Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink
Belépés
Tananyagok
Vásárlás
Vélemények
Írásaink
Gyakran Ismétlődő Kérdések
Kérdezz-Felelek
Belépés
Regisztráció
.
IsmeretlenCCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
ID Profil

Rendeléseim
Jogosultságaim
Dicsőségfal

Kilépés
Kilépés
Pótvizsga sikerkalauz

Pótvizsga sikerkalauz

"Csak az veszít, aki feladja. A többiek mind győztesek." (Paulo Coelho)

Miért­ek helyett Hogyan­ok

Miért nem sikerült? Miért Te, miért pikkel rád...? Miért ilyen nehéz a matek? ... és még folytathatnánk...
De tudod mit? Ezek azok a kérdések, amiken felesleges őrlődni. Hibáztál, lehet, hogy hibázott a matek tanár, baj van az oktatási rendszerrel, ...stb. De hidd el, nem ez a fontos!

A legfontosabb most az, hogy Hogyan tudod helyrehozni, Hogyan tudod sikeresen letenni a pótvizsgát.

Felkészülés

A felkészülés

Sajnos, ezt nem lehet megspórolni. És mivel matekról van szó, ha nem érted (és nem csak a hanyagságod miatt buktattak meg), akkor szükséged lesz segítségre, mert magadtól nem fogod tudni jobban érteni, mint eddig.

Megértés és gyakorlás

Fontos a sorrend – amit még nem értesz, fölösleges gyakorolni. Viszont mihelyt érted, azonnal gyakorold is, hogy bevésődjön, ne felejtsd el, ne essen ki!

Nem mindegy, hogy mit...

...értesz meg és gyakorolsz. A tankönyvet végig­tanulni?! Jujj! A füzetet? ­ És ha hiányoztál pont valami lényegesről? Egy jól felépített tananyag egy csomó időt és energiát spórolhat meg neked.

Pótvizsga felkészítő videóink már elérhetőek!

Ha nem szeretnél mindennek Te magad utána járni, a videóinkban megbízhatsz: garantáltan pont annyit tanítunk meg Neked, és pont azt, amire szükséged van a vizsgára.

Hát én mikor megvettem, nem nagyon jártam utána, csak naivan mertem hinni, hogy tényleg jó lesz, és mikor kipróbáltam....

Tényleg jó lett! :D

Nagyon tetszik, mert nagyon egzakt módon, minden sallang nélkül magyarázza el, és tényleg nagggyon jóó!!

Dani (2016. április)

Köszönöm szépen a segítséget,3­as lett a pótvizsgám! Szóbeliznem már nem is kellett! :) Mindenkinek ajánlom!!! :)

Balázs (2014. augusztus)

Nagyon hasznos, jól megszerkesztett videók találhatóak az oldalon...

Patrícia (2014. június)

Félelem

Legyőzni a félelmet

Ez az a pont, ami legalább olyan fontos, mint a matektudás. Sokakat megbénít a félelem, mikor meg kéne mutatniuk, mit tudnak. Meg kell tanulnod bízni magadban és a tudásodban! Az önbizalomhoz pedig sikerélményeken és dicséreteken át vezet az út. A sikerélményt magad is megszerezheted, ha sikerül jól megoldanod sok feladatot. Ezért fontos, hogy Te magad oldd meg a feladatokat (ne csak kész megoldásokat olvasgass), és csak olyan példákat, amiknek ellenőrizni is tudod a megoldását, utána pedig látod a levezetést, ha netán valamit elrontanál.

Ha a Pótvizsga felkészítő videó-tréningünkkel készülsz, akkor erre sem kell, hogy gondod legyen, mert a videók gondoskodnak a sikerélményről és a biztatásról.

Nagyon hálás vagyok a matek videókért! Egyik unokámat, aki kiskorától irtózott a matektól, és rettegett minden matekóra előtt, csodálatos sikerélmények érték!

Most 11. osztályos. A téli szünet előtt 4­es dogát írt matekból, a félévi záró dolgozata pedig 100%­os lett! A matek videók megváltoztatták az életét! A sokévi bánat, kudarc és félelem után végre van önbizalma, és elhiszi magáról, hogy képes elérni a céljait. Azok után, hogy az általánosban matekból épp csak átevickélt, tavaly félévkor pedig meg is bukott matekból! Az összes többi tantárgyból nagyon jó, és sikeres volt mindig. Egyedül a matek volt a félelmetes mumus.

Ebben a tanévben kezdett a matek videókkal tanulni és megtörtént a csoda!

Az "én úgyis hülye vagyok a matekhoz", "nagyon utálom a matekot" hozzáállás már a múlté...

egy nyíregyházi nagymama D. Vera (2013. január)

Motiváció

Motiváció

Kezdd a felkészülést a legkönnyebb témakörrel! Ezzel gyorsan sikerélményekhez tudsz jutni, amik segítenek a továbblépésben. És több kedved lesz a folytatáshoz.

Mert a jókedv fontos!

Ne legyen nagy nyűg a tanulás, mert rengeteg energiát emészt fel, ha csak szenvedsz vele! Mozogj közben, helyezz kilátásba magadnak apróbb jutalmakat, ha eljutsz valameddig, tégy meg mindent, hogy megőrizd az életkedvedet! :)

Barátnőm gyermekének segítettem felkészülni, a pótvizsga sikerült. Nagyon tetszik amit csináltok. A videók kreatívak és jól érthetők. A tesztek is remekül szolgálják az önkontrollt.
További sok sikert a matek oázis csoport munkájához.

Üdvözlettel: Julika (2014. augusztus)

Nagyon élvezzük :)
Nagyon jól megszerkesztett programok,csak gratulálni tudok.

Ezzel tényleg élvezet a tanulás. :)

Timi (2013. szeptember)

A Pótvizsgás tananyagok már elérhetőek, amelyek garantáltan megkönnyítik a felkészülésedet. A Matek Oázis videókat úgy készítettük, hogy azonnal kérdéseket is teszünk fel, hogy velünk együtt gondolkozz, és ellenőrizheted magad, hogy mindent jól értesz­e.

Ha regisztrálsz, a nyár folyamán további hasznos tudnivalókkal is ellátunk: Próba ­ tesztek pótvizsga előtt (évfolyamonként), ingyenes matek­anyagok, tanácsok, amik mind­mind a felkészülésedet segítik.

A pótvizsga felkészítő program csomagot a felkészülési időszakban tudod megvásárolni:

Vásárlásához kattints ide!

További eredményes matekozást kívánunk!

B. Békési Beáta