Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink
Regisztráció Belépés
Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink Gyakran Ismétlődő Kérdések Kérdezz-Felelek
Belépés Regisztráció

Adatvédelem

Ebben a tájékoztatóban arról kaphatsz részletes felvilágosítást, hogy a Matek Oázis weboldalainak használata során hogyan és milyen célból kezeljük a személyes adataidat. Magyarország Alaptörvénye alapján mindenki számára követhetővé és ellenőrizhetővé kell tenni az adatkezelés egész útját, vagyis mindenkinek joga van tudni, ki, hol, mikor, milyen célra használja fel az ő személyes adatát. Ezt szeretnénk elősegíteni ezzel a tájékoztatónkkal.

Adataidat a weboldal üzemeltetője, a Matek Oázis Kft. kezeli, abban az esetben, ha azokat regisztrációkor, majd az azt követő weboldalhasználat során önkéntesen megadod nekünk.

Személyes adataidat az oktatási rendszerünk személyes igényeidre szabására (számodra aktuális, a tanulással, a saját előrehaladásoddal kapcsolatos információk, kimutatások, visszajelzések és javaslatok), és a Veled ezzel kapcsolatban folytatott kommunikációra használjuk. Az adatkezelés nyilvántartási száma a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság adatvédelmi nyilvántartásában NAIH-92298/2015. A könnyű áttekinthetőség érdekében az alábbi táblázatban összefoglaljuk, hogy melyik személyes adatodat milyen célra használjuk fel.

Személyes adatMire használjuk?
Felhasználóazonosító (ID)Ez egy szám, ami alapján egyedileg azonosítani tudunk a rendszerünkben. Ez alapján azonosítunk Téged, ha telefonálsz, és ez alapján azonosítjuk be a befizetéseidet, a jogosultságaidat is.
E-mail címSzintén használjuk arra, hogy azonosítsunk Téged például egy telefonhívás alkalmával, ha a Felhasználóazonosító nem áll rendelkezésre. Tanulással és az oldallal kapcsolatos segítséget, információkat és híreket küldünk Neked rendszeresen. Az elektronikus számlát is az e-mail címedre küldjük el.
TelefonszámMegrendeléssel kapcsolatos egyeztetésre (ha szükséges) és személyre szabott ajánlatok SMS-ben történő kiküldésére használjuk.
NévA nevedet arra használjuk, hogy személyre tudjuk szabni az oldalainkat ha bejelentkezel, valamint így tudunk megszólítani Téged a leveleinkben.
Számlázási név és cím, a vásárolt termékek és szolgáltatások listájaHa vásárolsz tőlünk valamit, elkérjük a számlázási nevedet és címedet. Ezeket az adatokat a többitől eltérő módon legalább 5 évig mindenképp meg kell őriznünk a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény alapján.
A számítógéped IP-címe és böngészőazonosítójaAhhoz, hogy biztosítani tudjuk a Felhasználási Feltételekben rögzített több számítógépes használati lehetőséget, el kell tárolnunk, hogy a tananyagainkat mikor milyen számítógépről használod.
Státusz (tanuló, szülő, felnőtt diák, stb...) és évfolyamA Számodra valóban fontos információkat szeretnénk megosztani Veled, és nem szeretnénk, ha olyannal kellene foglalkoznod, ami Téged nem érint (például nyolcadikosként most nem érdekelnek az érettségivel kapcsolatos tanácsaink). Ezen adatok felhasználásával könnyebben kiszűrhetjük, hogy milyen információval tudjuk segíteni az előrehaladásodat, és mi felesleges számodra.
Közösségi oldalakkal való kapcsolatokA Te kényelmed érdekében biztosítani tudjuk, hogy a szokásos kommunikációs módok (pl. e-mail) helyett közösségi oldalakon (pl. Facebook) kommunikáljunk Veled, vagy a rendszerünkbe való belépést gyorsítsuk meg valamely közösségi oldal segítségével. Ehhez minden esetben a Te külön hozzájárulásodat kérjük.
Fénykép és vevővéleményAz általad feltöltött fénykép és vevővélemény bárki számára elérhető, ha ehhez a feltöltéskor hozzájárultál. Azért kérjük el Tőled őket, hogy hitelesen bemutathassuk mások számára a tanulási módszereink előnyeit. Törlésüket bármikor kérheted a többi adatodtól függetlenül.
Kérdőívekben megadott adatokA kérdőívben megadott adatok a szolgáltatásunk javítását szolgálják azáltal, hogy visszajelzést kapunk Tőled. A kérdőívek adatainak felhasználása történhet még abból a célból is, hogy szolgáltatásainkat jobban az igényeidre szabhassuk. Törlésüket bármikor kérheted a többi adatodtól függetlenül.
Szervernaplók, statisztikákAz oldalunk és tananyagaink használata során keletkeznek olyan adatok, melyek azt mutatják meg, hogy mikor és hogyan használod az oktatóanyagainkat. Mi érdekes számodra és mi kevésbé az. Ezeket az adatokat a szolgáltatásaink személyre szabása és fejlesztése céljából folyamatosan elemezzük. Továbbá ezekből az adatokból készül az előfizetői Tanulási Napló, amely részletesen mutatja, hogy a diák mikor, melyik videókkal/tesztekkel dolgozott, és milyen eredményeket ért el bennük.

Adataidat addig kezeljük, amíg azok kezelésének megszüntetését nem kéred tőlünk. Ez - ha a fenti táblázatban másképp nem jeleztük - egyszerűen megtehető a Matek Oázis fiókod törlésével az Adataim menüpontban, vagy kérhető e-mailben is.

Adataidhoz a Matek Oázis Kft. informatikai és ügyfélszolgálati tevékenységet ellátó munkatársai férhetnek hozzá, azokat bizalmasan kezelik.

Postacímünk: 8800 Nagykanizsa, Buda Ernő u. 19, e-mail címünk . Ezen elérhetőségünk bármelyikén szívesen válaszolunk az adataid kezelését és védelmét érintő bármely kérdésedre. Amennyiben a velünk történő egyeztetést követően nem sikerült a kérdésedre vagy panaszodra érdemben válaszolnunk, vagy azt megoldanunk, az alábbi hatósághoz fordulhatsz:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c

Adatvédelemmel kapcsolatos panasz esetén bírósághoz is fordulhatsz. Ehhez választhatod a lakóhelyed vagy tartózkodási helyed szerinti területileg illetékes törvényszéket, vagy a Matek Oázis székhelye szerintit, melynek elérhetősége a következő:

Nagykanizsai Járásbíróság

8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 7.

Nagykanizsa, 2015. november 26.

Ez az adatvédelmi tájékoztató bármikor elérhető az alábbi címen: https://www.https://www.matekmindenkinek.hu.hu/segedlet/adatvedelem

Adatvédelmi tájékoztatónkat a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság ajánlása alapján készítettük el.