Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink
Belépés
Tananyagok
Vásárlás
Vélemények
Írásaink
Gyakran Ismétlődő Kérdések
Kérdezz-Felelek
Belépés
Regisztráció
.
ID Profil

Rendeléseim
Jogosultságaim
Dicsőségfal
Kilépés
Kilépés
Év honlapja 2014

Év honlapja minőségi díjat kaptunk!

"A magyar nyelvű web értékes tartalma a Matek Oázis..."

Év honlapja 2014 Díjátadó

A 13-as szám "szerencsét" hozott nekünk, mert a 13. alkalommal kiírt Év honlapja versenyen nagy örömünkre megnyertük elektronikus oktatás (E-learning) kategória 2014-es Minőségi díját.

A díj megalapításánál a szervezők célja az volt, hogy erősítsék a hazai online és digitális kultúrát, illetve díjazzák a hiánypótló, értékteremtő, kiemelkedő minőségű honlapokat.

A szervezők több kategóriában értékelték a honlapokat, szerda este pedig ünnepélyes díjátadó keretében osztották ki az elismeréseket a Hotel Heliában, Budapesten.
A Minőségi díjat B. Békési Beáta, a Matek Oázis oktatási vezetője vette át.

Év honlapja 2014 Oklevél

"A zsűri évekkel ezelőtt díjazta a Matek Oázis oldalt, amely azóta sokat fejlődött.
Az oldal merész vállalkozásba kezdett évekkel ezelőtt, hiszen a nem éppen népszerűségéről híres tantárgy, a matematika megismertetését tűzte ki célul.

A folyamatosan fejlődő oldalon rengeteg ingyenes és fizetős videó segíti a matematika iránt érdeklődőket. A videók jól kidolgozottak, könnyen érthetőek és az oldalon olvasható visszajelzések alapján sokak számára nagy segítséget tudnak nyújtani.

A magyar nyelvű web értékes tartalma a Matek Oázis, amelyet ezúttal minőségi díjban részesítünk."

- értékelte a zsűri a pályázatunkat.

Öt évvel ezelőtt a már elnyertük az Év Honlapja 2009 díjat. Az idén októberben lezajlott facebook-os közönségszavazáson pedig abszolút 5. helyezést értünk el felhasználóink sok-sok szavazatának köszönhetően.

Örülünk az elismerésnek, és nagyon köszönjük, hogy sokan szurkoltatok nekünk. Bízunk benne, hogy ez a díj is segít még többekhez eljuttatni az érthető és szerethető matek jó hírét.

Év honlapja 2014 Gravír