Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink
azisTV
Belépés
Tananyagok
Vásárlás
Vélemények
Írásaink
Gyakran Ismétlődő Kérdések
Kérdezz-Felelek
Belépés
Regisztráció
.
IsmeretlenCCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
ID Profil

Rendeléseim
Jogosultságaim
Dicsőségfal

Kilépés
Kilépés

Matek Oázis a Bisnode AA (dupla A) tanúsítvány

STABIL VÁLLALKOZÁS A BISNODE MINŐSÍTÉSE ALAPJÁN

HOSSZÚTÁVON SZÁMÍTHATSZ RÁNK

A Matek Oázis a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63%-a rendelkezik. Ez azt jelzi, hogy velünk a kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony.

A Matek Oázisban nagy figyelmet fordítunk arra, hogy minden szempontból tisztességesen és megbízhatóan tevékenykedjünk. Ennek a tanúsítványnak azért örülünk különösen, mert így Nektek is meg tudjuk mutatni, hogy független szakértők szerint is megbízható módon működünk. Nemcsak jelenlegi pénzügyi stabilitásunkat mutatja, hanem azt is, hogy hosszútávon számíthattok ránk.

Nagy megtiszteltetés, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobb 0,63% között szerepelhetünk. Mivel a minősítés szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így ez a tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg a Matek Oázist. Megerősít minket abban, hogy jó úton járunk.

Matek Oázis Bisnode AA (dupla A) tanúsítvány

A Bisnode minősítése nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. Európa számos országában használják, a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén.

Több száz(!) hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV, munkaügy és más hatóságok adatai. A pénzügyi információkon túl a minősítés figyelembe veszi a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

Elégedett Matek Oázis felhasználók

Elégedett Matek Oázis felhasználók

Végül köszönjük az előfizetőinknek az egyre növekvő bizalmat, amivel megtiszteltek minket. A dinamikus növekedés szintén fontos része volt az értékelésnek, azaz ez a minősítés KÖZÖS EREDMÉNYÜNK!

Hála a Gondviselésnek, és HÁLA NEKTEK IS a bizalmatokért! Igyekszünk a továbbiakban is méltók lenni rá.

Bea

B. Békési Beáta
Matek Oázis alapító, oktatási vezető
matematika-fizika szakos tanár