Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink
Belépés
Tananyagok
Vásárlás
Vélemények
Írásaink
Gyakran Ismétlődő Kérdések
Kérdezz-Felelek
Belépés
Regisztráció
.
Add meg a neved
IsmeretlenCCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
ID Profil

Rendeléseim
Jogosultságaim
Dicsőségfal

Kilépés
Kilépés
Elválasztó
Mindenkinek egy jeggyel jobbat matekból!

MINDENKINEK EGY JEGGYEL JOBBAT!

...és még a kedvét sem rontja el a matek :)

A Te gyermeked is szenved a matekkal? Szülőként mindannyian azt akarjuk, hogy gyermekünk sikeres és boldog legyen, bármibe is fog. Ha ehelyett rendszeresen tehetetlenül kell nézni, hogy nem tud megbirkózni a matek házival, gyomorgörcse van a dolgozatok, matekórák, felvételi, vagy az érettségi előtt, az gyakran szülőként is legalább akkora szenvedés.

Hogy is tudnál jól segíteni neki, mikor számodra is már a feledés homályába veszik matek?! Ráadásul mindenféle új dolgok jöttek be azóta (kombinatorika, valószínűség, statisztika,...stb.). Ha pedig éppenséggel tudnál segíteni, akkor vagy az idő kevés, vagy a drága nem hajlandó pont Tőled tanulni.

Jó hírem van számodra! A matekjegyén nem csak magántanárral vagy sok küszködéssel lehet javítani! Matektanárként és négygyerekes anyukaként csapatunkkal közösen dolgoztunk ki a Matek Oázis interaktív oktatási módszert, amivel a Te válladról is levesszük a matekozás terhét. Felhasználtuk a legújabb tanuláspszichológiai kutatási eredményeket és beleadtunk minden szeretetünket, ezért szívesen tanulnak vele a gyerekek, és garantáltan javítanak vele matekból. Próbáljátok ki bátran Ti is!


Matek Oázis

ILYEN EGYSZERŰ ÉS ÉRTHETŐ MÉG NEM VOLT A MATEK!

Először is nézzük, hogyan látják ezt azok, akik velünk matekoztak-matekoznak (többezren(!) sikeresen):


Én mindeddig azt hittem, hogy jó matektanárom volt. Most rájöttem, hogy lehet ennél 4szer jobb, aki egy összetett szívatós feladatot is úgy magyaráz el, mintha egyszer egy lenne.
Holecska Péter


Számomra az nagyon tetszett, hogy adott egy bizonyos rendszert és áttekinthetőséget, így nem keveredtem bele a témakörökbe.... Rájöttem, hogy "ezt" akár még élvezni is lehet:) Pedig matek!
Sátor Dénes

További rengeteg szülő és diák véleményét olvashatod itt »

Tudást és rendszert építünk a diákok fejében. Közben folyamatosan kérdezzük őket, így könnyebb figyelni és ellenőrizhetik magukat.


mindenkinek ajánlani tudom a felkészítéseteket. Hiszen nem ülhet mindig egy tanár mellettünk, viszont ezt te a mai technika segítségével megoldottad! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Üdvözlettel és köszönettel: gyzsuzsa :)


Matek Oázis

SIKER GARANTÁLVA

Biztosak vagyunk benne, hogy ha ezekkel az oktatóvideókkal (interaktív oktatóprogrammal) készül gyermeked a matekórákra, dolgozatokra, akkor könnyedén javíthat az eredményén. Miért?

 • Egyrészt a velünk készülők sikereire alapozva. Csak néhány példa a több ezer diák közül, akik már sikeresen készültek velünk matekból:


  ...nagyon szépen köszönjük a sok -sok segítséget, most már szeretem is a matekot: 2röl 4es lett az átlagom mióta veletek tanulok, és most fogok érettségizni.
  Magdi


  Nagyon hálás vagyok annak / azoknak akik elkészítették ezt az oldalt. Már 2 különtanárhoz jártam hónapokig és sehogy sem sikerült megértenem, emellett 2x buktam, pedig hónapokig készültem rá előtte.. viszont most végre sikerült! és nem akármilyenre: 4-EST KAPTAM!
  Pálinkás Péter

 • Másrészt azért, mert az anyagokat sokéves matek-tanári tapasztalattal, és a legmodernebb tanulás-pszichológiai ismereteket alkalmazva állítottuk össze - ilyent máshol nem találsz. A teljes(!) matek tananyag másodiktól tizenkettedik osztályig, modern, színes, didaktikus oktatóprogramokon.


Matek Oázis

IDŐTAKARÉKOS, RUGALMAS FELKÉSZÜLÉS

Ezek az oktatóvideók teszik lehetővé azt is, hogy úgy oszthatja be gyermeked az idejét, ahogy az neki jó. Akkor nyitja meg őket, amikor neki jólesik. Így nem gond, ha netán hétvégén, vagy akár este akar tanulni. Nincs vita, veszekedés, nem kell az egész család programját a magántanárhoz igazítani.

Az idejét is kíméljük: bár mindent az alapoktól építünk fel és részletesen elmagyarázunk, mégis rendkívül lényegre törően, és csak a számára hasznos dolgokkal foglalkozunk. (Tudod, milyen nyakatekerten, és mennyi fölösleges dolgot tanítanak néha a suliban?!) A módszernek, és az anyagok felépítésének köszönhetően nagyon gyorsan haladhat a tananyagban. Ez egy modern, nagyon hatékony tanulási lehetőség, tuti gyorsabban éri el a jobb eredményt, mint más módon!

Matekozás számítógéppel

A számítógépes formának és az anyagok változatosságának köszönhetően egy mai gyerek számára sokkal könnyebben feldolgozható így a tananyag. Ugye, nem kell bizonygatni, hogy a mai vibráló - villogó képernyők előtt felnövő nemzedék rendkívül nehezen tud egy tábla (vagy akár fehér papír) előtt (-fölött) magyarázó pedagógusra koncentrálni. Ezek az oktatóprogramok lekötik a figyelmét: látja és hallja a magyarázatot, állandóan változik a kép, a megértést színes, változó, helyenként mozgó ábrák segítik. Ráadásul közben rendszeresen visszakérdezünk, ezzel ellenőrizheti magát, és a figyelmét is segít éberen tartani. Rendszeres sikerélményekkel motiváljuk.

Játékos matek

A tanulás folyamata maga is játék. Készségfejlesztő gyakorló játékokkal tesszük még élvezetesebbé a matekozást.


Matek Oázis

RENGETEG INGYENES TANANYAG!

Az oldalon ingyenes matematika tananyagok is találhatók, amiket regisztráció után szabadon használhattok. Már ezek a videók is sokat segítenek a matek tanulásában. Továbbá hetente szabadon elérhetővé tesszük az éppen legnépszerűbb előfizetői interaktív videókat, amiről értesítjük a regisztrált felhasználóinkat.


Nagyon hálás vagyok a segítségekért! Sajnos nem állt módomban megvenni a tananyagot, de az ingyenes anyagok is nagy segítségemre voltak. ...mostanra szerettem meg a matematikát. Mindent nagyon-nagyon köszönök!
Marian


Matek Oázis

MINDEN TANANYAG 1-12. OSZTÁLYIG

 • A teljes matekot megtaláljátok az oktatóvideókon 1-12. osztályig a Nemzeti Alaptantervnek megfelelően. Mindent az alapoktól építünk fel, így garantáltan érteni fogja a matekot, akkor is, ha voltak hiányosságai.
 • Középiskolai felvételi felkészítő tréning: azoknak a 4., 6. és 8. osztályosoknak, akiknek központi felvételit kell írni, mert az bizony kemény dió. És célirányos felkészítés nélkül szinte lehetetlen jó eredményt elérni.
 • Érettségi felkészítő tréning: Minden témakört átismétlünk, amit az érettségi követelményrendszer tartalmaz, és minden eddigi érettségi feladatsort átnézünk - alaposan kivesézve.

Matek Oázis

BARÁTSÁGOS, ÉLVEZHETŐ MATEK - ILYEN IS VAN?!

A tananyagok összeállításánál igyekeztünk mindent megtenni, hogy senki ne unja halálra magát, és az egész tanulás kellemes élmény maradjon. Biztatjuk, bátorítjuk, növeljük a diákjaink önbizalmát a matekhoz.


A videók során nagyon szimpatikus volt a pozitív hozzáállásod, ami rendkívül ösztönzően hatott rám.
Üdvözlettel: Dorottya


...Még annyit fűznék hozzá, hogy így egy csöppet sem volt unalmas/fárasztó a matek...


Legyőztem a matematika iránti ellenszenvemet. Amit szintén Neked köszönhetek.
Mester Erika


Nagyon sokat segitettek a "bizz magadban"-os és ehhez hasonló biztatások, a vizsgára adott tippekből is rengeteg vált a hasznomra, főleg a letakarós módszer, az eszméletlen:). Magabiztosan, gyomorgörcs nélkül indultam vizsgázni. (najó azért egy kis "félsz" volt bennem)
Sátor Dénes

Lehet, hogy a végén még meg is szereti a matekot :) !!!


Matek Oázis

ADJ ÚJ ESÉLYT GYERMEKEDNEK A MATEK SIKERRE!

A regisztrációval hozzáférést kapsz az összes ingyenes videóhoz az oktatási oldalainkon.

Őszinték leszünk veled: nem csak ingyenes videókat kínálunk az oldalon. Mutatunk majd olyan tananyagot is, melyet megvásárolhatsz, ha akarsz. Erről majd később dönthetsz.

Mindenesetre nem kevesebbet ígérünk, mint azt, hogy már az ingyenes tananyagok is új szemléletet fognak adni gyermekednek, és jó néhány "aha" élményt, melytől eredményesebb lesz a matek feladatokban.


Nagyon jó az oldal, csak gratulálni tudok, sikerült a Pótvizsgám és így mehetek Pótérettségire októberben, amit nektek köszönhetek! Éveken keresztül útáltam a matekot, de az oldalnak köszönhetően azt hiszem megszerettem egy kicsit:) Mégegyszer köszönöm és ajánlom az oldalt másoknak is mert tényleg könnyebb így tanulni a matekot!...az oldal nélkül nem hiszem,h sikerült volna és őszintén megmondva nem foglalkoztam volna vele ennyit!:)
Köszönettel Edina

Ne feledd, egy egyszerű regisztrációt követően számos ingyenes matek oktató videóhoz hozzáférsz, így Te is megtapasztalhatod, hogy ez a matek valóban más :)

Kattints ide, és regisztrálj a sárga színnel kiemelt ingyenes videókért »

Gyermeked matek sikeréért!

Bea

B. Békési Beáta