Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink
Belépés
Tananyagok
Vásárlás
Vélemények
Írásaink
Gyakran Ismétlődő Kérdések
Kérdezz-Felelek
Belépés
Regisztráció
.
Add meg a neved
IsmeretlenCCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
ID Profil

Rendeléseim
Jogosultságaim
Dicsőségfal

Kilépés
Kilépés

Tanári klub regisztráció

A Tanári Klubba az intézményi keretek között matematikát tanító tanárok, tanítók és fejlesztő pedagógusok jelentkezhetnek, amennyiben elfogadják az Együttműködési Megállapodást.

Az alábbi klubtagsági jelentkezéseddel automatikusan regisztrált tag leszel a Matek Oázisban is.

 • Töltsd ki pontosan az összes adatot az alábbi űrlapon
 • Fogadd el az Együttműködési megállapodást
 • Kattints az oldal alján Regisztráció gombra

Tanári Együttműködési Megállapodás

Nem szeretjük a jogi szövegeket, és egyáltalán a jog helyett számunkra az általános emberi és isteni értékek jelentik a követendő normát. Bízom benne, hogy gyermekekkel foglakozó pedagógusként számodra is az adott szó az, ami kötelez, nem pedig mindenféle tekervényesen megfogalmazott szerződésekben látod az igazság alapját.

Kérjük tehát, hogy ezen az alapon olvasd át, és fogadd el az alábbi megállapodást:

Célunk

hogy segítsük a matektanár kollégákat (Téged) az iskolai felkészülésben és akár az órai munkában is. Küldetésünk, hogy megmutassuk minden matematikai nehézségekkel küzdő általános vagy középiskolás diáknak, hogy a matek milyen könnyen és gyorsan tanulható. Bízunk benne, hogy egyedi tananyagaink javítani tudják a diákok matematika-tanulási attitűdjét, és segítségükkel a Te munkád is még eredményesebb lehet az iskolában.

Szeretnénk egy egymás igényeit tiszteletben tartó, kölcsönösen hasznos munkakapcsolatot kialakítani a kollégákkal (Veled), melynek keretében Te használhatod (ingyenesen) a matek videókat az iskolai munkádhoz, mi pedig annyit szeretnénk kérni cserébe, hogy ha esetleg hibával vagy hiányossággal találkozol, azt jelezd nekünk, illetve ha időnként megosztanád velünk a felhasználói tapasztalataidat, azzal sokat segítenél a fejlesztésben.

Ki lehet tag?

A fenti célnak megfelelően (már csak) olyan matekot tanító tanár és tanító kollégákat várunk a Klubba, akik iskolai munkájukhoz szeretnék használni a Matek Oázis matek tananyagait. Klubtagok lehetnek még intézményi keretek között dolgozó fejlesztő pedagógusok is, akik szintén az intézményi munkájukhoz használják ezeket a videókat.

(A többiektől mind sűrű elnézést kérünk, pláne azoktól az egyéb szakos kollégáktól, akik régebbi Klub-tagként lelkes követőink voltak. - Ne haragudjatok, de muszáj volt kicsit korlátozni a szabad felhasználást, és a fenti céloknak megfelelően nyilván a matek szakosok azok, akik valóban a munkájukhoz tudják használni a videókat.)

A belépés módja

Kérjük, hogy először is regisztrálj tanárként az oldalon, majd az erre a célra készített webes regisztrációs felületen fogadd el ezt az Együttműködési megállapodást (egy pipa a megfelelő helyen)! Ha ez megtörtént, várnod kell egy kicsit, amíg kolléganőnk jóváhagyja a Klub-tagságodat. (Bocsánat, de nem hagyhatjuk nyitva ezt a kiskaput, muszáj utánanéznünk, hogy valósak-e az adataid.)

A Tanári Klub-tagság előnyei
 • Minden Klub-tagunk ingyenes hozzáférést kap a tanév idejére a Matek Oázis 2-12. osztályos alaptantervű matematika videóihoz, amit szabadon használhat felkészüléshez és a tanításhoz is. *
 • Kedvezményes vásárlási lehetőség a klubtagoknak (akár saját, akár diákjaid részére) bármilyen Matek Oázis videó csomagra (kattints ide a részletekért!).

* Tehát az ingyenesség nem vonatkozik pl. a kémia, történelem videókra, és az alaptanterven túli matematika videókra sem, mint pl. az analízis csomag, a középiskolai felvételi felkészítés, az érettségi felkészítés és a gyakorló tesztek, a hiányosság pótló videók sem. (Ezért biztosan lesznek, akik megorrolnak ránk, de sajnos nekünk is jelentős költségeink vannak az oldal fenntartásával és fejlesztésével, ezért nem tudunk mindent ingyen biztosítani – és a felvételi- ill. az érettségi felkészítés olyan extrák a tananyagban, amiknek az ingyenes iskolai felhasználását már nem szeretnénk szponzorálni. Csakúgy, mint a teszteket és a "Pótold a hiányosságaidat!-részeket.)

Klub-tagként vállalnod kell, hogy
 • a neved megjelenik a honlapon a tanári névsorban a tanári regisztrációkor megadott intézmény nevével és a településsel együtt. ( bármikor törölheted a Tanári klubtagságodat, amivel automatikusan törlődik a neved a nyilvános tanári névsorból.)
 • a tanári ingyenesség keretében elérhető anyagokat csak az intézményi munkádhoz kacsolódó felkészülésre, és tanórai munkához használod ( kivéve, ha a Matek Oázis ehhez írásbeli hozzájárulását adta).
 • a belépéshez használt adataidat biztonságosan kezeled, hogy az más számára ne legyen hozzáférhető.
 • amennyiben változnak a klubtagságra vonatkozó adataid, akkor ezt viszonylag gyorsan (mondjuk 30 napon belül) átvezeted az "adataim" menüpontban.
 • Ha megszűnik a klubtagságra való jogosultságod (pl. nyugdíjazás miatt), akkor megszünteted a tagságodat (itt is a 30 nap az irányadó)
A Matek Oázis Kft. vállalja
 • hogy az esetlegesen felmerülő technikai akadályokat igyekszik minél előbb elhárítani,
 • a hibákat, hiányosságokat lehetőségeihez mérten javítja, pótolja.

A Tanári Klubtagként is az Általános Szerződési Feltételek (ÁSzF) szerint tudod használni az anyagokat, így érvényes pl. az egy felhasználós, két számítógépes jogosultság. (Amennyiben ez nem elegendő, intézményi vagy számítógép termi jogosultság vásárolható). Természetesen a szerzői jogok betartásának kötelezettsége is érvényes az anyagok használatára.

Az internetes világ folyamatosan és gyorsan változik. Ezért szeretnénk fenntartani a jogot, hogy a klubtagsággal járó kedvezményeket akár egyoldalúan is megváltoztassuk, ha szükségesnek érezzük. (Célunk az ingyenes hozzáférés hosszabbítása, a lehetőségek bővítése, a klubtagok aktivizálása, és a klub hosszú távú működtetése.)

A klubból kizárható, aki nem jóhiszeműen, a jelen együttműködési megállapodással megegyező módon használja a Matek Oázis videóit, tananyagait... De tudom, hogy Te nem ilyen vagy.

Üdvözlünk a Tanári Klubban, ha ez így elfogadható számodra!
B. Békési Beáta és a Matek Oázis
Érvényes 2015. szeptember 3-tól visszavonásig.