Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink
ázisTV
Belépés
Tananyagok
Vásárlás
Vélemények
Írásaink
Gyakran Ismétlődő Kérdések
Kérdezz-Felelek
Belépés
Regisztráció
.
IsmeretlenCCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
ID Profil

Rendeléseim
Jogosultságaim
Dicsőségfal

Kilépés
Kilépés
FELVÉTELI felkészítő
4.-eseknek a sikeres nyolcosztályos gimnáziumi felvételihez
Könnyen, érthetően

Bemutató videó

A hét legnépszerűbb videója (hétfőnként cseréljük)
teszt kép
teszt kép

Logika feljesztő tematikus videókKupa

Felvételi feladatsorok 4. -eseknekKupa

Bea
A nyolcosztályos központi felvételi nagyon komoly megmérettetés elé állítja a gyerekeket. Céltudatos rákészülés és gyakorlás nélkül rendkívül nehéz jó eredményt elérni. Ezekkel az interaktív videókkal tematikusan felkészítünk, fejlesztjük a logikádat, és interaktívan gyakoroljuk a vizsgafeladatok megoldását, hogy biztonsággal sikerüljön a matek.

Hogyan érdemes készülni?

Fontos, hogy a tematikus videókkal és a felvételi feladatsorokkal is gyakorolj hétről-hétre.

Javaslatunk:
1 tematikus videó -> 1 felvételis videó -> 1 tematikus -> 1 felvételis -> ..... stb.

Így a felvételire tisztában leszel a típusfeladatokkal, és kellő rutint szerzel a felvételi feladatok gyors megoldásában.

Használd a 4.-es videókat is!

Különösen, ha az alsós anyagból nem megy minden gond nélkül. A videókon rendszeresen utalást teszünk arra, hogy melyik tananyag segítségével pótolhatod a hiányosságaidat, vagy fejlesztheted profi szintre a készségeidet.

Kattints ide a 4.-es videókhoz!

Lehetséges, hogy eleinte még lesznek homályos pontok a gyakorló feladatokban, de mire a végére érsz, minden világos lesz, és kellő magabiztosságra és feladatmegoldó rutinra teszel szert.

Bea
B. Békési Beáta
matematika tanárnő, oktatási vezető
"A 8 osztályos gimnáziumi felvételi felkészítő tanfolyam anyagára fizettem elő. A felvételin előforduló valamennyi típusfeladatra találtunk magyarázó videókat, ami az egyszerűbb feladattól a nehezebbig mindenre kiterjedt. A videók az első perctől kezdve tökéletesen követhetőek, a magyarázatok logikusak, magas szintű szakmai tapasztalatokról és elhivatottságról árulkodnak.
Bárcsak nekem is így magyarázták volna annak idején a matekot! További jó munkát kívánunk!"
Egy ősztől kisgimis kislány anyukája : Mzs
Idén sikeres felvételit írt nyolc osztályos gimnáziumba Anna lányom és Luca lányom, aki művészvénával van megáldva, tehát nem a matek a kedvenc tantárgya, úgy néz ki, hogy ötös lesz év végén matekból. ...Köszönöm szülőként, hogy levesznek egy óriási terhet a vállamról, és úgy értik meg a matekot a gyermekeim, hogy nincs belőle napi szintű veszekedés, feszültség. Nekünk nagyon bejön ez a módszer, amit Önök csinálnak.

Beke Kamilla