Otthoni matek tanulás digitális távoktatás alatt

A digitális távoktatás idején a Matek Oázisban olyan segítséget találtok, amit 13 éve folyamatosan az önálló otthoni matektanulásra fejlesztünk.

A programban 1. osztálytól az érettségiig a teljes matematika tananyag megtalálható. Roppant népszerűek ezekben a hetekben a gimnáziumi felvételi felkészítések. Sőt, ma már angolt, és egyes évfolyamokon fizikát, kémiát és történelmet is lehet vele tanulni.

A tavaszi iskolabezárások idején is már sok diáknak, szülőnek és tanárnak jó szolgálatot tett a program. Bízom benne, hogy most is minden gyermek (és szülei) segítségére tudunk lenni, ahogy pl. tavasszal Viktóriának:

Nagyon nagy segítség volt a digitális oktatás mellé. Az új anyagrész videóit a gyerek megnézte gyakorolta, teszteket töltött. Minden nap használta. Nagyon hasznos volt. A tanárok is mondták, látják a fejlődést. A félévi 4es matek év végére ötös lett. :) 
Nagy Viktória

 

MatekOázisTV
Most is találtok nálunk ingyenes segítséget a kifejezetten a távoktatás támogatására kifejlesztett ingyenes MatekOázisTV-vel, és a Heti Ingyenes Sorozat videóival.

Mindkét ingyenes szolgáltatásunkat megtalálod ide kattintva


A Matek Oázis évek óta magas színvonalú, szakmailag korrekt, gyerekbarát oktatási segédanyagokkal támogatja a tanulni vágyókat. A fejlesztés nagy erőssége, hogy jól felépített tananyagon keresztül, lépésről lépésre, egyszerű, tiszta, érthető magyarázatokkal vezeti be a diákokat a matematika világába. Nem passzív szemlélői, hanem aktív résztvevői az új ismeretek elsajátításának.
A digitális távoktatás alatt pedig emberségből is jelesre vizsgázott a Matek Oázis csapata, hiszen nagyon sok ingyenesen hozzáférhető videóval tette könnyebbé rengeteg tanuló, szülő és tanár életét.
Rápityné Mikli Gabriella, tanárnő

 

Ha ennél több segítségre (gyakorlásra, pótlásra, vagy több tananyagra) van szükség matekból (vagy a többi tantárgyból), akkor az előfizetői csomagokat ajánljuk. Csatlakozzatok Ti is a Matek Oázis előfizetők többezres táborához, ahogy pl. Éva tette:

A távoktatás időszakában fizettünk elő a tananyagokra, ami nagyon jó döntésnek bizonyult. A matematikát önállóan, szinte segítség nélkül tanulta a fiam. Azt mondta, hogy inkább ezzel szeretne tanulni, mert ezzel megérti azonnal. Így sokszor mondta a tanárának a digitális órán, hogy ő nem a kiadott feladatokkal gyakorolt, hanem a matek oázissal. Annyira megtetszett nekünk, hogy az elkövetkező években is a matek oázissal fog tanulni.
Koleszár Éva


Szeretettel várunk benneteket a Matek Oázisban a távoktatás alatt is!

B.B.Bea
B.B.Bea
A szerethető matektanulás szakértője, matektanár