Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink
Belépés
Tananyagok
Vásárlás
Vélemények
Írásaink
Gyakran Ismétlődő Kérdések
Kérdezz-Felelek
Belépés
Regisztráció
.
ID Profil

Rendeléseim
Jogosultságaim
Dicsőségfal
Kilépés
Kilépés
Böngésző váltás

FONTOS: Cseréld le az Internet Explorert (Windows XP alatt)!!

Miért van szükség a böngésző váltásra?

A fejlesztések miatt modernebb böngészőre lesz szükséged márc. 1.-től. (Használj pl. Firefox-ot, vagy Google Chrome-ot!)

Talán eljutott hozzád is a hír, hogy már egy éve maga a fejlesztő cég (Microsoft) sem támogatja a 14(!) éve megjelent Windows XP-t, azaz nincsenek már újabb fejlesztések, biztonsági frissítések, és az Internet Explorer újabb verziói sem működnek már Windows XP alatt. (max. IE 8 tud XP alatt futni, pedig már az IE 11 is megjelent.) A jó hír, hogy sok modern böngésző simán telepíthető Windows XP mellett is.

Az új fejlesztésinknél mi is igyekszünk kihasználni a modern böngészők adta lehetőségeket, és ezért egyre nehezebben megoldható, hogy még a 7 évvel ezelőtti böngésző verzióban is megfelelően működjön az oldalunk. Március 1-től olyan fejlesztéseket vezetünk be, amik már egyáltalán nem tudnak működni Internet Explorer 8 alatt. Egyszerűen nem lesz képes megnyitni a MatekMindenkinek.hu oldalt, vagy ha mégis, akkor kiszámíthatatlanul fog működni.

A fejlesztések célja többek között, hogy még biztonságosabban használhasd az oldalainkat (magasabb szintre emeljük a jelenlegi https biztonsági tanúsítványunkat), nem csak a matekmindenkinek.hu-t, hanem az összes oldalunkat, így a hamarosan megjelenő kémia és fizika oázis oldalainkat is.

Baby IE

Mivel tehát március 1-től a Matek Oázis nem fog megfelelően működni (mint sok más oldal sem) a ma már elavultnak számító Windows XP / Internet Explorer kombinációban, arra kérünk, válts böngészőt (használj pl. Firefox-ot, vagy Google Chrome-ot)! (Ezeket egyszerűen letöltheted az internetről bármikor.)

A másik megoldás lehet egy újabb operációs rendszer (pl. Windows 7 megbízható, kipróbált rendszer), de ez kicsit bonyolultabb, mint böngészőt váltani.

Kérem szíves megértésedet a tervezett változások miatt. Bízom benne, hogy összességében Te is nyertese leszel a fejlesztéseinknek. Remélem nem okozunk Neked ezzel túl nagy kellemetlenséget.

Ha ezzel kapcsolatban bármi kérdésed, észrevételed lenne, írj, vagy hívd bátran ügyfélszolgálati telefonszámunkat (+36-30/38-22-555), ahol Piri kolléganőm szívesen áll rendelkezésedre.

Üdvözlettel, B. Békési Beáta