak felelősséget olyan körülményekért, amelyek korlátozhatják a részvételi lehetőséget, beleértve, de nem kizárólag: (i) késői, hiányos, összezavarodott vagy sérült nevezések; technikai, hardver- vagy egyéb szoftverhiba; vírusok; bármilyen típusú hálózati vagy elektronikus hibák; (ii) minden emberi hiba, amely a nyertes értesítésében vagy más, a versennyel kapcsolatos kommunikációban előfordulhat; (iii) a résztvevők nem kapják meg a Matek Oázis vagy annak megbízottjának bármely közlését; vagy (iv) bármilyen gépelési hibák ezen Hivatalos Szabályzatban. Ha a nyomtatási, elektronikai vagy más hiba több nyereményt eredményez, mint amennyit ezen Hivatalos Szabályzat megállapít, az érvényesnek tűnő igényeket benyújtó összes személyt véletlenszerű sorsolásba foglaljuk bele a meghirdetett számú nyeremények odaítélésére. Nem lesz több nyeremény odaítélve, mint amennyit hirdettek.

Ha bármilyen okból a Kihívást nem lehet a Hivatalos Szabályzatban leírtak szerint lefolytatni (beleértve a számítógépes vírus, hibák, férgek, manipuláció, feltörés, jogosulatlan beavatkozás, csalás, technikai hibák vagy a Kihívás Entitások ellenőrzésén túl eső bármilyen más ok, amely megrontja vagy befolyásolja a kihívás adminisztrációját, biztonságát, tisztességét, integritását vagy megfelelő lebonyolítását), Matek Oázisnak jogában áll, kizárólagos belátása szerint, a kihívást lemondani, megszüntetni, módosítani vagy felfüggeszteni, és a döntést a Matek Oázis által fairnek és megfelelőnek ítélt korábbi nevezések közül választani. A Matek Oázis kizárólagos belátása szerint azok a résztvevők, akik nem tartják be ezeket a Hivatalos Szabályokat, vagy akik egyébként megpróbálják megzavarni ezt a kihívást, kizárhatók.

A MATEK OÁZIS ÁLTAL HOZOTT ÖSSZES DÖNTÉS VÉGLEGES. HA NEM ÉRT EGYET A HIVATALOS SZABÁLYOK FELTÉTELEIVEL ÉS KÖVETELMÉNYEIVEL, NE NEVEZZEN BE A KIHÍVÁSBA.

8. Adatvédelmi irányelv: A versenyző és a versenyző szülője, törvényes gyámja és/vagy tanára által a versenyre való belépéshez nyújtott információk a Matek Oázis Adatvédelmi irányelve alá tartoznak, amely megtalálható a www.matekmindenkinek.hu/jogi-dokumentumok/adatvedelem címen. A kihívás időszakában jóváhagyás esetén a résztvevők jelentkezéskor megadott teljes nevét, valamint a megszerzett csillagok számát ki lehet tenni a www.matekmindenkinek.hu weboldalon a Ranglista és Nyertes Lista részeként.

9. Felelősségvállalás és kártérítés: A belépéssel a résztvevők elfogadják, hogy kötik őket ezek a Hivatalos Szabályok és a Matek Oázis döntései, amelyek véglegesek minden itt szóba jövő kérdésben, és a versenyzők elismerik, megértik és elfogadják, hogy mindegyikük vállalja a felelősséget és minden kockázatát annak, hogy a kihívásban való részvétel következtében bármilyen sérülést (beleértve a személyi sérülést, betegséget, kedvezőtlen reakciót vagy halált) vagy kárt okoznak, vagy állítólag okoznak, és hogy a résztvevők, örököseik, közeli hozzátartozóik, házastársaik, gyámjaik, jogi képviselőik, végrehajtóik, adminisztrátorai, jogutódai és megbízottai feltétel nélkül és visszavonhatatlanul elengedik, kártalanítják, véglegesen mentesítik és mentesítik a Kihívás Entitásait minden olyan igénytől, követeléstől, zálogjogtól, megállapodástól, peres ügytől, költségtől, ügyvédi díjtól, kártól, ítélettől, rendelkezéstől és kötelezettségtől, amely bármilyen természetű vagy formájú jogban, jogérvényesítésben vagy másképp, legyen az ismert vagy ismeretlen, sejtett vagy nem sejtett, és függetlenül attól, hogy rejtett-e vagy nem, beleértve minden olyan igényt, amely károkra, személyi sérülésekre, betegségre, mentális betegségre vagy halálra, vagy rágalmazásra, magánélethez való jogra, szellemi tulajdonjogokra és a nyilvánosság jogaira alapul, amely közvetlenül vagy közvetett módon a résztvevők kihívásban való részvételéből származik.

10. Egyéb feltételek: A KIHÍVÁST KIZÁRÓLAG A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG TÖRVÉNYEI SZABÁLYOZZÁK.

Továbbá, bármilyen vitás kérdés esetén a résztvevők ezúton lemondanak minden jogukról, büntető, véletlenszerű vagy következményes károkra vonatkozó díjakat igényelni, továbbá lemondanak minden jogukról, hogy a károkat megszorozzák vagy megnöveljék. Minden követelést kilencven (90) napon belül kell előterjeszteni a követelés megszületésének napjától számítva, különben azok örökre elvesznek, még akkor is, ha hosszabb határidő lehet érvényben.

 1. A Matek Oázis Elérhetősége: Matek Oázis Kft., 8800 Nagykanizsa, Buda Ernő u. 19., 2. em. 212/1 Az ASUS, Decathlon, a Xiaomi és a JBL nem a kihívás szponzora vagy társszponzora, és nem támogatja, illetve más módon nincs kapcsolatban a kihívással.
 2. Jelentkezés: A kihívásba való jelentkezés az Ön beleegyezését jelenti ezekhez a Hivatalos Szabályokhoz, és a Matek Oázis által hozott döntések véglegesek és kötelezőek a kihívás minden részével kapcsolatban.
 3. Érvénytelenség és felmentés: Ha bármely rendelkezés ezen Hivatalos Szabályokban törvénytelennek, érvénytelennek vagy bármilyen okból érvénytelennek található, akkor ez a rendelkezés leválasztható és nem befolyásolja a többi rendelkezés érvényességét és érvénytelenségét. A Matek Oázis nem felelős a kihívásra való jelentkezés során felmerülő hibákért, köztük a technikai hibákért, a postai kézbesítési hibákért, az emberi hibákért, a téves vagy hiányos információért, vagy bármilyen más, a versenybe való bejelentkezéshez kapcsolódó hibáért.