Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink
Belépés
Tananyagok
Vásárlás
Vélemények
Írásaink
Gyakran Ismétlődő Kérdések
Kérdezz-Felelek
Belépés
Regisztráció
.
IsmeretlenCCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
ID Profil

Rendeléseim
Jogosultságaim
Dicsőségfal

Kilépés
Kilépés
6 osztályos FELVÉTELI
Könnyen, érthetően

Felvételi felkészítő

Kezdjük az alapfeladatokkal!Kupa

3-4. modulKupa

3. modul: Arány, arányosság (csak 8.-osoknak)Plecsni 0/6 Csillag
Matematika felvételi feladatsor 8.-osoknak 2006. M2Plecsni 0/6 Csillag
4. modul: SzövegesekPlecsni 0/3 Csillag
Matematika felvételi feladatsor 8.-osoknak 2009. M2Plecsni 0/6 Csillag

5 - 6. modulKupa

7-8. modulKupa

6.-os felvételi feladatsorok (9. modul)Kupa

További 8.-os felvételi feladatsorok 6.-osoknak (10. modul)Kupa

Bea
Hiába jó valaki matekból, amit a felvételin kérdeznek, elég távol áll az iskolai tananyagtól.
A szokásos felvételi felkészítőkkel szemben szisztematikusan felkészítünk a típusfeladatok megoldására, és még a hiányosságaidat is villámgyorsan pótolhatod a tematikus videókról. A tananyagok a matematikai képességeidet jelentősen fejlesztik.
8.-os felvételi felhasználásával - A hatosztályos felvételihez részben a 8.-os felvételi felkészítő csomag videóit használtuk fel, mert a két felvételi szintje elég hasonló. A pozitív visszajelzések miatt bátran merjük ajánlani.
6.-os felvételi feladatsorok - A korábbi hatosztályos felvételi feladatait interaktívan feldolgozva találod itt meg. Fontos, hogy a tematikus videókkal párhuzamosan gyakorolj ezekkel a videókkal is!

Miért vannak ebben a csomagban a 8.-os felvételire utalások?

A 6 osztályos gimnáziumi felvételi feladatsorok borzasztóan nehezek, a 8.-os felvételi szintjén mozognak, vagy tán még annál is összetettebb némelyik. Ennek talán az az oka, hogy többszörös a túljelentkezés, jobban tudnak válogatni a gimnáziumok, ezért magasabb a mérce is.

Sok gyermekéért aggódó 6.-os szülő keresett meg az elmúlt években, amikor még csak 8.-osok számára készítettük el a felvételi felkészítőt. Nekik is a 8.-os felvételi csomagunkat ajánlottam segítségként, kiegészítve a korábbi 6 osztályos felvételi feladatok gyakorlásával. Azt is elmagyaráztam az érdeklődő anyukáknak, hogy melyik témaköröket hagyják ki a nyolcadikos felvételi felkészítőből. Kiderült, hogy ez nagyon jól működik, ezért készítettük el ezt az összeállítást.

A 8.-os felvételi felkészítőből kiválogattuk azokat a videókat, amire a 6 osztályos gimnáziumba felvételiző gyermekednek szüksége van. Tehát neked a válogatással már nem kell foglalkoznod, csak azzal, hogy gyakoroljon a korábbi feladatsorokon. Ez viszont tényleg fontos, ne maradjon el!

B. Békési Beáta

FONTOS! Gyakoroljon a korábbi hatosztályos feladatsorokkal is!

A tematikus videókon túl rendszeresen meg kellene oldani 1-1 feladatsort (legalább hetente egyet) a régebbi hatosztályos felvételikből a "6.-os felvételi feladatsorok" videóinak segítségével.

"Kedves Bea!
A tavalyi tanévben már segítettek a matekvideók és a tanácsaid a felkészüléshez a nagyobbik lányomnak, aki most már el is kezdte 6 osztályos gimnáziumot..."
Magna Mónika