Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink
Regisztráció Belépés
Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink Gyakran Ismétlődő Kérdések Kérdezz-Felelek Kapcsolat
Belépés Regisztráció

Az év végi bizonyítványosztás minden gyerek és szülő életében vízválasztó

Annak ellenére, hogy a jegyek és a tanári visszajelzések alapján lehet látni, mire is számítsunk, akkor szembesülünk a leginkább az osztályzatokkal, amikor megkapjuk a bizonyítványt


3-féle szülői reakció az év végi bizonyítványra:

Mi itt a Matek Oázisban a matematikához értünk a legjobban (ennek tanításához) és valljuk be: ha a kétismeretlenes egyenletekre, vagy a Pitagorasz-tételre nincs is szüksége az élete során a legtöbb embernek egy bizonyos szinten értenie KELL mindenkinek a matekhoz.

Érteni kell hozzá, mert:

  1. Különben könnyen előfordulhat, hogy kedvezőtlenül döntünk bizonyos helyzetekben (mondjuk egy hitel esetében), hisz nem tudjuk kiszámolni, mi is az előnyös

  2. Különben nehezebb lesz a továbbtanulás - nagyon sok helyen nézik a matek eredményeket!

  3. A matek szükséges a fizetés beosztásához, a nyaralás megtervezéséhez, a hitel kiszámításához, a logikus gondolkodás pedig az életben minden döntéshez... - és akkor még nem beszéltünk arról, hogy mi van, ha ilyen irányú pályára kerül a gyerek (mondjuk mérnök lesz)

Érteni kell hozzá
A jó hírünk, hogy ha még gyermeked nem múlt el 14 éves, akkor BÁRMI lehet! Akkor is, ha úgy látszik, hogy nem szereti a matekot, nem ért hozzá - és nem is akar...
Persze nem mondjuk, hogy mi neveljük a jövő mérnök generációját, de van olyan tanítványunk, aki a Matek Oázis segítségével értette meg ennek a tudománynak a szépségét, a tanulás során sikerélményeket gyűjtött, és olyan pályára ment, amiről előtte csak álmodni mert (vagy azt sem).

Szóval a matek fontos...

...és nekünk az a küldetésünk, hogy Magyarországon minden gyermek értse a matematikát, ne éljen meg kudarcokat, és a lehető legjobb eredményt érje el - ezért a küldetésünkért sokat teszünk.


Most szeretnénk NEKED,
szülőnek segíteni!

Már tudod, hogy gyermeked hogyan zárta az évet, válassz (egyetlen kattintással), hogy melyik típusba tartozol - a kattintás után mutatunk valamit, ami fontos lehet Neked és még inkább a gyermekednek.