Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink
Belépés
Tananyagok
Vásárlás
Vélemények
Írásaink
Gyakran Ismétlődő Kérdések
Kérdezz-Felelek
Belépés
Regisztráció
.
Add meg a neved
IsmeretlenCCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
ID Profil

Rendeléseim
Jogosultságaim
Dicsőségfal

Kilépés
Kilépés
Felnőtt Diákoknak

Matek munka vagy család mellett Újrakezdeni a matek-tanulást sokévi kihagyás után?

Felnőtt fejjel szeretne leérettségizni, és már megint a régi mumussal, a matekkal kell szembenéznie? Ön is úgy tapasztalja, mint sokan a sorstársai közül, hogy néhány év kihagyás után ez szinte reménytelen vállalkozás. Persze ha lenne rá több ideje..., na de kinek van munka és család mellett!

A legmodernebb matektanulási módszert ajánljuk Önnek, amivel nemcsak megérti a matekot, de mindezt gyorsan és eredményesen, tehát fantasztikusan hatékonyan, kötöttségek és felesleges stressz nélkül.

Képzeljen el egy olyan matektanárt, aki érthetően és mindig türelmesen magyaráz és bármikor megismétli, ha valami mégsem világos! Mindig kedves, és nem kell előtte feszengenie, ha valamit nem ért, ami esetleg a többieknek már régen világos. Milyen nagyszerű lenne, ha ráadásul ez a tanár nem csak a megbeszélt időpontban, hanem bármikor rendelkezésére állna, amikor és amennyi ideig Önnek megfelel, legyen az akár éjszaka, vagy hétvége, akár csak 10 perc, vagy több óra!

Az általunk összeállított interaktív matek videók mindezt a csodálatos előnyt biztosítják Önnek. Próbálja ki INGYENES anyagainkat és készüljön velünk a matek érettségire, vagy válasszon a 9-12. osztályos teljes felkészítést biztosító matematika tanfolyamaink közül.

Kérdés

33 éves minőségbiztosítási technikus vagyok. Soha nem voltam matekos, melynek sok oka van/volt.

Diplomát szeretnék szerezni. Ezért arra gondoltam, újra kellene érettségiznem matematikából. Most felnőtt fejjel Ön szerint van ennek reális esélye?
Veszteni valóm nincs és úgy gondolom, ha szórakozásnak fogom fel (kiesik a görcs, amit régen éreztem a matekkal kapcsolatban) talán sikerülhet.

Kérdésem arra fókuszál, hogy ilyen idősen lehetséges-e? Szoktak ilyet csinálni?

Válasz

Gratulálok az elhatározásához! Abszolút nem reménytelen, sőt, nagyon is esélyes, hogy jól sikerüljön a matek érettségije. 34 évesen érettségizni egyáltalán nem szokatlan. Idősnek semmiképpen nem számít, inkább fiatalnak. Sokan érettségiznek az anyagainkkal, akik több, mint 10 évvel idősebbek.

Sok felnőtt tanuló van az érettségire készülő diákjaink közt, mert egyrészt sokkal céltudatosabbak, másrészt az online tanulás nyújtotta rugalmasság és az érthető magyarázat a felnőtt tanulóknak talán még fontosabb, mint a nappalis diákoknak. (Nem véletlen, hogy a vélemények közt is sok felnőtt véleményt lehet olvasni.)

Ha az egyes témaköröket elejétől a végéig átveszi az anyagainkkal (csak azt ugorja át, ami nagyon egyértelmű), akkor meg fog lepődni, hogy mennyire érthető is tud lenni a matek, és a sikerélmény csodákra képes, még a matekos görcsöket is feloldja :)

B. Békési Beáta
Matek Oázis

Ha velünk készül a matekra, a siker garantált

Hogy miért vagyunk ebben olyan biztosak? Az anyagokat sokéves matematika tanítási és korrepetálási tapasztalattal, valamint a legújabb tanulás-elméleti és tanulás-technikai ismereteket felhasználva állítottuk össze. A legkorszerűbb tanulási módszereket alkalmazzuk:

  • Oktatóvideóinkon a magyarázat látható és hallható.
  • A megértést szemléletes ábrák, videók segítik.
  • A videók bármikor megállíthatók és visszapörgethetők. Annyiszor magyarázzuk el, ahányszor csak szüksége van rá. Még az sem gond, ha elkalandozik, vagy elábrándozik, mert csak egy gombnyomás, és bármikor megismételjük az Ön kedvedért.
  • Bevonunjuk Önt is az együtt-gondolkodásba: interaktív módon Ön is részt vesz a munkában. Válaszolnia kell, választania kell.

Ez mind-mind azt segíti, hogy szilárd tudás épüljön fel a fejében a matek vizsgára anélkül, hogy ez túlságosan megerőltető lenne Önnek. Lehet, hogy még élvezni is fogja a matektanulást...?! És ez még nem minden!

Ezek a matek oktatóvideók teszik lehetővé azt is, hogy úgy ossza be az idejét, ahogy az Önnek a legjobban megfelel. Akkor nyitja meg őket, amikor Önnek jólesik. Így nem gond az sem, ha késő estig vagy korán reggel akar matekozni, nem kell más hozzá, csak egy jó internet-hozzáférés.

Meg szeretném köszönni a segítséget, ...A TANANYAG NÉLKÜL ESÉLYEM NEM LETT VOLNA! Az utolsó hónapban feküdtem igazán rá a tanulásnak, de ennek le is kell ülepednie. Így ezek hátterében mondom, hogy nagyon eredményes!!!!!!

Tehát köszönet Beátának, mert roppant optimista, és nagy húzó ereje nem engedett csüggedni!

M.E.

Szeretném megköszönni, hogy segítettétek a sikeres matek érettségimet! Nagyon sokat tanultam tőletek. Örökké hálás leszek nektek! Még nem találkoztam ilyen rendkívül jól magyarázó pedagógussal.

Én megmondom őszintén, nem 18 éves diák vagyok, hanem 40 éves ápolónő, aki három éve döbbent rá mégis kéne az érettségi. További jó munkát kívánok!

Üdvözlettel: Kriszti

Felnőtt Diák Matek

Egy egyszerű Regisztrációval elérhetővé válik az oldal összes ingyenes matek videója

amivel kipróbálhatja, milyen könnyen meg lehet érteni és milyen gyorsan megtanulható a matek