Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink
Regisztráció Belépés
Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink Gyakran Ismétlődő Kérdések Kérdezz-Felelek Kapcsolat
Belépés Regisztráció
Süssünk ki valamit!

Mindenkinek egy jeggyel jobbat!

...és még a kedvét sem rontja el a matek!

A Te gyermeked is szenved a matekkal? (Ugye, tegeződhetünk, nekem is három kamaszom van, sorstársak vagyunk...) Szülőként mindannyian azt szeretnénk, ha gyermekünk sikeres és boldog lehetne, bármibe is fog. Ha ehelyett rendszeresen tehetetlenül kell nézned, hogy nem tud megbirkózni a matek házival, gyomorgörcse van a dolgozatok - matekórák - előtt, az neked is legalább annyira szenvedés.

Hogyan tudnál segíteni neki, mikor számodra is már a feledés homályába veszik, amit régen megtanultál, ráadásul mindenféle új dolgok jöttek be azóta (kombinatorika, valószínűség, statisztika,...stb.)? Ha pedig éppenséggel tudnál segíteni, akkor vagy az idő kevés, vagy a drága nem hajlandó pont Tőled tanulni.

Ki mondta, hogy a matekjegyén csak magántanárral és sok küszködéssel lehet javítani? Van más módszer is, próbáljátok ki!

Ilyen egyszerű és érthető még nem volt a matek!

Hogyan látják ezt azok, akik velünk matekoztak-matekoznak (többezren(!) sikeresen):

...Én mindeddig azt hittem, hogy jó matektanárom volt. Most rájöttem, hogy lehet ennél 4szer jobb, aki egy összetett szivatós feladatot is ugy magyaráz el, mintha egyszer egy lenne. Holecska Péter
...Számomra az nagyon tetszett, hogy adott egy bizonyos rendszert és áttekinthetőséget, igy nem keveredtem bele a témakörökbe.... Rájöttem, hogy "ezt" akár még élvezni is lehet:) Pedig matek! * Sátor Dénes, Szlovákiából ( a Győri Tánc és Képzőművészeti szakközépiskola tanulója, aki immár 12.-es :D)


* A vélemények teljes szövegét a Közösség menüpontban megtalálod.

Tudást és rendszert építünk a diákok fejében. Közben folyamatosan kérdezzük őket, így könnyebb figyelni és ellenőrizhetik magukat.

mindenkinek ajánlani tudom a felkészítéseteket. Hiszen nem ülhet mindig egy tanár mellettünk, viszont ezt te a mai technika segítségével megoldottad! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Üdvözlettel és köszönettel: gyzsuzsa :)

Siker garantálva

Biztosak vagyunk benne, hogy ha ezekkel az oktatóvideókkal (interaktív oktatóprogrammal) készül gyermeked a matekórákra, dolgozatokra, akkor könnyedén javíthat az eredményén. Miért?

Időtakarékos, rugalmas felkészülés

Ezek az oktatóvideók teszik lehetővé azt is, hogy úgy oszthatja be gyermeked az idejét, ahogy az neki jó. Akkor nyitja meg őket, amikor neki jólesik. Így nem gond, ha netán hétvégén, vagy akár este akar tanulni. Nincs vita, veszekedés, nem kell az egész család programját a magántanárhoz igazítani.

Az idejét is kíméljük: bár mindent az alapoktól építünk fel és részletesen elmagyarázunk, mégis rendkívül lényegretörően, és csak a számára hasznos dolgokkal foglalkozunk. (Tudod, milyen nyakatekerten, és mennyi fölösleges dolgot tanítanak néha a suliban?!) A módszernek, és az anyagok felépítésének köszönhetően nagyon gyorsan haladhat a tananyagban. Ez egy modern, nagyon hatékony tanulási lehetőség, tuti gyorsabban éri el a jobb eredményt, mint más módon!

A számítógépes formának és az anyagok változatosságának köszönhetően egy mai gyerek számára sokkal könnyebben feldolgozható így a tananyag. Ugye, nem kell bizonygatni, hogy a mai vibráló - villogó képernyők előtt felnövő nemzedék rendkívül nehezen tud egy tábla (vagy akár fehér papír) előtt (-fölött) magyarázó pedagógusra koncentrálni. Ezek az oktatóprogramok lekötik a figyelmét: látja és hallja a magyarázatot, állandóan változik a kép, a megértést színes, változó, helyenként mozgó ábrák segítik. Ráadásul közben rendszeresen visszakérdezünk, ezzel ellenőrizheti magát, és a figyelmét is segít éberen tartani.

Egy csomó ingyenes anyag!

pc-lany
Egyszerű, érthető matek, próbáld ki!

Az oldalon ingyenes matematika tananyagok is találhatók, amiket regisztráció után szabadon használhattok. Már ezek a videók is sokat segítenek a matek tanulásában.

Nagyon hálás vagyok a segítségekért! Sajnos nem állt módomban megvenni a tananyagot, de az ingyenes anyagok is nagy segítségemre voltak. ...mostanra szerettem meg a matematikát. Mindent nagyon-nagyon köszönök! Marian

Az újonnan megjelenő tananyagokról és az ingyenes anyagokról e-mailben tájékoztatunk. (Az e-mail küldést a levelekben vagy a Felhasználói fiók menüpontban törölheted a regisztrációddal együtt.) Hogyan tudtok hozzáférni az ingyenes anyagokhoz?

A regisztrációt követően lépjetek be az osztályának megfelelő oldalra, és a tartalomjegyzékben sárgával jelölve megtaláljátok őket.

Minden tananyag 2-12. osztályig

A teljes iskolai tananyagot megtaláljátok az oktatóvideókon 2-12. osztályig. Mindent az alapoktól építünk fel, így garantáltan érteni fogja a matekot, akkor is, ha voltak hiányosságai.

Barátságos, élvezhető matek - Ilyen is van?!

A tananyagok összeállításánál igyekeztünk mindent megtenni, hogy senki ne unja halálra magát, és az egész tanulás kellemes élmény maradjon. Biztatjuk, bátorítjuk, növeljük a diákjaink önbizalmát a matekhoz.

Felhasználóinkat idézzük:

..A videók során nagyon szimpatikus volt a pozitív hozzáállásod, ami rendkívül ösztönzően hatott rám. ... Üdvözlettel: Dorottya

Barbi pedig ezt írta:

...Még annyit fűznék hozzá, hogy így egy csöppet sem volt unalmas/fárasztó a matek...

Legyőztem a matematika iránti ellenszenvemet. Amit szintén Neked köszönhetek. Mester Erika

Nagyon sokat segitettek a "bizz magadban"-os és ehhez hasonló biztatások, a vizsgára adott tippekből is rengeteg vált a hasznomra, főleg a letakarós módszer, az eszméletlen:). Magabiztosan, gyomorgörcs nélkül indultam vizsgázni. (najó azért egy kis "félsz" volt bennem) Sátor Dénes, Szlovákiából

Lehet, hogy a végén még meg is szereti a matekot :) !!!

Ha kérdésed van, minket bármikor megtalálsz

Írj eMailt, de telefonálhatsz is

Baloghné Békési Beáta

tel: 0630/3822-555

pc-lany
Örömmel válaszolunk a kérdéseidre :)

Adj új esélyt gyermekednek a matek sikerre!

A regisztrációval hozzáférést kapsz az összes ingyenes videóhoz az oktatási oldalainkon.

Őszinték leszünk veled: nem csak ingyenes videókat kínálunk az oldalon. Mutatunk majd olyan tananyagot is, melyet megvásárolhatsz, ha akarsz. Erről majd később dönthetsz.

Mindenesetre nem kevesebbet ígérünk, mint azt, hogy már az ingyenes tananyagok is új szemléletet fognak adni gyermekednek, és jó néhány "aha" élményt, melytől eredményesebb lesz a matek feladatokban.

Nagyon jó az oldal, csak gratulálni tudok, sikerült a Pótvizsgám és így mehetek Pótérettségire októberben, amit nektek köszönhetek! Éveken keresztül útáltam a matekot, de az oldalnak köszönhetően azt hiszem megszerettem egy kicsit:) Mégegyszer köszönöm és ajánlom az oldalt másoknak is mert tényleg könnyebb így tanulni a matekot!...az oldal nélkül nem hiszem,h sikerült volna és őszintén megmondva nem foglalkoztam volna vele ennyit!:) Köszönettel Edina

Ne feledd, egy egyszerű regisztrációt követően számos ingyenes matek oktató videóhoz hozzáférsz, így Te is megtapasztalhatod, hogy ez a matek valóban más :)

Kattints ide a regisztrációhoz!

Gyermeked matek sikeréért!

B. Békési Beáta és a MatekMindenkinek.hu